24-01-2012 21:20

Afgelopen zaterdag 21 januari werd de jaarlijkse AZC Seniorendag gehouden. Vanaf half elf stroomde de kantine vol met ‘oudjes’. Een half uur later waren zo’n kleine 90 leden van de SCA aanwezig voor een gezellige dag samen in de AZC-kantine. Opvallend hierbij waren een groot aantal nieuwe gezichten.

Traditiegetrouw wordt er begonnen met een ledenvergadering. Voorzitter Johan Veerwater met zijn ‘rechterhand’ Toon Luijken laten op amusante en vlotte wijze de agendapunten passeren. Johan is vooral verheugd over de aanwas van nieuwe leden. De SCA telt bij aanvang van de Seniorendag 99 leden. Een record aantal in het bestaan van deze club voor oudjes. Toon doet nog een dringend beroep op de leden om de vacature van secretaris op te vullen.

Hierna is het de beurt aan Dori Voortman. Aan de hand van foto’s heeft Dori een vraaggesprek met Henk Becks. Prachtige oude foto’s passeren de revue. De SCA-leden krijgen spannende, leuke en soms emotionele verhalen te horen over zijn lange voetbalperiode bij AZC. Mooi is ook de interactie met een aantal van zijn voetbalmaatjes van toen. Vooral de vraag ‘wie Henk de best voetballer vindt met wie hij gevoetbald heeft’, levert vele reacties op. Namen als Henk Oolbekkink sr, Gertie Calot, Peter van Osch, Corry Lindemans worden genoemd. Maar één naam steekt er ver bovenuit: Henk ten Have! Dat dit initiatief van Dori zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit het luid applaus na afloop van dit vraaggesprek.

Voordat de ‘hoofdact’ plaats vindt, is er eerst een korte drinkpauze. Stadsarcheoloog van Zutphen Michel Groothedde gaat een lezing/presentatie geven over het ontstaan van de stad Zutphen. Zoals Johan Veerwater al zei aan het begin van deze dag: ‘Geen Theo Pahlplatz, Edward Sturing of één of andere voetbalcoryfee. Maar een keer geheel iets anders!’ En inderdaad, voor de vele aanwezigen is het even wennen aan het idee. Echter als Michel begint aan zijn betoog wordt het muisstil. Een uur lang weet hij de SCA-leden te boeien met zijn oudheidkundige verhalen. Met behulp van indrukwekkende foto’s en tekeningen wordt het ontstaan van Zutphen fraai in beeld gebracht.

Als de klok richting half twee gaat en het koud/warm buffet van slagerij Lammers klaarstaat, moeten de maagjes gevuld worden. Dit jaar is het hun weer gelukt om een voortreffelijk en uitgebreid buffet voor te schotelen. Ook het barpersoneel hoeft zich niet te vervelen. Want bij een hapje eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Als de buikjes vol zijn, gaan velen nog even neuzen in mappen van het AZC-archief. Zo te zien en te horen vermaken de SCA-leden zich prima. Dan heeft voorzitter Veerwater nog enkele belangrijke mededelingen. Het 100e lid heeft zich aangemeld. Een mijlpaal in de geschiedenis van de SCA. De gelukkige is Mevrouw Voortman. En ……… het SCA-bestuur krijgt vers bloed. Reinier v.d. Kwast en Dori Voortman nemen beiden zitting in het SCA-bestuur. Hiermee krijgt de Seniorendag een mooi en passend slot.

Meer foto's onder Nieuws/foto's.

Freddie Burgers

23-01-2012 16:40

AZC is de kampioen van de voorbereiding. Dit is een veel gebruikte kreet binnen de vereniging. AZC heeft namelijk de gewoonte om goede resultaten neer te zetten tijdens de voorbereiding (afgezien van de voorbereiding op het huidige seizoen). Ook nu maakt AZC weer kans op deze titel. Vandaag wist het namelijk haar tweede wedstrijd in de winterstop te winnen. Waar vorige week derdeklasser Erica ’76 met 5-0 werd verslagen, moest vandaag de titelkandidaat in 4F, Eldenia, eraan geloven.  In Elden werd de plaatselijke trots met 1-3 verslagen.

