24-01-2012 21:20

Afgelopen zaterdag 21 januari werd de jaarlijkse AZC Seniorendag gehouden. Vanaf half elf stroomde de kantine vol met ‘oudjes’. Een half uur later waren zo’n kleine 90 leden van de SCA aanwezig voor een gezellige dag samen in de AZC-kantine. Opvallend hierbij waren een groot aantal nieuwe gezichten.

Traditiegetrouw wordt er begonnen met een ledenvergadering. Voorzitter Johan Veerwater met zijn ‘rechterhand’ Toon Luijken laten op amusante en vlotte wijze de agendapunten passeren. Johan is vooral verheugd over de aanwas van nieuwe leden. De SCA telt bij aanvang van de Seniorendag 99 leden. Een record aantal in het bestaan van deze club voor oudjes. Toon doet nog een dringend beroep op de leden om de vacature van secretaris op te vullen.

Hierna is het de beurt aan Dori Voortman. Aan de hand van foto’s heeft Dori een vraaggesprek met Henk Becks. Prachtige oude foto’s passeren de revue. De SCA-leden krijgen spannende, leuke en soms emotionele verhalen te horen over zijn lange voetbalperiode bij AZC. Mooi is ook de interactie met een aantal van zijn voetbalmaatjes van toen. Vooral de vraag ‘wie Henk de best voetballer vindt met wie hij gevoetbald heeft’, levert vele reacties op. Namen als Henk Oolbekkink sr, Gertie Calot, Peter van Osch, Corry Lindemans worden genoemd. Maar één naam steekt er ver bovenuit: Henk ten Have! Dat dit initiatief van Dori zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit het luid applaus na afloop van dit vraaggesprek.

Voordat de ‘hoofdact’ plaats vindt, is er eerst een korte drinkpauze. Stadsarcheoloog van Zutphen Michel Groothedde gaat een lezing/presentatie geven over het ontstaan van de stad Zutphen. Zoals Johan Veerwater al zei aan het begin van deze dag: ‘Geen Theo Pahlplatz, Edward Sturing of één of andere voetbalcoryfee. Maar een keer geheel iets anders!’ En inderdaad, voor de vele aanwezigen is het even wennen aan het idee. Echter als Michel begint aan zijn betoog wordt het muisstil. Een uur lang weet hij de SCA-leden te boeien met zijn oudheidkundige verhalen. Met behulp van indrukwekkende foto’s en tekeningen wordt het ontstaan van Zutphen fraai in beeld gebracht.

Als de klok richting half twee gaat en het koud/warm buffet van slagerij Lammers klaarstaat, moeten de maagjes gevuld worden. Dit jaar is het hun weer gelukt om een voortreffelijk en uitgebreid buffet voor te schotelen. Ook het barpersoneel hoeft zich niet te vervelen. Want bij een hapje eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Als de buikjes vol zijn, gaan velen nog even neuzen in mappen van het AZC-archief. Zo te zien en te horen vermaken de SCA-leden zich prima. Dan heeft voorzitter Veerwater nog enkele belangrijke mededelingen. Het 100e lid heeft zich aangemeld. Een mijlpaal in de geschiedenis van de SCA. De gelukkige is Mevrouw Voortman. En ……… het SCA-bestuur krijgt vers bloed. Reinier v.d. Kwast en Dori Voortman nemen beiden zitting in het SCA-bestuur. Hiermee krijgt de Seniorendag een mooi en passend slot.

Meer foto's onder Nieuws/foto's.

Freddie Burgers

23-01-2012 16:40

AZC is de kampioen van de voorbereiding. Dit is een veel gebruikte kreet binnen de vereniging. AZC heeft namelijk de gewoonte om goede resultaten neer te zetten tijdens de voorbereiding (afgezien van de voorbereiding op het huidige seizoen). Ook nu maakt AZC weer kans op deze titel. Vandaag wist het namelijk haar tweede wedstrijd in de winterstop te winnen. Waar vorige week derdeklasser Erica ’76 met 5-0 werd verslagen, moest vandaag de titelkandidaat in 4F, Eldenia, eraan geloven.  In Elden werd de plaatselijke trots met 1-3 verslagen.

Met zestien fitte spelers vertrok de ploeg van trainer René Knuiman richting Arnhem. Alleen de geblesseerden Tim Luijken, Nick Hagenbeek, Sjoerd Plagman en de met gezondheidsproblemen kampende Fouad Elkanouni ontbraken nog. Met de uitslag op het netvlies van de voorbereiding (1-5 verlies), wisten de AZC-ers dat zij vandaag vol aan de bak kunnen.
AZC begint goed aan de wedstrijd. Het laat de bal goed rond gaan en probeert voetballend bij het doel van Eldenia te komen. Toch is het Eldenia dat bij de eerste beste kans op voorsprong komt. Bij een aanval over rechts wordt er te veel ruimte geboden en matig gedekt waardoor de linkeraanvaller vrij bij de tweede paal kan inkoppen. AZC heeft het hierna even moeilijk, maar knokt zich goed terug in de wedstrijd. Eldinia geeft achterin erg veel ruimte weg en AZC maakt hier gretig gebruik van. Met name Thomas Oosterink duikt vaak de hoeken in, maar is helaas ongelukkig in zijn voortzettingen. Achterin wordt er vrijwel niets meer weggeven. Na ongeveer een half uur spelen komt AZC op gelijke hoogte. Na een goede voorzet probeert Roy Sluizeman bij de bal komen. Roy wordt echter op zeer onhandige wijze door een speler van Eldenia naar de grond verwerkt, waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Frank Buurmeijer houdt zijn hoofd koel en weet de bal via de keeper binnen te schieten. Vlak voor rust krijgt AZC nog een kans via Thomas om op voorsprong te komen. Na een uitstekende uittrap van Nardo Van den Broek kan Thomas alleen op het doel aflopen. Helaas wordt hij iets te veel gehinderd en schiet hij de bal tegen de keeper op. Met een 1-1 stand zoeken beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust lijkt AZC gelijk via Hesam Bouzelmad, na goed voorbereidend werk van invaller Kemal Koycu en Daan van Weele, te scoren. De scheidsrechter zag echter (op advies van de vandaag wel zeer scherp vlaggende assistent-scheidsrechter van Eldenia) dat Hesam in buitenspelpositie stond. Gelijk hierna krijgt Eldenia ook een grote kans, maar Nardo weet deze bal goed te pakken. Opvallend was dat de assistent-scheidsrechter van AZC, Gerrit Van der Wal, wel genegeerd werd. De wedstrijd wordt steeds fysieker. Beide ploegen schuwen de duels niet en leidt af en toe tot irritaties in beide kampen. Na een kwartier spelen in de tweede helft komt AZC op voorsprong. Jawed Ezafzafi weet meet een knappe bal Daan te bereiken die de bal vervolgens subtiel over de uitlopende doelman kopt. Na deze goal is AZC heer een meester en Eldenia goed op eigen helft vast te zetten. AZC krijgt in deze fase ook kansen. Zo besluit Sean Galdermans om een bal af te geven, terwijl voor eigen succes gaan een betere optie was geweest. In het laatste kwartier herpakt Eldenia zich en zet een slotoffensief in. Nardo kan zich in deze fase een paar keer onderscheiden met goede reddingen. In de allerlaatste minuut valt de definitieve beslissing. De uitstekend spelende Isaac Albino wordt door de doelman van Eldenia onderuit gehaald en AZC krijgt opnieuw een strafschop. Ditmaal mag Nardo zich over dit klusje ontfermen. Nardo stuurt de keeper de verkeerde hoek in en bepaalt zo de eindstand op 1-3.
AZC speelde al met al een prima wedstrijd en heeft laten zien dat het in het afgelopen half jaar veel progressie heeft geboekt. Waar in de voorbereiding nog vrij kansloos van dezelfde tegenstander werd verloren, liet AZC vandaag zien dat het uitstekend mee kan komen met de toppers uit de vierde klasse. Volgende week staat het laatste oefenduel op het programma. Tweedeklasser Columbia uit Apeldoorn komt dan op bezoek. Deze wedstrijd is echter onder voorbehoud, aangezien Columbia competitieverplichtingen heeft. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling AZC: Nardo Van den Broek; Özgür Aksan, Frank Buurmeijer, Ramon Dieperink, Tim Dieperink (Jawed Ezafzafi); Roy Sluizeman (Kemal Koycu), Isaac Albino, Bob Kok (Remco Reugebrink), Thomas Oosterink (Sean Galdermans); Hesam Bouzelmad en Daan van Weele. 

