24-01-2012 21:20

Afgelopen zaterdag 21 januari werd de jaarlijkse AZC Seniorendag gehouden. Vanaf half elf stroomde de kantine vol met ‘oudjes’. Een half uur later waren zo’n kleine 90 leden van de SCA aanwezig voor een gezellige dag samen in de AZC-kantine. Opvallend hierbij waren een groot aantal nieuwe gezichten.

Traditiegetrouw wordt er begonnen met een ledenvergadering. Voorzitter Johan Veerwater met zijn ‘rechterhand’ Toon Luijken laten op amusante en vlotte wijze de agendapunten passeren. Johan is vooral verheugd over de aanwas van nieuwe leden. De SCA telt bij aanvang van de Seniorendag 99 leden. Een record aantal in het bestaan van deze club voor oudjes. Toon doet nog een dringend beroep op de leden om de vacature van secretaris op te vullen.

Hierna is het de beurt aan Dori Voortman. Aan de hand van foto’s heeft Dori een vraaggesprek met Henk Becks. Prachtige oude foto’s passeren de revue. De SCA-leden krijgen spannende, leuke en soms emotionele verhalen te horen over zijn lange voetbalperiode bij AZC. Mooi is ook de interactie met een aantal van zijn voetbalmaatjes van toen. Vooral de vraag ‘wie Henk de best voetballer vindt met wie hij gevoetbald heeft’, levert vele reacties op. Namen als Henk Oolbekkink sr, Gertie Calot, Peter van Osch, Corry Lindemans worden genoemd. Maar één naam steekt er ver bovenuit: Henk ten Have! Dat dit initiatief van Dori zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit het luid applaus na afloop van dit vraaggesprek.

Voordat de ‘hoofdact’ plaats vindt, is er eerst een korte drinkpauze. Stadsarcheoloog van Zutphen Michel Groothedde gaat een lezing/presentatie geven over het ontstaan van de stad Zutphen. Zoals Johan Veerwater al zei aan het begin van deze dag: ‘Geen Theo Pahlplatz, Edward Sturing of één of andere voetbalcoryfee. Maar een keer geheel iets anders!’ En inderdaad, voor de vele aanwezigen is het even wennen aan het idee. Echter als Michel begint aan zijn betoog wordt het muisstil. Een uur lang weet hij de SCA-leden te boeien met zijn oudheidkundige verhalen. Met behulp van indrukwekkende foto’s en tekeningen wordt het ontstaan van Zutphen fraai in beeld gebracht.

Als de klok richting half twee gaat en het koud/warm buffet van slagerij Lammers klaarstaat, moeten de maagjes gevuld worden. Dit jaar is het hun weer gelukt om een voortreffelijk en uitgebreid buffet voor te schotelen. Ook het barpersoneel hoeft zich niet te vervelen. Want bij een hapje eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Als de buikjes vol zijn, gaan velen nog even neuzen in mappen van het AZC-archief. Zo te zien en te horen vermaken de SCA-leden zich prima. Dan heeft voorzitter Veerwater nog enkele belangrijke mededelingen. Het 100e lid heeft zich aangemeld. Een mijlpaal in de geschiedenis van de SCA. De gelukkige is Mevrouw Voortman. En ……… het SCA-bestuur krijgt vers bloed. Reinier v.d. Kwast en Dori Voortman nemen beiden zitting in het SCA-bestuur. Hiermee krijgt de Seniorendag een mooi en passend slot.

Meer foto's onder Nieuws/foto's.

Freddie Burgers

23-01-2012 16:40

AZC is de kampioen van de voorbereiding. Dit is een veel gebruikte kreet binnen de vereniging. AZC heeft namelijk de gewoonte om goede resultaten neer te zetten tijdens de voorbereiding (afgezien van de voorbereiding op het huidige seizoen). Ook nu maakt AZC weer kans op deze titel. Vandaag wist het namelijk haar tweede wedstrijd in de winterstop te winnen. Waar vorige week derdeklasser Erica ’76 met 5-0 werd verslagen, moest vandaag de titelkandidaat in 4F, Eldenia, eraan geloven.  In Elden werd de plaatselijke trots met 1-3 verslagen.

Met zestien fitte spelers vertrok de ploeg van trainer René Knuiman richting Arnhem. Alleen de geblesseerden Tim Luijken, Nick Hagenbeek, Sjoerd Plagman en de met gezondheidsproblemen kampende Fouad Elkanouni ontbraken nog. Met de uitslag op het netvlies van de voorbereiding (1-5 verlies), wisten de AZC-ers dat zij vandaag vol aan de bak kunnen.
AZC begint goed aan de wedstrijd. Het laat de bal goed rond gaan en probeert voetballend bij het doel van Eldenia te komen. Toch is het Eldenia dat bij de eerste beste kans op voorsprong komt. Bij een aanval over rechts wordt er te veel ruimte geboden en matig gedekt waardoor de linkeraanvaller vrij bij de tweede paal kan inkoppen. AZC heeft het hierna even moeilijk, maar knokt zich goed terug in de wedstrijd. Eldinia geeft achterin erg veel ruimte weg en AZC maakt hier gretig gebruik van. Met name Thomas Oosterink duikt vaak de hoeken in, maar is helaas ongelukkig in zijn voortzettingen. Achterin wordt er vrijwel niets meer weggeven. Na ongeveer een half uur spelen komt AZC op gelijke hoogte. Na een goede voorzet probeert Roy Sluizeman bij de bal komen. Roy wordt echter op zeer onhandige wijze door een speler van Eldenia naar de grond verwerkt, waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Frank Buurmeijer houdt zijn hoofd koel en weet de bal via de keeper binnen te schieten. Vlak voor rust krijgt AZC nog een kans via Thomas om op voorsprong te komen. Na een uitstekende uittrap van Nardo Van den Broek kan Thomas alleen op het doel aflopen. Helaas wordt hij iets te veel gehinderd en schiet hij de bal tegen de keeper op. Met een 1-1 stand zoeken beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust lijkt AZC gelijk via Hesam Bouzelmad, na goed voorbereidend werk van invaller Kemal Koycu en Daan van Weele, te scoren. De scheidsrechter zag echter (op advies van de vandaag wel zeer scherp vlaggende assistent-scheidsrechter van Eldenia) dat Hesam in buitenspelpositie stond. Gelijk hierna krijgt Eldenia ook een grote kans, maar Nardo weet deze bal goed te pakken. Opvallend was dat de assistent-scheidsrechter van AZC, Gerrit Van der Wal, wel genegeerd werd. De wedstrijd wordt steeds fysieker. Beide ploegen schuwen de duels niet en leidt af en toe tot irritaties in beide kampen. Na een kwartier spelen in de tweede helft komt AZC op voorsprong. Jawed Ezafzafi weet meet een knappe bal Daan te bereiken die de bal vervolgens subtiel over de uitlopende doelman kopt. Na deze goal is AZC heer een meester en Eldenia goed op eigen helft vast te zetten. AZC krijgt in deze fase ook kansen. Zo besluit Sean Galdermans om een bal af te geven, terwijl voor eigen succes gaan een betere optie was geweest. In het laatste kwartier herpakt Eldenia zich en zet een slotoffensief in. Nardo kan zich in deze fase een paar keer onderscheiden met goede reddingen. In de allerlaatste minuut valt de definitieve beslissing. De uitstekend spelende Isaac Albino wordt door de doelman van Eldenia onderuit gehaald en AZC krijgt opnieuw een strafschop. Ditmaal mag Nardo zich over dit klusje ontfermen. Nardo stuurt de keeper de verkeerde hoek in en bepaalt zo de eindstand op 1-3.
AZC speelde al met al een prima wedstrijd en heeft laten zien dat het in het afgelopen half jaar veel progressie heeft geboekt. Waar in de voorbereiding nog vrij kansloos van dezelfde tegenstander werd verloren, liet AZC vandaag zien dat het uitstekend mee kan komen met de toppers uit de vierde klasse. Volgende week staat het laatste oefenduel op het programma. Tweedeklasser Columbia uit Apeldoorn komt dan op bezoek. Deze wedstrijd is echter onder voorbehoud, aangezien Columbia competitieverplichtingen heeft. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling AZC: Nardo Van den Broek; Özgür Aksan, Frank Buurmeijer, Ramon Dieperink, Tim Dieperink (Jawed Ezafzafi); Roy Sluizeman (Kemal Koycu), Isaac Albino, Bob Kok (Remco Reugebrink), Thomas Oosterink (Sean Galdermans); Hesam Bouzelmad en Daan van Weele. 

