24-01-2012 21:20

Afgelopen zaterdag 21 januari werd de jaarlijkse AZC Seniorendag gehouden. Vanaf half elf stroomde de kantine vol met ‘oudjes’. Een half uur later waren zo’n kleine 90 leden van de SCA aanwezig voor een gezellige dag samen in de AZC-kantine. Opvallend hierbij waren een groot aantal nieuwe gezichten.

Traditiegetrouw wordt er begonnen met een ledenvergadering. Voorzitter Johan Veerwater met zijn ‘rechterhand’ Toon Luijken laten op amusante en vlotte wijze de agendapunten passeren. Johan is vooral verheugd over de aanwas van nieuwe leden. De SCA telt bij aanvang van de Seniorendag 99 leden. Een record aantal in het bestaan van deze club voor oudjes. Toon doet nog een dringend beroep op de leden om de vacature van secretaris op te vullen.

Hierna is het de beurt aan Dori Voortman. Aan de hand van foto’s heeft Dori een vraaggesprek met Henk Becks. Prachtige oude foto’s passeren de revue. De SCA-leden krijgen spannende, leuke en soms emotionele verhalen te horen over zijn lange voetbalperiode bij AZC. Mooi is ook de interactie met een aantal van zijn voetbalmaatjes van toen. Vooral de vraag ‘wie Henk de best voetballer vindt met wie hij gevoetbald heeft’, levert vele reacties op. Namen als Henk Oolbekkink sr, Gertie Calot, Peter van Osch, Corry Lindemans worden genoemd. Maar één naam steekt er ver bovenuit: Henk ten Have! Dat dit initiatief van Dori zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit het luid applaus na afloop van dit vraaggesprek.

Voordat de ‘hoofdact’ plaats vindt, is er eerst een korte drinkpauze. Stadsarcheoloog van Zutphen Michel Groothedde gaat een lezing/presentatie geven over het ontstaan van de stad Zutphen. Zoals Johan Veerwater al zei aan het begin van deze dag: ‘Geen Theo Pahlplatz, Edward Sturing of één of andere voetbalcoryfee. Maar een keer geheel iets anders!’ En inderdaad, voor de vele aanwezigen is het even wennen aan het idee. Echter als Michel begint aan zijn betoog wordt het muisstil. Een uur lang weet hij de SCA-leden te boeien met zijn oudheidkundige verhalen. Met behulp van indrukwekkende foto’s en tekeningen wordt het ontstaan van Zutphen fraai in beeld gebracht.

Als de klok richting half twee gaat en het koud/warm buffet van slagerij Lammers klaarstaat, moeten de maagjes gevuld worden. Dit jaar is het hun weer gelukt om een voortreffelijk en uitgebreid buffet voor te schotelen. Ook het barpersoneel hoeft zich niet te vervelen. Want bij een hapje eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Als de buikjes vol zijn, gaan velen nog even neuzen in mappen van het AZC-archief. Zo te zien en te horen vermaken de SCA-leden zich prima. Dan heeft voorzitter Veerwater nog enkele belangrijke mededelingen. Het 100e lid heeft zich aangemeld. Een mijlpaal in de geschiedenis van de SCA. De gelukkige is Mevrouw Voortman. En ……… het SCA-bestuur krijgt vers bloed. Reinier v.d. Kwast en Dori Voortman nemen beiden zitting in het SCA-bestuur. Hiermee krijgt de Seniorendag een mooi en passend slot.

Meer foto's onder Nieuws/foto's.

Freddie Burgers

23-01-2012 16:40

AZC is de kampioen van de voorbereiding. Dit is een veel gebruikte kreet binnen de vereniging. AZC heeft namelijk de gewoonte om goede resultaten neer te zetten tijdens de voorbereiding (afgezien van de voorbereiding op het huidige seizoen). Ook nu maakt AZC weer kans op deze titel. Vandaag wist het namelijk haar tweede wedstrijd in de winterstop te winnen. Waar vorige week derdeklasser Erica ’76 met 5-0 werd verslagen, moest vandaag de titelkandidaat in 4F, Eldenia, eraan geloven.  In Elden werd de plaatselijke trots met 1-3 verslagen.

Met zestien fitte spelers vertrok de ploeg van trainer René Knuiman richting Arnhem. Alleen de geblesseerden Tim Luijken, Nick Hagenbeek, Sjoerd Plagman en de met gezondheidsproblemen kampende Fouad Elkanouni ontbraken nog. Met de uitslag op het netvlies van de voorbereiding (1-5 verlies), wisten de AZC-ers dat zij vandaag vol aan de bak kunnen.
AZC begint goed aan de wedstrijd. Het laat de bal goed rond gaan en probeert voetballend bij het doel van Eldenia te komen. Toch is het Eldenia dat bij de eerste beste kans op voorsprong komt. Bij een aanval over rechts wordt er te veel ruimte geboden en matig gedekt waardoor de linkeraanvaller vrij bij de tweede paal kan inkoppen. AZC heeft het hierna even moeilijk, maar knokt zich goed terug in de wedstrijd. Eldinia geeft achterin erg veel ruimte weg en AZC maakt hier gretig gebruik van. Met name Thomas Oosterink duikt vaak de hoeken in, maar is helaas ongelukkig in zijn voortzettingen. Achterin wordt er vrijwel niets meer weggeven. Na ongeveer een half uur spelen komt AZC op gelijke hoogte. Na een goede voorzet probeert Roy Sluizeman bij de bal komen. Roy wordt echter op zeer onhandige wijze door een speler van Eldenia naar de grond verwerkt, waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Frank Buurmeijer houdt zijn hoofd koel en weet de bal via de keeper binnen te schieten. Vlak voor rust krijgt AZC nog een kans via Thomas om op voorsprong te komen. Na een uitstekende uittrap van Nardo Van den Broek kan Thomas alleen op het doel aflopen. Helaas wordt hij iets te veel gehinderd en schiet hij de bal tegen de keeper op. Met een 1-1 stand zoeken beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust lijkt AZC gelijk via Hesam Bouzelmad, na goed voorbereidend werk van invaller Kemal Koycu en Daan van Weele, te scoren. De scheidsrechter zag echter (op advies van de vandaag wel zeer scherp vlaggende assistent-scheidsrechter van Eldenia) dat Hesam in buitenspelpositie stond. Gelijk hierna krijgt Eldenia ook een grote kans, maar Nardo weet deze bal goed te pakken. Opvallend was dat de assistent-scheidsrechter van AZC, Gerrit Van der Wal, wel genegeerd werd. De wedstrijd wordt steeds fysieker. Beide ploegen schuwen de duels niet en leidt af en toe tot irritaties in beide kampen. Na een kwartier spelen in de tweede helft komt AZC op voorsprong. Jawed Ezafzafi weet meet een knappe bal Daan te bereiken die de bal vervolgens subtiel over de uitlopende doelman kopt. Na deze goal is AZC heer een meester en Eldenia goed op eigen helft vast te zetten. AZC krijgt in deze fase ook kansen. Zo besluit Sean Galdermans om een bal af te geven, terwijl voor eigen succes gaan een betere optie was geweest. In het laatste kwartier herpakt Eldenia zich en zet een slotoffensief in. Nardo kan zich in deze fase een paar keer onderscheiden met goede reddingen. In de allerlaatste minuut valt de definitieve beslissing. De uitstekend spelende Isaac Albino wordt door de doelman van Eldenia onderuit gehaald en AZC krijgt opnieuw een strafschop. Ditmaal mag Nardo zich over dit klusje ontfermen. Nardo stuurt de keeper de verkeerde hoek in en bepaalt zo de eindstand op 1-3.
AZC speelde al met al een prima wedstrijd en heeft laten zien dat het in het afgelopen half jaar veel progressie heeft geboekt. Waar in de voorbereiding nog vrij kansloos van dezelfde tegenstander werd verloren, liet AZC vandaag zien dat het uitstekend mee kan komen met de toppers uit de vierde klasse. Volgende week staat het laatste oefenduel op het programma. Tweedeklasser Columbia uit Apeldoorn komt dan op bezoek. Deze wedstrijd is echter onder voorbehoud, aangezien Columbia competitieverplichtingen heeft. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling AZC: Nardo Van den Broek; Özgür Aksan, Frank Buurmeijer, Ramon Dieperink, Tim Dieperink (Jawed Ezafzafi); Roy Sluizeman (Kemal Koycu), Isaac Albino, Bob Kok (Remco Reugebrink), Thomas Oosterink (Sean Galdermans); Hesam Bouzelmad en Daan van Weele. 

