24-01-2012 21:20

Afgelopen zaterdag 21 januari werd de jaarlijkse AZC Seniorendag gehouden. Vanaf half elf stroomde de kantine vol met ‘oudjes’. Een half uur later waren zo’n kleine 90 leden van de SCA aanwezig voor een gezellige dag samen in de AZC-kantine. Opvallend hierbij waren een groot aantal nieuwe gezichten.

Traditiegetrouw wordt er begonnen met een ledenvergadering. Voorzitter Johan Veerwater met zijn ‘rechterhand’ Toon Luijken laten op amusante en vlotte wijze de agendapunten passeren. Johan is vooral verheugd over de aanwas van nieuwe leden. De SCA telt bij aanvang van de Seniorendag 99 leden. Een record aantal in het bestaan van deze club voor oudjes. Toon doet nog een dringend beroep op de leden om de vacature van secretaris op te vullen.

Hierna is het de beurt aan Dori Voortman. Aan de hand van foto’s heeft Dori een vraaggesprek met Henk Becks. Prachtige oude foto’s passeren de revue. De SCA-leden krijgen spannende, leuke en soms emotionele verhalen te horen over zijn lange voetbalperiode bij AZC. Mooi is ook de interactie met een aantal van zijn voetbalmaatjes van toen. Vooral de vraag ‘wie Henk de best voetballer vindt met wie hij gevoetbald heeft’, levert vele reacties op. Namen als Henk Oolbekkink sr, Gertie Calot, Peter van Osch, Corry Lindemans worden genoemd. Maar één naam steekt er ver bovenuit: Henk ten Have! Dat dit initiatief van Dori zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit het luid applaus na afloop van dit vraaggesprek.

Voordat de ‘hoofdact’ plaats vindt, is er eerst een korte drinkpauze. Stadsarcheoloog van Zutphen Michel Groothedde gaat een lezing/presentatie geven over het ontstaan van de stad Zutphen. Zoals Johan Veerwater al zei aan het begin van deze dag: ‘Geen Theo Pahlplatz, Edward Sturing of één of andere voetbalcoryfee. Maar een keer geheel iets anders!’ En inderdaad, voor de vele aanwezigen is het even wennen aan het idee. Echter als Michel begint aan zijn betoog wordt het muisstil. Een uur lang weet hij de SCA-leden te boeien met zijn oudheidkundige verhalen. Met behulp van indrukwekkende foto’s en tekeningen wordt het ontstaan van Zutphen fraai in beeld gebracht.

Als de klok richting half twee gaat en het koud/warm buffet van slagerij Lammers klaarstaat, moeten de maagjes gevuld worden. Dit jaar is het hun weer gelukt om een voortreffelijk en uitgebreid buffet voor te schotelen. Ook het barpersoneel hoeft zich niet te vervelen. Want bij een hapje eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Als de buikjes vol zijn, gaan velen nog even neuzen in mappen van het AZC-archief. Zo te zien en te horen vermaken de SCA-leden zich prima. Dan heeft voorzitter Veerwater nog enkele belangrijke mededelingen. Het 100e lid heeft zich aangemeld. Een mijlpaal in de geschiedenis van de SCA. De gelukkige is Mevrouw Voortman. En ……… het SCA-bestuur krijgt vers bloed. Reinier v.d. Kwast en Dori Voortman nemen beiden zitting in het SCA-bestuur. Hiermee krijgt de Seniorendag een mooi en passend slot.

Meer foto's onder Nieuws/foto's.

Freddie Burgers

23-01-2012 16:40

AZC is de kampioen van de voorbereiding. Dit is een veel gebruikte kreet binnen de vereniging. AZC heeft namelijk de gewoonte om goede resultaten neer te zetten tijdens de voorbereiding (afgezien van de voorbereiding op het huidige seizoen). Ook nu maakt AZC weer kans op deze titel. Vandaag wist het namelijk haar tweede wedstrijd in de winterstop te winnen. Waar vorige week derdeklasser Erica ’76 met 5-0 werd verslagen, moest vandaag de titelkandidaat in 4F, Eldenia, eraan geloven.  In Elden werd de plaatselijke trots met 1-3 verslagen.

Met zestien fitte spelers vertrok de ploeg van trainer René Knuiman richting Arnhem. Alleen de geblesseerden Tim Luijken, Nick Hagenbeek, Sjoerd Plagman en de met gezondheidsproblemen kampende Fouad Elkanouni ontbraken nog. Met de uitslag op het netvlies van de voorbereiding (1-5 verlies), wisten de AZC-ers dat zij vandaag vol aan de bak kunnen.
AZC begint goed aan de wedstrijd. Het laat de bal goed rond gaan en probeert voetballend bij het doel van Eldenia te komen. Toch is het Eldenia dat bij de eerste beste kans op voorsprong komt. Bij een aanval over rechts wordt er te veel ruimte geboden en matig gedekt waardoor de linkeraanvaller vrij bij de tweede paal kan inkoppen. AZC heeft het hierna even moeilijk, maar knokt zich goed terug in de wedstrijd. Eldinia geeft achterin erg veel ruimte weg en AZC maakt hier gretig gebruik van. Met name Thomas Oosterink duikt vaak de hoeken in, maar is helaas ongelukkig in zijn voortzettingen. Achterin wordt er vrijwel niets meer weggeven. Na ongeveer een half uur spelen komt AZC op gelijke hoogte. Na een goede voorzet probeert Roy Sluizeman bij de bal komen. Roy wordt echter op zeer onhandige wijze door een speler van Eldenia naar de grond verwerkt, waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Frank Buurmeijer houdt zijn hoofd koel en weet de bal via de keeper binnen te schieten. Vlak voor rust krijgt AZC nog een kans via Thomas om op voorsprong te komen. Na een uitstekende uittrap van Nardo Van den Broek kan Thomas alleen op het doel aflopen. Helaas wordt hij iets te veel gehinderd en schiet hij de bal tegen de keeper op. Met een 1-1 stand zoeken beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust lijkt AZC gelijk via Hesam Bouzelmad, na goed voorbereidend werk van invaller Kemal Koycu en Daan van Weele, te scoren. De scheidsrechter zag echter (op advies van de vandaag wel zeer scherp vlaggende assistent-scheidsrechter van Eldenia) dat Hesam in buitenspelpositie stond. Gelijk hierna krijgt Eldenia ook een grote kans, maar Nardo weet deze bal goed te pakken. Opvallend was dat de assistent-scheidsrechter van AZC, Gerrit Van der Wal, wel genegeerd werd. De wedstrijd wordt steeds fysieker. Beide ploegen schuwen de duels niet en leidt af en toe tot irritaties in beide kampen. Na een kwartier spelen in de tweede helft komt AZC op voorsprong. Jawed Ezafzafi weet meet een knappe bal Daan te bereiken die de bal vervolgens subtiel over de uitlopende doelman kopt. Na deze goal is AZC heer een meester en Eldenia goed op eigen helft vast te zetten. AZC krijgt in deze fase ook kansen. Zo besluit Sean Galdermans om een bal af te geven, terwijl voor eigen succes gaan een betere optie was geweest. In het laatste kwartier herpakt Eldenia zich en zet een slotoffensief in. Nardo kan zich in deze fase een paar keer onderscheiden met goede reddingen. In de allerlaatste minuut valt de definitieve beslissing. De uitstekend spelende Isaac Albino wordt door de doelman van Eldenia onderuit gehaald en AZC krijgt opnieuw een strafschop. Ditmaal mag Nardo zich over dit klusje ontfermen. Nardo stuurt de keeper de verkeerde hoek in en bepaalt zo de eindstand op 1-3.
AZC speelde al met al een prima wedstrijd en heeft laten zien dat het in het afgelopen half jaar veel progressie heeft geboekt. Waar in de voorbereiding nog vrij kansloos van dezelfde tegenstander werd verloren, liet AZC vandaag zien dat het uitstekend mee kan komen met de toppers uit de vierde klasse. Volgende week staat het laatste oefenduel op het programma. Tweedeklasser Columbia uit Apeldoorn komt dan op bezoek. Deze wedstrijd is echter onder voorbehoud, aangezien Columbia competitieverplichtingen heeft. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling AZC: Nardo Van den Broek; Özgür Aksan, Frank Buurmeijer, Ramon Dieperink, Tim Dieperink (Jawed Ezafzafi); Roy Sluizeman (Kemal Koycu), Isaac Albino, Bob Kok (Remco Reugebrink), Thomas Oosterink (Sean Galdermans); Hesam Bouzelmad en Daan van Weele. 