19-01-2012 19:16

Omdat er afgelopen zaterdag door heel veel jeugdleden ontzettend hard gelopen is voor Unicef zijn wij nu erg benieuwd naar de opbrengst. Wij verzoeken dan ook alle lopers om het geld bij je sponsoren op te halen en je envelop weer in te leveren. Dit kun je doen op :

Zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 12.00 uur in de kantine

Zaterdag 28 januari tussen 9.00 en 13.00 uur in de kantine

Maandag 30 januari tussen 17.30 en 19.00 uur in het jeugdhonk

Na het inleveren van je enveloppe ontvang je een Unicef medaille.

Namens Unicef en natuurlijk onze jongens uit Benin danken wij alle lopers voor de fantastische inzet.
 

Nog even een belangrijke herinnering :

Zondag is de laatste fotomogelijkheid. Sta je nog niet op de foto, kom dan zondag tussen 11 en 12 naar het jeugdhonk van AZC.

17-01-2012 22:14

Vroeger was alles veel beter!!

Bent u 50 jaar of ouder? Dan mag u de seniorendag op zaterdag 21 januari niet missen. Het gevoel van ‘vroeger was alles veel beter’ zal deze dag overheersen. Prachtige verhalen over de ouwe vervlogen tijden zullen de revue passeren.

De zo langzamerhand traditionele seniorendag in januari begint altijd met een korte ‘ledenvergadering’. Hierna is er tijd voor een gastspreker. Tegen een uurtje of één kan men genieten van het uitgebreide en uitstekende koud/warm buffet van Slagerij Lammers. Als de buikjes vol zijn, kan onder genot van een drankje AZC-herinneringen opgehaald worden. Bladerend door de vele fotoboeken worden de voetbalverhalen steeds spannender en mooier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze dag, moet u echter wel lid zijn van de Senioren Club AZC. Behalve de seniorendag wordt er tevens eens per jaar een uitje georganiseerd.

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Het bestuur van de S.C.A. bestaat momenteel uit:
Johan Veerwater – voorzitter;
Toon Luijken – penningmeester;
Vacant – secretaris (ontstaan door het plotseling overlijden van Gerard Limburg);
Jan Olyslager (lid);
Gerrit Bierhof (lid).

Mocht u nu belangstelling hebben, schroom dan niet om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Toon Luijken.

Email: a.luyken@chello.nl
Telefoon: 0575-527634 en 06-18605377

17-01-2012 22:00

Zaterdag 14 januari - Onder winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de AZC Unicef-dag georganiseerd. Centraal stond de Unicef-loop. Maar de jeugd hoefde niet alleen maar te lopen.Er was van alles te doen rondom het veld en in de kantine. Een prachtige fotopresentatie van de familie Heemskerk in Benin was te zien op het grote scherm. De Quiz 'pet op -petje af' vond de jeugd geweldig leuk. Een informatieve Unicef-film werd getoond. Alle jeugdleden konden vandaag op de foto voor het plaatjesboek, welke in maart verschijnt. En natuurlijk werd de cheque van het seizoen 2010-2011 overhandigd. De dag was een geweldig succes!

O ja!! Wie wil er nu niet in een plaatjesboek?? Jij staat nog niet op de foto?
Aanstaande zondag 22 januari worden er nog foto's gemaakt in het jeughonk. Zie bericht op de website.

Vele, vele foto's zijn er gemaakt. Hieronder treft u een korte fotoreportage.

Meer foto's kunt u zien onder nieuws/foto's.

Anno Waterlander verrichte 'de aftrap' voor de AZC-Unicef dag.

De kantine was afgeladen vol met jeugd en ouders.

Anno ontvangt uit handen van Hans van Rooden een prachtige foto van AZC E10 in Benin!

Voordat de lopers van start gaan, natuurlijk eerst een moderne warming up onder leiding van Harry Derks.

En dan eindelijk! De F-jeugd beginnen aan hun tocht der tochten!

Niet alleen enthousiasme bij de jeugd!!

Een heerlijke beloning krijgen alle jeugdspelers.

Het resultaat van het seizoen 2010-2011. Een cheque van 3600 euro.

Ook werd er - zoals u kunt zien - afgezien tijdens het lopen!!