19-01-2012 19:16

Omdat er afgelopen zaterdag door heel veel jeugdleden ontzettend hard gelopen is voor Unicef zijn wij nu erg benieuwd naar de opbrengst. Wij verzoeken dan ook alle lopers om het geld bij je sponsoren op te halen en je envelop weer in te leveren. Dit kun je doen op :

Zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 12.00 uur in de kantine

Zaterdag 28 januari tussen 9.00 en 13.00 uur in de kantine

Maandag 30 januari tussen 17.30 en 19.00 uur in het jeugdhonk

Na het inleveren van je enveloppe ontvang je een Unicef medaille.

Namens Unicef en natuurlijk onze jongens uit Benin danken wij alle lopers voor de fantastische inzet.
 

Nog even een belangrijke herinnering :

Zondag is de laatste fotomogelijkheid. Sta je nog niet op de foto, kom dan zondag tussen 11 en 12 naar het jeugdhonk van AZC.

17-01-2012 22:14

Vroeger was alles veel beter!!

Bent u 50 jaar of ouder? Dan mag u de seniorendag op zaterdag 21 januari niet missen. Het gevoel van ‘vroeger was alles veel beter’ zal deze dag overheersen. Prachtige verhalen over de ouwe vervlogen tijden zullen de revue passeren.

De zo langzamerhand traditionele seniorendag in januari begint altijd met een korte ‘ledenvergadering’. Hierna is er tijd voor een gastspreker. Tegen een uurtje of één kan men genieten van het uitgebreide en uitstekende koud/warm buffet van Slagerij Lammers. Als de buikjes vol zijn, kan onder genot van een drankje AZC-herinneringen opgehaald worden. Bladerend door de vele fotoboeken worden de voetbalverhalen steeds spannender en mooier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze dag, moet u echter wel lid zijn van de Senioren Club AZC. Behalve de seniorendag wordt er tevens eens per jaar een uitje georganiseerd.

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Het bestuur van de S.C.A. bestaat momenteel uit:
Johan Veerwater – voorzitter;
Toon Luijken – penningmeester;
Vacant – secretaris (ontstaan door het plotseling overlijden van Gerard Limburg);
Jan Olyslager (lid);
Gerrit Bierhof (lid).

Mocht u nu belangstelling hebben, schroom dan niet om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Toon Luijken.

Email: a.luyken@chello.nl
Telefoon: 0575-527634 en 06-18605377

17-01-2012 22:00

Zaterdag 14 januari - Onder winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de AZC Unicef-dag georganiseerd. Centraal stond de Unicef-loop. Maar de jeugd hoefde niet alleen maar te lopen.Er was van alles te doen rondom het veld en in de kantine. Een prachtige fotopresentatie van de familie Heemskerk in Benin was te zien op het grote scherm. De Quiz 'pet op -petje af' vond de jeugd geweldig leuk. Een informatieve Unicef-film werd getoond. Alle jeugdleden konden vandaag op de foto voor het plaatjesboek, welke in maart verschijnt. En natuurlijk werd de cheque van het seizoen 2010-2011 overhandigd. De dag was een geweldig succes!

O ja!! Wie wil er nu niet in een plaatjesboek?? Jij staat nog niet op de foto?
Aanstaande zondag 22 januari worden er nog foto's gemaakt in het jeughonk. Zie bericht op de website.

Vele, vele foto's zijn er gemaakt. Hieronder treft u een korte fotoreportage.

Meer foto's kunt u zien onder nieuws/foto's.

Anno Waterlander verrichte 'de aftrap' voor de AZC-Unicef dag.

De kantine was afgeladen vol met jeugd en ouders.

Anno ontvangt uit handen van Hans van Rooden een prachtige foto van AZC E10 in Benin!

Voordat de lopers van start gaan, natuurlijk eerst een moderne warming up onder leiding van Harry Derks.

En dan eindelijk! De F-jeugd beginnen aan hun tocht der tochten!

Niet alleen enthousiasme bij de jeugd!!

Een heerlijke beloning krijgen alle jeugdspelers.

Het resultaat van het seizoen 2010-2011. Een cheque van 3600 euro.

Ook werd er - zoals u kunt zien - afgezien tijdens het lopen!!

Gelukkig kregen de kinderen regelmatig steun van hun vader of moeder.

Best wel spannend toch? Op de foto voor het AZC plaatjesboek.

Ook bij de AZC D-jeugd spat het enthousiasme er vanaf.

Inderdaad, duim omhoog. Even doorzetten en we zijn er bijna. Tocht volbracht!!

Natuurlijk moet de Unicef-commissie ook op de foto voor het boek!

16-01-2012 16:50

In de week van 21 mei 2012 vindt de jaarlijkse avondvierdaagse weer plaats. AZC doet hier al jarenlang aan mee. Ook dit jaar hopen wij weer van de partij te kunnen zijn. Maar daar zijn vrijwilligers voor nodig die dit oppakken en organiseren.

Momenteel zijn er drie mensen beschikbaar die willen helpen. Dit is niet genoeg.

