24-01-2012 21:20

Afgelopen zaterdag 21 januari werd de jaarlijkse AZC Seniorendag gehouden. Vanaf half elf stroomde de kantine vol met ‘oudjes’. Een half uur later waren zo’n kleine 90 leden van de SCA aanwezig voor een gezellige dag samen in de AZC-kantine. Opvallend hierbij waren een groot aantal nieuwe gezichten.

Traditiegetrouw wordt er begonnen met een ledenvergadering. Voorzitter Johan Veerwater met zijn ‘rechterhand’ Toon Luijken laten op amusante en vlotte wijze de agendapunten passeren. Johan is vooral verheugd over de aanwas van nieuwe leden. De SCA telt bij aanvang van de Seniorendag 99 leden. Een record aantal in het bestaan van deze club voor oudjes. Toon doet nog een dringend beroep op de leden om de vacature van secretaris op te vullen.

Hierna is het de beurt aan Dori Voortman. Aan de hand van foto’s heeft Dori een vraaggesprek met Henk Becks. Prachtige oude foto’s passeren de revue. De SCA-leden krijgen spannende, leuke en soms emotionele verhalen te horen over zijn lange voetbalperiode bij AZC. Mooi is ook de interactie met een aantal van zijn voetbalmaatjes van toen. Vooral de vraag ‘wie Henk de best voetballer vindt met wie hij gevoetbald heeft’, levert vele reacties op. Namen als Henk Oolbekkink sr, Gertie Calot, Peter van Osch, Corry Lindemans worden genoemd. Maar één naam steekt er ver bovenuit: Henk ten Have! Dat dit initiatief van Dori zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit het luid applaus na afloop van dit vraaggesprek.

Voordat de ‘hoofdact’ plaats vindt, is er eerst een korte drinkpauze. Stadsarcheoloog van Zutphen Michel Groothedde gaat een lezing/presentatie geven over het ontstaan van de stad Zutphen. Zoals Johan Veerwater al zei aan het begin van deze dag: ‘Geen Theo Pahlplatz, Edward Sturing of één of andere voetbalcoryfee. Maar een keer geheel iets anders!’ En inderdaad, voor de vele aanwezigen is het even wennen aan het idee. Echter als Michel begint aan zijn betoog wordt het muisstil. Een uur lang weet hij de SCA-leden te boeien met zijn oudheidkundige verhalen. Met behulp van indrukwekkende foto’s en tekeningen wordt het ontstaan van Zutphen fraai in beeld gebracht.

Als de klok richting half twee gaat en het koud/warm buffet van slagerij Lammers klaarstaat, moeten de maagjes gevuld worden. Dit jaar is het hun weer gelukt om een voortreffelijk en uitgebreid buffet voor te schotelen. Ook het barpersoneel hoeft zich niet te vervelen. Want bij een hapje eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Als de buikjes vol zijn, gaan velen nog even neuzen in mappen van het AZC-archief. Zo te zien en te horen vermaken de SCA-leden zich prima. Dan heeft voorzitter Veerwater nog enkele belangrijke mededelingen. Het 100e lid heeft zich aangemeld. Een mijlpaal in de geschiedenis van de SCA. De gelukkige is Mevrouw Voortman. En ……… het SCA-bestuur krijgt vers bloed. Reinier v.d. Kwast en Dori Voortman nemen beiden zitting in het SCA-bestuur. Hiermee krijgt de Seniorendag een mooi en passend slot.

Meer foto's onder Nieuws/foto's.

Freddie Burgers

23-01-2012 16:40

AZC is de kampioen van de voorbereiding. Dit is een veel gebruikte kreet binnen de vereniging. AZC heeft namelijk de gewoonte om goede resultaten neer te zetten tijdens de voorbereiding (afgezien van de voorbereiding op het huidige seizoen). Ook nu maakt AZC weer kans op deze titel. Vandaag wist het namelijk haar tweede wedstrijd in de winterstop te winnen. Waar vorige week derdeklasser Erica ’76 met 5-0 werd verslagen, moest vandaag de titelkandidaat in 4F, Eldenia, eraan geloven.  In Elden werd de plaatselijke trots met 1-3 verslagen.

Met zestien fitte spelers vertrok de ploeg van trainer René Knuiman richting Arnhem. Alleen de geblesseerden Tim Luijken, Nick Hagenbeek, Sjoerd Plagman en de met gezondheidsproblemen kampende Fouad Elkanouni ontbraken nog. Met de uitslag op het netvlies van de voorbereiding (1-5 verlies), wisten de AZC-ers dat zij vandaag vol aan de bak kunnen.
AZC begint goed aan de wedstrijd. Het laat de bal goed rond gaan en probeert voetballend bij het doel van Eldenia te komen. Toch is het Eldenia dat bij de eerste beste kans op voorsprong komt. Bij een aanval over rechts wordt er te veel ruimte geboden en matig gedekt waardoor de linkeraanvaller vrij bij de tweede paal kan inkoppen. AZC heeft het hierna even moeilijk, maar knokt zich goed terug in de wedstrijd. Eldinia geeft achterin erg veel ruimte weg en AZC maakt hier gretig gebruik van. Met name Thomas Oosterink duikt vaak de hoeken in, maar is helaas ongelukkig in zijn voortzettingen. Achterin wordt er vrijwel niets meer weggeven. Na ongeveer een half uur spelen komt AZC op gelijke hoogte. Na een goede voorzet probeert Roy Sluizeman bij de bal komen. Roy wordt echter op zeer onhandige wijze door een speler van Eldenia naar de grond verwerkt, waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Frank Buurmeijer houdt zijn hoofd koel en weet de bal via de keeper binnen te schieten. Vlak voor rust krijgt AZC nog een kans via Thomas om op voorsprong te komen. Na een uitstekende uittrap van Nardo Van den Broek kan Thomas alleen op het doel aflopen. Helaas wordt hij iets te veel gehinderd en schiet hij de bal tegen de keeper op. Met een 1-1 stand zoeken beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust lijkt AZC gelijk via Hesam Bouzelmad, na goed voorbereidend werk van invaller Kemal Koycu en Daan van Weele, te scoren. De scheidsrechter zag echter (op advies van de vandaag wel zeer scherp vlaggende assistent-scheidsrechter van Eldenia) dat Hesam in buitenspelpositie stond. Gelijk hierna krijgt Eldenia ook een grote kans, maar Nardo weet deze bal goed te pakken. Opvallend was dat de assistent-scheidsrechter van AZC, Gerrit Van der Wal, wel genegeerd werd. De wedstrijd wordt steeds fysieker. Beide ploegen schuwen de duels niet en leidt af en toe tot irritaties in beide kampen. Na een kwartier spelen in de tweede helft komt AZC op voorsprong. Jawed Ezafzafi weet meet een knappe bal Daan te bereiken die de bal vervolgens subtiel over de uitlopende doelman kopt. Na deze goal is AZC heer een meester en Eldenia goed op eigen helft vast te zetten. AZC krijgt in deze fase ook kansen. Zo besluit Sean Galdermans om een bal af te geven, terwijl voor eigen succes gaan een betere optie was geweest. In het laatste kwartier herpakt Eldenia zich en zet een slotoffensief in. Nardo kan zich in deze fase een paar keer onderscheiden met goede reddingen. In de allerlaatste minuut valt de definitieve beslissing. De uitstekend spelende Isaac Albino wordt door de doelman van Eldenia onderuit gehaald en AZC krijgt opnieuw een strafschop. Ditmaal mag Nardo zich over dit klusje ontfermen. Nardo stuurt de keeper de verkeerde hoek in en bepaalt zo de eindstand op 1-3.
AZC speelde al met al een prima wedstrijd en heeft laten zien dat het in het afgelopen half jaar veel progressie heeft geboekt. Waar in de voorbereiding nog vrij kansloos van dezelfde tegenstander werd verloren, liet AZC vandaag zien dat het uitstekend mee kan komen met de toppers uit de vierde klasse. Volgende week staat het laatste oefenduel op het programma. Tweedeklasser Columbia uit Apeldoorn komt dan op bezoek. Deze wedstrijd is echter onder voorbehoud, aangezien Columbia competitieverplichtingen heeft. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling AZC: Nardo Van den Broek; Özgür Aksan, Frank Buurmeijer, Ramon Dieperink, Tim Dieperink (Jawed Ezafzafi); Roy Sluizeman (Kemal Koycu), Isaac Albino, Bob Kok (Remco Reugebrink), Thomas Oosterink (Sean Galdermans); Hesam Bouzelmad en Daan van Weele. 