19-01-2012 19:16

Omdat er afgelopen zaterdag door heel veel jeugdleden ontzettend hard gelopen is voor Unicef zijn wij nu erg benieuwd naar de opbrengst. Wij verzoeken dan ook alle lopers om het geld bij je sponsoren op te halen en je envelop weer in te leveren. Dit kun je doen op :

Zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 12.00 uur in de kantine

Zaterdag 28 januari tussen 9.00 en 13.00 uur in de kantine

Maandag 30 januari tussen 17.30 en 19.00 uur in het jeugdhonk

Na het inleveren van je enveloppe ontvang je een Unicef medaille.

Namens Unicef en natuurlijk onze jongens uit Benin danken wij alle lopers voor de fantastische inzet.
 

Nog even een belangrijke herinnering :

Zondag is de laatste fotomogelijkheid. Sta je nog niet op de foto, kom dan zondag tussen 11 en 12 naar het jeugdhonk van AZC.

17-01-2012 22:14

Vroeger was alles veel beter!!

Bent u 50 jaar of ouder? Dan mag u de seniorendag op zaterdag 21 januari niet missen. Het gevoel van ‘vroeger was alles veel beter’ zal deze dag overheersen. Prachtige verhalen over de ouwe vervlogen tijden zullen de revue passeren.

De zo langzamerhand traditionele seniorendag in januari begint altijd met een korte ‘ledenvergadering’. Hierna is er tijd voor een gastspreker. Tegen een uurtje of één kan men genieten van het uitgebreide en uitstekende koud/warm buffet van Slagerij Lammers. Als de buikjes vol zijn, kan onder genot van een drankje AZC-herinneringen opgehaald worden. Bladerend door de vele fotoboeken worden de voetbalverhalen steeds spannender en mooier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze dag, moet u echter wel lid zijn van de Senioren Club AZC. Behalve de seniorendag wordt er tevens eens per jaar een uitje georganiseerd.

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Het bestuur van de S.C.A. bestaat momenteel uit:
Johan Veerwater – voorzitter;
Toon Luijken – penningmeester;
Vacant – secretaris (ontstaan door het plotseling overlijden van Gerard Limburg);
Jan Olyslager (lid);
Gerrit Bierhof (lid).

Mocht u nu belangstelling hebben, schroom dan niet om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Toon Luijken.

Email: a.luyken@chello.nl
Telefoon: 0575-527634 en 06-18605377

17-01-2012 22:00

Zaterdag 14 januari - Onder winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de AZC Unicef-dag georganiseerd. Centraal stond de Unicef-loop. Maar de jeugd hoefde niet alleen maar te lopen.Er was van alles te doen rondom het veld en in de kantine. Een prachtige fotopresentatie van de familie Heemskerk in Benin was te zien op het grote scherm. De Quiz 'pet op -petje af' vond de jeugd geweldig leuk. Een informatieve Unicef-film werd getoond. Alle jeugdleden konden vandaag op de foto voor het plaatjesboek, welke in maart verschijnt. En natuurlijk werd de cheque van het seizoen 2010-2011 overhandigd. De dag was een geweldig succes!

O ja!! Wie wil er nu niet in een plaatjesboek?? Jij staat nog niet op de foto?
Aanstaande zondag 22 januari worden er nog foto's gemaakt in het jeughonk. Zie bericht op de website.

Vele, vele foto's zijn er gemaakt. Hieronder treft u een korte fotoreportage.

Meer foto's kunt u zien onder nieuws/foto's.

Anno Waterlander verrichte 'de aftrap' voor de AZC-Unicef dag.

De kantine was afgeladen vol met jeugd en ouders.

Anno ontvangt uit handen van Hans van Rooden een prachtige foto van AZC E10 in Benin!

Voordat de lopers van start gaan, natuurlijk eerst een moderne warming up onder leiding van Harry Derks.

En dan eindelijk! De F-jeugd beginnen aan hun tocht der tochten!

Niet alleen enthousiasme bij de jeugd!!

Een heerlijke beloning krijgen alle jeugdspelers.

Het resultaat van het seizoen 2010-2011. Een cheque van 3600 euro.

Ook werd er - zoals u kunt zien - afgezien tijdens het lopen!!

Gelukkig kregen de kinderen regelmatig steun van hun vader of moeder.

Best wel spannend toch? Op de foto voor het AZC plaatjesboek.