Met zestien fitte spelers vertrok de ploeg van trainer René Knuiman richting Arnhem. Alleen de geblesseerden Tim Luijken, Nick Hagenbeek, Sjoerd Plagman en de met gezondheidsproblemen kampende Fouad Elkanouni ontbraken nog. Met de uitslag op het netvlies van de voorbereiding (1-5 verlies), wisten de AZC-ers dat zij vandaag vol aan de bak kunnen.
AZC begint goed aan de wedstrijd. Het laat de bal goed rond gaan en probeert voetballend bij het doel van Eldenia te komen. Toch is het Eldenia dat bij de eerste beste kans op voorsprong komt. Bij een aanval over rechts wordt er te veel ruimte geboden en matig gedekt waardoor de linkeraanvaller vrij bij de tweede paal kan inkoppen. AZC heeft het hierna even moeilijk, maar knokt zich goed terug in de wedstrijd. Eldinia geeft achterin erg veel ruimte weg en AZC maakt hier gretig gebruik van. Met name Thomas Oosterink duikt vaak de hoeken in, maar is helaas ongelukkig in zijn voortzettingen. Achterin wordt er vrijwel niets meer weggeven. Na ongeveer een half uur spelen komt AZC op gelijke hoogte. Na een goede voorzet probeert Roy Sluizeman bij de bal komen. Roy wordt echter op zeer onhandige wijze door een speler van Eldenia naar de grond verwerkt, waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Frank Buurmeijer houdt zijn hoofd koel en weet de bal via de keeper binnen te schieten. Vlak voor rust krijgt AZC nog een kans via Thomas om op voorsprong te komen. Na een uitstekende uittrap van Nardo Van den Broek kan Thomas alleen op het doel aflopen. Helaas wordt hij iets te veel gehinderd en schiet hij de bal tegen de keeper op. Met een 1-1 stand zoeken beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust lijkt AZC gelijk via Hesam Bouzelmad, na goed voorbereidend werk van invaller Kemal Koycu en Daan van Weele, te scoren. De scheidsrechter zag echter (op advies van de vandaag wel zeer scherp vlaggende assistent-scheidsrechter van Eldenia) dat Hesam in buitenspelpositie stond. Gelijk hierna krijgt Eldenia ook een grote kans, maar Nardo weet deze bal goed te pakken. Opvallend was dat de assistent-scheidsrechter van AZC, Gerrit Van der Wal, wel genegeerd werd. De wedstrijd wordt steeds fysieker. Beide ploegen schuwen de duels niet en leidt af en toe tot irritaties in beide kampen. Na een kwartier spelen in de tweede helft komt AZC op voorsprong. Jawed Ezafzafi weet meet een knappe bal Daan te bereiken die de bal vervolgens subtiel over de uitlopende doelman kopt. Na deze goal is AZC heer een meester en Eldenia goed op eigen helft vast te zetten. AZC krijgt in deze fase ook kansen. Zo besluit Sean Galdermans om een bal af te geven, terwijl voor eigen succes gaan een betere optie was geweest. In het laatste kwartier herpakt Eldenia zich en zet een slotoffensief in. Nardo kan zich in deze fase een paar keer onderscheiden met goede reddingen. In de allerlaatste minuut valt de definitieve beslissing. De uitstekend spelende Isaac Albino wordt door de doelman van Eldenia onderuit gehaald en AZC krijgt opnieuw een strafschop. Ditmaal mag Nardo zich over dit klusje ontfermen. Nardo stuurt de keeper de verkeerde hoek in en bepaalt zo de eindstand op 1-3.
AZC speelde al met al een prima wedstrijd en heeft laten zien dat het in het afgelopen half jaar veel progressie heeft geboekt. Waar in de voorbereiding nog vrij kansloos van dezelfde tegenstander werd verloren, liet AZC vandaag zien dat het uitstekend mee kan komen met de toppers uit de vierde klasse. Volgende week staat het laatste oefenduel op het programma. Tweedeklasser Columbia uit Apeldoorn komt dan op bezoek. Deze wedstrijd is echter onder voorbehoud, aangezien Columbia competitieverplichtingen heeft. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling AZC: Nardo Van den Broek; Özgür Aksan, Frank Buurmeijer, Ramon Dieperink, Tim Dieperink (Jawed Ezafzafi); Roy Sluizeman (Kemal Koycu), Isaac Albino, Bob Kok (Remco Reugebrink), Thomas Oosterink (Sean Galdermans); Hesam Bouzelmad en Daan van Weele. 