19-01-2012 19:16

Omdat er afgelopen zaterdag door heel veel jeugdleden ontzettend hard gelopen is voor Unicef zijn wij nu erg benieuwd naar de opbrengst. Wij verzoeken dan ook alle lopers om het geld bij je sponsoren op te halen en je envelop weer in te leveren. Dit kun je doen op :

Zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 12.00 uur in de kantine

Zaterdag 28 januari tussen 9.00 en 13.00 uur in de kantine

Maandag 30 januari tussen 17.30 en 19.00 uur in het jeugdhonk

Na het inleveren van je enveloppe ontvang je een Unicef medaille.

Namens Unicef en natuurlijk onze jongens uit Benin danken wij alle lopers voor de fantastische inzet.
 

Nog even een belangrijke herinnering :

Zondag is de laatste fotomogelijkheid. Sta je nog niet op de foto, kom dan zondag tussen 11 en 12 naar het jeugdhonk van AZC.

17-01-2012 22:14

Vroeger was alles veel beter!!

Bent u 50 jaar of ouder? Dan mag u de seniorendag op zaterdag 21 januari niet missen. Het gevoel van ‘vroeger was alles veel beter’ zal deze dag overheersen. Prachtige verhalen over de ouwe vervlogen tijden zullen de revue passeren.

De zo langzamerhand traditionele seniorendag in januari begint altijd met een korte ‘ledenvergadering’. Hierna is er tijd voor een gastspreker. Tegen een uurtje of één kan men genieten van het uitgebreide en uitstekende koud/warm buffet van Slagerij Lammers. Als de buikjes vol zijn, kan onder genot van een drankje AZC-herinneringen opgehaald worden. Bladerend door de vele fotoboeken worden de voetbalverhalen steeds spannender en mooier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze dag, moet u echter wel lid zijn van de Senioren Club AZC. Behalve de seniorendag wordt er tevens eens per jaar een uitje georganiseerd.

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Het bestuur van de S.C.A. bestaat momenteel uit:
Johan Veerwater – voorzitter;
Toon Luijken – penningmeester;
Vacant – secretaris (ontstaan door het plotseling overlijden van Gerard Limburg);
Jan Olyslager (lid);
Gerrit Bierhof (lid).

Mocht u nu belangstelling hebben, schroom dan niet om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Toon Luijken.

Email: a.luyken@chello.nl
Telefoon: 0575-527634 en 06-18605377

17-01-2012 22:00

Zaterdag 14 januari - Onder winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de AZC Unicef-dag georganiseerd. Centraal stond de Unicef-loop. Maar de jeugd hoefde niet alleen maar te lopen.Er was van alles te doen rondom het veld en in de kantine. Een prachtige fotopresentatie van de familie Heemskerk in Benin was te zien op het grote scherm. De Quiz 'pet op -petje af' vond de jeugd geweldig leuk. Een informatieve Unicef-film werd getoond. Alle jeugdleden konden vandaag op de foto voor het plaatjesboek, welke in maart verschijnt. En natuurlijk werd de cheque van het seizoen 2010-2011 overhandigd. De dag was een geweldig succes!

O ja!! Wie wil er nu niet in een plaatjesboek?? Jij staat nog niet op de foto?
Aanstaande zondag 22 januari worden er nog foto's gemaakt in het jeughonk. Zie bericht op de website.

Vele, vele foto's zijn er gemaakt. Hieronder treft u een korte fotoreportage.

Meer foto's kunt u zien onder nieuws/foto's.

Anno Waterlander verrichte 'de aftrap' voor de AZC-Unicef dag.

De kantine was afgeladen vol met jeugd en ouders.

Anno ontvangt uit handen van Hans van Rooden een prachtige foto van AZC E10 in Benin!

Voordat de lopers van start gaan, natuurlijk eerst een moderne warming up onder leiding van Harry Derks.

En dan eindelijk! De F-jeugd beginnen aan hun tocht der tochten!

Niet alleen enthousiasme bij de jeugd!!

Een heerlijke beloning krijgen alle jeugdspelers.

Het resultaat van het seizoen 2010-2011. Een cheque van 3600 euro.

Ook werd er - zoals u kunt zien - afgezien tijdens het lopen!!

Gelukkig kregen de kinderen regelmatig steun van hun vader of moeder.

Best wel spannend toch? Op de foto voor het AZC plaatjesboek.

Ook bij de AZC D-jeugd spat het enthousiasme er vanaf.

Inderdaad, duim omhoog. Even doorzetten en we zijn er bijna. Tocht volbracht!!

Natuurlijk moet de Unicef-commissie ook op de foto voor het boek!

16-01-2012 16:50

In de week van 21 mei 2012 vindt de jaarlijkse avondvierdaagse weer plaats. AZC doet hier al jarenlang aan mee. Ook dit jaar hopen wij weer van de partij te kunnen zijn. Maar daar zijn vrijwilligers voor nodig die dit oppakken en organiseren.

Momenteel zijn er drie mensen beschikbaar die willen helpen. Dit is niet genoeg.

Een aantal zaken moet geregeld worden:
- inschrijving bij de wandelclub Shrewsberry
- kinderen van AZC (mini's, F- en E-teams) moeten in de gelegenheid  worden gesteld zich op
  te geven.
- innen van geld van deelnemers
- begeleiders om mee te lopen
- vlaggendragers
- verzorgers voor drinken e.d

Vindt u het belangrijk dat AZC meeloopt en dat uw kind deel kan nemen aan de avondvierdaagse? Geef  u dan op om een handje te helpen.