Een aantal zaken moet geregeld worden:
- inschrijving bij de wandelclub Shrewsberry
- kinderen van AZC (mini's, F- en E-teams) moeten in de gelegenheid  worden gesteld zich op
  te geven.
- innen van geld van deelnemers
- begeleiders om mee te lopen
- vlaggendragers
- verzorgers voor drinken e.d

Vindt u het belangrijk dat AZC meeloopt en dat uw kind deel kan nemen aan de avondvierdaagse? Geef  u dan op om een handje te helpen.

Vele handen maken licht werk.


U kunt zich aanmelden bij:
José Luesink
jenkluesink@gmail.com
tlf. 0313-471775
06 83196035

Zonder vrijwilligers  is er geen avondvierdaagse voor de kinderen van AZC.

10-01-2012 19:30

Zondag 8 januari 2012, de 2e editie van het boerenkooltoernooi. In de aankondiging op de website was het al te lezen. Een belangrijk uitgangspunt binnen het beleidsplan van AZC is, dat AZC een voetbalvereniging wil zijn waar een ieder zich thuis voelt. Jongen, meisje, met of zonder beperking, blank of gekleurd, oud en jong, een ieder is welkom. Het boerenkooltoernooi is een uitgelezen mogelijkheid om dit uitgangspunt ten uitvoer te brengen.

Vanaf 9.30 begonnen de onderlinge voetbalwedstrijden. De ruim 150 deelnemers speelden in teams van 6 tegen 6. Deze teams waren ingedeeld door de organisatie. Zodoende speelden selectiespelers, spelers van de lagere seniorenteams, G-spelers, spelers van de A-junioren, speelsters van het damesteam en oud AZC-spelers gemengd met elkaar. Dit resulteerde in een leuk en sportief toernooi waarbij de verschillende teams van bijna gelijke sterkte waren. De onderlinge acceptatie binnen de teams en de teams ten opzichte van elkaar, was groot.

Zoals bij ieder voetbaltoernooi kwam er ook een winnaar uit de bus. Het team boerenkool, hoe kan het anders met deze naam, werd de winnaar na het nemen van strafschoppen. Na afloop konden zij, uit handen van Ronnie Brinkerhof en Jan Smit, in de volle kantine een mooie beker in ontvangst nemen.

Na het voetballen had de organisatie gezorgd voor een heerlijk stamppottenbuffet. Dit was weer uitstekend verzorgd door slagerij Lammers. Iedere speler kon zich te goed doen aan zuurkool of boerenkool met worst en spek en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Iedereen lekker gesport en plezier beleefd en de buik goed gevuld. Dus was het tijd  voor muziek. De organisatie was er in geslaagd een zanger te strikken die echte meezingers ten gehore bracht. Dat binnen AZC goed gezongen kan worden, weet ik nu ook!

Een geweldig leuke activiteit die door de organisatie uitstekend is neergezet. Een activiteit die de onderlinge banden binnen de vereniging versterkt. Op naar een 3e editie.

Maarten Voortman

Foto's op de site bij: nieuws - foto's.

09-01-2012 23:10

Afgelopen zaterdag heeft een aantal D-spelers zich kunnen uitleven in de zaal van tafeltennisvereniging Hercules in Terborg waar een zevental prachtige tafels klaarstonden. Onder de bekwame leiding van tafeltennis-goeroe Wiljo Leermakers werden in hoog tempo een aantal oefeningen afgewerkt.


Enkelspel, dubbelspel en een oefening waarbij met tweetallen alle 7 tafels gebruikt moesten worden om een punt te kunnen scoren. Na een korte pauze met drinken en krenten bollen ging het programma verder om tenslotte te worden afgesloten met een “rond-de-tafel” variant waarbij ook het nodige van de conditie werd gevraagd.


Wiljo had zelfs nog gezorgd voor prijsjes voor alle deelnemers. Jesse Li bleek de beste op korte afstand gevolgd door Luuk Molewijk en Simon Pauli. Al met al een zeer geslaagde dag om het 2e gedeelte van het seizoen te beginnen.
Wiljo Leermakers hartelijk dank voor de organisatie!

Patrick Govaers

08-01-2012 20:51

Als we op zaterdag 18 februari het jeugdcarnaval en alle bezoeken aan bevriende verenigingen hebben gehad is het de beurt aan de volwassenen van AZC. Op zondag 19 februari wordt onze nieuwe prins gekozen en is feest wat de boventoon voert. Het bestuur van de Loltrappers heeft diverse verenigingen uit de regio uitgenodigd maar rekent vooral op jullie leden van AZC. Voor onze leden organiseren wij dit grootse carnavalsfeest. Het wordt een avond met veel leut en lol . De Loltrappers zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke  avond beleeft. De avond wordt muzikaal ondersteunt door: Heer en Meester.

Deze band is gespecialiseerd in feestmuziek. Daar zal het dus zeker niet aan liggen, goede feestzin moet je zelf meebrengen wij zorgen wel voor verhoging hiervan. Ook voor het natje en het droogje wordt gezorgd. Vrolijke mensen achter de bonnen verkoop , de bar en de Ballen van Jos zijn er weer (gesponsord door slagerij Lammers). Als het zover is en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt werken we het officiële gedeelte zo snel mogelijk af zodat er volop feest kan worden gevierd. Aan de Loltrappers ligt het niet, maar jullie leden van AZC bepalen hoe het feest achteraf herinnerd wordt.
Introducees zijn welkom onder begeleiding van een AZC lid. De toegang is nog steeds gratis dus schroom niet en kijk of je nog verkleed kleren hebt om een prijs in de wacht te slepen van best verklede.Je valt bij ons pas echt op als je niet verkleed bent.

Programma zondag 19 februari:
- 19.30 uur zaal open
- 20.11 uur opening en binnenkomst prins en gevolg

Komt allen en maak er een feest van waar we met alle AZC’ers trots op kunnen zijn. Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v de Loltrappers
Jan Theunissen, 2e secretaris

08-01-2012 20:46

Het lijkt misschien wat vroeg maar schijn bedriegt over iets meer dan twee maanden is het alweer carnaval in het hele land. Wij van boven de rivieren kunnen geen carnaval vieren zeggen ze in het zuiden. Wij de Loltrappers, carnavalsvereniging van AZC,  hebben het tegendeel bewezen. Wij vieren al ruim 30 jaar carnaval op een onvervalste wijze.

Ook de jeugd wordt bij ons niet vergeten op zaterdag 18 februari wordt de 22e jeugdprins gekozen in onze residentie, de AZC kantine, die elk jaar weer wordt omgetoverd tot een waar feestparadijs. Aan de Loltrappers zal het zeker niet liggen zij zijn altijd paraat wanneer het nodig is. Carnaval voor de jeugd nieuwe stijl gaat het worden met discomuziek maar ook natuurlijk carnavalsmuziek. Dus er kan gedanst worden en menig polonaise zal er gelopen gaan worden. Als je wilt weten wie er onze nieuwe jeugdprins wordt dan moet je zeker op onze middag komen.

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor diegenen die de moeite nemen om zich mooi te verkleden. Er zijn altijd kinderen die heel erg mooi en origineel zijn uitgedost.