19-01-2012 19:16

Omdat er afgelopen zaterdag door heel veel jeugdleden ontzettend hard gelopen is voor Unicef zijn wij nu erg benieuwd naar de opbrengst. Wij verzoeken dan ook alle lopers om het geld bij je sponsoren op te halen en je envelop weer in te leveren. Dit kun je doen op :

Zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 12.00 uur in de kantine

Zaterdag 28 januari tussen 9.00 en 13.00 uur in de kantine

Maandag 30 januari tussen 17.30 en 19.00 uur in het jeugdhonk

Na het inleveren van je enveloppe ontvang je een Unicef medaille.

Namens Unicef en natuurlijk onze jongens uit Benin danken wij alle lopers voor de fantastische inzet.
 

Nog even een belangrijke herinnering :

Zondag is de laatste fotomogelijkheid. Sta je nog niet op de foto, kom dan zondag tussen 11 en 12 naar het jeugdhonk van AZC.

17-01-2012 22:14

Vroeger was alles veel beter!!

Bent u 50 jaar of ouder? Dan mag u de seniorendag op zaterdag 21 januari niet missen. Het gevoel van ‘vroeger was alles veel beter’ zal deze dag overheersen. Prachtige verhalen over de ouwe vervlogen tijden zullen de revue passeren.

De zo langzamerhand traditionele seniorendag in januari begint altijd met een korte ‘ledenvergadering’. Hierna is er tijd voor een gastspreker. Tegen een uurtje of één kan men genieten van het uitgebreide en uitstekende koud/warm buffet van Slagerij Lammers. Als de buikjes vol zijn, kan onder genot van een drankje AZC-herinneringen opgehaald worden. Bladerend door de vele fotoboeken worden de voetbalverhalen steeds spannender en mooier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze dag, moet u echter wel lid zijn van de Senioren Club AZC. Behalve de seniorendag wordt er tevens eens per jaar een uitje georganiseerd.

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Het bestuur van de S.C.A. bestaat momenteel uit:
Johan Veerwater – voorzitter;
Toon Luijken – penningmeester;
Vacant – secretaris (ontstaan door het plotseling overlijden van Gerard Limburg);
Jan Olyslager (lid);
Gerrit Bierhof (lid).

Mocht u nu belangstelling hebben, schroom dan niet om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Toon Luijken.

Email: a.luyken@chello.nl
Telefoon: 0575-527634 en 06-18605377

17-01-2012 22:00

Zaterdag 14 januari - Onder winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de AZC Unicef-dag georganiseerd. Centraal stond de Unicef-loop. Maar de jeugd hoefde niet alleen maar te lopen.Er was van alles te doen rondom het veld en in de kantine. Een prachtige fotopresentatie van de familie Heemskerk in Benin was te zien op het grote scherm. De Quiz 'pet op -petje af' vond de jeugd geweldig leuk. Een informatieve Unicef-film werd getoond. Alle jeugdleden konden vandaag op de foto voor het plaatjesboek, welke in maart verschijnt. En natuurlijk werd de cheque van het seizoen 2010-2011 overhandigd. De dag was een geweldig succes!

O ja!! Wie wil er nu niet in een plaatjesboek?? Jij staat nog niet op de foto?
Aanstaande zondag 22 januari worden er nog foto's gemaakt in het jeughonk. Zie bericht op de website.

Vele, vele foto's zijn er gemaakt. Hieronder treft u een korte fotoreportage.

Meer foto's kunt u zien onder nieuws/foto's.

Anno Waterlander verrichte 'de aftrap' voor de AZC-Unicef dag.

De kantine was afgeladen vol met jeugd en ouders.

Anno ontvangt uit handen van Hans van Rooden een prachtige foto van AZC E10 in Benin!

Voordat de lopers van start gaan, natuurlijk eerst een moderne warming up onder leiding van Harry Derks.

En dan eindelijk! De F-jeugd beginnen aan hun tocht der tochten!

Niet alleen enthousiasme bij de jeugd!!

Een heerlijke beloning krijgen alle jeugdspelers.

Het resultaat van het seizoen 2010-2011. Een cheque van 3600 euro.

Ook werd er - zoals u kunt zien - afgezien tijdens het lopen!!

Gelukkig kregen de kinderen regelmatig steun van hun vader of moeder.

Best wel spannend toch? Op de foto voor het AZC plaatjesboek.

Ook bij de AZC D-jeugd spat het enthousiasme er vanaf.

Inderdaad, duim omhoog. Even doorzetten en we zijn er bijna. Tocht volbracht!!

Natuurlijk moet de Unicef-commissie ook op de foto voor het boek!

16-01-2012 16:50

In de week van 21 mei 2012 vindt de jaarlijkse avondvierdaagse weer plaats. AZC doet hier al jarenlang aan mee. Ook dit jaar hopen wij weer van de partij te kunnen zijn. Maar daar zijn vrijwilligers voor nodig die dit oppakken en organiseren.