Gelukkig kregen de kinderen regelmatig steun van hun vader of moeder.

Best wel spannend toch? Op de foto voor het AZC plaatjesboek.

Ook bij de AZC D-jeugd spat het enthousiasme er vanaf.

Inderdaad, duim omhoog. Even doorzetten en we zijn er bijna. Tocht volbracht!!

Natuurlijk moet de Unicef-commissie ook op de foto voor het boek!

16-01-2012 16:50

In de week van 21 mei 2012 vindt de jaarlijkse avondvierdaagse weer plaats. AZC doet hier al jarenlang aan mee. Ook dit jaar hopen wij weer van de partij te kunnen zijn. Maar daar zijn vrijwilligers voor nodig die dit oppakken en organiseren.

Momenteel zijn er drie mensen beschikbaar die willen helpen. Dit is niet genoeg.

Een aantal zaken moet geregeld worden:
- inschrijving bij de wandelclub Shrewsberry
- kinderen van AZC (mini's, F- en E-teams) moeten in de gelegenheid  worden gesteld zich op
  te geven.
- innen van geld van deelnemers
- begeleiders om mee te lopen
- vlaggendragers
- verzorgers voor drinken e.d

Vindt u het belangrijk dat AZC meeloopt en dat uw kind deel kan nemen aan de avondvierdaagse? Geef  u dan op om een handje te helpen.

Vele handen maken licht werk.


U kunt zich aanmelden bij:
José Luesink
jenkluesink@gmail.com
tlf. 0313-471775
06 83196035

Zonder vrijwilligers  is er geen avondvierdaagse voor de kinderen van AZC.

10-01-2012 19:30

Zondag 8 januari 2012, de 2e editie van het boerenkooltoernooi. In de aankondiging op de website was het al te lezen. Een belangrijk uitgangspunt binnen het beleidsplan van AZC is, dat AZC een voetbalvereniging wil zijn waar een ieder zich thuis voelt. Jongen, meisje, met of zonder beperking, blank of gekleurd, oud en jong, een ieder is welkom. Het boerenkooltoernooi is een uitgelezen mogelijkheid om dit uitgangspunt ten uitvoer te brengen.

Vanaf 9.30 begonnen de onderlinge voetbalwedstrijden. De ruim 150 deelnemers speelden in teams van 6 tegen 6. Deze teams waren ingedeeld door de organisatie. Zodoende speelden selectiespelers, spelers van de lagere seniorenteams, G-spelers, spelers van de A-junioren, speelsters van het damesteam en oud AZC-spelers gemengd met elkaar. Dit resulteerde in een leuk en sportief toernooi waarbij de verschillende teams van bijna gelijke sterkte waren. De onderlinge acceptatie binnen de teams en de teams ten opzichte van elkaar, was groot.

Zoals bij ieder voetbaltoernooi kwam er ook een winnaar uit de bus. Het team boerenkool, hoe kan het anders met deze naam, werd de winnaar na het nemen van strafschoppen. Na afloop konden zij, uit handen van Ronnie Brinkerhof en Jan Smit, in de volle kantine een mooie beker in ontvangst nemen.

Na het voetballen had de organisatie gezorgd voor een heerlijk stamppottenbuffet. Dit was weer uitstekend verzorgd door slagerij Lammers. Iedere speler kon zich te goed doen aan zuurkool of boerenkool met worst en spek en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Iedereen lekker gesport en plezier beleefd en de buik goed gevuld. Dus was het tijd  voor muziek. De organisatie was er in geslaagd een zanger te strikken die echte meezingers ten gehore bracht. Dat binnen AZC goed gezongen kan worden, weet ik nu ook!

Een geweldig leuke activiteit die door de organisatie uitstekend is neergezet. Een activiteit die de onderlinge banden binnen de vereniging versterkt. Op naar een 3e editie.

Maarten Voortman

Foto's op de site bij: nieuws - foto's.

09-01-2012 23:10

Afgelopen zaterdag heeft een aantal D-spelers zich kunnen uitleven in de zaal van tafeltennisvereniging Hercules in Terborg waar een zevental prachtige tafels klaarstonden. Onder de bekwame leiding van tafeltennis-goeroe Wiljo Leermakers werden in hoog tempo een aantal oefeningen afgewerkt.


Enkelspel, dubbelspel en een oefening waarbij met tweetallen alle 7 tafels gebruikt moesten worden om een punt te kunnen scoren. Na een korte pauze met drinken en krenten bollen ging het programma verder om tenslotte te worden afgesloten met een “rond-de-tafel” variant waarbij ook het nodige van de conditie werd gevraagd.


Wiljo had zelfs nog gezorgd voor prijsjes voor alle deelnemers. Jesse Li bleek de beste op korte afstand gevolgd door Luuk Molewijk en Simon Pauli. Al met al een zeer geslaagde dag om het 2e gedeelte van het seizoen te beginnen.
Wiljo Leermakers hartelijk dank voor de organisatie!

Patrick Govaers

08-01-2012 20:51

Als we op zaterdag 18 februari het jeugdcarnaval en alle bezoeken aan bevriende verenigingen hebben gehad is het de beurt aan de volwassenen van AZC. Op zondag 19 februari wordt onze nieuwe prins gekozen en is feest wat de boventoon voert. Het bestuur van de Loltrappers heeft diverse verenigingen uit de regio uitgenodigd maar rekent vooral op jullie leden van AZC. Voor onze leden organiseren wij dit grootse carnavalsfeest. Het wordt een avond met veel leut en lol . De Loltrappers zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke  avond beleeft. De avond wordt muzikaal ondersteunt door: Heer en Meester.

Deze band is gespecialiseerd in feestmuziek. Daar zal het dus zeker niet aan liggen, goede feestzin moet je zelf meebrengen wij zorgen wel voor verhoging hiervan. Ook voor het natje en het droogje wordt gezorgd. Vrolijke mensen achter de bonnen verkoop , de bar en de Ballen van Jos zijn er weer (gesponsord door slagerij Lammers). Als het zover is en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt werken we het officiële gedeelte zo snel mogelijk af zodat er volop feest kan worden gevierd. Aan de Loltrappers ligt het niet, maar jullie leden van AZC bepalen hoe het feest achteraf herinnerd wordt.
Introducees zijn welkom onder begeleiding van een AZC lid. De toegang is nog steeds gratis dus schroom niet en kijk of je nog verkleed kleren hebt om een prijs in de wacht te slepen van best verklede.Je valt bij ons pas echt op als je niet verkleed bent.