Zet dus allemaal 18 februari  op de kalender zodat je niet vergeet wanneer het carnaval is de middag begint om 14.00 uur en is tegen 16.00uur weer afgelopen. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes pappa's, mamma's opa's en oma's mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd we hebben. Bij AZC is iedereen welkom we zijn een grote voetbal familie maar staan ook ons mannetje als het op feestvieren aankomt.


Rest mij nog te eindigen met onze spreuk: Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v. de Loltrappers 
Jan Theunissen, 2e secretaris

07-01-2012 18:36

De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat veel trainingen bij AZC vanaf maandag 9 januari weer van start gaan. Tijdens deze trainingen zal het jeugdhonk niet langer geopend zijn.Dit is besloten door de kantinecommissie in goed overleg met de commissie voetbal en het bestuur.

De belangrijkste reden voor de sluiting van het jeugdhonk op doordeweekse trainingsavonden is dat er vrijwel geen gebruik meer van werd gemaakt. De vrijwilligers die het jeugdhonk bemanden, hadden praktisch niks te doen. Mede hierdoor was het vrijwel onmogelijk om nog voldoende mensen te vinden voor het jeugdhonk tijdens de trainingen.

Als er op doordeweekse avonden wedstrijden worden gespeeld op het AZC-terrein, zal het jeugdhonk wel geopend zijn. Hierover zal goed overleg plaatsvinden tussen de kantinecommissie en de commissie voetbal.

Door de sluiting op doordeweekse avonden is ons jeugdhonk nauwelijks nog in gebruik. Vanwege de toenemende drukte op zaterdag – waardoor het jeugdhonk te klein werd – is enkele seizoenen geleden immers al besloten om gebruik te maken van de grote kantine. Bestuur en commissies beraden zich nu op een goede nieuwe bestemming voor het jeugdhonk. Ideeën hiervoor zijn welkom.

Het bestuur

06-01-2012 22:48

Zoals al eerder aangegeven willen we graag alle spelende leden in het voetbalplaatjesboek hebben.

Vandaar dat wij ook de senioren in de gelegenheid stellen om hun mooie koppie te laten fotograferen.

Dit kan op zondag 8 januari tussen 9.00 en 14.00 uur in het jeugdhonk van AZC.

Velen van jullie zullen deze dag al aanwezig zijn voor het boerenkooltoernooi dus dat valt dan mooi te combineren. Mocht je tussen de wedstrijden door even ( twee minuten ) tijd hebben, meld je dan even bij de ingang van het jeugdhonk bij één van de Unicefcommissieleden. Je krijgt dan een AZC shirt om aan te trekken en een nummer. Hiermee ga je naar binnen en volgt de instructies van de fotograaf.

Mocht er net een lange rij staan dan kom je gewoon later even terug. Dit moet vast wel lukken ergens tussen 9.00 en 14.00 uur!

Alvast bedankt voor de medewerking

De Unicefcommissie

06-01-2012 22:39

Hopelijk zijn jullie allemaal al heel ver met het verzamelen van sponsoren voor de Unicefloop. Zo niet ga dan de komende week nog even langs familie, buren, vrienden etc om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Mocht je om wat voor reden ook nog geen Unicefenvelop hebben ontvangen of heb je er misschien nog één extra nodig mail dan even naar a.waterlander@zonnet.nl.

Op 14 januari worden alle jeugdleden op de hieronder aangegeven tijdstippen verwacht op het AZC terrein. Jullie zullen worden voorgelicht in de kantine, op de foto worden gezet in het jeugdhonk en daarna of daarvoor ( C en B ) kunnen jullie je longen uit je lijf lopen tegen kinderarbeid in Benin.

De rondjes die jullie lopen zijn 500 meter en jullie hebben ongeveer een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen en dus zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Unicef.  Meer informatie over het en hoe en wat met de envelop hoor je op 14 januari.

Programma:
F en League:  

8.45 aanwezig (kantine)
10.45 start Unicefloop
12.00 einde programma

E:                    
10.15 aanwezig (kantine)
12.15 start Unicefloop
13.30 einde programma

D en C4 (meisjes):
11.30 aanwezig (kantine)
13.30 start Unicefloop (samen met C, B en evt. A )
14.45 einde programma

A1 en A2:             
13.15 aanwezig
13.30-14.00 op de foto

C en B:               
13.00 aanwezig
13.15 aanvang Unicefloop
14.00-15.00 uur op de foto

Belangrijke mededelingen:
Om 12.00 uur zal er buiten voor de hoofdtribune de cheque ( met daarop de opbrengst van het vorig seizoen)  aan Unicef worden aangeboden.

De A1 en A2 zijn niet verplicht om mee te lopen maar mogen dat natuurlijk wel! De start is dan voor hun ook om 13.15 uur.

Op de foto voor het AZC voetplaatjesboek
Wij verzoeken iedereen om op tijd te komen en de aanwijzingen die er die dag gegeven worden gelijk op te volgen. Het fotograferen van alle jeugdspelers is veel werk en gebeurt volgens een strak tijdschema. Als je team opgeroepen wordt dien je hieraan gelijk gehoor te geven. Dit geldt ook voor de teamfoto’s en de inschrijving voor de loop.

Je dient de 14e te verschijnen in VOLLEDIG AZC tenue met daaroverheen een trainingspak. Er is geen gelegenheid tot omkleden en/of douchen.  De Unicefloop zal gedeeltelijk worden gelopen op stenen ondergrond dus het is aan te raden om op sportschoenen te lopen!

De foto’s die op deze dag gemaakt worden zullen enkel en alleen gebruikt worden voor een sticker in een voetbalplaatjesboek. Deze plaatjes zullen enkel en alleen worden verstrekt door AZC en/of de COOP. Mocht er bezwaar zijn tegen het fotograferen van uw kind dan kunt u dit middels een mail aan a.waterlander@zonnet.nl kenbaar maken. Uw kind zal dan niet op de foto komen.

Vrijwilliger bij AZC
Op deze dag zal er in de kantine een kraam staan met informatie over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen AZC. Kijkt u daar gerust rond, wellicht zit er wat bij voor u.

Wij zien jullie de 14e  graag op tijd, met de haartjes strak in de gel, in topconditie en met een envelop vol sponsors op het AZC terrein.


De Unicefcommissie


Voor vragen en/of opmerkingen: a.waterlander@zonnet.nl of  06-51614000

05-01-2012 10:25

Op woensdag 4 januari is bij AZC onder leiding van de SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen e.o.) een pupillenscheidsrechterscursus gegeven aan geïnteresseerde jeugdspelers  van  AZC.

 

 

Er waren vijf docenten aanwezig die eerst  de zeven aankomende scheidsrechters: Marleen Molewijk, Jort landman. Danny Ooms, Joost Jonkers, Hugo Bobbink, Mart Bouwmeester, Ahmet Ozcimen op het veld uitleg gaven van belangrijke zaken zoals lopen, plaatsen innemen en veldindeling en veldoverzicht. Daarna werden olv de SZO docenten door de deelnemers wedstrijden gefloten van twee E elftallen die werden begeleid door Bert landman.