Momenteel zijn er drie mensen beschikbaar die willen helpen. Dit is niet genoeg.

Een aantal zaken moet geregeld worden:
- inschrijving bij de wandelclub Shrewsberry
- kinderen van AZC (mini's, F- en E-teams) moeten in de gelegenheid  worden gesteld zich op
  te geven.
- innen van geld van deelnemers
- begeleiders om mee te lopen
- vlaggendragers
- verzorgers voor drinken e.d

Vindt u het belangrijk dat AZC meeloopt en dat uw kind deel kan nemen aan de avondvierdaagse? Geef  u dan op om een handje te helpen.

Vele handen maken licht werk.


U kunt zich aanmelden bij:
José Luesink
jenkluesink@gmail.com
tlf. 0313-471775
06 83196035

Zonder vrijwilligers  is er geen avondvierdaagse voor de kinderen van AZC.

10-01-2012 19:30

Zondag 8 januari 2012, de 2e editie van het boerenkooltoernooi. In de aankondiging op de website was het al te lezen. Een belangrijk uitgangspunt binnen het beleidsplan van AZC is, dat AZC een voetbalvereniging wil zijn waar een ieder zich thuis voelt. Jongen, meisje, met of zonder beperking, blank of gekleurd, oud en jong, een ieder is welkom. Het boerenkooltoernooi is een uitgelezen mogelijkheid om dit uitgangspunt ten uitvoer te brengen.

Vanaf 9.30 begonnen de onderlinge voetbalwedstrijden. De ruim 150 deelnemers speelden in teams van 6 tegen 6. Deze teams waren ingedeeld door de organisatie. Zodoende speelden selectiespelers, spelers van de lagere seniorenteams, G-spelers, spelers van de A-junioren, speelsters van het damesteam en oud AZC-spelers gemengd met elkaar. Dit resulteerde in een leuk en sportief toernooi waarbij de verschillende teams van bijna gelijke sterkte waren. De onderlinge acceptatie binnen de teams en de teams ten opzichte van elkaar, was groot.

Zoals bij ieder voetbaltoernooi kwam er ook een winnaar uit de bus. Het team boerenkool, hoe kan het anders met deze naam, werd de winnaar na het nemen van strafschoppen. Na afloop konden zij, uit handen van Ronnie Brinkerhof en Jan Smit, in de volle kantine een mooie beker in ontvangst nemen.

Na het voetballen had de organisatie gezorgd voor een heerlijk stamppottenbuffet. Dit was weer uitstekend verzorgd door slagerij Lammers. Iedere speler kon zich te goed doen aan zuurkool of boerenkool met worst en spek en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Iedereen lekker gesport en plezier beleefd en de buik goed gevuld. Dus was het tijd  voor muziek. De organisatie was er in geslaagd een zanger te strikken die echte meezingers ten gehore bracht. Dat binnen AZC goed gezongen kan worden, weet ik nu ook!

Een geweldig leuke activiteit die door de organisatie uitstekend is neergezet. Een activiteit die de onderlinge banden binnen de vereniging versterkt. Op naar een 3e editie.

Maarten Voortman

Foto's op de site bij: nieuws - foto's.

09-01-2012 23:10

Afgelopen zaterdag heeft een aantal D-spelers zich kunnen uitleven in de zaal van tafeltennisvereniging Hercules in Terborg waar een zevental prachtige tafels klaarstonden. Onder de bekwame leiding van tafeltennis-goeroe Wiljo Leermakers werden in hoog tempo een aantal oefeningen afgewerkt.


Enkelspel, dubbelspel en een oefening waarbij met tweetallen alle 7 tafels gebruikt moesten worden om een punt te kunnen scoren. Na een korte pauze met drinken en krenten bollen ging het programma verder om tenslotte te worden afgesloten met een “rond-de-tafel” variant waarbij ook het nodige van de conditie werd gevraagd.


Wiljo had zelfs nog gezorgd voor prijsjes voor alle deelnemers. Jesse Li bleek de beste op korte afstand gevolgd door Luuk Molewijk en Simon Pauli. Al met al een zeer geslaagde dag om het 2e gedeelte van het seizoen te beginnen.
Wiljo Leermakers hartelijk dank voor de organisatie!

Patrick Govaers

08-01-2012 20:51

Als we op zaterdag 18 februari het jeugdcarnaval en alle bezoeken aan bevriende verenigingen hebben gehad is het de beurt aan de volwassenen van AZC. Op zondag 19 februari wordt onze nieuwe prins gekozen en is feest wat de boventoon voert. Het bestuur van de Loltrappers heeft diverse verenigingen uit de regio uitgenodigd maar rekent vooral op jullie leden van AZC. Voor onze leden organiseren wij dit grootse carnavalsfeest. Het wordt een avond met veel leut en lol . De Loltrappers zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke  avond beleeft. De avond wordt muzikaal ondersteunt door: Heer en Meester.

Deze band is gespecialiseerd in feestmuziek. Daar zal het dus zeker niet aan liggen, goede feestzin moet je zelf meebrengen wij zorgen wel voor verhoging hiervan. Ook voor het natje en het droogje wordt gezorgd. Vrolijke mensen achter de bonnen verkoop , de bar en de Ballen van Jos zijn er weer (gesponsord door slagerij Lammers). Als het zover is en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt werken we het officiële gedeelte zo snel mogelijk af zodat er volop feest kan worden gevierd. Aan de Loltrappers ligt het niet, maar jullie leden van AZC bepalen hoe het feest achteraf herinnerd wordt.
Introducees zijn welkom onder begeleiding van een AZC lid. De toegang is nog steeds gratis dus schroom niet en kijk of je nog verkleed kleren hebt om een prijs in de wacht te slepen van best verklede.Je valt bij ons pas echt op als je niet verkleed bent.

Programma zondag 19 februari:
- 19.30 uur zaal open
- 20.11 uur opening en binnenkomst prins en gevolg

Komt allen en maak er een feest van waar we met alle AZC’ers trots op kunnen zijn. Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v de Loltrappers
Jan Theunissen, 2e secretaris

08-01-2012 20:46

Het lijkt misschien wat vroeg maar schijn bedriegt over iets meer dan twee maanden is het alweer carnaval in het hele land. Wij van boven de rivieren kunnen geen carnaval vieren zeggen ze in het zuiden. Wij de Loltrappers, carnavalsvereniging van AZC,  hebben het tegendeel bewezen. Wij vieren al ruim 30 jaar carnaval op een onvervalste wijze.