Vele handen maken licht werk.


U kunt zich aanmelden bij:
José Luesink
jenkluesink@gmail.com
tlf. 0313-471775
06 83196035

Zonder vrijwilligers  is er geen avondvierdaagse voor de kinderen van AZC.

10-01-2012 19:30

Zondag 8 januari 2012, de 2e editie van het boerenkooltoernooi. In de aankondiging op de website was het al te lezen. Een belangrijk uitgangspunt binnen het beleidsplan van AZC is, dat AZC een voetbalvereniging wil zijn waar een ieder zich thuis voelt. Jongen, meisje, met of zonder beperking, blank of gekleurd, oud en jong, een ieder is welkom. Het boerenkooltoernooi is een uitgelezen mogelijkheid om dit uitgangspunt ten uitvoer te brengen.

Vanaf 9.30 begonnen de onderlinge voetbalwedstrijden. De ruim 150 deelnemers speelden in teams van 6 tegen 6. Deze teams waren ingedeeld door de organisatie. Zodoende speelden selectiespelers, spelers van de lagere seniorenteams, G-spelers, spelers van de A-junioren, speelsters van het damesteam en oud AZC-spelers gemengd met elkaar. Dit resulteerde in een leuk en sportief toernooi waarbij de verschillende teams van bijna gelijke sterkte waren. De onderlinge acceptatie binnen de teams en de teams ten opzichte van elkaar, was groot.

Zoals bij ieder voetbaltoernooi kwam er ook een winnaar uit de bus. Het team boerenkool, hoe kan het anders met deze naam, werd de winnaar na het nemen van strafschoppen. Na afloop konden zij, uit handen van Ronnie Brinkerhof en Jan Smit, in de volle kantine een mooie beker in ontvangst nemen.

Na het voetballen had de organisatie gezorgd voor een heerlijk stamppottenbuffet. Dit was weer uitstekend verzorgd door slagerij Lammers. Iedere speler kon zich te goed doen aan zuurkool of boerenkool met worst en spek en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Iedereen lekker gesport en plezier beleefd en de buik goed gevuld. Dus was het tijd  voor muziek. De organisatie was er in geslaagd een zanger te strikken die echte meezingers ten gehore bracht. Dat binnen AZC goed gezongen kan worden, weet ik nu ook!

Een geweldig leuke activiteit die door de organisatie uitstekend is neergezet. Een activiteit die de onderlinge banden binnen de vereniging versterkt. Op naar een 3e editie.

Maarten Voortman

Foto's op de site bij: nieuws - foto's.

09-01-2012 23:10

Afgelopen zaterdag heeft een aantal D-spelers zich kunnen uitleven in de zaal van tafeltennisvereniging Hercules in Terborg waar een zevental prachtige tafels klaarstonden. Onder de bekwame leiding van tafeltennis-goeroe Wiljo Leermakers werden in hoog tempo een aantal oefeningen afgewerkt.


Enkelspel, dubbelspel en een oefening waarbij met tweetallen alle 7 tafels gebruikt moesten worden om een punt te kunnen scoren. Na een korte pauze met drinken en krenten bollen ging het programma verder om tenslotte te worden afgesloten met een “rond-de-tafel” variant waarbij ook het nodige van de conditie werd gevraagd.


Wiljo had zelfs nog gezorgd voor prijsjes voor alle deelnemers. Jesse Li bleek de beste op korte afstand gevolgd door Luuk Molewijk en Simon Pauli. Al met al een zeer geslaagde dag om het 2e gedeelte van het seizoen te beginnen.
Wiljo Leermakers hartelijk dank voor de organisatie!

Patrick Govaers

08-01-2012 20:51

Als we op zaterdag 18 februari het jeugdcarnaval en alle bezoeken aan bevriende verenigingen hebben gehad is het de beurt aan de volwassenen van AZC. Op zondag 19 februari wordt onze nieuwe prins gekozen en is feest wat de boventoon voert. Het bestuur van de Loltrappers heeft diverse verenigingen uit de regio uitgenodigd maar rekent vooral op jullie leden van AZC. Voor onze leden organiseren wij dit grootse carnavalsfeest. Het wordt een avond met veel leut en lol . De Loltrappers zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke  avond beleeft. De avond wordt muzikaal ondersteunt door: Heer en Meester.

Deze band is gespecialiseerd in feestmuziek. Daar zal het dus zeker niet aan liggen, goede feestzin moet je zelf meebrengen wij zorgen wel voor verhoging hiervan. Ook voor het natje en het droogje wordt gezorgd. Vrolijke mensen achter de bonnen verkoop , de bar en de Ballen van Jos zijn er weer (gesponsord door slagerij Lammers). Als het zover is en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt werken we het officiële gedeelte zo snel mogelijk af zodat er volop feest kan worden gevierd. Aan de Loltrappers ligt het niet, maar jullie leden van AZC bepalen hoe het feest achteraf herinnerd wordt.
Introducees zijn welkom onder begeleiding van een AZC lid. De toegang is nog steeds gratis dus schroom niet en kijk of je nog verkleed kleren hebt om een prijs in de wacht te slepen van best verklede.Je valt bij ons pas echt op als je niet verkleed bent.

Programma zondag 19 februari:
- 19.30 uur zaal open
- 20.11 uur opening en binnenkomst prins en gevolg

Komt allen en maak er een feest van waar we met alle AZC’ers trots op kunnen zijn. Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v de Loltrappers
Jan Theunissen, 2e secretaris

08-01-2012 20:46

Het lijkt misschien wat vroeg maar schijn bedriegt over iets meer dan twee maanden is het alweer carnaval in het hele land. Wij van boven de rivieren kunnen geen carnaval vieren zeggen ze in het zuiden. Wij de Loltrappers, carnavalsvereniging van AZC,  hebben het tegendeel bewezen. Wij vieren al ruim 30 jaar carnaval op een onvervalste wijze.

Ook de jeugd wordt bij ons niet vergeten op zaterdag 18 februari wordt de 22e jeugdprins gekozen in onze residentie, de AZC kantine, die elk jaar weer wordt omgetoverd tot een waar feestparadijs. Aan de Loltrappers zal het zeker niet liggen zij zijn altijd paraat wanneer het nodig is. Carnaval voor de jeugd nieuwe stijl gaat het worden met discomuziek maar ook natuurlijk carnavalsmuziek. Dus er kan gedanst worden en menig polonaise zal er gelopen gaan worden. Als je wilt weten wie er onze nieuwe jeugdprins wordt dan moet je zeker op onze middag komen.

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor diegenen die de moeite nemen om zich mooi te verkleden. Er zijn altijd kinderen die heel erg mooi en origineel zijn uitgedost.

Zet dus allemaal 18 februari  op de kalender zodat je niet vergeet wanneer het carnaval is de middag begint om 14.00 uur en is tegen 16.00uur weer afgelopen. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes pappa's, mamma's opa's en oma's mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd we hebben. Bij AZC is iedereen welkom we zijn een grote voetbal familie maar staan ook ons mannetje als het op feestvieren aankomt.