Programma zondag 19 februari:
- 19.30 uur zaal open
- 20.11 uur opening en binnenkomst prins en gevolg

Komt allen en maak er een feest van waar we met alle AZC’ers trots op kunnen zijn. Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v de Loltrappers
Jan Theunissen, 2e secretaris

08-01-2012 20:46

Het lijkt misschien wat vroeg maar schijn bedriegt over iets meer dan twee maanden is het alweer carnaval in het hele land. Wij van boven de rivieren kunnen geen carnaval vieren zeggen ze in het zuiden. Wij de Loltrappers, carnavalsvereniging van AZC,  hebben het tegendeel bewezen. Wij vieren al ruim 30 jaar carnaval op een onvervalste wijze.

Ook de jeugd wordt bij ons niet vergeten op zaterdag 18 februari wordt de 22e jeugdprins gekozen in onze residentie, de AZC kantine, die elk jaar weer wordt omgetoverd tot een waar feestparadijs. Aan de Loltrappers zal het zeker niet liggen zij zijn altijd paraat wanneer het nodig is. Carnaval voor de jeugd nieuwe stijl gaat het worden met discomuziek maar ook natuurlijk carnavalsmuziek. Dus er kan gedanst worden en menig polonaise zal er gelopen gaan worden. Als je wilt weten wie er onze nieuwe jeugdprins wordt dan moet je zeker op onze middag komen.

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor diegenen die de moeite nemen om zich mooi te verkleden. Er zijn altijd kinderen die heel erg mooi en origineel zijn uitgedost.

Zet dus allemaal 18 februari  op de kalender zodat je niet vergeet wanneer het carnaval is de middag begint om 14.00 uur en is tegen 16.00uur weer afgelopen. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes pappa's, mamma's opa's en oma's mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd we hebben. Bij AZC is iedereen welkom we zijn een grote voetbal familie maar staan ook ons mannetje als het op feestvieren aankomt.


Rest mij nog te eindigen met onze spreuk: Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v. de Loltrappers 
Jan Theunissen, 2e secretaris

07-01-2012 18:36

De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat veel trainingen bij AZC vanaf maandag 9 januari weer van start gaan. Tijdens deze trainingen zal het jeugdhonk niet langer geopend zijn.Dit is besloten door de kantinecommissie in goed overleg met de commissie voetbal en het bestuur.

De belangrijkste reden voor de sluiting van het jeugdhonk op doordeweekse trainingsavonden is dat er vrijwel geen gebruik meer van werd gemaakt. De vrijwilligers die het jeugdhonk bemanden, hadden praktisch niks te doen. Mede hierdoor was het vrijwel onmogelijk om nog voldoende mensen te vinden voor het jeugdhonk tijdens de trainingen.

Als er op doordeweekse avonden wedstrijden worden gespeeld op het AZC-terrein, zal het jeugdhonk wel geopend zijn. Hierover zal goed overleg plaatsvinden tussen de kantinecommissie en de commissie voetbal.

Door de sluiting op doordeweekse avonden is ons jeugdhonk nauwelijks nog in gebruik. Vanwege de toenemende drukte op zaterdag – waardoor het jeugdhonk te klein werd – is enkele seizoenen geleden immers al besloten om gebruik te maken van de grote kantine. Bestuur en commissies beraden zich nu op een goede nieuwe bestemming voor het jeugdhonk. Ideeën hiervoor zijn welkom.

Het bestuur

06-01-2012 22:48

Zoals al eerder aangegeven willen we graag alle spelende leden in het voetbalplaatjesboek hebben.

Vandaar dat wij ook de senioren in de gelegenheid stellen om hun mooie koppie te laten fotograferen.

Dit kan op zondag 8 januari tussen 9.00 en 14.00 uur in het jeugdhonk van AZC.

Velen van jullie zullen deze dag al aanwezig zijn voor het boerenkooltoernooi dus dat valt dan mooi te combineren. Mocht je tussen de wedstrijden door even ( twee minuten ) tijd hebben, meld je dan even bij de ingang van het jeugdhonk bij één van de Unicefcommissieleden. Je krijgt dan een AZC shirt om aan te trekken en een nummer. Hiermee ga je naar binnen en volgt de instructies van de fotograaf.

Mocht er net een lange rij staan dan kom je gewoon later even terug. Dit moet vast wel lukken ergens tussen 9.00 en 14.00 uur!

Alvast bedankt voor de medewerking

De Unicefcommissie

06-01-2012 22:39

Hopelijk zijn jullie allemaal al heel ver met het verzamelen van sponsoren voor de Unicefloop. Zo niet ga dan de komende week nog even langs familie, buren, vrienden etc om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Mocht je om wat voor reden ook nog geen Unicefenvelop hebben ontvangen of heb je er misschien nog één extra nodig mail dan even naar a.waterlander@zonnet.nl.

Op 14 januari worden alle jeugdleden op de hieronder aangegeven tijdstippen verwacht op het AZC terrein. Jullie zullen worden voorgelicht in de kantine, op de foto worden gezet in het jeugdhonk en daarna of daarvoor ( C en B ) kunnen jullie je longen uit je lijf lopen tegen kinderarbeid in Benin.

De rondjes die jullie lopen zijn 500 meter en jullie hebben ongeveer een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen en dus zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Unicef.  Meer informatie over het en hoe en wat met de envelop hoor je op 14 januari.

Programma:
F en League:  

8.45 aanwezig (kantine)
10.45 start Unicefloop
12.00 einde programma

E:                    
10.15 aanwezig (kantine)
12.15 start Unicefloop
13.30 einde programma

D en C4 (meisjes):
11.30 aanwezig (kantine)
13.30 start Unicefloop (samen met C, B en evt. A )
14.45 einde programma

A1 en A2:             
13.15 aanwezig
13.30-14.00 op de foto

C en B:               
13.00 aanwezig
13.15 aanvang Unicefloop
14.00-15.00 uur op de foto

Belangrijke mededelingen:
Om 12.00 uur zal er buiten voor de hoofdtribune de cheque ( met daarop de opbrengst van het vorig seizoen)  aan Unicef worden aangeboden.

De A1 en A2 zijn niet verplicht om mee te lopen maar mogen dat natuurlijk wel! De start is dan voor hun ook om 13.15 uur.