Ook de jeugd wordt bij ons niet vergeten op zaterdag 18 februari wordt de 22e jeugdprins gekozen in onze residentie, de AZC kantine, die elk jaar weer wordt omgetoverd tot een waar feestparadijs. Aan de Loltrappers zal het zeker niet liggen zij zijn altijd paraat wanneer het nodig is. Carnaval voor de jeugd nieuwe stijl gaat het worden met discomuziek maar ook natuurlijk carnavalsmuziek. Dus er kan gedanst worden en menig polonaise zal er gelopen gaan worden. Als je wilt weten wie er onze nieuwe jeugdprins wordt dan moet je zeker op onze middag komen.

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor diegenen die de moeite nemen om zich mooi te verkleden. Er zijn altijd kinderen die heel erg mooi en origineel zijn uitgedost.

Zet dus allemaal 18 februari  op de kalender zodat je niet vergeet wanneer het carnaval is de middag begint om 14.00 uur en is tegen 16.00uur weer afgelopen. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes pappa's, mamma's opa's en oma's mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd we hebben. Bij AZC is iedereen welkom we zijn een grote voetbal familie maar staan ook ons mannetje als het op feestvieren aankomt.


Rest mij nog te eindigen met onze spreuk: Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v. de Loltrappers 
Jan Theunissen, 2e secretaris

07-01-2012 18:36

De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat veel trainingen bij AZC vanaf maandag 9 januari weer van start gaan. Tijdens deze trainingen zal het jeugdhonk niet langer geopend zijn.Dit is besloten door de kantinecommissie in goed overleg met de commissie voetbal en het bestuur.

De belangrijkste reden voor de sluiting van het jeugdhonk op doordeweekse trainingsavonden is dat er vrijwel geen gebruik meer van werd gemaakt. De vrijwilligers die het jeugdhonk bemanden, hadden praktisch niks te doen. Mede hierdoor was het vrijwel onmogelijk om nog voldoende mensen te vinden voor het jeugdhonk tijdens de trainingen.

Als er op doordeweekse avonden wedstrijden worden gespeeld op het AZC-terrein, zal het jeugdhonk wel geopend zijn. Hierover zal goed overleg plaatsvinden tussen de kantinecommissie en de commissie voetbal.

Door de sluiting op doordeweekse avonden is ons jeugdhonk nauwelijks nog in gebruik. Vanwege de toenemende drukte op zaterdag – waardoor het jeugdhonk te klein werd – is enkele seizoenen geleden immers al besloten om gebruik te maken van de grote kantine. Bestuur en commissies beraden zich nu op een goede nieuwe bestemming voor het jeugdhonk. Ideeën hiervoor zijn welkom.

Het bestuur

06-01-2012 22:48

Zoals al eerder aangegeven willen we graag alle spelende leden in het voetbalplaatjesboek hebben.

Vandaar dat wij ook de senioren in de gelegenheid stellen om hun mooie koppie te laten fotograferen.

Dit kan op zondag 8 januari tussen 9.00 en 14.00 uur in het jeugdhonk van AZC.

Velen van jullie zullen deze dag al aanwezig zijn voor het boerenkooltoernooi dus dat valt dan mooi te combineren. Mocht je tussen de wedstrijden door even ( twee minuten ) tijd hebben, meld je dan even bij de ingang van het jeugdhonk bij één van de Unicefcommissieleden. Je krijgt dan een AZC shirt om aan te trekken en een nummer. Hiermee ga je naar binnen en volgt de instructies van de fotograaf.

Mocht er net een lange rij staan dan kom je gewoon later even terug. Dit moet vast wel lukken ergens tussen 9.00 en 14.00 uur!

Alvast bedankt voor de medewerking

De Unicefcommissie

06-01-2012 22:39

Hopelijk zijn jullie allemaal al heel ver met het verzamelen van sponsoren voor de Unicefloop. Zo niet ga dan de komende week nog even langs familie, buren, vrienden etc om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Mocht je om wat voor reden ook nog geen Unicefenvelop hebben ontvangen of heb je er misschien nog één extra nodig mail dan even naar a.waterlander@zonnet.nl.

Op 14 januari worden alle jeugdleden op de hieronder aangegeven tijdstippen verwacht op het AZC terrein. Jullie zullen worden voorgelicht in de kantine, op de foto worden gezet in het jeugdhonk en daarna of daarvoor ( C en B ) kunnen jullie je longen uit je lijf lopen tegen kinderarbeid in Benin.

De rondjes die jullie lopen zijn 500 meter en jullie hebben ongeveer een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen en dus zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Unicef.  Meer informatie over het en hoe en wat met de envelop hoor je op 14 januari.

Programma:
F en League:  

8.45 aanwezig (kantine)
10.45 start Unicefloop
12.00 einde programma

E:                    
10.15 aanwezig (kantine)
12.15 start Unicefloop
13.30 einde programma

D en C4 (meisjes):
11.30 aanwezig (kantine)
13.30 start Unicefloop (samen met C, B en evt. A )
14.45 einde programma

A1 en A2:             
13.15 aanwezig
13.30-14.00 op de foto

C en B:               
13.00 aanwezig
13.15 aanvang Unicefloop
14.00-15.00 uur op de foto

Belangrijke mededelingen:
Om 12.00 uur zal er buiten voor de hoofdtribune de cheque ( met daarop de opbrengst van het vorig seizoen)  aan Unicef worden aangeboden.

De A1 en A2 zijn niet verplicht om mee te lopen maar mogen dat natuurlijk wel! De start is dan voor hun ook om 13.15 uur.

Op de foto voor het AZC voetplaatjesboek
Wij verzoeken iedereen om op tijd te komen en de aanwijzingen die er die dag gegeven worden gelijk op te volgen. Het fotograferen van alle jeugdspelers is veel werk en gebeurt volgens een strak tijdschema. Als je team opgeroepen wordt dien je hieraan gelijk gehoor te geven. Dit geldt ook voor de teamfoto’s en de inschrijving voor de loop.

Je dient de 14e te verschijnen in VOLLEDIG AZC tenue met daaroverheen een trainingspak. Er is geen gelegenheid tot omkleden en/of douchen.  De Unicefloop zal gedeeltelijk worden gelopen op stenen ondergrond dus het is aan te raden om op sportschoenen te lopen!

De foto’s die op deze dag gemaakt worden zullen enkel en alleen gebruikt worden voor een sticker in een voetbalplaatjesboek. Deze plaatjes zullen enkel en alleen worden verstrekt door AZC en/of de COOP. Mocht er bezwaar zijn tegen het fotograferen van uw kind dan kunt u dit middels een mail aan a.waterlander@zonnet.nl kenbaar maken. Uw kind zal dan niet op de foto komen.

Vrijwilliger bij AZC
Op deze dag zal er in de kantine een kraam staan met informatie over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen AZC. Kijkt u daar gerust rond, wellicht zit er wat bij voor u.