Rest mij nog te eindigen met onze spreuk: Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v. de Loltrappers 
Jan Theunissen, 2e secretaris

07-01-2012 18:36

De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat veel trainingen bij AZC vanaf maandag 9 januari weer van start gaan. Tijdens deze trainingen zal het jeugdhonk niet langer geopend zijn.Dit is besloten door de kantinecommissie in goed overleg met de commissie voetbal en het bestuur.

De belangrijkste reden voor de sluiting van het jeugdhonk op doordeweekse trainingsavonden is dat er vrijwel geen gebruik meer van werd gemaakt. De vrijwilligers die het jeugdhonk bemanden, hadden praktisch niks te doen. Mede hierdoor was het vrijwel onmogelijk om nog voldoende mensen te vinden voor het jeugdhonk tijdens de trainingen.

Als er op doordeweekse avonden wedstrijden worden gespeeld op het AZC-terrein, zal het jeugdhonk wel geopend zijn. Hierover zal goed overleg plaatsvinden tussen de kantinecommissie en de commissie voetbal.

Door de sluiting op doordeweekse avonden is ons jeugdhonk nauwelijks nog in gebruik. Vanwege de toenemende drukte op zaterdag – waardoor het jeugdhonk te klein werd – is enkele seizoenen geleden immers al besloten om gebruik te maken van de grote kantine. Bestuur en commissies beraden zich nu op een goede nieuwe bestemming voor het jeugdhonk. Ideeën hiervoor zijn welkom.

Het bestuur

06-01-2012 22:48

Zoals al eerder aangegeven willen we graag alle spelende leden in het voetbalplaatjesboek hebben.

Vandaar dat wij ook de senioren in de gelegenheid stellen om hun mooie koppie te laten fotograferen.

Dit kan op zondag 8 januari tussen 9.00 en 14.00 uur in het jeugdhonk van AZC.

Velen van jullie zullen deze dag al aanwezig zijn voor het boerenkooltoernooi dus dat valt dan mooi te combineren. Mocht je tussen de wedstrijden door even ( twee minuten ) tijd hebben, meld je dan even bij de ingang van het jeugdhonk bij één van de Unicefcommissieleden. Je krijgt dan een AZC shirt om aan te trekken en een nummer. Hiermee ga je naar binnen en volgt de instructies van de fotograaf.

Mocht er net een lange rij staan dan kom je gewoon later even terug. Dit moet vast wel lukken ergens tussen 9.00 en 14.00 uur!

Alvast bedankt voor de medewerking

De Unicefcommissie

06-01-2012 22:39

Hopelijk zijn jullie allemaal al heel ver met het verzamelen van sponsoren voor de Unicefloop. Zo niet ga dan de komende week nog even langs familie, buren, vrienden etc om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Mocht je om wat voor reden ook nog geen Unicefenvelop hebben ontvangen of heb je er misschien nog één extra nodig mail dan even naar a.waterlander@zonnet.nl.

Op 14 januari worden alle jeugdleden op de hieronder aangegeven tijdstippen verwacht op het AZC terrein. Jullie zullen worden voorgelicht in de kantine, op de foto worden gezet in het jeugdhonk en daarna of daarvoor ( C en B ) kunnen jullie je longen uit je lijf lopen tegen kinderarbeid in Benin.

De rondjes die jullie lopen zijn 500 meter en jullie hebben ongeveer een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen en dus zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Unicef.  Meer informatie over het en hoe en wat met de envelop hoor je op 14 januari.

Programma:
F en League:  

8.45 aanwezig (kantine)
10.45 start Unicefloop
12.00 einde programma

E:                    
10.15 aanwezig (kantine)
12.15 start Unicefloop
13.30 einde programma

D en C4 (meisjes):
11.30 aanwezig (kantine)
13.30 start Unicefloop (samen met C, B en evt. A )
14.45 einde programma

A1 en A2:             
13.15 aanwezig
13.30-14.00 op de foto

C en B:               
13.00 aanwezig
13.15 aanvang Unicefloop
14.00-15.00 uur op de foto

Belangrijke mededelingen:
Om 12.00 uur zal er buiten voor de hoofdtribune de cheque ( met daarop de opbrengst van het vorig seizoen)  aan Unicef worden aangeboden.

De A1 en A2 zijn niet verplicht om mee te lopen maar mogen dat natuurlijk wel! De start is dan voor hun ook om 13.15 uur.

Op de foto voor het AZC voetplaatjesboek
Wij verzoeken iedereen om op tijd te komen en de aanwijzingen die er die dag gegeven worden gelijk op te volgen. Het fotograferen van alle jeugdspelers is veel werk en gebeurt volgens een strak tijdschema. Als je team opgeroepen wordt dien je hieraan gelijk gehoor te geven. Dit geldt ook voor de teamfoto’s en de inschrijving voor de loop.

Je dient de 14e te verschijnen in VOLLEDIG AZC tenue met daaroverheen een trainingspak. Er is geen gelegenheid tot omkleden en/of douchen.  De Unicefloop zal gedeeltelijk worden gelopen op stenen ondergrond dus het is aan te raden om op sportschoenen te lopen!

De foto’s die op deze dag gemaakt worden zullen enkel en alleen gebruikt worden voor een sticker in een voetbalplaatjesboek. Deze plaatjes zullen enkel en alleen worden verstrekt door AZC en/of de COOP. Mocht er bezwaar zijn tegen het fotograferen van uw kind dan kunt u dit middels een mail aan a.waterlander@zonnet.nl kenbaar maken. Uw kind zal dan niet op de foto komen.

Vrijwilliger bij AZC
Op deze dag zal er in de kantine een kraam staan met informatie over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen AZC. Kijkt u daar gerust rond, wellicht zit er wat bij voor u.

Wij zien jullie de 14e  graag op tijd, met de haartjes strak in de gel, in topconditie en met een envelop vol sponsors op het AZC terrein.


De Unicefcommissie


Voor vragen en/of opmerkingen: a.waterlander@zonnet.nl of  06-51614000

05-01-2012 10:25

Op woensdag 4 januari is bij AZC onder leiding van de SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen e.o.) een pupillenscheidsrechterscursus gegeven aan geïnteresseerde jeugdspelers  van  AZC.

 

 

Er waren vijf docenten aanwezig die eerst  de zeven aankomende scheidsrechters: Marleen Molewijk, Jort landman. Danny Ooms, Joost Jonkers, Hugo Bobbink, Mart Bouwmeester, Ahmet Ozcimen op het veld uitleg gaven van belangrijke zaken zoals lopen, plaatsen innemen en veldindeling en veldoverzicht. Daarna werden olv de SZO docenten door de deelnemers wedstrijden gefloten van twee E elftallen die werden begeleid door Bert landman.

 

 

 

 

Alle aankomende scheidsrechters kwamen aan bod en werden beoordeeld op de uitleg gegeven mbt bepaalde beslissingen en kregen tevens belangrijke leermomenten aangegeven. Na afloop van de wedstrijdjes kregen alle docenten, E pupillen en  leerling-scheidsrechters warme chocolademelk en een broodje met warme worst, hetgeen zij na de felle koude middag wel hadden verdiend. Daarna gingen de E pupillen weer naar huis met een ervaring en extra training rijker in deze winterstopperiode.