Ook bij de AZC D-jeugd spat het enthousiasme er vanaf.

Inderdaad, duim omhoog. Even doorzetten en we zijn er bijna. Tocht volbracht!!

Natuurlijk moet de Unicef-commissie ook op de foto voor het boek!

16-01-2012 16:50

In de week van 21 mei 2012 vindt de jaarlijkse avondvierdaagse weer plaats. AZC doet hier al jarenlang aan mee. Ook dit jaar hopen wij weer van de partij te kunnen zijn. Maar daar zijn vrijwilligers voor nodig die dit oppakken en organiseren.

Momenteel zijn er drie mensen beschikbaar die willen helpen. Dit is niet genoeg.

Een aantal zaken moet geregeld worden:
- inschrijving bij de wandelclub Shrewsberry
- kinderen van AZC (mini's, F- en E-teams) moeten in de gelegenheid  worden gesteld zich op
  te geven.
- innen van geld van deelnemers
- begeleiders om mee te lopen
- vlaggendragers
- verzorgers voor drinken e.d

Vindt u het belangrijk dat AZC meeloopt en dat uw kind deel kan nemen aan de avondvierdaagse? Geef  u dan op om een handje te helpen.

Vele handen maken licht werk.


U kunt zich aanmelden bij:
José Luesink
jenkluesink@gmail.com
tlf. 0313-471775
06 83196035

Zonder vrijwilligers  is er geen avondvierdaagse voor de kinderen van AZC.

10-01-2012 19:30

Zondag 8 januari 2012, de 2e editie van het boerenkooltoernooi. In de aankondiging op de website was het al te lezen. Een belangrijk uitgangspunt binnen het beleidsplan van AZC is, dat AZC een voetbalvereniging wil zijn waar een ieder zich thuis voelt. Jongen, meisje, met of zonder beperking, blank of gekleurd, oud en jong, een ieder is welkom. Het boerenkooltoernooi is een uitgelezen mogelijkheid om dit uitgangspunt ten uitvoer te brengen.

Vanaf 9.30 begonnen de onderlinge voetbalwedstrijden. De ruim 150 deelnemers speelden in teams van 6 tegen 6. Deze teams waren ingedeeld door de organisatie. Zodoende speelden selectiespelers, spelers van de lagere seniorenteams, G-spelers, spelers van de A-junioren, speelsters van het damesteam en oud AZC-spelers gemengd met elkaar. Dit resulteerde in een leuk en sportief toernooi waarbij de verschillende teams van bijna gelijke sterkte waren. De onderlinge acceptatie binnen de teams en de teams ten opzichte van elkaar, was groot.

Zoals bij ieder voetbaltoernooi kwam er ook een winnaar uit de bus. Het team boerenkool, hoe kan het anders met deze naam, werd de winnaar na het nemen van strafschoppen. Na afloop konden zij, uit handen van Ronnie Brinkerhof en Jan Smit, in de volle kantine een mooie beker in ontvangst nemen.

Na het voetballen had de organisatie gezorgd voor een heerlijk stamppottenbuffet. Dit was weer uitstekend verzorgd door slagerij Lammers. Iedere speler kon zich te goed doen aan zuurkool of boerenkool met worst en spek en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Iedereen lekker gesport en plezier beleefd en de buik goed gevuld. Dus was het tijd  voor muziek. De organisatie was er in geslaagd een zanger te strikken die echte meezingers ten gehore bracht. Dat binnen AZC goed gezongen kan worden, weet ik nu ook!

Een geweldig leuke activiteit die door de organisatie uitstekend is neergezet. Een activiteit die de onderlinge banden binnen de vereniging versterkt. Op naar een 3e editie.

Maarten Voortman

Foto's op de site bij: nieuws - foto's.

09-01-2012 23:10

Afgelopen zaterdag heeft een aantal D-spelers zich kunnen uitleven in de zaal van tafeltennisvereniging Hercules in Terborg waar een zevental prachtige tafels klaarstonden. Onder de bekwame leiding van tafeltennis-goeroe Wiljo Leermakers werden in hoog tempo een aantal oefeningen afgewerkt.


Enkelspel, dubbelspel en een oefening waarbij met tweetallen alle 7 tafels gebruikt moesten worden om een punt te kunnen scoren. Na een korte pauze met drinken en krenten bollen ging het programma verder om tenslotte te worden afgesloten met een “rond-de-tafel” variant waarbij ook het nodige van de conditie werd gevraagd.


Wiljo had zelfs nog gezorgd voor prijsjes voor alle deelnemers. Jesse Li bleek de beste op korte afstand gevolgd door Luuk Molewijk en Simon Pauli. Al met al een zeer geslaagde dag om het 2e gedeelte van het seizoen te beginnen.
Wiljo Leermakers hartelijk dank voor de organisatie!

Patrick Govaers

08-01-2012 20:51

Als we op zaterdag 18 februari het jeugdcarnaval en alle bezoeken aan bevriende verenigingen hebben gehad is het de beurt aan de volwassenen van AZC. Op zondag 19 februari wordt onze nieuwe prins gekozen en is feest wat de boventoon voert. Het bestuur van de Loltrappers heeft diverse verenigingen uit de regio uitgenodigd maar rekent vooral op jullie leden van AZC. Voor onze leden organiseren wij dit grootse carnavalsfeest. Het wordt een avond met veel leut en lol . De Loltrappers zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke  avond beleeft. De avond wordt muzikaal ondersteunt door: Heer en Meester.

Deze band is gespecialiseerd in feestmuziek. Daar zal het dus zeker niet aan liggen, goede feestzin moet je zelf meebrengen wij zorgen wel voor verhoging hiervan. Ook voor het natje en het droogje wordt gezorgd. Vrolijke mensen achter de bonnen verkoop , de bar en de Ballen van Jos zijn er weer (gesponsord door slagerij Lammers). Als het zover is en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt werken we het officiële gedeelte zo snel mogelijk af zodat er volop feest kan worden gevierd. Aan de Loltrappers ligt het niet, maar jullie leden van AZC bepalen hoe het feest achteraf herinnerd wordt.
Introducees zijn welkom onder begeleiding van een AZC lid. De toegang is nog steeds gratis dus schroom niet en kijk of je nog verkleed kleren hebt om een prijs in de wacht te slepen van best verklede.Je valt bij ons pas echt op als je niet verkleed bent.