Wij zien jullie de 14e  graag op tijd, met de haartjes strak in de gel, in topconditie en met een envelop vol sponsors op het AZC terrein.


De Unicefcommissie


Voor vragen en/of opmerkingen: a.waterlander@zonnet.nl of  06-51614000

05-01-2012 10:25

Op woensdag 4 januari is bij AZC onder leiding van de SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen e.o.) een pupillenscheidsrechterscursus gegeven aan geïnteresseerde jeugdspelers  van  AZC.

 

 

Er waren vijf docenten aanwezig die eerst  de zeven aankomende scheidsrechters: Marleen Molewijk, Jort landman. Danny Ooms, Joost Jonkers, Hugo Bobbink, Mart Bouwmeester, Ahmet Ozcimen op het veld uitleg gaven van belangrijke zaken zoals lopen, plaatsen innemen en veldindeling en veldoverzicht. Daarna werden olv de SZO docenten door de deelnemers wedstrijden gefloten van twee E elftallen die werden begeleid door Bert landman.

 

 

 

 

Alle aankomende scheidsrechters kwamen aan bod en werden beoordeeld op de uitleg gegeven mbt bepaalde beslissingen en kregen tevens belangrijke leermomenten aangegeven. Na afloop van de wedstrijdjes kregen alle docenten, E pupillen en  leerling-scheidsrechters warme chocolademelk en een broodje met warme worst, hetgeen zij na de felle koude middag wel hadden verdiend. Daarna gingen de E pupillen weer naar huis met een ervaring en extra training rijker in deze winterstopperiode.

In de kantine werd een presentatie vertoond waarin scheidsrechterlijke beslissingen en dwalingen uit belangrijke wedstrijden werden toegelicht. Op het eind werden drie teams samengesteld die aan de hand van stellingen meervoudige antwoorden kregen  voorgelegd. Met opsteken van a-b-c-d bordjes moeste zij aangeven welk antwoord volgens hen de juiste was. Het juiste antwoord werd toegelicht door de docenten. .

Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat en bonuskaart van AZC. Met deze kaart kunnen de scheidsrechters in een jaar hun eigen voetbalschoenen verdienen met het leiden van wedstrijden bij de E en F pupillen van AZC.

Met complimenten voor de verzorging van deze dag door Wiljo Leermakers namen docenten en nieuwe scheidsrechters afscheid met de wens van de docenten “LAAT JE ZIEN EN HOREN” en veel succes de komende tijd.

Meer foto's onder nieuws/foto's/scheidsrechterscursus

02-01-2012 22:57

Met trots kunnen we mededelen dat wij erin geslaagd zijn om m.i.v. het volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Het contract met bouwbedrijf Temmink loopt aan het eind van dit seizoen af. Zodoende werd het voor de sponsorcommissie tijd om de onderhandelingen te openen. In een goed gesprek met Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink kwam naar voren dat hij i.p.v. verlenging van het hoofdsponsorschap liever subsponsor werd van AZC. Dit houdt in dat Temmink  op verschillende vlakken de club financieel blijft ondersteunen. In het nieuwe seizoen zullen we de precieze invulling van het subsponsorschap naar buiten brengen.

Omdat we vlak voor de kerstdagen rond waren met onze nieuwe hoofdsponsor kon de voorzitter van de sponsorcommissie het goede nieuws op de nieuwjaarsreceptie aan de leden bekend maken:
CINEMAJESTIC, de bioscoop van Zutphen, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van AZC.

Mede-eigenaar van Cinemajestic en al jarenlang trouw supporter van AZC is Ron Gerrits. Cinemajestic is momenteel al op meerdere gebieden sponsor. Zo prijkt de naam van de bioscoop al groots op de tribune, zijn ze deelnemer in het JeugdSponsorPlan en sponsor van het tweede zaterdagteam. Tevens is Cinemajestic lid van de ABC en is Ron Gerrits bestuurslid van de ABC.  Al deze sponsoruitingen zullen blijven behalve het JSP. Hiervoor in de plaats komt nu dus het hoofdsponsorschap.
Omdat Ron  ook als hoofdsponsor  graag wat wil betekenen voor Unicef zal het eerste elftal van AZC vanaf het komend seizoen, in navolging van onze jeugd, ook “shirtsponsor” van Unicef worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe hoofdsponsor. Vooral ook omdat wij als vereniging verbonden worden met een bedrijf dat een zeer positieve en grootse uitstraling in Zutphen en omgeving heeft.

Wij danken Ron Gerrits van Cinemajestic maar ook Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink, voor hun medewerking aan een mooie toekomst voor AZC.

Daarnaast wensen wij alle AZC’ers een fantastisch 2012.

Sponsorcommissie

02-01-2012 22:42

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari, heeft Anno Waterlander bekend gemaakt wie de vrijwilliger van het  jaar is geworden van AZC.

Deze titel wordt ieder jaar uitgedeeld door de Businessclub van AZC. Het bestuur van de ABC heeft dit jaar de mening gevraagd van de leden van AZC. Vele stemmen zijn er binnengekomen en dit heeft geresulteerd in een spannende strijd tussen de genomineerden Wiljo Leermakers, Harry Derks, Ronnie Brinkerhof, Hans Berkenbosch en Gert Oosterink. Omdat het eigenlijk allemaal toppers zijn op gebied van vrijwilligerswerk binnen de vereniging,  heeft het bestuur van de ABC besloten om ze alle 5 uit te nodigen voor het ABC uitje van 2012.

Toch kan er maar één de titel, vrijwilliger van het jaar krijgen. In navolging van Harry Matser (2010) en Freddie Burgers (2011) is deze prestigieuze titel het komend jaar voor ……RONNIE BRINKERHOF.

Ronnie zet zich al jaren optimaal in voor alles wat maar nodig is. Op financieel vlak is Ron een belangrijke schakel maar ook op en rond het veld is hij vaak te vinden. Als scheidsrechter en voetballer, maar zeker ook als supporter. Als er weer eens mensen nodig zijn voor een klus in of rondom het gebouw prijkt Ronnie’s naam vaak bovenaan de lijst. Organisator van het boerenkooltoernooi en het voetbalgala en natuurlijk de “spreekstalmeester” van de vereniging.


 
Ronnie Brinkerhof is op zoveel vlakken actief binnen de vereniging dat wij als bestuur van de ABC ons heel goed kunnen vinden in deze keuze.

Wij feliciteren Ronnie van harte met de titel en hopen dat het de overige vrijwilligers binnen AZC (en zeker mensen die nog geen vrijwilliger zijn) aanspoort om zich in te (blijven) zetten voor de club.
Want zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven mogelijk !