Op de foto voor het AZC voetplaatjesboek
Wij verzoeken iedereen om op tijd te komen en de aanwijzingen die er die dag gegeven worden gelijk op te volgen. Het fotograferen van alle jeugdspelers is veel werk en gebeurt volgens een strak tijdschema. Als je team opgeroepen wordt dien je hieraan gelijk gehoor te geven. Dit geldt ook voor de teamfoto’s en de inschrijving voor de loop.

Je dient de 14e te verschijnen in VOLLEDIG AZC tenue met daaroverheen een trainingspak. Er is geen gelegenheid tot omkleden en/of douchen.  De Unicefloop zal gedeeltelijk worden gelopen op stenen ondergrond dus het is aan te raden om op sportschoenen te lopen!

De foto’s die op deze dag gemaakt worden zullen enkel en alleen gebruikt worden voor een sticker in een voetbalplaatjesboek. Deze plaatjes zullen enkel en alleen worden verstrekt door AZC en/of de COOP. Mocht er bezwaar zijn tegen het fotograferen van uw kind dan kunt u dit middels een mail aan a.waterlander@zonnet.nl kenbaar maken. Uw kind zal dan niet op de foto komen.

Vrijwilliger bij AZC
Op deze dag zal er in de kantine een kraam staan met informatie over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen AZC. Kijkt u daar gerust rond, wellicht zit er wat bij voor u.

Wij zien jullie de 14e  graag op tijd, met de haartjes strak in de gel, in topconditie en met een envelop vol sponsors op het AZC terrein.


De Unicefcommissie


Voor vragen en/of opmerkingen: a.waterlander@zonnet.nl of  06-51614000

05-01-2012 10:25

Op woensdag 4 januari is bij AZC onder leiding van de SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen e.o.) een pupillenscheidsrechterscursus gegeven aan geïnteresseerde jeugdspelers  van  AZC.

 

 

Er waren vijf docenten aanwezig die eerst  de zeven aankomende scheidsrechters: Marleen Molewijk, Jort landman. Danny Ooms, Joost Jonkers, Hugo Bobbink, Mart Bouwmeester, Ahmet Ozcimen op het veld uitleg gaven van belangrijke zaken zoals lopen, plaatsen innemen en veldindeling en veldoverzicht. Daarna werden olv de SZO docenten door de deelnemers wedstrijden gefloten van twee E elftallen die werden begeleid door Bert landman.

 

 

 

 

Alle aankomende scheidsrechters kwamen aan bod en werden beoordeeld op de uitleg gegeven mbt bepaalde beslissingen en kregen tevens belangrijke leermomenten aangegeven. Na afloop van de wedstrijdjes kregen alle docenten, E pupillen en  leerling-scheidsrechters warme chocolademelk en een broodje met warme worst, hetgeen zij na de felle koude middag wel hadden verdiend. Daarna gingen de E pupillen weer naar huis met een ervaring en extra training rijker in deze winterstopperiode.

In de kantine werd een presentatie vertoond waarin scheidsrechterlijke beslissingen en dwalingen uit belangrijke wedstrijden werden toegelicht. Op het eind werden drie teams samengesteld die aan de hand van stellingen meervoudige antwoorden kregen  voorgelegd. Met opsteken van a-b-c-d bordjes moeste zij aangeven welk antwoord volgens hen de juiste was. Het juiste antwoord werd toegelicht door de docenten. .

Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat en bonuskaart van AZC. Met deze kaart kunnen de scheidsrechters in een jaar hun eigen voetbalschoenen verdienen met het leiden van wedstrijden bij de E en F pupillen van AZC.

Met complimenten voor de verzorging van deze dag door Wiljo Leermakers namen docenten en nieuwe scheidsrechters afscheid met de wens van de docenten “LAAT JE ZIEN EN HOREN” en veel succes de komende tijd.

Meer foto's onder nieuws/foto's/scheidsrechterscursus

02-01-2012 22:57

Met trots kunnen we mededelen dat wij erin geslaagd zijn om m.i.v. het volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Het contract met bouwbedrijf Temmink loopt aan het eind van dit seizoen af. Zodoende werd het voor de sponsorcommissie tijd om de onderhandelingen te openen. In een goed gesprek met Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink kwam naar voren dat hij i.p.v. verlenging van het hoofdsponsorschap liever subsponsor werd van AZC. Dit houdt in dat Temmink  op verschillende vlakken de club financieel blijft ondersteunen. In het nieuwe seizoen zullen we de precieze invulling van het subsponsorschap naar buiten brengen.

Omdat we vlak voor de kerstdagen rond waren met onze nieuwe hoofdsponsor kon de voorzitter van de sponsorcommissie het goede nieuws op de nieuwjaarsreceptie aan de leden bekend maken:
CINEMAJESTIC, de bioscoop van Zutphen, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van AZC.

Mede-eigenaar van Cinemajestic en al jarenlang trouw supporter van AZC is Ron Gerrits. Cinemajestic is momenteel al op meerdere gebieden sponsor. Zo prijkt de naam van de bioscoop al groots op de tribune, zijn ze deelnemer in het JeugdSponsorPlan en sponsor van het tweede zaterdagteam. Tevens is Cinemajestic lid van de ABC en is Ron Gerrits bestuurslid van de ABC.  Al deze sponsoruitingen zullen blijven behalve het JSP. Hiervoor in de plaats komt nu dus het hoofdsponsorschap.
Omdat Ron  ook als hoofdsponsor  graag wat wil betekenen voor Unicef zal het eerste elftal van AZC vanaf het komend seizoen, in navolging van onze jeugd, ook “shirtsponsor” van Unicef worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe hoofdsponsor. Vooral ook omdat wij als vereniging verbonden worden met een bedrijf dat een zeer positieve en grootse uitstraling in Zutphen en omgeving heeft.

Wij danken Ron Gerrits van Cinemajestic maar ook Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink, voor hun medewerking aan een mooie toekomst voor AZC.

Daarnaast wensen wij alle AZC’ers een fantastisch 2012.

Sponsorcommissie

02-01-2012 22:42

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari, heeft Anno Waterlander bekend gemaakt wie de vrijwilliger van het  jaar is geworden van AZC.