19-01-2012 19:16

Omdat er afgelopen zaterdag door heel veel jeugdleden ontzettend hard gelopen is voor Unicef zijn wij nu erg benieuwd naar de opbrengst. Wij verzoeken dan ook alle lopers om het geld bij je sponsoren op te halen en je envelop weer in te leveren. Dit kun je doen op :

Zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 12.00 uur in de kantine

Zaterdag 28 januari tussen 9.00 en 13.00 uur in de kantine

Maandag 30 januari tussen 17.30 en 19.00 uur in het jeugdhonk

Na het inleveren van je enveloppe ontvang je een Unicef medaille.

Namens Unicef en natuurlijk onze jongens uit Benin danken wij alle lopers voor de fantastische inzet.
 

Nog even een belangrijke herinnering :

Zondag is de laatste fotomogelijkheid. Sta je nog niet op de foto, kom dan zondag tussen 11 en 12 naar het jeugdhonk van AZC.

17-01-2012 22:14

Vroeger was alles veel beter!!

Bent u 50 jaar of ouder? Dan mag u de seniorendag op zaterdag 21 januari niet missen. Het gevoel van ‘vroeger was alles veel beter’ zal deze dag overheersen. Prachtige verhalen over de ouwe vervlogen tijden zullen de revue passeren.

De zo langzamerhand traditionele seniorendag in januari begint altijd met een korte ‘ledenvergadering’. Hierna is er tijd voor een gastspreker. Tegen een uurtje of één kan men genieten van het uitgebreide en uitstekende koud/warm buffet van Slagerij Lammers. Als de buikjes vol zijn, kan onder genot van een drankje AZC-herinneringen opgehaald worden. Bladerend door de vele fotoboeken worden de voetbalverhalen steeds spannender en mooier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze dag, moet u echter wel lid zijn van de Senioren Club AZC. Behalve de seniorendag wordt er tevens eens per jaar een uitje georganiseerd.

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Het bestuur van de S.C.A. bestaat momenteel uit:
Johan Veerwater – voorzitter;
Toon Luijken – penningmeester;
Vacant – secretaris (ontstaan door het plotseling overlijden van Gerard Limburg);
Jan Olyslager (lid);
Gerrit Bierhof (lid).

Mocht u nu belangstelling hebben, schroom dan niet om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Toon Luijken.

Email: a.luyken@chello.nl
Telefoon: 0575-527634 en 06-18605377

17-01-2012 22:00

Zaterdag 14 januari - Onder winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de AZC Unicef-dag georganiseerd. Centraal stond de Unicef-loop. Maar de jeugd hoefde niet alleen maar te lopen.Er was van alles te doen rondom het veld en in de kantine. Een prachtige fotopresentatie van de familie Heemskerk in Benin was te zien op het grote scherm. De Quiz 'pet op -petje af' vond de jeugd geweldig leuk. Een informatieve Unicef-film werd getoond. Alle jeugdleden konden vandaag op de foto voor het plaatjesboek, welke in maart verschijnt. En natuurlijk werd de cheque van het seizoen 2010-2011 overhandigd. De dag was een geweldig succes!

O ja!! Wie wil er nu niet in een plaatjesboek?? Jij staat nog niet op de foto?
Aanstaande zondag 22 januari worden er nog foto's gemaakt in het jeughonk. Zie bericht op de website.

Vele, vele foto's zijn er gemaakt. Hieronder treft u een korte fotoreportage.

Meer foto's kunt u zien onder nieuws/foto's.

Anno Waterlander verrichte 'de aftrap' voor de AZC-Unicef dag.

De kantine was afgeladen vol met jeugd en ouders.

Anno ontvangt uit handen van Hans van Rooden een prachtige foto van AZC E10 in Benin!

Voordat de lopers van start gaan, natuurlijk eerst een moderne warming up onder leiding van Harry Derks.

En dan eindelijk! De F-jeugd beginnen aan hun tocht der tochten!

Niet alleen enthousiasme bij de jeugd!!

Een heerlijke beloning krijgen alle jeugdspelers.

Het resultaat van het seizoen 2010-2011. Een cheque van 3600 euro.

Ook werd er - zoals u kunt zien - afgezien tijdens het lopen!!

Gelukkig kregen de kinderen regelmatig steun van hun vader of moeder.