In de kantine werd een presentatie vertoond waarin scheidsrechterlijke beslissingen en dwalingen uit belangrijke wedstrijden werden toegelicht. Op het eind werden drie teams samengesteld die aan de hand van stellingen meervoudige antwoorden kregen  voorgelegd. Met opsteken van a-b-c-d bordjes moeste zij aangeven welk antwoord volgens hen de juiste was. Het juiste antwoord werd toegelicht door de docenten. .

Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat en bonuskaart van AZC. Met deze kaart kunnen de scheidsrechters in een jaar hun eigen voetbalschoenen verdienen met het leiden van wedstrijden bij de E en F pupillen van AZC.

Met complimenten voor de verzorging van deze dag door Wiljo Leermakers namen docenten en nieuwe scheidsrechters afscheid met de wens van de docenten “LAAT JE ZIEN EN HOREN” en veel succes de komende tijd.

Meer foto's onder nieuws/foto's/scheidsrechterscursus

02-01-2012 22:57

Met trots kunnen we mededelen dat wij erin geslaagd zijn om m.i.v. het volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Het contract met bouwbedrijf Temmink loopt aan het eind van dit seizoen af. Zodoende werd het voor de sponsorcommissie tijd om de onderhandelingen te openen. In een goed gesprek met Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink kwam naar voren dat hij i.p.v. verlenging van het hoofdsponsorschap liever subsponsor werd van AZC. Dit houdt in dat Temmink  op verschillende vlakken de club financieel blijft ondersteunen. In het nieuwe seizoen zullen we de precieze invulling van het subsponsorschap naar buiten brengen.

Omdat we vlak voor de kerstdagen rond waren met onze nieuwe hoofdsponsor kon de voorzitter van de sponsorcommissie het goede nieuws op de nieuwjaarsreceptie aan de leden bekend maken:
CINEMAJESTIC, de bioscoop van Zutphen, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van AZC.

Mede-eigenaar van Cinemajestic en al jarenlang trouw supporter van AZC is Ron Gerrits. Cinemajestic is momenteel al op meerdere gebieden sponsor. Zo prijkt de naam van de bioscoop al groots op de tribune, zijn ze deelnemer in het JeugdSponsorPlan en sponsor van het tweede zaterdagteam. Tevens is Cinemajestic lid van de ABC en is Ron Gerrits bestuurslid van de ABC.  Al deze sponsoruitingen zullen blijven behalve het JSP. Hiervoor in de plaats komt nu dus het hoofdsponsorschap.
Omdat Ron  ook als hoofdsponsor  graag wat wil betekenen voor Unicef zal het eerste elftal van AZC vanaf het komend seizoen, in navolging van onze jeugd, ook “shirtsponsor” van Unicef worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe hoofdsponsor. Vooral ook omdat wij als vereniging verbonden worden met een bedrijf dat een zeer positieve en grootse uitstraling in Zutphen en omgeving heeft.

Wij danken Ron Gerrits van Cinemajestic maar ook Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink, voor hun medewerking aan een mooie toekomst voor AZC.

Daarnaast wensen wij alle AZC’ers een fantastisch 2012.

Sponsorcommissie

02-01-2012 22:42

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari, heeft Anno Waterlander bekend gemaakt wie de vrijwilliger van het  jaar is geworden van AZC.

Deze titel wordt ieder jaar uitgedeeld door de Businessclub van AZC. Het bestuur van de ABC heeft dit jaar de mening gevraagd van de leden van AZC. Vele stemmen zijn er binnengekomen en dit heeft geresulteerd in een spannende strijd tussen de genomineerden Wiljo Leermakers, Harry Derks, Ronnie Brinkerhof, Hans Berkenbosch en Gert Oosterink. Omdat het eigenlijk allemaal toppers zijn op gebied van vrijwilligerswerk binnen de vereniging,  heeft het bestuur van de ABC besloten om ze alle 5 uit te nodigen voor het ABC uitje van 2012.

Toch kan er maar één de titel, vrijwilliger van het jaar krijgen. In navolging van Harry Matser (2010) en Freddie Burgers (2011) is deze prestigieuze titel het komend jaar voor ……RONNIE BRINKERHOF.

Ronnie zet zich al jaren optimaal in voor alles wat maar nodig is. Op financieel vlak is Ron een belangrijke schakel maar ook op en rond het veld is hij vaak te vinden. Als scheidsrechter en voetballer, maar zeker ook als supporter. Als er weer eens mensen nodig zijn voor een klus in of rondom het gebouw prijkt Ronnie’s naam vaak bovenaan de lijst. Organisator van het boerenkooltoernooi en het voetbalgala en natuurlijk de “spreekstalmeester” van de vereniging.


 
Ronnie Brinkerhof is op zoveel vlakken actief binnen de vereniging dat wij als bestuur van de ABC ons heel goed kunnen vinden in deze keuze.

Wij feliciteren Ronnie van harte met de titel en hopen dat het de overige vrijwilligers binnen AZC (en zeker mensen die nog geen vrijwilliger zijn) aanspoort om zich in te (blijven) zetten voor de club.
Want zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven mogelijk !


Bestuur ABC (AZC BusinessClub)

Laatste nieuws:

Geacht SCA-lid,

Hierbij nodigen wij u uit voor de jaarlijkse bijeenkomst op zaterdag 16 januari 2016.

Wij begroeten u dan graag met een kopje koffie of thee tussen 10.15 uur en 11.00 uur in ons clubgebouw aan de Deventerweg.

 

Programma:

10.15 – 11.00 uur Ontvangst

11.00 – 11.20 uur “Vergadering”

Agenda

1.         Opening

2.         Ingekomen stukken

3.         Mededelingen

4.         Bestuursverkiezing

N.B.: Van het huidige dagelijkse bestuur is niemand aftreedbaar en stelt ook niemand

          zijn functie beschikbaar.

Ons voorstel is dan ook om dit punt verder niet te behandelen, indien de vergadering

hiermee akkoord gaat.

5.         Financiëel verslag

6.         Rondvraag

7.         Sluiting

 

11.20 uur – 12.00 uur             Zutphen in de Tweede Wereldoorlog door Niek Megens

                                               (vooraf een filmpje gemaakt door Harry Leushuis bij de opening

                                               van de tunnels).                                                        

12.00 uur – 12.30 uur             Pauze en verloting

                                               Net zoals vorig jaar worden er weer loten verkocht (3 voor € 5,00 of

                                               1 voor € 2,00) waarop wederom de door onze voorzitter Johan

                                               Veerwater beschikbaar gestelde prachtige loungeset gewonnen kan

                                               worden.

                                               Tevens zijn er nog een tweetal andere (kleine) troostprijzen te winnen!