 

 

 

 

Alle aankomende scheidsrechters kwamen aan bod en werden beoordeeld op de uitleg gegeven mbt bepaalde beslissingen en kregen tevens belangrijke leermomenten aangegeven. Na afloop van de wedstrijdjes kregen alle docenten, E pupillen en  leerling-scheidsrechters warme chocolademelk en een broodje met warme worst, hetgeen zij na de felle koude middag wel hadden verdiend. Daarna gingen de E pupillen weer naar huis met een ervaring en extra training rijker in deze winterstopperiode.

In de kantine werd een presentatie vertoond waarin scheidsrechterlijke beslissingen en dwalingen uit belangrijke wedstrijden werden toegelicht. Op het eind werden drie teams samengesteld die aan de hand van stellingen meervoudige antwoorden kregen  voorgelegd. Met opsteken van a-b-c-d bordjes moeste zij aangeven welk antwoord volgens hen de juiste was. Het juiste antwoord werd toegelicht door de docenten. .

Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat en bonuskaart van AZC. Met deze kaart kunnen de scheidsrechters in een jaar hun eigen voetbalschoenen verdienen met het leiden van wedstrijden bij de E en F pupillen van AZC.

Met complimenten voor de verzorging van deze dag door Wiljo Leermakers namen docenten en nieuwe scheidsrechters afscheid met de wens van de docenten “LAAT JE ZIEN EN HOREN” en veel succes de komende tijd.

Meer foto's onder nieuws/foto's/scheidsrechterscursus

02-01-2012 22:57

Met trots kunnen we mededelen dat wij erin geslaagd zijn om m.i.v. het volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Het contract met bouwbedrijf Temmink loopt aan het eind van dit seizoen af. Zodoende werd het voor de sponsorcommissie tijd om de onderhandelingen te openen. In een goed gesprek met Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink kwam naar voren dat hij i.p.v. verlenging van het hoofdsponsorschap liever subsponsor werd van AZC. Dit houdt in dat Temmink  op verschillende vlakken de club financieel blijft ondersteunen. In het nieuwe seizoen zullen we de precieze invulling van het subsponsorschap naar buiten brengen.

Omdat we vlak voor de kerstdagen rond waren met onze nieuwe hoofdsponsor kon de voorzitter van de sponsorcommissie het goede nieuws op de nieuwjaarsreceptie aan de leden bekend maken:
CINEMAJESTIC, de bioscoop van Zutphen, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van AZC.

Mede-eigenaar van Cinemajestic en al jarenlang trouw supporter van AZC is Ron Gerrits. Cinemajestic is momenteel al op meerdere gebieden sponsor. Zo prijkt de naam van de bioscoop al groots op de tribune, zijn ze deelnemer in het JeugdSponsorPlan en sponsor van het tweede zaterdagteam. Tevens is Cinemajestic lid van de ABC en is Ron Gerrits bestuurslid van de ABC.  Al deze sponsoruitingen zullen blijven behalve het JSP. Hiervoor in de plaats komt nu dus het hoofdsponsorschap.
Omdat Ron  ook als hoofdsponsor  graag wat wil betekenen voor Unicef zal het eerste elftal van AZC vanaf het komend seizoen, in navolging van onze jeugd, ook “shirtsponsor” van Unicef worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe hoofdsponsor. Vooral ook omdat wij als vereniging verbonden worden met een bedrijf dat een zeer positieve en grootse uitstraling in Zutphen en omgeving heeft.

Wij danken Ron Gerrits van Cinemajestic maar ook Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink, voor hun medewerking aan een mooie toekomst voor AZC.

Daarnaast wensen wij alle AZC’ers een fantastisch 2012.

Sponsorcommissie

02-01-2012 22:42

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari, heeft Anno Waterlander bekend gemaakt wie de vrijwilliger van het  jaar is geworden van AZC.

Deze titel wordt ieder jaar uitgedeeld door de Businessclub van AZC. Het bestuur van de ABC heeft dit jaar de mening gevraagd van de leden van AZC. Vele stemmen zijn er binnengekomen en dit heeft geresulteerd in een spannende strijd tussen de genomineerden Wiljo Leermakers, Harry Derks, Ronnie Brinkerhof, Hans Berkenbosch en Gert Oosterink. Omdat het eigenlijk allemaal toppers zijn op gebied van vrijwilligerswerk binnen de vereniging,  heeft het bestuur van de ABC besloten om ze alle 5 uit te nodigen voor het ABC uitje van 2012.

Toch kan er maar één de titel, vrijwilliger van het jaar krijgen. In navolging van Harry Matser (2010) en Freddie Burgers (2011) is deze prestigieuze titel het komend jaar voor ……RONNIE BRINKERHOF.

Ronnie zet zich al jaren optimaal in voor alles wat maar nodig is. Op financieel vlak is Ron een belangrijke schakel maar ook op en rond het veld is hij vaak te vinden. Als scheidsrechter en voetballer, maar zeker ook als supporter. Als er weer eens mensen nodig zijn voor een klus in of rondom het gebouw prijkt Ronnie’s naam vaak bovenaan de lijst. Organisator van het boerenkooltoernooi en het voetbalgala en natuurlijk de “spreekstalmeester” van de vereniging.


 
Ronnie Brinkerhof is op zoveel vlakken actief binnen de vereniging dat wij als bestuur van de ABC ons heel goed kunnen vinden in deze keuze.

Wij feliciteren Ronnie van harte met de titel en hopen dat het de overige vrijwilligers binnen AZC (en zeker mensen die nog geen vrijwilliger zijn) aanspoort om zich in te (blijven) zetten voor de club.
Want zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven mogelijk !


Bestuur ABC (AZC BusinessClub)

Laatste nieuws:

Beste AZCers

Op vrijdagavond 1 juli vond er een buitengewone ledenvergadering plaats in de kantine van zvvAZC met als thema: Wel of niet structureel doorgaan met een verenigingscoach.  Door de voorzitter werd teruggeblikt, de evaluatie van de pilot mbt de verenigingscoach werd kwalitatief en financieel toegelicht en vooruit gekeken. Het geheel werd ondersteund middels een Powerpoint presentatie..

De aanwezigen werden door de procesbewaker Harry Matser in de gelegenheid gesteld verduidelijkingsvragen te stellen. Daar werd een uur lang intensief gebruik van gemaakt met ook zeer kritische vragen. 

Na de pauze kregen de ‘insprekers’ de gelegenheid hun woordje te doen waarna de voorzitter haar verhaal vervolgde met het voornemen om Anno Waterlander zijn werk als verenigingscoach te laten continueren. De evaluatie van zijn werkzaamheden gedurende de pilot van 7 maanden zijn door het bestuur als zeer positief ervaren. De coach werkt op inhuur basis, waardoor het financiele risico voor zvvAZC wordt geminimaliseerd.