Deze titel wordt ieder jaar uitgedeeld door de Businessclub van AZC. Het bestuur van de ABC heeft dit jaar de mening gevraagd van de leden van AZC. Vele stemmen zijn er binnengekomen en dit heeft geresulteerd in een spannende strijd tussen de genomineerden Wiljo Leermakers, Harry Derks, Ronnie Brinkerhof, Hans Berkenbosch en Gert Oosterink. Omdat het eigenlijk allemaal toppers zijn op gebied van vrijwilligerswerk binnen de vereniging,  heeft het bestuur van de ABC besloten om ze alle 5 uit te nodigen voor het ABC uitje van 2012.

Toch kan er maar één de titel, vrijwilliger van het jaar krijgen. In navolging van Harry Matser (2010) en Freddie Burgers (2011) is deze prestigieuze titel het komend jaar voor ……RONNIE BRINKERHOF.

Ronnie zet zich al jaren optimaal in voor alles wat maar nodig is. Op financieel vlak is Ron een belangrijke schakel maar ook op en rond het veld is hij vaak te vinden. Als scheidsrechter en voetballer, maar zeker ook als supporter. Als er weer eens mensen nodig zijn voor een klus in of rondom het gebouw prijkt Ronnie’s naam vaak bovenaan de lijst. Organisator van het boerenkooltoernooi en het voetbalgala en natuurlijk de “spreekstalmeester” van de vereniging.


 
Ronnie Brinkerhof is op zoveel vlakken actief binnen de vereniging dat wij als bestuur van de ABC ons heel goed kunnen vinden in deze keuze.

Wij feliciteren Ronnie van harte met de titel en hopen dat het de overige vrijwilligers binnen AZC (en zeker mensen die nog geen vrijwilliger zijn) aanspoort om zich in te (blijven) zetten voor de club.
Want zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven mogelijk !


Bestuur ABC (AZC BusinessClub)

Laatste nieuws:

Onder begeleiding van Sean Galdermans mocht Veerle Westerink als pupil van de week naar de wedstrijd tegen BWO. Veerle speelt in de D3 en kwam bij AZC terecht omdat haar vriendinnetjes ook bij AZC voetballen, en nadat ze een proeftraining had gevolgd het er erg leuk vond. Veerle is vorig jaar begonnen met voetbal. Naast fan van AZC is zij ook fan van Go-Ahead Eagles. Haar favoriete trainer binnen AZC is Andre Pauli.

As zondag speelt het eerste elftal van AZC haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. ATC’65 is de tegenstander. De wedstrijd begint om 14 uur.
Omdat deze zondag de Giro d’Italia door Zutphen komt zal het moeilijk zijn om het AZC complex per auto te bereiken. Tussen 13 uur en 16.30 uur is de Coehoornsingel, en daardoor ook de weg naar de Hanzehal en onze accommodatie afgesloten.
De Deventerweg is wel open ( tot aan de rotonde Coehoornsingel / Burgemeester Dijckmeesterweg ).
U kunt uw auto eventueel aan de Deventerweg of in de wijk parkeren en de doorgang naast Narconon gebruiken om bij het AZC complex te komen.
Kijk voor meer info over de afsluiting op: https://www.zutphen.nl/Inwoners/Onderwijs_cultuur_sport/Giro_d_Italia_op_8_mei_door_Zutphen

Na afloop van de wedstrijd van het eerste bent u van harte welkom in de kantine. U kunt de ontknoping van het kampioenschap in de eredivisie live volgen en daarna zal er een gezellig feestje gevierd worden ter ere van kampioenschappen, behalen van de nacompetitie en natuurlijk voor Moederdag! De kantine is zondag tot 19 uur geopend.

Graag nodigen wij u ook vast uit voor de slotavond die dit jaar op 4 juni plaats zal vinden. Meer info over de invulling van deze avond volgt nog.

Tot zondag,

Bestuur AZC

Afgelopen zaterdag 23 april 2016 was het weer zover. In samenwerking met Mc Donald’s, Cinemajestic en de gemeente Zutphen heeft onze C-jeugd zich ingezet om zwerf afval op het Industrieterrein op te ruimen. Deze afspraak is ooit gemaakt met Mc Donald’s om iets terug te doen voor hun jaarlijkse sponsoring richting onze vereniging. Om 13.30 uur verscheen het C4 met 10 spelers en 1 speler van het C3. De rest van het C3 schitterde in eerste instantie door afwezigheid. Later, toen ook de C2 aansloot na hun wedstrijd, verschenen nog 5 andere spelers van het C3. De C1 had een ingelaste wedstrijd om 15.00 uur. Voor hen had het geen zin om voor of na die tijd nog te komen. Al met al een opkomst van 30 personen (incl. leiding).

Mac Donald’s zorgde voor de inwendige mens, de gemeente Zutphen zorgde voor de materialen die nodig zijn om het zwerf afval op te ruimen (plastic zakken, knijpertjes, hesjes en een auto die het afval vervoerde) en na afloop kreeg iedereen een bioscoopbon van Cinemajestic aangeboden. Degenen die bij Wichink Kruit op het Industrieterrein langs liepen, kregen daar een echt “Mars” marsje aangeboden. Tenslotte heeft de gemeente Zutphen nog drie wedstrijdballen aangeboden als dank voor jullie inzet en initiatief.

Graag wil ik de spelers van het C2, het C3 (die wel zijn gekomen) en het C4 bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.

Herman Vlogman

In de meivakantie (maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei) is er geen training voor de E- en F-pupillen!!

Van maandag 2 t/m woensdag 4 mei is er op het AZC-veld een trainings-3-daagse waarvoor veel informatie staat op deze site.

De AZC-League wordt gespeeld op zaterdag 23 april en vervolgens weer op zaterdag14 mei.

Het 17e Torenstad Toernooi Zutphen 2016

Zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus opent Voetbalvereniging A.Z.C. in Zutphen het voetbalseizoen 2016/2017 met het 17e A.Z.C. Torenstad Toernooi. Het Torenstad Toernooi is een sportief voetbalevenement voor de F, C en B (27 aug) en de E en D  teams (28 aug) van amateurverenigingen uit de wijde omgeving.

De veteranen van verschillende voetbalclubs uit de regio spelen op vrijdagavond 26 augustus een eigen 7 tegen 7 toernooi.

De voorgaande 16 edities van het Torenstad Toernooi waren een groot succes, zowel voor de deelnemers, de organisatie als de sponsoren. Behalve dat er goed gevoetbald werd onder het motto “De Lachende Voetbal” was er een scala aan activiteiten en attracties. Een springkussen, muziek, schminken, loterij en nog veel meer verrassingen!Uiteraard is er weer de perfecte (gratis) catering voor de kinderen en de begeleiders. Er zijn voor alle winnaars prachtige bekers en voor elke deelnemer een kleine attentie.
Ook voor dit 17e Torenstad Toernooi streven wij naar een deelnemersveld met een regionale uitstraling.