Bestuur ABC (AZC BusinessClub)

Laatste nieuws:

Wij hebben geprobeerd de indeling voor iedereen zo goed mogelijk te verzorgen. Alle teams hebben een ruime bezetting. In het begin van het seizoen kan dat wellicht voor wat kleine problemen zorgen vanwege de aantallen. De ervaring leert dat dit gaandeweg het seizoen vanzelf oplost en we aan het eind van het seizoen blij zijn dat we zo ruim in de spelers zitten. Het kan natuurlijk gebeuren dat we iemand vergeten zijn in te delen of dat er spelers op het overzicht staan die niet (meer) spelen. Laat dit dan aan mij weten.
Een punt van aandacht is wel de kleding van de lagere elftallen. Het beleid bij AZC is dat de lagere elftallen eigen tenues hebben, dan wel tenues die in samenwerking met een sponsor worden aangeschaft. Let er daarbij wel op dat dit soort zaken via de commissie voetbal en de sponsorcommissie geregeld dienen te worden.
In het nieuwe seizoen is het niet meer de bedoeling dat in hetzelfde team met verschillende tenues (shirts) met afwijkende reclame wordt gespeeld. Geen compleet en uniform tenue (shirt, broek, kousen) betekent niet spelen. Ik ga er vanuit dat de leiders van de teams daar op toe zien. Op vrijdag 5 september leggen wij de verdere bedoelingen voor het nieuwe seizoen toe.
Ik wens iedereen een fijne vakantie en zie jullie graag bij de leidersbijeenkomst van vrijdag 5 september 2014. Wiljo Leermakers zal e.e.a. nog op de website vermelden.
De teams voor de vrijdag heb ik niet in het overzicht gezet. De spelers van de desbetreffende teams weten exact bij wie ze in het elftal zitten en “regelen” de vrijdag zelf.
Tot slot nog een laatste vraag. Als commissie voetbal zijn wij nog steeds op zoek naar een vervanger van Gerard de Beus. Gerard heeft zich lange tijd voor de commissie ingezet met als speciaal aandachtpunt de lagere elftallen. Heeft er iemand interesse neem dan contact met één van ons op.
Groet,
Harry Derks
Christiaan Hassink
Wij hebben geprobeerd de indeling voor iedereen zo goed mogelijk te verzorgen. Alle teams hebben een ruime bezetting. In het begin van het seizoen kan dat wellicht voor wat kleine problemen zorgen vanwege de aantallen. De ervaring leert dat dit gaandeweg het seizoen vanzelf oplost en we aan het eind van het seizoen blij zijn dat we zo ruim in de spelers zitten. Het kan natuurlijk gebeuren dat we iemand vergeten zijn in te delen of dat er spelers op het overzicht staan die niet (meer) spelen. Laat dit dan aan mij weten.
Een punt van aandacht is wel de kleding van de lagere elftallen. Het beleid bij AZC is dat de lagere elftallen eigen tenues hebben, dan wel tenues die in samenwerking met een sponsor worden aangeschaft. Let er daarbij wel op dat dit soort zaken via de commissie voetbal en de sponsorcommissie geregeld dienen te worden.
In het nieuwe seizoen is het niet meer de bedoeling dat in hetzelfde team met verschillende tenues (shirts) met afwijkende reclame wordt gespeeld. Geen compleet en uniform tenue (shirt, broek, kousen) betekent niet spelen. Ik ga er vanuit dat de leiders van de teams daar op toe zien. Op vrijdag 5 september leggen wij de verdere bedoelingen voor het nieuwe seizoen toe.
Ik wens iedereen een fijne vakantie en zie jullie graag bij de leidersbijeenkomst van vrijdag 5 september 2014. Wiljo Leermakers zal e.e.a. nog op de website vermelden.
De teams voor de vrijdag heb ik niet in het overzicht gezet. De spelers van de desbetreffende teams weten exact bij wie ze in het elftal zitten en “regelen” de vrijdag zelf.
Tot slot nog een laatste vraag. Als commissie voetbal zijn wij nog steeds op zoek naar een vervanger van Gerard de Beus. Gerard heeft zich lange tijd voor de commissie ingezet met als speciaal aandachtpunt de lagere elftallen. Heeft er iemand interesse neem dan contact met één van ons op.
Groet,
Harry Derks
Christiaan Hassink

Wij hebben geprobeerd de indeling voor iedereen zo goed mogelijk te verzorgen. Alle teams hebben een ruime bezetting. In het begin van het seizoen kan dat wellicht voor wat kleine problemen zorgen vanwege de aantallen. De ervaring leert dat dit gaandeweg het seizoen vanzelf oplost en we aan het eind van het seizoen blij zijn dat we zo ruim in de spelers zitten. Het kan natuurlijk gebeuren dat we iemand vergeten zijn in te delen of dat er spelers op het overzicht staan die niet (meer) spelen. Laat dit dan aan mij weten.

Klik hier voor de indeling.

Een punt van aandacht is wel de kleding van de lagere elftallen. Het beleid bij AZC is dat de lagere elftallen eigen tenues hebben, dan wel tenues die in samenwerking met een sponsor worden aangeschaft. Let er daarbij wel op dat dit soort zaken via de commissie voetbal en de sponsorcommissie geregeld dienen te worden.

In het nieuwe seizoen is het niet meer de bedoeling dat in hetzelfde team met verschillende tenues (shirts) met afwijkende reclame wordt gespeeld. Geen compleet en uniform tenue (shirt, broek, kousen) betekent niet spelen. Ik ga er vanuit dat de leiders van de teams daar op toe zien. Op vrijdag 5 september leggen wij de verdere bedoelingen voor het nieuwe seizoen toe.

De teams voor de vrijdag heb ik niet in het overzicht gezet. De spelers van de desbetreffende teams weten exact bij wie ze in het elftal zitten en “regelen” de vrijdag zelf.

Tot slot nog een laatste vraag. Als commissie voetbal zijn wij nog steeds op zoek naar een vervanger van Gerard de Beus. Gerard heeft zich lange tijd voor de commissie ingezet met als speciaal aandachtpunt de lagere elftallen. Heeft er iemand interesse neem dan contact met één van ons op.

Groet,

Harry Derks
Christiaan Hassink

 
 
 
 

In de maand juni wordt inmiddels traditioneel de contractenavond georganiseerd. De commissie Voetbal, die verantwoordelijk is voor de aanstelling van de trainers, organiseert dan een avond waarop de trainers voor komend seizoen hun contracten ondertekenen.


Naast dit formele moment waarop zowel de trainer, de voorzitter van de commissie voetbal en de voorzitter de handtekening zetten, stond er deze avond meer op het programma. De  inmiddels geïntroduceerde Total Soccer Method is nader toegelicht door Bert Landman aan de aanwezige trainers.