Best wel spannend toch? Op de foto voor het AZC plaatjesboek.

Ook bij de AZC D-jeugd spat het enthousiasme er vanaf.

Inderdaad, duim omhoog. Even doorzetten en we zijn er bijna. Tocht volbracht!!

Natuurlijk moet de Unicef-commissie ook op de foto voor het boek!

16-01-2012 16:50

In de week van 21 mei 2012 vindt de jaarlijkse avondvierdaagse weer plaats. AZC doet hier al jarenlang aan mee. Ook dit jaar hopen wij weer van de partij te kunnen zijn. Maar daar zijn vrijwilligers voor nodig die dit oppakken en organiseren.

Momenteel zijn er drie mensen beschikbaar die willen helpen. Dit is niet genoeg.

Een aantal zaken moet geregeld worden:
- inschrijving bij de wandelclub Shrewsberry
- kinderen van AZC (mini's, F- en E-teams) moeten in de gelegenheid  worden gesteld zich op
  te geven.
- innen van geld van deelnemers
- begeleiders om mee te lopen
- vlaggendragers
- verzorgers voor drinken e.d

Vindt u het belangrijk dat AZC meeloopt en dat uw kind deel kan nemen aan de avondvierdaagse? Geef  u dan op om een handje te helpen.

Vele handen maken licht werk.


U kunt zich aanmelden bij:
José Luesink
jenkluesink@gmail.com
tlf. 0313-471775
06 83196035

Zonder vrijwilligers  is er geen avondvierdaagse voor de kinderen van AZC.

10-01-2012 19:30

Zondag 8 januari 2012, de 2e editie van het boerenkooltoernooi. In de aankondiging op de website was het al te lezen. Een belangrijk uitgangspunt binnen het beleidsplan van AZC is, dat AZC een voetbalvereniging wil zijn waar een ieder zich thuis voelt. Jongen, meisje, met of zonder beperking, blank of gekleurd, oud en jong, een ieder is welkom. Het boerenkooltoernooi is een uitgelezen mogelijkheid om dit uitgangspunt ten uitvoer te brengen.

Vanaf 9.30 begonnen de onderlinge voetbalwedstrijden. De ruim 150 deelnemers speelden in teams van 6 tegen 6. Deze teams waren ingedeeld door de organisatie. Zodoende speelden selectiespelers, spelers van de lagere seniorenteams, G-spelers, spelers van de A-junioren, speelsters van het damesteam en oud AZC-spelers gemengd met elkaar. Dit resulteerde in een leuk en sportief toernooi waarbij de verschillende teams van bijna gelijke sterkte waren. De onderlinge acceptatie binnen de teams en de teams ten opzichte van elkaar, was groot.

Zoals bij ieder voetbaltoernooi kwam er ook een winnaar uit de bus. Het team boerenkool, hoe kan het anders met deze naam, werd de winnaar na het nemen van strafschoppen. Na afloop konden zij, uit handen van Ronnie Brinkerhof en Jan Smit, in de volle kantine een mooie beker in ontvangst nemen.

Na het voetballen had de organisatie gezorgd voor een heerlijk stamppottenbuffet. Dit was weer uitstekend verzorgd door slagerij Lammers. Iedere speler kon zich te goed doen aan zuurkool of boerenkool met worst en spek en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Iedereen lekker gesport en plezier beleefd en de buik goed gevuld. Dus was het tijd  voor muziek. De organisatie was er in geslaagd een zanger te strikken die echte meezingers ten gehore bracht. Dat binnen AZC goed gezongen kan worden, weet ik nu ook!

Een geweldig leuke activiteit die door de organisatie uitstekend is neergezet. Een activiteit die de onderlinge banden binnen de vereniging versterkt. Op naar een 3e editie.

Maarten Voortman

Foto's op de site bij: nieuws - foto's.

09-01-2012 23:10

Afgelopen zaterdag heeft een aantal D-spelers zich kunnen uitleven in de zaal van tafeltennisvereniging Hercules in Terborg waar een zevental prachtige tafels klaarstonden. Onder de bekwame leiding van tafeltennis-goeroe Wiljo Leermakers werden in hoog tempo een aantal oefeningen afgewerkt.