 

12.30 uur – 13.20 uur             Voorinformatie jubileumboek i.v.m. 100-jarig bestaan

                                               in 2018           

13.20 uur – 13.25 uur             Uitslag verloting                   

13.25 uur – 15.00 uur             Verrassingsbuffet, verzorgd door onze SCA-leden

                                               Karin en Henk Lammers

Ca. 15.00 uur                         Einde (officiële gedeelte)

 

Tussendoor kunt u natuurlijk weer kennis nemen van het uitgebreide documentatiemateriaal dat ook dit maal beschikbaar zal worden gesteld door onze archivaris Freddie Burgers.

Heeft u zelf nog materiaal (foto’s e.d.) van/over AZC en mag hij hier een kopie van maken of wilt u dat afstaan dan verzoeken wij u dit mee te nemen.

Verder vragen wij u de afgesproken bijdrage van € 20,00 per lid voor het jaar 2016 over te maken op girorekeningnr.: NL34 INGB 0004 5262 04, t.n.v. SCA Warnsveld.

N.B.: Ook uw partner (niet-lid) is van harte welkom. Indien u daar gebruik van maakt dan dient u

€ 15,00 extra over te maken i.v.m. de kosten voor het buffet en consumpties.

U zult begrijpen dat wij als SCA-bestuur graag willen weten wie er aan deze activiteit deel gaat nemen.

Daarom vragen wij u om dit aan onze secretaris, Reinier van der Kwast uiterlijk zondag 3 januari 2016 kenbaar te maken.

Dat kan op de volgende manieren:

- E-mail: mirjam.reinier.kwast@gmail.com

- Telefoon: 0575-528434

- Via onderstaand strookje zenden naar: Reinier van der Kwast, Het Eiland 32, 7231 NS Warnsveld

Verder wensen wij u alvast hele fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling.

Wij hopen u op zaterdag 16 januari a.s. te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur SCA

 

N.B.:   Indien u in de verloting de door Johan beschikbaar gestelde loungeset niet wint, maar wel

            belangstelling heeft voor een loungeset voor inkoopsprijs, neem dan even contact op met

            Johan Veerwater. ________________________________________________________________________________

 

 

De volgende personen zullen WEL/NIET aanwezig zijn op zaterdag 16 januari 2016 :

Naam                                                            Telefoon

1.         ………………………………                       …………….

2.         ………………………………                       …………….

 

GRAAG VOOR 3 JANUARI 2016 UW REACTIE!!!

Zondag 10 januari 2016 is weer zover! Voor de 5e keer wordt het AZC mixed intern boerenkooltoernooi gehouden. Vorige keer was een groot succes, mooi weer, meer dan 100 voetbal(l)(st)ers, veel goals maar vooral heel gezellig en veel gelachen. Na het voetballen was er natuurlijk het overheerlijke stampottenbuffet van Slagerij Lammers. Vanaf 15.00 uur ging het dak er af. Wat een feest!

Ook dit jaar mogen alle seniorleden (AZC 1 t/m 7 zondag, zaterdag 2, 35+ teams en Vrouwen 1), spelers van de G-teams en spelers van de A-teams als ook niet spelende leden en donateurs, dames en heren mits zij de leeftijd van 17 jaar hebben bereikt, deelnemen. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per deelnemende persoon.

De opzet is om net als vorig jaar er een gezellige dag van te maken waar niet alleen het voetbal maar ook het gezellig samen zijn voorop staan. Zie foto’s hieronder.

’s Morgens vanaf 8.30 uur is de kantine open. Spelers en speelsters worden ontvangen met een kopje koffie of thee.

De wedstrijden waarbij gespeeld wordt met teams van 6 tegen 6, starten om 9.30 uur en eindigen om 13.30 uur. Na het voetbal is er voor alle deelnemers een stamppottenbuffet. Vanaf ongeveer 15.00 uur is het feest. Wie dit keer het feest zal opluisteren is nog een verrassing.

Inschrijven als spe(e)l(st)er kan bij jullie leider of via mail bij Jan Smit (g.smit@upcmail.nl) of Bert Landman (bertlandman@mac.com). Inschrijven kan tot uiterlijk 22 december a.s. Betalen van het inschrijfgeld kan aan de leden van de organisatie, vanaf 8.30 uur op 10 januari tot vlak voor aanvang van de wedstrijden.

Omdat het een mixed toernooi is, is de indeling van de spelers in handen van de organisatie.

Geef je dus op….

Namens de organisatie,
Hein Franke

   

   

 
 
 
 

Aan alle leden van AZC,

Het bestuur van AZC nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering, die zal worden gehouden op maandag  30 november aanstaande, aanvang 20.00 uur in de kantine.

Hieronder treft u de volledige agenda aan. Een half uur van te voren liggen de relevante stukken ter inzage.

 

AGENDA:·

1. Opening (voorzitter) 

2. Goedkeuring en vaststelling notulen ALV, d.d. 24 november 2014, ligt ter inzage

3. Huldiging AZC jubilarissen:

- 60 jaar lid:    Leon Nieuwenhuis

- 50 jaar lid:    Hans Voortman en Reinier van der Kwast

- 40 jaar lid:    Ruud Polman, Maarten Voortman en Ties Heijink

- 25 jaar lid:    Jimmy Joseph, Pieter Boxma, Mikel Beekman, Pieter van Duijnhoven, Pascal van Eijk

4. Presentatie commissievoorzitters

5. (belangrijke) Mededeling van het bestuur (voorzitter)

6. Jaarverslag bestuur en commissies 2014-2015, ligt ter inzage

7. Financieel jaarverslag (penningmeester), ligt ter inzage

8. Verslag kascontrolecommissie (kascommissie)

9. Verkiezing kascontrolecommissie

10. Begroting 2015 -2016 (penningmeester), ligt ter inzage

11. Rondvraag

12. Sluiting

Op zaterdag 19 december zal het 11e Voetbalgala van AZC plaatsvinden. Dit jaar zullen de volgende verkiezingen plaatsvinden. Het talent van AZC, de beste dame, de beste speler van AZC-3, van AZC-2 en van AZC-1. Met uitzondering van het talent, kunnen leden, donateurs en sponsoren hun voorkeursstem uitbrengen op de spelers die genomineerd zijn.

De genomineerden zijn:

AZC-1: Peter Frinking, Frank Buurmeijer, Nardo van den Broek

AZC-2: Sjoerd Plagman, Jorg Heemskerk, Roy Sluizeman

AZC-3: Fouad El Kanouni, Mo El Bouchehati, René Beltman

Dames: José Bentink, Tanja in ’t Veld, Linda Bastiaan

Je mag één stem per categorie uitbrengen. Dit kun je doen door vanaf vandaag je voorkeursstemmen door te mailen aan Azcgala2015@gmail.com. Of je kunt vanaf donderdagavond 26 november gebruik maken van de stemformulieren die op de keukenbar liggen. Het volledig ingevulde formulier graag deponeren in de blauwe houten postbus op de keukenbar..

Voor degenen die nog geen kaarten hebben gekocht. Er zijn nog kaarten te koop bij Wim Verbeek, Nick Hagenbeek en bij Lieke Goedheer. Let wel; er worden beperkt kaarten verkocht en op is op!!!!!