Zowel Rene Knuiman als Jeroen Hondeling waren beiden present. Hun contracten waren al tijdig verlengd maar namen de moeite om hier ook bij aanwezig te zijn. In een 15 minuten durende presentatie werd nogmaals de essentie van deze methode toegelicht. Compacte organisatie van trainen gecombineerd met afwisselende vormen gericht op techniek en coördinatie. De methode kent een duidelijk opbouw waarbij het lichaam centraal staat. Aan deze basis worden de componenten coördinatie, de bal, complexiteit en wedstrijd toegevoegd.
Ondanks het feit dat een aantal trainers dit al kende werd er toch aandacht geluisterd. Bij een steeds beter publiek wordt deze methode bekend. Om deze methode te implementeren zal een plan worden opgesteld.Het laatste gedeelte van de avond stond in het teken van een discussie over het te spelen systeem binnen AZC. Dit natuurlijk na aanleiding van de gekozen tactiek (1-5-3-2) door Louis van Gaal bij het Nederlands elftal. Onder leiding van Harry Derks werd de stelling geponeerd dat AZC in alle teams 4-3-3 dient te spelen. Enthousiast werd door alle trainers  hierop gereageerd. Nadrukkelijk mengde Rene Knuiman zich in de discussie over het spelsysteem van het eerste elftal in relatie tot het opleidden van jonge spelers. Dat 4-2-2; 5-3-2 dichter bij 4-3-3 kwam wel naar voren, 'het is maar hoe je het uitvoert'. Duidelijk werd wel dat het systeem wat bij de jeugd gehanteerd wordt (de dubbele ruit, 1-2-1-2-1) op het grote veld het beste aansluit op 4-3-3. Kortom daarin hoeven niet veel meer in aan te passen.
Omdat we de avond wilden afsluiten met een drankje en een hapje moesten we om 22.00 uur stoppen. Er bleef nog genoeg stof over om na te praten.

Een geslaagde avond als aftrap voor het volgende seizoen!

Bert Landman

 
 
 
 

Na 11 juli stopt de informatieverstrekking van AZC op de dinsdagavond.
Vanaf 5 augustus zijn we weer aanwezig van 18-19.30 uur voor informatie en inschrijvingen bij AZC.

Het tweede elftal zoekt voor komend seizoen een grensrechter. Heb je, of ken je iemand, die hier interesse in heeft? Neem dan vrijblijvend contact op met Christaan Hassink (C.Hassink1@kpnplanet.nl) voor meer informatie. 

Commissie Voetbal

 
 
 
 

Voor ieder die zijn kleding nog niet heeft ingeleverd, zaterdag 21 juni tussen 10.00 en 11.00 uur is er nog een mogelijkheid om dit te doen. Bij niet inleveren ontvangt u een machtiging, en betaalt u €32,50.

De kledingcommissie

 
 
 
 

Dinsdag 17 juni was de laatste training van de D pupillen. Binnenkort zullen de voorlopige indelingen bekend worden gemaakt. Ook zal via de website bekend worden gemaakt wanneer de trainingen in het nieuwe seizoen weer gaan starten.

Martin Bijnsdorp

coördinator D pupillen

Het voetbalseizoen 2013-2014 is afgesloten met een succesvol Sixday en de slotavond van 14 juni.

Ook de overschrijvingstermijn is gesloten. Dat betekent dat we weer beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, 2014-2015.

Als AZC-ers zijn wij er trots op dat onze B1 en A1-junioren kampioen zijn geworden.  In het afgelopen seizoen hebben een aantal spelers hun debuut in het eerste elftal gemaakt. Joost Alferink en Jarne Dekker wisten na de winterstop zelfs een basisplaats in het eerste elftal af te dwingen.

Vanuit de A-junioren komen Anwar Elbouchehati, Mustafa Ozbas, Ronahi Aksen en Sven Calot de overstap naar de selectie. Jarne Dekker is het komende seizoen nog (1e jaars ) A-junior, maar zal deel gaan uitmaken van de selectie.

Joost Alferink komt vanwege zijn uitstekende prestaties voor een plaats in de selectie in aanmerking. Joost heeft aangegeven dat hij het liefst nog met zijn vrienden in de A-junioren speelt. Vanzelfsprekend respecteren wij zijn keuze. Natuurlijk blijft hij wel nadrukkelijk bij de hoofdtrainer in beeld.

Koen van den Bosch (1e elftal FC Zutphen zaterdag) en Farzullah Taskin (1e elftal Anadolu) hebben overschrijving aangevraagd en komen de selectie versterken.

Wim Verbeek heeft een groot aantal jaren deel uitgemaakt van het begeleidingsteam van de selectie, eerst als leider, de laatste jaren als grensrechter. Wim stopt met zijn activiteiten bij de selectie. Er is op de slotavond afscheid van Wim genomen. Wim zal het begeleidingsteam van het derde elftal gaan versterken. Wij zijn nog wel op zoek naar een grensrechter voor het tweede elftal. Eventuele kandidaten kunnen zich bij mij melden.

Aanstaande donderdag 19 juni 2014 hebben wij in de AZC kantine de eerste bijeenkomst voor de selectie.

De selectie ziet er als volg uit:

Begeleidingsstaf: Rene Knuiman,  Paul Brinkerhof,  Bert Sluizeman,  Pieter Boxma , Gerrit van der Wal,  Jeroen Hondelink,  Partab Jarbandhan,  Cier de Jong.

Keepers: Nardo van den Broek, Maarten Brouwer, Jorn Derks, Anwar Elbouchehati.

Veldspelers: Ozgur Aksan,  Robert Douma,  Roy Sluizeman,  Onur Köse,  Ramon Dieperink,  Maarten Vruggink,  Peter Frinking,  Kas van der Wal,  Stanley Werinusa,  Tom Klein,  Frank Buurmeijer,  Koen Brinkerhof, Clay Havenaar Jan Luesink,  Hesam Bouzelmat,  Nick Hagenbeek,  Tim Luiken,  Sven Calot,  Remy Havenaar,  Mustafa Ozbas,  Daan van Weele,  Ronahi Aksan,  Kemal Koycu, Jarne Dekker, Sean Galdermans, Joost Alferink , Jorg Heemskerk, Bob Kok,  Tim Dieperink, Giovanni  Tornabene,  Sjoerd Plagman,  Koen van den Bosch, Sjors Hoogsteder, Ferzullah Taskin,  Koen Suikerbuik, Arno Wichink Kruit.

De spelers krijgen een uitnodiging via de e-mail (Sportlink van AZC). Dat is op het bij AZC bekende e-mail adres. Heb je de uitnodiging niet ontvangen, maar je naam staat in het bovenstaande overzicht, dan  ben je natuurlijk van harte welkom. Graag 19 juni om 19.30 uur aanwezig.