Programma zondag 19 februari:
- 19.30 uur zaal open
- 20.11 uur opening en binnenkomst prins en gevolg

Komt allen en maak er een feest van waar we met alle AZC’ers trots op kunnen zijn. Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v de Loltrappers
Jan Theunissen, 2e secretaris

08-01-2012 20:46

Het lijkt misschien wat vroeg maar schijn bedriegt over iets meer dan twee maanden is het alweer carnaval in het hele land. Wij van boven de rivieren kunnen geen carnaval vieren zeggen ze in het zuiden. Wij de Loltrappers, carnavalsvereniging van AZC,  hebben het tegendeel bewezen. Wij vieren al ruim 30 jaar carnaval op een onvervalste wijze.

Ook de jeugd wordt bij ons niet vergeten op zaterdag 18 februari wordt de 22e jeugdprins gekozen in onze residentie, de AZC kantine, die elk jaar weer wordt omgetoverd tot een waar feestparadijs. Aan de Loltrappers zal het zeker niet liggen zij zijn altijd paraat wanneer het nodig is. Carnaval voor de jeugd nieuwe stijl gaat het worden met discomuziek maar ook natuurlijk carnavalsmuziek. Dus er kan gedanst worden en menig polonaise zal er gelopen gaan worden. Als je wilt weten wie er onze nieuwe jeugdprins wordt dan moet je zeker op onze middag komen.

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor diegenen die de moeite nemen om zich mooi te verkleden. Er zijn altijd kinderen die heel erg mooi en origineel zijn uitgedost.

Zet dus allemaal 18 februari  op de kalender zodat je niet vergeet wanneer het carnaval is de middag begint om 14.00 uur en is tegen 16.00uur weer afgelopen. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes pappa's, mamma's opa's en oma's mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd we hebben. Bij AZC is iedereen welkom we zijn een grote voetbal familie maar staan ook ons mannetje als het op feestvieren aankomt.


Rest mij nog te eindigen met onze spreuk: Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v. de Loltrappers 
Jan Theunissen, 2e secretaris

07-01-2012 18:36

De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat veel trainingen bij AZC vanaf maandag 9 januari weer van start gaan. Tijdens deze trainingen zal het jeugdhonk niet langer geopend zijn.Dit is besloten door de kantinecommissie in goed overleg met de commissie voetbal en het bestuur.

De belangrijkste reden voor de sluiting van het jeugdhonk op doordeweekse trainingsavonden is dat er vrijwel geen gebruik meer van werd gemaakt. De vrijwilligers die het jeugdhonk bemanden, hadden praktisch niks te doen. Mede hierdoor was het vrijwel onmogelijk om nog voldoende mensen te vinden voor het jeugdhonk tijdens de trainingen.

Als er op doordeweekse avonden wedstrijden worden gespeeld op het AZC-terrein, zal het jeugdhonk wel geopend zijn. Hierover zal goed overleg plaatsvinden tussen de kantinecommissie en de commissie voetbal.

Door de sluiting op doordeweekse avonden is ons jeugdhonk nauwelijks nog in gebruik. Vanwege de toenemende drukte op zaterdag – waardoor het jeugdhonk te klein werd – is enkele seizoenen geleden immers al besloten om gebruik te maken van de grote kantine. Bestuur en commissies beraden zich nu op een goede nieuwe bestemming voor het jeugdhonk. Ideeën hiervoor zijn welkom.

Het bestuur

06-01-2012 22:48

Zoals al eerder aangegeven willen we graag alle spelende leden in het voetbalplaatjesboek hebben.

Vandaar dat wij ook de senioren in de gelegenheid stellen om hun mooie koppie te laten fotograferen.

Dit kan op zondag 8 januari tussen 9.00 en 14.00 uur in het jeugdhonk van AZC.

Velen van jullie zullen deze dag al aanwezig zijn voor het boerenkooltoernooi dus dat valt dan mooi te combineren. Mocht je tussen de wedstrijden door even ( twee minuten ) tijd hebben, meld je dan even bij de ingang van het jeugdhonk bij één van de Unicefcommissieleden. Je krijgt dan een AZC shirt om aan te trekken en een nummer. Hiermee ga je naar binnen en volgt de instructies van de fotograaf.

Mocht er net een lange rij staan dan kom je gewoon later even terug. Dit moet vast wel lukken ergens tussen 9.00 en 14.00 uur!

Alvast bedankt voor de medewerking

De Unicefcommissie

06-01-2012 22:39

Hopelijk zijn jullie allemaal al heel ver met het verzamelen van sponsoren voor de Unicefloop. Zo niet ga dan de komende week nog even langs familie, buren, vrienden etc om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Mocht je om wat voor reden ook nog geen Unicefenvelop hebben ontvangen of heb je er misschien nog één extra nodig mail dan even naar a.waterlander@zonnet.nl.

Op 14 januari worden alle jeugdleden op de hieronder aangegeven tijdstippen verwacht op het AZC terrein. Jullie zullen worden voorgelicht in de kantine, op de foto worden gezet in het jeugdhonk en daarna of daarvoor ( C en B ) kunnen jullie je longen uit je lijf lopen tegen kinderarbeid in Benin.

De rondjes die jullie lopen zijn 500 meter en jullie hebben ongeveer een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen en dus zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Unicef.  Meer informatie over het en hoe en wat met de envelop hoor je op 14 januari.

Programma:
F en League:  

8.45 aanwezig (kantine)
10.45 start Unicefloop
12.00 einde programma

E:                    
10.15 aanwezig (kantine)
12.15 start Unicefloop
13.30 einde programma

D en C4 (meisjes):
11.30 aanwezig (kantine)
13.30 start Unicefloop (samen met C, B en evt. A )
14.45 einde programma

A1 en A2:             
13.15 aanwezig
13.30-14.00 op de foto

C en B:               
13.00 aanwezig
13.15 aanvang Unicefloop
14.00-15.00 uur op de foto

Belangrijke mededelingen:
Om 12.00 uur zal er buiten voor de hoofdtribune de cheque ( met daarop de opbrengst van het vorig seizoen)  aan Unicef worden aangeboden.

De A1 en A2 zijn niet verplicht om mee te lopen maar mogen dat natuurlijk wel! De start is dan voor hun ook om 13.15 uur.

Op de foto voor het AZC voetplaatjesboek
Wij verzoeken iedereen om op tijd te komen en de aanwijzingen die er die dag gegeven worden gelijk op te volgen. Het fotograferen van alle jeugdspelers is veel werk en gebeurt volgens een strak tijdschema. Als je team opgeroepen wordt dien je hieraan gelijk gehoor te geven. Dit geldt ook voor de teamfoto’s en de inschrijving voor de loop.