Zondag 8 november 2015 heeft de officiële opening plaatsgevonden van de nieuwe statribune met 2e ring reclameborden langs het hoofdveld aan de Deventerwegzijde. Hiervoor waren ca.  40 gasten aanwezig, bestaande uit sponsoren, ABC-leden, bestuur, vrijwilligers, leverancier Rolugro uit Groenlo en onze projectgroep Accommodatie&Sponsoring.

In een heel gezellige ambiance zijn de gasten ’s middags in de bestuurskamer ontvangen met een kop koffie met een speciaal gebakje voorzien van het AZC-logo. Op zijn welbekende wijze heet voorzitter sponsoring, Dick Smeenk, namens de projectgroep alle aanwezigen van harte welkom en geeft een korte uitleg van de hele totstandkoming van dit, voor AZC, unieke project. Hij bedankt de nieuwe bordsponsoren en de ABC-leden voor de totstandkoming van de statribune. De Club van Honderd van AZC voor de donatie van het nieuwe tegelpad voor de statribune en alle vrijwilligers voor hun fysieke bijdrage.

Om 13.45 uur zijn alle aanwezigen aanwezig op de statribune voor de officiële opening. Na een korte inleiding van Dick Smeenk neemt Anno Waterlander, voorzitter van de ABC, het woord. Anno onderstreept het belang van onze businessclub waarna hij samen met zijn medebestuursleden Ron Gerrits, Eric van der Kuip en Robert Bossenbroek de plaquette onthult. Met deze handeling is de "ABC-statribune" officieel geopend. Een tribune, die financieel mede mogelijk is gemaakt door de leden van de Businessclub van AZC. Als laatste spreker bedankt bestuurslid Steef Dekker alle aanwezigen voor de totstandkoming van dit mooie project.

Vervolgens is iedereen aanwezig op de statribune om te genieten van een sfeervolle wedstrijd. In de rust is iedereen voorzien van een hapje en een drankje, waarna velen vanaf het balkon van de bestuurskamer de 2e helft van de voetbalwedstrijd AZC 1 tegen Stevo 1 hebben gevolgd. Een zeer spannende wedstrijd met als uitslag een terecht gelijkspel. Na afloop van deze wedstrijd bleef het nog lang gezellig bij AZC.

De projectgroep Accommodatie&Sponsoring,

Gerton Damen, Arno Wichink Kruit, Wim Zegers, Maarten Voortman en Dick Smeenk.

Zondag 8 november speelde AZC tegen de huidige koploper Stevo. Ilias Akbulut was deze keer pupil van de week in de wedstrijd tegen Stevo uit Geesteren. Hij speelt in de E5 en voetbalt inmiddels al vier jaar. Op de vraag waarom AZC antwoordde hij: Mijn vader voetbalt ook bij AZC. Ilias gaat naar de Walter Gillijnschool  en zijn favoriete club is buiten AZC is Feyenoord. Frank Buurmeijer verzorgde de begeleiding, waarvoor dank.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Officiële opening statribune met 2e ring reclameborden Deventerwegzijde:

A.s. zondag 8 november 2015 vindt de officiële opening plaats van onze nieuwe statribune met een nieuwe 2e ring reclameborden langs de Deventerwegzijde. De projectgroep Accommodatie&Sponsoring is hiermee sinds het najaar van 2014 aan de slag gegaan en heeft hierin veel werk en energie gestoken en het resultaat mag er dan ook zijn.

De nieuwe statribune zal de “ABC-statribune” gaan heten, aangezien onze AZC Business Club hieraan, middels een forse bijdrage, heeft bijgedragen en zal vlak voor de wedstrijd van AZC 1 tegen Stevo 1 officieel door het ABC-bestuur worden geopend en worden overgedragen aan het AZC-bestuur.

Sinds enkele weken is deze statribune van maar liefst 70 meter lang en 3 treden hoog met hierin geheel nieuwe ballenvangers en daarboven 2 rijen reclameborden, helemaal gereed. De sponsorcommissie is momenteel druk doende om de onderste rij vol te krijgen met reclameborden.

Ook het hekwerk langs de achterzijde is gedeeltelijk vernieuwd en daarnaast heeft de Club van Honderd van AZC het financieel mogelijk gemaakt, dat er een geheel nieuw tegelpad voor de statribune is aangelegd.

De entree naar de kantine is ook opnieuw bestraat. Aan de zijkant ter hoogte van het kunstgrasveld is een nieuwe toegangspoort naar het hoofdveld geplaatst.

Voor deze officiële opening zijn respectievelijk uitgenodigd: de ABC-leden, alle sponsors van de inmiddels verkochte reclameborden in deze nieuwe 2e ring, het bestuur en natuurlijk onze vrijwilligers, die ervoor gezorgd hebben dat dit project, samen met de bouwer van de statribune Wissels Groep en de fabrikant van de ballenvangers, hekwerk en profielen voor de reclameborden Rolugro in no-time gerealiseerd is.

Dit geheel zorgt ervoor, dat onze vereniging er een nieuw visitekaartje bij heeft. Nu maar hopen dat onze jongens van het 1e elftal veel mogen scoren in het doel aan de Deventerwegzijde en dat veel supporters van AZC vanaf deze tribune hen aanmoedigen.

De projectgroep Accommodatie&Sponsoring bestaande uit: Gerton Damen, Arno Wichink Kruit, Wim Zegers, Maarten Voortman en Dick Smeenk.

 
 
 
 

Zutphen, november 2015

 

Beste ouders/verzorgers van de F'jes en de mini's,

Het is weer zover! Sinterklaas komt ook dit jaar weer aan in Zutphen.
Wij gaan daar als AZC natuurlijk ook weer voor onze F-spelers en de mini's aandacht aan schenken. Sinterklaas en zijn Pieten komen op zaterdag 28 november bij AZC. De kantine zal open zijn vanaf 17.00 uur en Sinterklaas is er rond 17.30.
Hij wordt daar door Harry Derks ontvangen. Hij zal samen met de kinderen zorgen voor een gezellige ontvangst van de Goedheiligman en zijn gevolg. Voor de kinderen staan stoelen klaar. U kunt aan de zijkant plaats nemen. Na het zingen van de Sinterklaasliedjes hopen wij met het feest te kunnen beginnen. De Sint en zijn Pieten zullen ons rond om 18.30 uur weer verlaten maar niet voordat hij voor de kinderen een cadeautje en wat lekkers achter heeft gelaten.
Na het uitdelen van de cadeautjes mag u uw kind weer meenemen.

Voor de organisatie van het feest is het belangrijk dat wij weten hoeveel kinderen er komen. Wilt u onderstaand strookje met tekening en extra informatie over uw kind uiterlijk vrijdag 13 november inleveren in de Sinterklaasdoos die in de kantine staat?
Er mogen broertjes en zusjes mee maar voor alle deelnemers geldt dat zij niet ouder mogen zijn dan 7 jaar.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Namens de Sinterklaascommissie

José Bentink

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAAM:

Leeftijd:

Komt wel/niet op het Sinterklaasfeest bij AZC

Neemt wel/niet een broertje of zusje mee

Naam broertje/zusje:

Informatie voor de Sint; (graag iets invullen!)