 

Met vriendelijke groet,

Christiaan Hassink.

 

 

 
 
 
 

Het programma voor de E-pupillen tot aan de zomervakantie: Aankomende woendag  is er geen training i.v.m. het speelschema van het Nederlands elftal. In de weken erna trainen we alleen nog maar op de woensdagen.

De laatste training is op 25 juni.

 

De E trainers

Zaterdag 14 juni is weer de slotdag van het AZC voetbalseizoen 2013 – 2014.
Alle voetbaltenues (van de kinderen, trainers en leiders) dienen per team te worden ingeleverd en we sluiten het seizoen af met ouders-tegen-kind voetbal.
Voor de feestvreugde, vragen we alle kinderen in oranje shirts te komen.

Het motto is: “AZC kleurt oranje”.

Ter afsluiting komen we bijeen in de kantine, waar alle (Unicef) activiteiten van afgelopen jaren nog eens op beeld passeren.  Tot slot brengen we met elkaar een toost (oid) uit, op jullie bijdrage aan Unicef voor dit seizoen(voor ieder gemaakt doelpunt in de competitie gaat € 0,50 naar Unicef + de opbrengst van de sponsorloop).

Het programma:

9.00  - 9.15 uur                       F3, F4, F5 en F6                    kids + leiding inleveren kleding

9.30  - 10 uur                         F3, F4, F5, F6, League          voetbal ouders tegen kind  

10. 00 – 10.15 uur                  F3, F4, F5, F6, League + alle ouders bijeen in de kantine

 

09.30 – 09.45 uur                   G jeugd, F1, F2, E5 + E6       kids + leiding inleveren kleding

10.00 – 10.30 uur                   G jeugd,F1, F2, E5 en E6      voetbal ouders tegen kind

10.30 – 10.45 uur                   G jeugd, F1, F2, E5, E6 + alle ouders bijeen in de kantine

 

10.00 – 10.15 uur                   E1, E2, E3 en E4                   kids + leiding inleveren kleding 10.30 – 11.00 uur                             E1, E2, E3 en E4                   voetbal ouders tegen kind

11.00 – 11.15 uur                   E1, E2, E3, E4 + alle ouders bijeen in de kantine

 

10.30 – 10.45 uur                   D1 en D2                                kids + leiding inleveren kleding

11.00 – 11.30 uur                   D1 en D2                                voetbal ouders tegen kind

11.00 – 11.15 uur                   D3 en D4                                kids + leiding inleveren kleding

11.30 – 12.00 uur                   D3 en D4                                voetbal ouders tegen kind

12.00 – 12.15 uur                   D1, D2, D3, D4 + alle ouders bijeen in de kantine

 

11.30 – 11.45 uur                   alle C elftallen                         kleding inleveren                   

12.00 – 12.15 uur                   alle C + alle ouders bijeen in kantine

12.30 – 13.00 uur                   alle C elftallen                         voetbal ouders tegen kind

Om het Nederlands elftal te steunen en om te laten zien hoe goed jullie in voetbal zijn vragen we de jeugd om in oranje shirts te komen voetballen tegen de ouders. AZC kleurt oranje!

Graag tot ziens op zaterdagochtend 14 juni as.

Met vriendelijke groet,

De Unicefcommissie

 
 
 
 

Beste avondvierdaagse lopers,

Degene die de 5 km loopt maandag uiterlijk kwart voor zes op het veld moeten zijn en dat degene die de 7.5 km loopt tussen zes en kwart over zes op het veld moeten zijn aan de Gerard Douwstraat bij de grote boom voor de school, en dat ze het ORIGINELE WEDSTRIJD TENUE van DIT JAAR aan moeten hebben.

 

Met vriendelijke Groet,

Annemiek Gerrits

 
 
 
 

Op vrijdag 23 mei heeft AZC o.l.v. de commissie voetbal in de persoon van Wiljo Leermakers voor de jeugdscheidsrechters een slotdag georganiseerd. 15 van de 22 scheidsrechters waren aanwezig. De dag werd gestart met een film om 16.00 uur bij “Cinemajestic”.

Daarna werden ze in de kantine van AZC onthaald door Jan en Anke Klein die de patat al klaar hadden staan.
Han Marsman, scheidsrechters docent bij de KNVB, nam daarna het stokje over en begon zijn instructie met een aantal openvragen over het fluiten van pupillen wedstrijden. Vervolgens werden bewegende beelden beoordeeld en gediscussieerd over bepaalde handelswijzen.

Na afloop kregen de jeugdigen van de commissie voetbal onder het motto”:

"VERDIEN BIJ AZC JE EIGEN VOETBALSCHOENEN”      

Cadeaubonnen variërend van € 25,00 - € 10.00  en  € 5,00 afhankelijk van het aantal gefloten wedstrijden. Alle scheidsrechters kregen tot slot een bioscoopbon.

Wiljo Leermakers sloot om 20.00 uur af door een stukje erkenning uit te spreken naar de jongens toe, omdat AZC erg gesteld is op de jeugdige scheidsrechters waardoor de pupillen wedstrijden van het afgelopen jaar vlekkeloos zijn verlopen.

Komende zaterdag sluiten AZC B1 en A1 het seizoen af met de bekerfinale in Borculo op het complex van Reünie.

Na het behalen van de titel wil men zich ook verzekeren van de dubbel en daarbij hebben beide teams uiteraard jullie steun nodig.

Om 11.00 uur trapt de B1 af tegen 't Peeske B1D en om 13.00 uur speelt de A1 tegen Reünie A1. We hopen dat u beide teams komt aanmoedigen zodat zij met twee bekers weer richting Zutphen kunnen terugkeren.

Op Zaterdag 14 juni willen wij graag samen met jullie het seizoen afsluiten.

Het was weer een fantastisch seizoen met een paar mooie kampioenen. Deze zullen tijdens de slotavond worden gehuldigd.

Ook zullen er een aantal personen in het zonnetje worden gezet, nemen we afscheid van mensen en zal er een inkijkje worden gegeven in de ambities voor volgend jaar.

Naast het officiële gedeelte is er ook nog tijd voor een dansje. We hebben duo “ In the Mood “ bereid gevonden om muziek te maken die geschikt is voor jong èn oud!

Kortom reden genoeg om op zaterdag 14 juni naar de kantine te komen en met z’n allen het seizoen 2013/2014 af te sluiten. De avond begint om 20 uur  en de laatste ronde zal zijn rond half 1.

Bestuur AZC

Voor eventuele toevoegingen aan de avond graag even contact met A.Waterlander opnemen.

Meer......