Je dient de 14e te verschijnen in VOLLEDIG AZC tenue met daaroverheen een trainingspak. Er is geen gelegenheid tot omkleden en/of douchen.  De Unicefloop zal gedeeltelijk worden gelopen op stenen ondergrond dus het is aan te raden om op sportschoenen te lopen!

De foto’s die op deze dag gemaakt worden zullen enkel en alleen gebruikt worden voor een sticker in een voetbalplaatjesboek. Deze plaatjes zullen enkel en alleen worden verstrekt door AZC en/of de COOP. Mocht er bezwaar zijn tegen het fotograferen van uw kind dan kunt u dit middels een mail aan a.waterlander@zonnet.nl kenbaar maken. Uw kind zal dan niet op de foto komen.

Vrijwilliger bij AZC
Op deze dag zal er in de kantine een kraam staan met informatie over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen AZC. Kijkt u daar gerust rond, wellicht zit er wat bij voor u.

Wij zien jullie de 14e  graag op tijd, met de haartjes strak in de gel, in topconditie en met een envelop vol sponsors op het AZC terrein.


De Unicefcommissie


Voor vragen en/of opmerkingen: a.waterlander@zonnet.nl of  06-51614000

05-01-2012 10:25

Op woensdag 4 januari is bij AZC onder leiding van de SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen e.o.) een pupillenscheidsrechterscursus gegeven aan geïnteresseerde jeugdspelers  van  AZC.

 

 

Er waren vijf docenten aanwezig die eerst  de zeven aankomende scheidsrechters: Marleen Molewijk, Jort landman. Danny Ooms, Joost Jonkers, Hugo Bobbink, Mart Bouwmeester, Ahmet Ozcimen op het veld uitleg gaven van belangrijke zaken zoals lopen, plaatsen innemen en veldindeling en veldoverzicht. Daarna werden olv de SZO docenten door de deelnemers wedstrijden gefloten van twee E elftallen die werden begeleid door Bert landman.

 

 

 

 

Alle aankomende scheidsrechters kwamen aan bod en werden beoordeeld op de uitleg gegeven mbt bepaalde beslissingen en kregen tevens belangrijke leermomenten aangegeven. Na afloop van de wedstrijdjes kregen alle docenten, E pupillen en  leerling-scheidsrechters warme chocolademelk en een broodje met warme worst, hetgeen zij na de felle koude middag wel hadden verdiend. Daarna gingen de E pupillen weer naar huis met een ervaring en extra training rijker in deze winterstopperiode.

In de kantine werd een presentatie vertoond waarin scheidsrechterlijke beslissingen en dwalingen uit belangrijke wedstrijden werden toegelicht. Op het eind werden drie teams samengesteld die aan de hand van stellingen meervoudige antwoorden kregen  voorgelegd. Met opsteken van a-b-c-d bordjes moeste zij aangeven welk antwoord volgens hen de juiste was. Het juiste antwoord werd toegelicht door de docenten. .

Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat en bonuskaart van AZC. Met deze kaart kunnen de scheidsrechters in een jaar hun eigen voetbalschoenen verdienen met het leiden van wedstrijden bij de E en F pupillen van AZC.

Met complimenten voor de verzorging van deze dag door Wiljo Leermakers namen docenten en nieuwe scheidsrechters afscheid met de wens van de docenten “LAAT JE ZIEN EN HOREN” en veel succes de komende tijd.

Meer foto's onder nieuws/foto's/scheidsrechterscursus

02-01-2012 22:57

Met trots kunnen we mededelen dat wij erin geslaagd zijn om m.i.v. het volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Het contract met bouwbedrijf Temmink loopt aan het eind van dit seizoen af. Zodoende werd het voor de sponsorcommissie tijd om de onderhandelingen te openen. In een goed gesprek met Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink kwam naar voren dat hij i.p.v. verlenging van het hoofdsponsorschap liever subsponsor werd van AZC. Dit houdt in dat Temmink  op verschillende vlakken de club financieel blijft ondersteunen. In het nieuwe seizoen zullen we de precieze invulling van het subsponsorschap naar buiten brengen.

Omdat we vlak voor de kerstdagen rond waren met onze nieuwe hoofdsponsor kon de voorzitter van de sponsorcommissie het goede nieuws op de nieuwjaarsreceptie aan de leden bekend maken:
CINEMAJESTIC, de bioscoop van Zutphen, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van AZC.

Mede-eigenaar van Cinemajestic en al jarenlang trouw supporter van AZC is Ron Gerrits. Cinemajestic is momenteel al op meerdere gebieden sponsor. Zo prijkt de naam van de bioscoop al groots op de tribune, zijn ze deelnemer in het JeugdSponsorPlan en sponsor van het tweede zaterdagteam. Tevens is Cinemajestic lid van de ABC en is Ron Gerrits bestuurslid van de ABC.  Al deze sponsoruitingen zullen blijven behalve het JSP. Hiervoor in de plaats komt nu dus het hoofdsponsorschap.
Omdat Ron  ook als hoofdsponsor  graag wat wil betekenen voor Unicef zal het eerste elftal van AZC vanaf het komend seizoen, in navolging van onze jeugd, ook “shirtsponsor” van Unicef worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe hoofdsponsor. Vooral ook omdat wij als vereniging verbonden worden met een bedrijf dat een zeer positieve en grootse uitstraling in Zutphen en omgeving heeft.

Wij danken Ron Gerrits van Cinemajestic maar ook Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink, voor hun medewerking aan een mooie toekomst voor AZC.

Daarnaast wensen wij alle AZC’ers een fantastisch 2012.

Sponsorcommissie

02-01-2012 22:42

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari, heeft Anno Waterlander bekend gemaakt wie de vrijwilliger van het  jaar is geworden van AZC.

Deze titel wordt ieder jaar uitgedeeld door de Businessclub van AZC. Het bestuur van de ABC heeft dit jaar de mening gevraagd van de leden van AZC. Vele stemmen zijn er binnengekomen en dit heeft geresulteerd in een spannende strijd tussen de genomineerden Wiljo Leermakers, Harry Derks, Ronnie Brinkerhof, Hans Berkenbosch en Gert Oosterink. Omdat het eigenlijk allemaal toppers zijn op gebied van vrijwilligerswerk binnen de vereniging,  heeft het bestuur van de ABC besloten om ze alle 5 uit te nodigen voor het ABC uitje van 2012.