Tot slot werd de volgende vraag in stemming gebracht: Krijgt het bestuur het mandaat een verenigingscoach in te huren en aan te sturen?

Waarbij het bestuur jaarlijks in de ALV financieel en kwalitatief verantwoording af legt aan haar leden.

De Uitslag van de stemming was positief. Er waren 45 stemmers voor en 2 onthoudingen van stem. Dit is een geweldig positief resultaat waar wij als bestuur bijzonder trots en blij mee zijn. 

De verenigingscoach kan doorgaan met zijn werk: de activiteiten voortzetten die al ingezet zijn tijdens de pilot en nieuwe opdrachten van het bestuur uitvoeren. 

Het bestuur kan  zich weer voor 100% gaan bezig houden met besturen waarvoor de leden het bestuur ook hebben benoemd.

Heel veel dank voor het vertrouwen wat jullie ons deze avond hebben gegeven. 

Het bestuur.

Teams van jullie vereniging die dit seizoen kampioen zijn geworden en/of de beker hebben gewonnen worden door de KNVB uitgenodigd om deze topprestatie groots te vieren. Bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in de Amsterdam ArenA zijn alle teams die kampioen zijn geworden en/of de beker hebben gewonnen van harte welkom om feest te vieren bij de ‘kampioen ontmoeten kampioenen’ actie. Voor de speciale prijs van € 7,50 (junioren) en € 15,- (senioren) per kaart kunnen spelers/speelsters en begeleiding van het team gebruik maken van de kampioenen ontmoeten kampioenen actie.

21e editie

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt dit jaar voor de 21e keer onder deze naam gespeeld. Op zondag 31 juli openen KNVB bekerwinnaar Feyenoord en landskampioen PSV het voetbalseizoen 2016/’17 om 18.00 uur in de Amsterdam ArenA.

Kampioenen en bekerwinnaars

Dit jaar zijn niet alleen alle teams die kampioen zijn geworden welkom, maar ook weer alle teams die de KNVB districtsbeker hebben gewonnen.

Meer informatie over de Kampioenen ontmoeten Kampioenen actie 2016 is te vinden op: www.voetbal.nl/kampioenen. Op deze website is inschrijven voor de actie mogelijk. Ook kan je hier een certificaat voor (beker)kampioen downloaden.

Ereronde voor aanvoerders van jeugdteams

Speciaal voor de jeugdteams die kampioen zijn geworden of de beker hebben gewonnen wordt er voorafgaand aan de wedstrijd een ereronde gelopen door de Amsterdam ArenA. De aanvoerders van de teams hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor de ereronde via het inschrijfformulier. Voor de ereronde is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Welke teams kunnen dit kampioensfeest bijwonen?

Alle kampioenen en bekerwinnaars kunnen dit grootse kampioensfeest meemaken. Het verzoek bij deze dan ook om deze actie onder de aandacht te brengen bij de teams die binnen jullie vereniging in de prijzen zijn gevallen.

Zijn er kosten aan verbonden?

De KNVB heeft voor deze actie extra voordelige toegangskaarten klaarliggen: de prijs bedraagt € 7,50 (junioren) of € 15,- (senioren) per kaart. Dit aanbod is geldig tot en met vrijdag 15 juli 2016. Per bestelling wordt € 3,50 portokosten in rekening gebracht. Bij een bestelling van kaarten wordt er door de besteller direct via IDEAL betaald. De betaling via rekening-courant van de vereniging, zoals in het verleden bij sommige acties werd ingezet, is bij deze actie niet van toepassing.

Alle bestellingen worden gecontroleerd door de KNVB, zodat alleen teams die recht hebben op de actie gebruik kunnen maken van deze actie. Bij een onrechtmatige bestelling wordt het geld terugbetaald aan de besteller en worden er geen kaarten verstuurd.

 vragen?

Voor alle vragen over de actie Kampioenen ontmoeten Kampioenen bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2016, kan je een e-mail sturen naar internetverkoop@knvb.nl.

Met vriendelijke groeten,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

 

Hans Schelling

operationeel manager

Op donderdag 14 en vrijdag 15 juli organiseert Zportz op het AZC veld de
Voetbal en keepers 2-daagse.

Voor jongens en meisjes van 5 t/m 13 jaar zullen onderstaande activiteiten worden georganiseerd;

Clinic’s, de dagen zullen beginnen met de basistechnieken te leren van het voetballen en het keepen
* penalty bokaal
* panna toernooi
* tienkamp, allerlei voetbal gerelateerde spellen
* snelheidskanon, hoe hard kun jij schieten
* 4 tegen 4
* en nog veel meer!

 

De kosten voor deze voetbal 2 daagse bedragen € 60, -. Dit is inclusief;

Drinken en tussendoortjes
Voetbalshirt

Leiders en trainers van Zportz

Luxe opblaas voetbalspellen en veldjes
Medailles
Certificaat van deelname
Gouden schoen voor de Panna Koning

Special “cadeau”

Lunchpakketjes zelf meenemen

Extra: ”gezinskorting”, elke 2e, 3e kind en meer betalen een gereduceerde prijs.

Kijk voor meer informatie op Korting 2-daagse

INSCHRIJVING MOGELIJK T/M 12 Juli 2016 via:

VOETBAL 2-DAAGSE bij AZC te Zutphen 14 en 15 juli 2016 of KEEPERS 2-DAAGSE bij AZC te Zutphen 14 en 15 juli 2016

 

Han Piels
Gsm: 06-23664336
Website: www.zportz.nl
Facebook: Zportz voetbal

 

De vaste dinsdagavond waar men bij AZC terecht kan voor allerlei informatie en ledeninschrijvingen is van 1 juli t/m 1 augustus gesloten. Voor informatie en alle voorkomende zaken kunt u terecht bij ondergetekende.

M.i.v. 2 augustus zijn we weer aanwezig.

Prettige vakantie allemaal.

Met vriendelijke groet,

 

Wiljo Leermakers
De Genestetplein 21

7204 DE Zutphen

Tel: 0575-513659 of 06-13650655

Email: wiljoleermakers@hetnet.nl

 Wedstrijdsecretaris vv  AZC Zutphen

Aan alle leden van AZC,

Het bestuur van AZC nodigt al haar stemgerechtigde leden uit voor de Buitengewone  Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op vrijdagavond 1 juli 2016 in de kantine, open vanaf 19.30 uur en aanvang 20.00 uur.  

Deze extra (buitengewone) ledenvergadering staat in het teken vande voortgang van de AZC Verenigingscoach.    Ten behoeve van de stemming dient u uw ledenpas AZC mee te nemen naar de vergadering. 

AGENDA:


1.  Opening (voorzitter AZC)     

      Procesbewaker van de vergadering, de dagvoorzitter, is Harry Matser

2.  Evaluatie pilot Verenigingscoach (bestuur)

Terugblik op de start van de pilot, de behaalde resultaten afgelopen maanden en de uitkomst van de evaluatie.