 

Klik hier om het bovenstaande strookje te downloaden

                                                        

 
 
 
 

Beste AZCers,                                                                 

Het komt steeds vaker voor dat we op het wedstrijdsecretariaat de vraag krijgen of we misschien oude voetbalschoenen te leen hebben. Enerzijds omdat iemand zijn voetbalschoenen vergeten is mee te nemen, en anderzijds wanneer potentiële leden zich aanmelden maar eerste willen bekijken of een lidmaatschap wel mogelijk is of nog niet weten of ze het leuk gaan vinden.

Dat zelfde geldt ook voor voetbalbroekjes, voetbalshirtjes of niet gangbare trainingspakken die toch niet meer gebruikt zullen worden. Deze kunnen we dan evt. beschikbaar stellen voor minder bedeelden wanneer ons daarom gevraagd wordt.

Wij kunnen dan bij de vraag of we misschien voor in de proefperiode dit te leen hebben dit vanuit AZC uitlenen.

U kunt bovengenoemde spullen evt. op het wedstrijd secretariaat inleveren waar wij dan andere leden mogelijk weer een groot plezier mee kunnen doen.

Wij willen U bij voorbaat hartelijk bedanken voor Uw  medewerking.

Namens de wedstrijdsecretariaat medewerkers.

 
 
 
 

Zondag 18 oktober was Bart  Molkenboer  pupil van de week in de wedstrijd tegen Voorwaarts uit Twello. Hij speelt in de E4 en voetbalt inmiddels al drie jaar. Op de vraag waarom AZC antwoordde hij: Be Quick is geen succes en AZC wel en hij heeft hier een heleboel aardige vriendjes.

Bart gaat naar de Walter Gillijnschool  en zijn favoriete club is buiten AZC is Barcelona. Sven Calot verzorgde de begeleiding, waarvoor dank.

 

 

Beste jeugdleden van AZC,                                                                  

Zoals jullie weten heeft AZC al jaren een nauwe samenwerking met Unicef.
Middels bedrukking van onze tenues met het logo van Unicef proberen we dit goede doel wekelijks onder de aandacht te brengen. Daarnaast organiseren we minimaal 2 keer per jaar een activiteit waarbij we onze jeugdleden willen stimuleren om iets voor Unicef te doen.

De eerstvolgende activiteit die gepland staat is onze traditionele Unicef Sponsorloop. Deze zal gehouden worden op vrijdag 22 januari 2016 tussen 17 en 20 uur.
De Unicefcommissie is inmiddels begonnen met de organisatie en wil ook van deze editie weer een groots spektakel maken. Het succes van het spektakel zal mede bepaald worden door het aantal deelnemers.

Wij willen hierbij dan ook al jeugdspelers van AZC oproepen om mee te doen aan de Unicefloop. Dit jaar stellen we leuke prijzen beschikbaar aan het team met de meeste deelnemers en het team dat het meeste geld bij elkaar loopt. Ook zal er na de loop weer een bingo georganiseerd worden waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Wil jij graag meelopen en daarmee geld inzamelen voor Unicef? Geef je dan voor 16 november op bij de leider van je team. Je kunt ook een mail sturen met je naam en het elftal waar je in speelt naar a.waterlander@zonnet.nl.
Als je je hebt opgegeven krijg je van de Unicefcommissie je sponsorenvelop met daarbij de uitleg.

Wij hopen op een grote opkomst want Unicef kan jouw steun goed gebruiken!

Unicefcommissie AZC

 
 
 
 

Kaarten voetbalgala vanaf 12 november te koop!

Op zaterdag 19 december 2015 wordt voor de 11e keer het traditionele AZC voetbalgala georganiseerd. Wie volgt Stanley op, als voetballer van AZC? Ook dit jaar staat het voetbalgala in het teken van de diverse verkiezingen. Wie volgt Jarne op als talent? Wie is de beste dame? Wie worden gekozen tot beste speler van AZC 2 en 3. Het hoogtepunt en slot van het officiële gedeelte is de uitreiking van de Gouden Schoen aan de Voetballer van het Jaar van AZC 1. De verschillende genomineerden zullen eind november/begin december bekend zijn. Houdt u de website dus goed in de gaten om op uw favoriete voetballer te stemmen. Na een jaar te zijn weg geweest zal: ‘Trainband’ het gala in stijl afsluiten met een bruisende en spetterende afterparty.

Wie zijn er welkom? In principe is dit hetzelfde als voorgaande jaren. Omdat het een voetbalgala is, zijn alle seniorenvoetballers en voetbalsters en hun partner van harte welkom. Verder mogen niet spelende AZC-leden, donateurs, sponsoren, ABC-leden, SCA-leden, commissieleden en Club van Honderd-leden op deze avond aanwezig zijn. U moet allen wel 18 jaar of ouder zijn.

Het is een galafeest. Dus galakleding/kostuum is verplicht! Geen spijkerbroek of sportschoenen! Heren, denk aan de das/strik.
 


Een toegangskaart kost 10 euro per persoon. De kaarten komen op naam en nummer. Kaarten kunt u kopen vanaf donderdag 12 november bij Nick Hagenbeek, Wim Verbeek en Lieke Goedheer.

Denk er aan, vol is vol!

 
 
 
 

Zondag 6 december speelt ons eerste elftal de laatste uitwedstrijd van dit jaar tegen ATC’65.
Wellicht dat Sinterklaas daar nog een mooi cadeau voor ons heeft achtergelaten zodat de selectie met 3 punten huiswaarts kan keren.

De selectie zal per bus naar sportpark Slangenbeek in Hengelo (OV) reizen.

Voor supporters is er de mogelijkheid om met de bus mee te gaan en het eerste elftal aldaar te ondersteunen.
De bus vertrekt om 11.30 uur en zal rond half zes weer terug zijn.

AZC leden/donateurs die gebruik willen maken van deze mogelijkheid worden verzocht om zich voor zaterdag 5-12 aan te melden via a.waterlander@zonnet.nl. Betaling (€ 5, - pp, kinderen < 12 en onder begeleiding zijn gratis ) dient gepast te gebeuren bij de chauffeur van de bus of bij een bestuurslid.
Er zijn zo’n 25 plekken beschikbaar en deze plekken worden vergeven op volgorde van aanmelding.

In de bus is er de mogelijkheid om bier (alleen op de terugweg ) koffie/thee, fris te kopen.

Bestuur AZC

 
 
 
 

Lang geleden speelden De Hoven en Be Quick tegen elkaar in competitieverband. Op 1 november weer en in het dorp De Hoven kijken we er naar uit. Zo intens zelfs dat we er iets speciaals van willen maken.

We hebben hier al iets over gepubliceerd op onze site

Klik op het ticket om naar de site te gaan.

 

Vriendelijke groeten

H.W. (Wim) Altena, secretaris ZVV De Hoven
Molenweg 36

7205 BD Zutphen

0575 51 33 20
Gsm 06 37 46 85 84

Meer......