Heeft uw vereniging interesse om deel te nemen aan het AZC Torenstad toernooi kijk dan op onderstaande link voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Meer info Torenstad toernooi 2016

 

Met sportieve groet,

Torenstad toernooi commissie

 

Torenstad Toernooi
Secretariaat:
Mirjam Makkinga
Lerinckstraat 22
7203 CK  Zutphen
Tel.: 06 – 55 82 11 59
E-mail: azczutphen@gmail.com

 

 

 

De techniektraining gaat de komende twee i.v.m. de vakantie niet door. De laatste training is op dinsdag 31 mei.

Piet

 
 
 
 

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren wij weer Sixday. Het is de organisatie de afgelopen jaren goed bevallen om met geselecteerde teams te voetballen/volleyballen. Daarom zijn jullie bij deze ook weer van harte welkom!

Wij vernemen graag z.s.m. van jullie of we jullie weer mogen begroeten op 1e pinksterdag, welke dit jaar valt op zondag 15 mei. Aangezien wij ook nieuwe deelnemers de kans willen geven om deel te nemen, vragen wij jullie om je z.s.m. in te schrijven, zodat de resterende plaatsen aan nieuwe teams vergeven kunnen worden. Want ook dit jaar geldt weer: VOL = VOL.
 
Inschrijfformulier is te vinden in de bijlage.
 
Met sportieve groet,
namens de Sixday Commissie
Nick Hagenbeek 

 
 
 
 

De avondvierdaagse komt alweer in zicht. Deze start dit jaar op maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni. Ook dit jaar willen we het succes van vorig jaar overtreffen en wederom met een zo groot mogelijke groep meelopen. 
Daarom vragen we jou om ons ook dit jaar te helpen de straten van Zutphen het “Blauw-Wit” van A.Z.C. te laten kleuren en gezellig met ons mee te lopen.
Misschien vallen we dan ook dit jaar weer in de prijzen op één of misschien wel allebei de afstanden (5 of 7,5 km)

Het aanmeldformulier is hier te downloaden. 

Wij zien je graag bij de start van de vierdaagse

groetjes,

Ellen Hassink
Jimmy en Nicolet van Raaij

Afgelopen zondag was  Merlijn Groothuesheidkamp pupil van de week bij de wedstrijd tegen Schalkhaar. Roy Sluizeman was zijn begeleider deze middag. Merlijn voetbalt in de E5 en gaat bij de Montessorischool de Plotter naar school. Merlijn is net begonnen met voetballen, en voetbalt ongeveer 1 jaar. Zijn favoriet binnen AZC is trainer Nardo v.d. Broek. Buiten AZC is Ajax en Barcelona zijn favorieten clubs. Op de vraag waarom AZC? AZC leek hem een leuke club, en zijn vriendjes voetballen er ook.

 
 
 
 

v.v. AZC Zutphen is met ingang van het seizoen 2016 - 2017 op zoek naar een nieuwe train(st)er/ leider en grensrechter voor het damesteam!

De dames van AZC hebben de laatste jaren een grote groei doorgemaakt. In het seizoen 2013-2014 speelden de dames nog 5e klasse. Momenteel staan zij 1e in de 4e klasse. De kans is groot dat de dames dit seizoen kampioen worden en promoveren!

Wanneer dat gebeurt, voetbalt het damesteam van AZC volgend seizoen 3e klasse!

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze train(st)er die het leuk vindt om dames te trainen en voldoende oog heeft voor de verenigingsstructuur/cultuur waarin naast prestaties een goede sfeer en actieve deelname binnen de club een grote rol speelt. 

Trainersprofiel en verantwoordelijkheden:

·        Is minimaal in het bezit van een diploma TC III

·        Heeft ervaring met het coachen van een dameselftal in vergelijkbare klasse

·        Is in staat om voetbal technische kennis over te brengen op het team  en     
         kan uitleggen waarom en hoe verbeterd moet worden, op korte en middel
         lange termijn

·        Is in staat leiding te geven en overwicht te hebben op de groep en staf

·        Is in staat om te delegeren en samen te werken met verschillende
         disciplines

·        Heeft ambitie tot het winnen van wedstrijden

·        Is in staat om spelers comfortabel te laten zijn in de groep en als individu

·        Staat open voor kritiek en zet dit om tot positieve actie, indien nodig

·        Vertoont positief voorbeeld gedrag in communicatie en handelen

·        Isgericht op doorstroming van eigen jeugd en heeft tot doel om spelers en
         trainersstaf verder te ontwikkelen

·        Verzorgt tweemaal per week de trainingen (dinsdag & donderdag)

·        Coacht het team op zondag tijdens de uit en thuiswedstrijden

·        Houdt de ontwikkeling van het team en de spelers bij

 

AZC biedt:

 

·        Een prettige voetbalcultuur en een accommodatie die voldoet aan de nieuwste
         eisen

·        Goede trainingsfaciliteiten (kunstgras)

·        Ambitieuze dames

·        Een passende financiële vergoeding

·        Tenue voor het geven van training, trainingspak en voetbalschoenen.

Belangstelling voor deze leuke functie? Dan kunt u contact opnemen met Linda Bastiaan, lid van de commissie voetbal en belast met dames- en meisjesvoetbal.

linda.bastiaan@hotmail.com

VAN DE BESTUURSTAFEL (maart 2016)

Het bestuur wil d.m.v. een maandelijks artikel “van de bestuurstafel” de leden informeren over de stand van zaken binnen AZC, met name over de voortgang van activiteiten door de verenigingscoach.