Toch kan er maar één de titel, vrijwilliger van het jaar krijgen. In navolging van Harry Matser (2010) en Freddie Burgers (2011) is deze prestigieuze titel het komend jaar voor ……RONNIE BRINKERHOF.

Ronnie zet zich al jaren optimaal in voor alles wat maar nodig is. Op financieel vlak is Ron een belangrijke schakel maar ook op en rond het veld is hij vaak te vinden. Als scheidsrechter en voetballer, maar zeker ook als supporter. Als er weer eens mensen nodig zijn voor een klus in of rondom het gebouw prijkt Ronnie’s naam vaak bovenaan de lijst. Organisator van het boerenkooltoernooi en het voetbalgala en natuurlijk de “spreekstalmeester” van de vereniging.


 
Ronnie Brinkerhof is op zoveel vlakken actief binnen de vereniging dat wij als bestuur van de ABC ons heel goed kunnen vinden in deze keuze.

Wij feliciteren Ronnie van harte met de titel en hopen dat het de overige vrijwilligers binnen AZC (en zeker mensen die nog geen vrijwilliger zijn) aanspoort om zich in te (blijven) zetten voor de club.
Want zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven mogelijk !


Bestuur ABC (AZC BusinessClub)

Laatste nieuws:

DINSDAG 28-03-2017

KWARTFINALE ACHTERHOEKCUP

AZC 1 -  VORDEN 1   2-1

Quinten Joseph schiet AZC naar Halve Finale.

 

Op dinsdag 11 april speelt AZC 1 de halve

finale tegen AZSV Aalten.

 

Deze wedstrijd begint om 20.15 uur en wordt gespeeld op het terrien van Viod Doetinchem.

In de meivakantie, van dinsdag 2 t/m donderdag 4 mei, is De Voetbalschool voor het 2e jaar te gast bij AZC Zutphen voor een Voetbal 3-daagse. Wil jij 3 dagen trainen onder leiding van professionele trainers? Schrijf je dan snel in!  

 

Trainingstijden

Er wordt dagelijks getraind van 10.00-12.00u en van 13.00-15.00u. Beide dagen is het vanaf 9.00u mogelijk om deelnemers 

te brengen en kunnen zij worden opgehaald tot 16.00u. In de pauze van 12.00-13.00u wordt er geluncht onder toeziend oog van onze trainers. De lunch wordt verzorgd door De Voetbalschool, in samenwerking met AZC Zutphen. 

 

Aandachtspunten:

 

·        Lichaamsbeheersing

·        Balbeheersing

·        Passen, trappen, aannemen

·        Duel 1 tegen 1 aanvallend en verdedigend

·        Scoren

·        Kleine en grote partijspelen

 

Kosten

De kosten voor deelname aan de Voetbal 3-daagse in Zutphen bedragen € 75,-. Alle deelnemers ontvangen bij aanmelden op de eerste dag een Adidas shirt. Trainen 

in dit Adidas shirt is verplicht. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een aandenken

 

ProClass Event

Alle deelnemers maken kans op deelname aan het ProClass Event van De Voetbalschool bij een Nederlandse profclub.

 

Inschrijven

Via de website van De Voetbalschool: http://devoetbalschool.nl/nl/events/20170502/voetbal-3-daagse-zutphen

 

Meer informatie 

Neem contact met mij op via onderstaande contactgegevens

 

Met sportieve groet,

De Voetbalschool / Silas Soccer Services

 

Silas Hurkxkens.

Telefoon:          06 2304 6786
E-mail:             silas@devoetbalschool.nl
Web:                devoetbalschool.nl
Facebook:        facebook.com/DeVoetbalschool
 

Het bestuur informeert periodiek haar leden d.m.v. een artikel “van de bestuurstafel” over de stand van zaken binnen AZC.

Bestuursfuncties vacant

In de algemene ledenvergadering van november jl. is reeds aangegeven dat Kees Notenboom en Esther Leuvenink de functies van Penningmeester en Secretaris vacant stellen, door zich niet opnieuw verkiesbaar te stellen. Daarnaast heeft ook José Luesink aangegeven de functie van Voorzitter beschikbaar te stellen, vanwege haar aankomende verhuizing naar Limburg. Alle bestuursleden hebben aangegeven hun functie netjes te willen afronden en overdragen aan hun opvolger (die verkiesbaar worden gesteld bij de eerstvolgende algemene ledenvergadering).

 

Werkgroep voor werving bestuursfuncties

Het bestuur is namens de leden op zoek naar geschikte kandidaten voor de bestuursfuncties van voorzitter, penningmeester en mogelijk secretaris. Voor de functie van secretaris is nu een lid van AZC aan het meekijken om te bezien of deze functie mogelijk past. Voor de overige cruciale functies heeft het bestuur een werkgroep in het leven geroepen om actief te zoeken naar geschikte kandidaten. Eind maart wordt deze werkgroep in stelling gebracht en zal er nadere berichtgeving plaatsvinden op de website. Heeft u interesse in één van de bestuursfunctie, dan kunt u dat natuurlijk altijd kenbaar maken bij het bestuur of via de mail: info@azczutphen.nl.

 

Kampioen AZC 2

Afgelopen zondag, 19 maart, is AZC 2 overtuigend kampioen geworden. Het bestuur vindt dit een geweldige prestatie en feliciteert het gehele team (incl. de staf en overige vrijwilligers) met dit kampioenschap.

 

Activiteitenformulier

Voor iedere activiteit die vanuit de commissies, werkgroepen, teams etc. worden georganiseerd dient een formulier Activiteiten ingevuld en ter goedkeuring voorgelegd te worden aan het bestuur. Zo worden de betrokken commissies geïnformeerd en kan de checklist nagelopen worden of aan alles gedacht is. Het formulier is op te vragen bij de verenigingscoach of  bij info@azczutphen.nl.

 

Nieuwe AZC website

De nieuwe AZC website is op de algemene ledenvergadering door onze verenigingscoach gepresenteerd. Vanwege het feit dat er weinig vrijwilligers beschikbaar waren/zijn voor het  vullen van de site en we toch een mooie en goed gevulde site willen presenteren, duurt het allemaal langer dan gewenst. Zoals het er nu naar uitziet zal de nieuwe site op 2 april online gaan.