3.  Kwalitatieve en financiële consequenties voor AZC (bestuur)

4.  Mogelijkheid tot het stellen van verduidelijkingsvragen (leden)

PAUZE:  de leden die willen inspreken kunnen zich vóór de vergadering of in de pauze, opgeven bij Harry Matser

5.  Insprekers (max. 2 minuten per persoon)

6.  Stemming door de stemgerechtigde leden

Stemgerechtigde AZC leden zijn 18 jaar en ouder en hebben één stem per lid.  U verkrijgt een stemkaart op vertoon van uw ledenpas bij de secretaris,  voorafgaand aan de vergadering. Vergeet daarom uw ledenpas AZC niet!

Besluit vindt plaats bij meerderheid van stemmen.

7.  Telling  van de stemmen

8.  Beraad bestuur / besluit nav de 1ste stemming

9.  Eventuele mogelijkheid tot tweede stemronde (inclusief telling van de stemmen)

10. Beraad bestuur / besluit nav de 2e stemming

11.  Sluiting

Omdat het belangrijk is dat ALLE leden hun stem laten horen over de verdere professionalisering van AZC, hopen wij op een grote ledenopkomst en verheugen ons u vrijdag 1 juli te ontvangen met een kop koffie en/of drankje.

Maandag 13 juni stond het jaarlijkse uitje van de Azc Business Club op het programma.
In de oneven jaren gaat de ABC altijd een weekend weg naar een buitenlandse stad. De steden Barcelona, Newcastle, Berlijn en Praag werden reeds bezocht en voor 2017 staat MADRID op het programma. In de even jaren stond het uitje altijd in teken van een ( uitzwaai )wedstrijd van het Nederlands elftal. Zo bezochten wij de steden Amsterdam, Rotterdam en Brussel om Oranje te bekijken. Dit jaar was er echter geen uitzwaaiwedstrijd waardoor het bestuur op zoek moest naar een alternatief. Dit werd gevonden met een heerlijk dagje zeilen in Friesland.

Maandagochtend vroeg vertrokken 17 ABC leden en een aantal introducés met de bus van Berkhout reizen naar Koudum. De weersvoorspellingen waren niet al te best maar gedurende de dag bleek maar weer dat code geel eerder staat voor zonneschijn als voor regen.
In Koudum lag een heus skûtsje voor ons klaar en na de koffie met oranjekoek en uitleg van de schippers Eus en Jeroen konden we de trossen van `de grote beer` los gooien.
De gebroeders Brouwer toonden zich gelijk als ware scheepsjongens. Guido nam het roer en Maarten hees de zeilen. De rest van de ABC genoot heerlijk van het zonnetje en een glaasje Beerenburg.

Rond het middaguur  gingen we aan wal in Heeg om wat te drinken en te lunchen om vervolgens onze tocht te vervolgen. Na een kleine periode van windstilte volgde een straf briesje zodat we met volle wind in de zeilen over de Friese meren konden varen.


Toen we bij een eiland aankwamen moest iedereen even flink aan de bak. De zeilen moesten gestreken worden en de spullen voor de BBQ werden aan land gebracht. De `horecaleden`van de ABC verzorgden een heerlijke maaltijd waarbij vooral de sla letterlijk naar binnen gleed….

Weer terug in Koudum stond een ober van hotel de Galamadammen ons al op te wachten voor een afsluitend `oorlam`.

Aangezien het hotel geen plaats had voor de ABC leden werd de terugreis naar Zutphen ingezet.

In Zutphen werd met z´n allen nog gezellig afgesloten bij café de Dwaasheid. Bij gebrek aan Oranje moesten we het doen met een wedstrijd van België maar gezien alle rood verbrande hoofden kleurde dat ook wel beter.

Het bestuur van de ABC kijkt terug op een mooie en gezellige dag en dankt alle leden en introducés voor de aanwezigheid.

Bestuur ABC

Nu alle voetbalaktiviteiten van het seizoen 2015/2016 op hun eind lopen is er alweer een start gemaakt voor het nieuwe seizoen.

De laatste trainingen worden gebruikt om de spelers te beoordelen op hun niveau en zo wordt een nieuwe indeling gemaakt van de teams.

Coaches en coördinatoren hebben dit samen gedaan en dit wordt nu via de site aan jullie bekend gemaakt.

Tevens is de nieuwe benaming ingevoerd van de teams zoals eerder vermeld op de site.

 

Verder willen we de aandacht vragen voor het feit dat er nog enkele spelers hun spelregelbewijs niet hebben behaald.

 

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie toe.

 

Namens de commissie voetbal

Jack Leenhouts.

 

 

De afgelopen weken kon er weer gestemd worden op verschillende projecten bij het Rabobank coöperatiefonds. Ook AZC had ( op naam van stichting sportvoorziening Hanzepark) dit jaar weer een project ingediend.

https://www.stemophetcooperatiefonds.nl/stemmen/sport-2016/stichting-sportvoorziening-hanzepark-zut/

56 leden van het coöperatiefonds gaven hun stem aan het project, waarbij  AZC voetbalspelmiddagen voor de basisschooljeugd wil gaan organiseren.

Deze 56 stemmen waren voldoende voor de winst!!

Op 21 juni zal de cheque ter waarde van € 10.000, tijdens een feestelijke bijeenkomst, aan AZC overhandigd worden.

Wij bedanken iedereen die een stem heeft uitgebracht op ons project en natuurlijk het coöperatiefonds van de Rabobank voor deze prachtige bijdrage.
Hiermee kunnen we de basisschooljeugd van Zutphen veel sportieve middagen aanbieden!

 

Anno Waterlander

 

Hieronder ziet u onze aanvraag:

Een aantal jaar geleden heeft AZC een project ingediend bij het Rabobank coöperatiefonds. Doordat vele AZC’ers en anderen gestemd hebben kregen we een bedrag van € 10.000 uitgekeerd als bijdrage aan het G-court.
Dit jaar doen we opnieuw mee!

In het kader van de actie DOE MEE BIJ AZC willen we miv volgend seizoen diverse beweegactiviteiten gaan organiseren op het AZC complex.
We zijn inmiddels begonnen met 55+ voetbal, we willen activiteiten voor de vluchtelingen organiseren en we zijn bezig met studiebegeleiding in combinatie met sporten.
Voor de basisscholieren willen we om de 2 weken een voetbal spel middag gaan organiseren. Op het kunstgrasveld zullen diverse opblaas voetbal spellen geplaatst worden zodat kinderen onder begeleiding een heerlijke, sportieve middag kunnen beleven.
Om dit voor alle basisscholieren van Zutphen zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden hebben we een bijdrage gevraagd aan het Rabobank coöperatie fonds.