Enkelspel, dubbelspel en een oefening waarbij met tweetallen alle 7 tafels gebruikt moesten worden om een punt te kunnen scoren. Na een korte pauze met drinken en krenten bollen ging het programma verder om tenslotte te worden afgesloten met een “rond-de-tafel” variant waarbij ook het nodige van de conditie werd gevraagd.


Wiljo had zelfs nog gezorgd voor prijsjes voor alle deelnemers. Jesse Li bleek de beste op korte afstand gevolgd door Luuk Molewijk en Simon Pauli. Al met al een zeer geslaagde dag om het 2e gedeelte van het seizoen te beginnen.
Wiljo Leermakers hartelijk dank voor de organisatie!

Patrick Govaers

08-01-2012 20:51

Als we op zaterdag 18 februari het jeugdcarnaval en alle bezoeken aan bevriende verenigingen hebben gehad is het de beurt aan de volwassenen van AZC. Op zondag 19 februari wordt onze nieuwe prins gekozen en is feest wat de boventoon voert. Het bestuur van de Loltrappers heeft diverse verenigingen uit de regio uitgenodigd maar rekent vooral op jullie leden van AZC. Voor onze leden organiseren wij dit grootse carnavalsfeest. Het wordt een avond met veel leut en lol . De Loltrappers zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke  avond beleeft. De avond wordt muzikaal ondersteunt door: Heer en Meester.

Deze band is gespecialiseerd in feestmuziek. Daar zal het dus zeker niet aan liggen, goede feestzin moet je zelf meebrengen wij zorgen wel voor verhoging hiervan. Ook voor het natje en het droogje wordt gezorgd. Vrolijke mensen achter de bonnen verkoop , de bar en de Ballen van Jos zijn er weer (gesponsord door slagerij Lammers). Als het zover is en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt werken we het officiële gedeelte zo snel mogelijk af zodat er volop feest kan worden gevierd. Aan de Loltrappers ligt het niet, maar jullie leden van AZC bepalen hoe het feest achteraf herinnerd wordt.
Introducees zijn welkom onder begeleiding van een AZC lid. De toegang is nog steeds gratis dus schroom niet en kijk of je nog verkleed kleren hebt om een prijs in de wacht te slepen van best verklede.Je valt bij ons pas echt op als je niet verkleed bent.

Programma zondag 19 februari:
- 19.30 uur zaal open
- 20.11 uur opening en binnenkomst prins en gevolg

Komt allen en maak er een feest van waar we met alle AZC’ers trots op kunnen zijn. Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v de Loltrappers
Jan Theunissen, 2e secretaris

08-01-2012 20:46

Het lijkt misschien wat vroeg maar schijn bedriegt over iets meer dan twee maanden is het alweer carnaval in het hele land. Wij van boven de rivieren kunnen geen carnaval vieren zeggen ze in het zuiden. Wij de Loltrappers, carnavalsvereniging van AZC,  hebben het tegendeel bewezen. Wij vieren al ruim 30 jaar carnaval op een onvervalste wijze.

Ook de jeugd wordt bij ons niet vergeten op zaterdag 18 februari wordt de 22e jeugdprins gekozen in onze residentie, de AZC kantine, die elk jaar weer wordt omgetoverd tot een waar feestparadijs. Aan de Loltrappers zal het zeker niet liggen zij zijn altijd paraat wanneer het nodig is. Carnaval voor de jeugd nieuwe stijl gaat het worden met discomuziek maar ook natuurlijk carnavalsmuziek. Dus er kan gedanst worden en menig polonaise zal er gelopen gaan worden. Als je wilt weten wie er onze nieuwe jeugdprins wordt dan moet je zeker op onze middag komen.

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor diegenen die de moeite nemen om zich mooi te verkleden. Er zijn altijd kinderen die heel erg mooi en origineel zijn uitgedost.

Zet dus allemaal 18 februari  op de kalender zodat je niet vergeet wanneer het carnaval is de middag begint om 14.00 uur en is tegen 16.00uur weer afgelopen. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes pappa's, mamma's opa's en oma's mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd we hebben. Bij AZC is iedereen welkom we zijn een grote voetbal familie maar staan ook ons mannetje als het op feestvieren aankomt.


Rest mij nog te eindigen met onze spreuk: Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v. de Loltrappers 
Jan Theunissen, 2e secretaris

07-01-2012 18:36

De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat veel trainingen bij AZC vanaf maandag 9 januari weer van start gaan. Tijdens deze trainingen zal het jeugdhonk niet langer geopend zijn.Dit is besloten door de kantinecommissie in goed overleg met de commissie voetbal en het bestuur.