 

Overleg bestuur en stichting

Halfjaarlijks overleggen de Stichting en het Bestuur met elkaar over de samenwerking, rollen en taken binnen AZC en informeren zij elkaar over ontwikkelingen. Het bestuur van de Stichting is onlangs gewijzigd door het vertrek van Adrie Veldhuizen. Het Bestuur wil hierbij Adrie nogmaals bedanken voor zijn inzet en toewijding binnen de Stichting.

Nieuwe bestuur samenstelling van de Stichting is: Joop Sigtenhorst Voorzitter, Roel Limburg  Penningmeester, Toon Luijken Secretaris en Wim Zegers Algemeen lid.

 

Ontwikkelingen vanuit de verenigingscoach

De afgelopen tijd heeft de coach oa nieuwe voetbalmaterialen binnen gehaald middels een actie bij de Jumbo (zie foto ). Ook is het jubileum kortingsbonnen boekje klaar en zal de komende tijd onder de leden verspreid worden voor de verkoop.

 

Daarnaast is de verenigingscoach bezig geweest en nog bezig met;

-          Aanvragen van diverse subsidies

-          Uitbreiding van de trainingsfaciliteiten

-          Opzetten van een jeugdraad

-          Opzetten van de commissie werving & behoud

-          Buurtsportcoach activiteiten

-          De nieuwe website incl. webshop met nieuwe merchandise

-          Organisatie en/of ondersteuning diverse activiteiten

De verenigingscoach, Anno Waterlander is op maandag en dinsdag van 9 uur tot 20 uur en op woensdag en donderdag van 9 uur tot 18 uur aanwezig in het jeugdhonk van AZC. Als er vragen/suggesties  zijn kun je hem altijd aanspreken. Anno is bereikbaar per mail verenigingscoach@azczutphen.nl of telefonisch 06-51614000.

 

Het Bestuur vv AZC

 

Jumbo actie levert oa nieuwe hesjes en ballen op. Iedereen bedankt voor het sparen!

Afgelopen zondag 12 maart was Sam van der Locht pupil van de week bij de wedstrijd tegen OBW. Peter Frinking was zijn begeleider deze middag. Sam voetbalt in de JO11-2 en Sam voetbalt ongeveer 2 ½ jaar De school waar hij naar toe gaat is: “De Zonnewende”. Zijn favoriet bij AZC is trainer Harold ten Have, want: in de F2 en E3 mee kampioen geworden Een andere favoriet bij AZC is: Kalle Orth van de JO11-4 hij is n.l. een erg goede keeper. Buiten AZC is Vitesse en Manchester United zijn favorieten clubs. Op de vraag waarom AZC? Voetbal vond hij erg leuk en zijn broer Milan speelde ook al bij AZC

AZC 2 kan aanstaande zondag(19-3) kampioen worden in de reserve 3e klasse in de thuiswedstrijd tegen Groessen 2 om 11:30 uur.

Met nog 5 wedstrijden te gaan en een voorsprong van maar liefst 16 punten op de nummer 2 met een wedstrijd meer kan AZC 2 de titel bijna niet meer ontgaan.
Kom zondag massaal naar het sportcomplex uitgerust met toeters, bellen en spandoeken, om dit team te supporten.
Er is een heel programma samengesteld, waaronder live entertainment vanaf 14:00 uur. Graag verwelkomen we jullie allen a.s. zondag!

Veel spelers die nu in de C en B teams spelen zijn in het verleden mee geweest met het jaarlijkse pupillenkamp. Als je vervolgens in de junioren terecht komt is er geen kamp meer. Daar gaan wij nu verandering in aanbrengen.

Wij hebben bedacht om aan het einde van het voetbalseizoen een juniorenkamp te organiseren. 

Waar gaan we heen?             Kampeerboerderij De Riethoeve te Willemsoord

Welk weekend?                      Vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei 2017

Wie mogen er mee?               De huidige spelers en speelsters van de C- en B junioren

Welke leiding gaat mee?        In ieder geval 2 spelers van AZC 1,                                                                                     Stanley Werinussa en Clay Havenaar

                                               Michiel Wissink, Joyce Itjang en Christiaan Hassink

Kosten                                    EUR 55,00

 

Lijkt het jou ook zo leuk om mee te gaan klik dan HIER voor het inschrijfformulier.

Meer info over het juniorenkamp ontvang je na aanmelding.

Voor meer vragen kun je altijd mailen met onderstaande personen.

 

Michiel Wissink (e.leuvenink1@chello.nl)

Christiaan Hassink (hassinkletsel@gmail.com)

 

Naar aanleiding van weer een uitzending van Zembla willen wij u graag op de hoogte brengen van het standpunt van vv AZC inzake voetballen op kunstgras.

Na contact te hebben gehad met gemeente en KNVB en onderstaande verklaring te hebben ontvangen van de GGD, zijn wij van mening dat er veilig en verantwoord gesport kan worden op onze kunstgrasvelden.

 

GGD advies blijft dat sport op velden met rubbergranulaat veilig en verantwoord is

Sporten op velden met rubbergranulaat, is veilig. GGD GHOR Nederland en de GGD'en geven aan dat er naar aanleiding van de uitzending van Zembla van 15 februari over rubbergranulaat geen aanleiding is om het eerder gegeven gezondheidsadvies bij te stellen.

De GGD’en vinden het jammer dat er nu mogelijk weer maatschappelijke onrust ontstaat door een academische discussie, die allerlei verschillende inzichten oplevert. Zo is het getoonde onderzoek van de VU Amsterdam dat in de uitzending belicht wordt, nog niet ver genoeg gevorderd om er nu een definitieve uitspraak over te doen.

Kern voor de GGD is en blijft het onderzoek van het RIVM en de conclusie dat sporten op kunstgrasvelden ongeacht de samenstelling gezond is. Ook ziet de GGD als taak om burgers en bestuur te informeren over gezondheidsrisco's. Die zijn en blijven in dit geval zo klein dat er veilig en verantwoord gesport kan worden op deze kunstgrasvelden

       -            

Zaterdagavond 08-04-2017 speelt Vitesse thuis tegen Heerenveen om 18.30 uur in het Gelredome te Arnhem. Wij als AZC zijn hier voor uitgenodigd om deze wedstrijd tegen een gereduceerd tarief bij te wonen. Er zit een voorwaarde aan we moeten minimaal met 20 personen komen.

De prijs is dan €10.00 pp.

Geef je voor 18-03-2017 op en als er minimaal 20 personen zijn opgegeven dan kan ik de kaarten bestellen en kan jij een mooie wedstrijd bij wonen.