Het Rabobank coöperatiefonds stelt geld beschikbaar aan projecten die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en de leefomgeving in de regio.
Als lid van de Rabobank mag u 3 stemmen uitbrengen op een ingediend project.
Ons project is ingediend onder naam van Stichting Sportvoorziening Hanzepark in de categorie sport in de regio Brummen/Zutphen. Via onderstaande link komt u bij ons project terecht.

https://www.stemophetcooperatiefonds.nl/stemmen/sport-2016/stichting-sportvoorziening-hanzepark-zut/

Als u lid bent van de Rabobank dan heeft u inmiddels een mail gehad waarin u gevraagd wordt te stemmen op uw favoriete project. Bij deze vragen wij u vriendelijk om op AZC te stemmen!!

Bankiert u bij de Rabobank maar bent u nog geen lid dan kunt u dit via onderstaande link kosteloos worden.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=Noord-en-Oost-Achterhoek

Na aanmelding kunt u ook uw stem uitbrengen en daarmee AZC aan een mooi bedrag helpen. Met dit bedrag kunnen we de Zutphense scholieren in beweging krijgen/houden en ze op een leuke manier kennis laten maken met onze vereniging.

Bankiert u niet bij de Rabobank, geef dit bericht dan door aan familie, kennissen, vrienden die wel lid zijn zodat zij hun stem uit kunnen brengen op AZC.

 

STEM OP AZC !!  Dit kan t/m 13 juni.

 

Alvast dank voor uw stem.

Anno Waterlander

 
 
 
 

We zijn met AZC op de goede weg en willen daar absoluut mee door. Het afgelopen seizoen heeft een aantal duidelijke verbeterpunten aan het licht gebracht en daar willen wij met jullie over in gesprek gaan. Dat lijkt allemaal niet zo spectaculair, maar om onze ambities waar te maken moeten er zaken veranderen!

Een van de belangrijkste beleidsvoornemens is om voor de zomervakantie duidelijkheid te geven naar iedereen bij AZC; waar kom je te voetballen en wanneer train je, wat zijn de doelstellingen van jouw team en wat wordt er van je verwacht. Om dat helder te krijgen dienen alle taken die bij het voetballen van een team komen kijken ingevuld te zijn. Wanneer dat niet het geval is gaan we het team niet inschrijven bij de KNVB met als gevolg dat een aantal kinderen niet zal kunnen voetballen. Wij gaan de verantwoordelijkheid niet langer bij een persoon leggen, omdat wij dat onverantwoord vinden. Betrokkenheid van ouders bij hun voetballende kinderen staat dus centraal op de informatiebijeenkomst. Daarnaast gaan we punten bespreken die het teamgevoel moeten versterken en die het plezier van het sporten in een team alleen maar vergroten. De vrijblijvendheid zal in de toekomst bij AZC afnemen en daarvoor in de plaats komt er duidelijkheid!

Wij roepen de ouders hierbij op om te komen naar de informatiebijeenkomst * in de kantine van AZC * op donderdag 23 juni * inloop vanaf 19.15 uur * aanvang 19.30 uur

 

Wij verwachten van ieder spelend kind minimaal een vertegenwoordiger!

 

Namens de commissie voetbal, Harry Derks.

 

 

 

Rode tas Vila.

Trainings jack AZC maat XXL.

Grijze rugtas Eastpeak met groene handdoek.

Witte handdoek.

Groen Tshirt met V hals.

Grijs hemdje.

3x witte onderlaken.

Zwarte pyjama broek.

Rood hemdje.

Grijze spijkerbroek maat 152.

Grijze spijkerbroek Hema maat 132.

Zwarte handdoek.

Grote plastikzak voor dekbed.

Zwart vest maat m.

Blauwe spijkerbroek maat 164

 

2x groene vorken.

1x groen mes.

1x blauw mes.

1x blauwe vork.

1x rood mes.

1x zwart mes.

1x zwarte vork.

1x vork metaal.

 

Spullen na telefoontje op te halen bij Bert Sluizeman Ruysdaelstraat 3

Telefoonnummer  06-51264848.

 

De kampleiding.

Van de slotdag is een fotoalbum op de site geplaatst.

Klik hier

Coöperatie Zonnepark Noordveen gaat een zonnepark met 3600 zonnepanelen aanleggen.
Dit gaat gebeuren op de oude Hercules velden aan de Brands Buijsstraat.
Bewoners van de wijk Noordveen kunnen zonnepanelen aanschaffen zonder ze op hun eigen dak te plaatsen. Door de gezamenlijke aanschaf zijn er veel voordelen te behalen.

Wilt u weten hoe dit precies werkt en wat het voor u op kan leveren, kom dan naar de informatieavond.

Deze zal worden gehouden op dinsdag 14 juni in de AZC kantine. Inloop is vanaf 19 uur. Aanvang van de informatieavond is 19.30 uur.
U bent van harte welkom.

Met ingang van komend seizoen biedt vv AZC in samenwerking met StudieCoachZutphen een unieke mogelijkheid voor middelbare scholieren om gecombineerd te studeren, te sporten en te eten.
Scholieren die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het maken van huiswerk en de voorbereiding op bv toetsen kunnen vanaf september terecht bij AZC.
StudieCoachZutphen ( Wouter de Haan en Gijs Wasseveld ) hebben een gevarieerd programma opgesteld waarbij er afwisselend wordt gestudeerd en gesport. De middag wordt afgesloten met een gezonde maaltijd.
Voor meer informatie kun je vast kijken op www.studiecoach.nl . vv AZC is nog aan het onderzoeken om korting te bieden aan AZC leden die hier aan deel willen nemen. Meer info daarover volgt zsm.
AZC leden kunnen zich ook aanmelden via verenigingscoach@azczutphen.nl

Stel je eens voor: Je huiswerk is gemaakt, je bent perfect voorbereid op je toets, je hebt je dagelijkse portie beweging gehad en je eet ook nog eens gezond! Dat wil jij toch ook? Bij StudieCoach Zutphen bieden we jou nu de mogelijkheid om dit te realiseren. Met behulp van coaching je huiswerk maken in een prettige omgeving, namelijk de sportvereniging. (ook voor niet-leden!)

Vanaf 1 september 2016 gaan wij van start bij Voetbalvereniging AZC en FC Zutphen.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op  www.studiecoachzutphen.nl , want StudieCoach Zutphen houdt je scherp!

Van 6 juni t/m 18 augustus zijn de grasvelden bij AZC gesloten. Het hoofdveld, veld 3 en de grasstrook achter het kunstgrasveld worden opnieuw ingezaaid en geprepareerd voor het nieuwe seizoen. Gelieve deze velden gedurende deze periode NIET te betreden!

Van 4 t/m 11 juli is ook het kunstgrasveld gesloten voor onderhoud.

Op donderdag 2 juni is de kantine tot 22.00 uur gesloten.
Deze i.v.m. een besloten bijeenkomst.

Het jeugdhonk zal vanaf 20.30 uur geopend zijn.

Meer......