Activiteiten ingezet door de verenigingscoach

-         Coördinatie belronde (deel 2)  plus verwerken van alle gegevens (belronde deel 1 )

-         Organisatie vrijwilligersavond voetbal & fairplay medewerkers ( = 20 mei )

-         Organisatie en begeleiding KNVB kennisavond ( was 21 maart)

-         Organisatie vrijwilligersavond sponsoring, hygiëne, accommodatie, financiën,
          activiteiten en PR medewerkers ( datum en invulling nog niet bekend )

-         Webshop met AZC artikelen

-         Nieuwe website AZC

-         Collecte fonds gehandicaptensport

-         Onderhandeling met kledingleveranciers

-         “Doe mee met AZC” plan sport & bewegen  ( oa wandelvoetbal start 7 april )

-         Duurzaamheid

-         Kunstgras/Hybride veld en onderhoud

-         Uitbreiding schoonmaakteam en faciliteiten

-         Opzetten jeugdraad

-         Gesprekken met scholen ivm inzet stagiaires

De verenigingscoach is overdag en s ’avonds regelmatig aanwezig bij AZC. Als er vragen/suggesties  zijn kun je hem altijd aanspreken. Anno is bereikbaar per mail verenigingscoach@azczutphen.nl of telefonisch 06-51614000.

 

Overige bestuurszaken

Nieuwe invulling voorzittersoverleg

Iedere 1ste donderdagavond van de maand is er een bestuursvergadering met commissievoorzitters. Deze vergadering krijgt een andere invulling, waarbij veel meer aan de hand van centrale thema’s het beleid en de voortgang besproken wordt. Voorbeelden van centrale thema’s (pijlers) zijn: communicatie (inclusief website), dienstverlening, jeugdopleiding voetbal, 2e kunstgrasveld, accommodatie (uitstraling) en het belang van sponsoren, Unicef en G-voetbal.

 

Afstemming met staf selectie (AZC1 en AZC2)

Deze maand heeft het bestuur afzonderlijk met de staf van AZC2 als met de staf van AZC1 gesproken. De essentie van deze gesprekken was het inventariseren van verbeterpunten ten behoeve van deze elftallen. Een voorbeeld daarvan is de wens om de uit- en thuiswedstrijden van de selectie gelijktijdig te laten plaatsvinden. Hiervoor wordt een verzoek richting de KNVB gedaan.

 

Belronde 1 is afgerond, eerste grove conclusie….

Eind februari en begin maart zijn ongeveer 300 leden gebeld door een belteam van ruim 15 personen.  Het was een behoorlijke klus om alle leden telefonisch te bevragen, maar het leverde ook leuke gesprekken op. Over het algemeen waren de leden zeer tevreden over AZC als vereniging die voor de leden een prettige sfeer heeft, waar het goed georganiseerd is en waar men zich welkom voelt. Grote complimenten gingen naar de begeleiders van de G-teams en het wedstrijdsecretariaat. Verbeterpunten die genoemd zijn betreffen de communicatie, website en administratie binnen AZC.

 

Bestuur AZC

AZC heeft een bloeiende G afdeling voor volwassenen en jeugd. Omdat er steeds meer mensen met een beperking willen voetballen bij AZC en wij deze mensen ook de mogelijkheid willen bieden, zullen we ook het G-voetbal meer moeten professionaliseren.
Hierbij denken we aan meer gekwalificeerde trainers en begeleiders, vervoersmogelijkheden ( het zou fantastisch zijn als we een busje aan kunnen schaffen om naar uitwedstrijden te gaan ), betere faciliteiten en activiteiten.

Voor ondersteuning hebben we een beroep gedaan op Fonds Gehandicaptensport.

Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.
Dat doen ze door middel van het financieren van sportevenementen, het beschikbaar stellen van subsidies aan sportorganisaties zonder winstoogmerk, het werven van (financiële) middelen en het geven van voorlichting.
Meer info op www.fondsgehandicaptensport.nl

Graag zouden we met AZC ook wat terug doen voor dit fantastische fonds. En dat kan….
Het Fonds Gehandicaptensport collecteert namelijk in de week van 10 t/m 16 april in Zutphen.
Wij hebben aangegeven graag ons steentje aan deze collecte bij te dragen en hebben 8 wijken toegewezen gekregen waar we kunnen collecteren.

Wij zijn nu op zoek naar leden van AZC, ouders van leden of donateurs, die in de week van 11 t/m 15 april een paar uurtjes op pad willen gaan met een collectebus.
Bent u bereid om dit fonds te ondersteunen en indirect mee te helpen aan de verdere groei van de G- afdeling van AZC dan horen wij dat graag.

U kunt zich aanmelden via verenigingscoach@azczutphen.nl of via 06-51614000.

Met vriendelijke groet,

A.Waterlander 

In het kader van Sport & Bewegen starten stichting Sutfene en voetbalvereniging AZC op 7 april met de activiteit 55+  (wandel) voetbal.

Dit is gericht op alle mensen die 55 en ouder zijn en zin hebben om in groepsverband samen te gaan voetballen.

Bent u nu 55 of 85, heeft u al jaren voetbal ervaring of helemaal geen. Dat maakt niets uit, want iedereen kan mee doen op zijn of haar eigen niveau.

Iedere donderdagochtend zal er van 9:45 tot 11:00 gevoetbald worden op het complex van AZC aan de Fanny Blankers Koenweg 8. De ochtend wordt gestart met een warming-up, gevolgd door verschillende voetbalvormen. Dit alles wordt begeleid door een gediplomeerde voetbaltrainer en beweegdeskundige.

Na afloop van de training wordt er in de kantine de mogelijkheid geboden om gezamenlijk een kop koffie te drinken en rustig na te praten.

In de maanden April en Mei bieden wij deze ochtend aan voor €2,- per persoon inclusief koffie of thee. De eerste keer zal plaats vinden op 7 april. U bent vanaf 9.30 uur welkom!

Voor vragen en aanmelden kunt u contact op nemen via de telefoon (06-20682300) of per email: 55plusvoetbal@sutfene.nl

Zondag 3 April speelt ons eerste elftal uit tegen STEVO. AZC staat momenteel vijfde en STEVO is de koploper. Een mooie wedstrijd om te bezoeken.

De selectie zal per bus  naar sportpark de Peuverweide in Geesteren  reizen.

Voor supporters is er de mogelijkheid om met de bus mee te gaan en het eerste elftal daar te ondersteunen.
De bus vertrekt om 11.45 uur en zal rond half zes weer terug zijn.

AZC leden/donateurs die gebruik willen maken van deze mogelijkheid worden verzocht om zich voor zaterdag 31-10 aan te melden via a.waterlander@zonnet.nl.  Betaling (€ 5,- pp, kinderen < 12 en onder begeleiding zijn gratis ) dient gepast te gebeuren in de bus.
 

Bestuur AZC

De wedstrijd van AZC tegen jong Go Ahead Eagles gaat niet door, want Go Ahead kan niet genoeg speler bij elkaar krijgen,

Meer......