Stuur een email naar b.sluizeman@upcmail.nl en vermeld hoeveel kaarten je wilt hebben.

Je krijgt via de email bericht hoe dan de bestelde kaarten in je bezit komen. Als je de kaarten komt ophalen deze contant betalen aan mij. Denk er wel aan het vervoer moet je zelf regelen.

 

Bert Sluizeman.

Woensdag 15 februari ontving ons AZC-lid Willy Terink, ook lid van de Fair Play commissie van AZC uit handen van de voorzitter van de commissie van beroep van de KNVB de heer Harm Lassche de zilveren speld. Dit vanwege het bereiken van de maximale zittingstermijn in deze commissie. Namens AZC feliciteren wij Willy met deze verdiende onderscheiding!

We hopen hem nu nog vaker op het AZC-complex te ontmoeten.

Namens de Fair Play commissie,

 

Gijs van IJsendoorn (voorzitter)

Reinier van der Kwast (secretaris)

Stem nu op AZC Mannen zondag 2 voor KampioensKoorts! FOX Sports en Keuken Kampioen zijn op zoek naar Kampioenen. Speel jij in een amateur voetbalteam dat in de race is om dit seizoen kampioen te worden? Meld je team aan en wie weet zenden we jullie wedstrijd straks LIVE uit op FOX Sports. Dus stem via onderstaande link op AZC 2 zondag

https://www.kampioenskoorts.nl/stemmen/azc-mannen-zondag-2/

Klik hier of op onderstaande afbeelding om het youtube filmpje te bekijken van de training en interviews van en door Anouk Hoogendijk samen met de G-jeugd van AZC! Dit is mogelijk gemaakt door de ING.

Woensdagmiddag 8 februari ver voor de klok van drieën, waren ze al aanwezig. Ajax speelster en 103-voudig international Anouk Hoogendijk, een cameraman, een ‘echte’ fotograaf en een regisseur. Namens de ING, sponsor van AZC, was Hans Schakel, sponsormanager voetbal, aanwezig. Allen keurig ontvangen door Piet van Duijnhoven, Jose Luesink, Steef Dekker en Reinier v.d. Kwast. Anouk Hoogendijk was deze middag aanwezig om een training te geven aan de G-jeugd van AZC in het kader van ING Only Football.

De training en filmbeelden werd tot in de puntjes voorbereid. Tegen 16.00 uur was het zover. Een twintigtal G-jeugdspelers hadden misschien wel de middag van hun leven. Nadat Anouk zich netjes had voorgesteld aan elke speler, werden eerst de foto’s gemaakt. Een teamfoto, en zelfs een heuse individuele fotoshoot met Anouk. Je zag direct dat Anouk een klik had met de enthousiaste spelers.

Hierna begon het echte werk. De training werd geleid door Anouk en Piet. Fijn was het dat Han Piels kon assisteren deze middag. Op het KJH-court werd er getraind op diverse oefenvormen. Afwerken, de schaar of zelfs de dubbele schaar, trucjes, maar vooral het plezier niet uit het oog verliezen. Tussendoor  mochten een aantal van de kinderen voor de ‘grote’ camera verschijnen voor een interview met Anouk. Ondanks de striemende kou bleven trainers en spelers vol enthousiasme de oefeningen doen. Na het afsluitende partijtje ging  iedereen gezamenlijk naar de kantine voor een lekkere kop warme chocomelk. Hier werden nog wat filmopnames gemaakt en had Anouk een mooi dankwoordje voor de spelertjes van AZC. Namens AZC kreeg Anouk nog wat presentjes. Toen was het tijd voor handtekeningen en selfies.

Dank gaat naar de ING die dit mogelijk heeft gemaakt.

De filmopnames zullen worden gepresenteerd op het ING Only Football YouTube kanaal met Anouk Hoogendijk. Ook de foto's gemaakt door hun eigen fotograaf komen  op een site te staan.

In de eerst volgende PakAan zal een uitgebreid verslag met foto's verschijnen van deze schitterende middag.

Steeds vaker krijg ik de vraag: ‘kan ik al inschrijven voor het jubileumboek?’ Zelfs een telefoontje van iemand die het boek wilde kopen om cadeau te geven op aanstaande vaderdag. Nog even geduld, september 2018 zal deze verschijnen. Maar u kunt binnenkort een kort kijkje nemen in het jubileumboek!

Zondag 23 april, na de laatste thuiswedstrijd van AZC 1 tegen WAVV 1, zal officieel de voorinschrijving starten. Dit zal gebeuren met een korte presentatie van het jubileumboek. Zodat u een globale indruk kan krijgen van het boek. Symbolisch zal na deze presentatie een aantal leden gaan inschrijven voor de eerste boeken.

Aansluitend kan een ieder, via formulieren, via website of via mail zich inschrijven voor dit unieke boek. Maar de inschrijving is pas officieel als het geld is overgemaakt.

Wat kost het jubileumboek? Ik durf het eigenlijk niet te zeggen!! De verkoopprijs bij voorinschrijving is slechts 30 euro!! Dit bedrag is zo laag vanwege de ruime bijdrage van de Club van Honderd van AZC.

Voor dit bedrag krijgt u een boek van ongeveer 600 pagina’s. Het formaat is 33 cm x 24 cm. Met een gewicht van ruim 4 kilo. Dus geen boek om even rustig op het toilet te lezen ……………. Gewoon neerleggen op eet- of keukentafel. En dan genieten van de vele honderden (grote) foto’s en veelal boeiende verhalen.

Let op!! De verkoopprijs van 30 euro is alleen geldig bij voorinschrijving. Verder worden er slechts een beperkt aantal boeken gedrukt voor de losse verkoop. Dit zijn er waarschijnlijk maar tientallen. Ook de prijs zal beduidend hoger liggen dan de 30 euro.

Wilt u zeker zijn om in bezit te komen van dit unieke jubileumboek? Vanaf 23 april kunt u zich inschrijven!!

Wij zien u graag op zondagmiddag 23 april bij de aftrap van de wedstrijd en de aftrap van de voorinschrijving!!

 

Freddy Burgers, namens de redactie

De afgelopen twee jaar zijn mede door de bijdrage van de kaartclub een aantal activiteiten mede betaald door de bijdrage van de Kaartclub AZC voor de G-jeugd. De afsluitingen van de winterstop en zomerstop zijn mede door deze bijdrage mogelijk gemaakt. Komende zomer zal dit ook weer gaan gebeuren.

Namens de G-jeugd hartelijk dank.

Meer......