De belangrijkste reden voor de sluiting van het jeugdhonk op doordeweekse trainingsavonden is dat er vrijwel geen gebruik meer van werd gemaakt. De vrijwilligers die het jeugdhonk bemanden, hadden praktisch niks te doen. Mede hierdoor was het vrijwel onmogelijk om nog voldoende mensen te vinden voor het jeugdhonk tijdens de trainingen.

Als er op doordeweekse avonden wedstrijden worden gespeeld op het AZC-terrein, zal het jeugdhonk wel geopend zijn. Hierover zal goed overleg plaatsvinden tussen de kantinecommissie en de commissie voetbal.

Door de sluiting op doordeweekse avonden is ons jeugdhonk nauwelijks nog in gebruik. Vanwege de toenemende drukte op zaterdag – waardoor het jeugdhonk te klein werd – is enkele seizoenen geleden immers al besloten om gebruik te maken van de grote kantine. Bestuur en commissies beraden zich nu op een goede nieuwe bestemming voor het jeugdhonk. Ideeën hiervoor zijn welkom.

Het bestuur

06-01-2012 22:48

Zoals al eerder aangegeven willen we graag alle spelende leden in het voetbalplaatjesboek hebben.

Vandaar dat wij ook de senioren in de gelegenheid stellen om hun mooie koppie te laten fotograferen.

Dit kan op zondag 8 januari tussen 9.00 en 14.00 uur in het jeugdhonk van AZC.

Velen van jullie zullen deze dag al aanwezig zijn voor het boerenkooltoernooi dus dat valt dan mooi te combineren. Mocht je tussen de wedstrijden door even ( twee minuten ) tijd hebben, meld je dan even bij de ingang van het jeugdhonk bij één van de Unicefcommissieleden. Je krijgt dan een AZC shirt om aan te trekken en een nummer. Hiermee ga je naar binnen en volgt de instructies van de fotograaf.

Mocht er net een lange rij staan dan kom je gewoon later even terug. Dit moet vast wel lukken ergens tussen 9.00 en 14.00 uur!

Alvast bedankt voor de medewerking

De Unicefcommissie

06-01-2012 22:39

Hopelijk zijn jullie allemaal al heel ver met het verzamelen van sponsoren voor de Unicefloop. Zo niet ga dan de komende week nog even langs familie, buren, vrienden etc om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Mocht je om wat voor reden ook nog geen Unicefenvelop hebben ontvangen of heb je er misschien nog één extra nodig mail dan even naar a.waterlander@zonnet.nl.

Op 14 januari worden alle jeugdleden op de hieronder aangegeven tijdstippen verwacht op het AZC terrein. Jullie zullen worden voorgelicht in de kantine, op de foto worden gezet in het jeugdhonk en daarna of daarvoor ( C en B ) kunnen jullie je longen uit je lijf lopen tegen kinderarbeid in Benin.

De rondjes die jullie lopen zijn 500 meter en jullie hebben ongeveer een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen en dus zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Unicef.  Meer informatie over het en hoe en wat met de envelop hoor je op 14 januari.

Programma:
F en League:  

8.45 aanwezig (kantine)
10.45 start Unicefloop
12.00 einde programma

E:                    
10.15 aanwezig (kantine)
12.15 start Unicefloop
13.30 einde programma

D en C4 (meisjes):
11.30 aanwezig (kantine)
13.30 start Unicefloop (samen met C, B en evt. A )
14.45 einde programma

A1 en A2:             
13.15 aanwezig
13.30-14.00 op de foto

C en B:               
13.00 aanwezig
13.15 aanvang Unicefloop
14.00-15.00 uur op de foto

Belangrijke mededelingen:
Om 12.00 uur zal er buiten voor de hoofdtribune de cheque ( met daarop de opbrengst van het vorig seizoen)  aan Unicef worden aangeboden.

De A1 en A2 zijn niet verplicht om mee te lopen maar mogen dat natuurlijk wel! De start is dan voor hun ook om 13.15 uur.

Op de foto voor het AZC voetplaatjesboek
Wij verzoeken iedereen om op tijd te komen en de aanwijzingen die er die dag gegeven worden gelijk op te volgen. Het fotograferen van alle jeugdspelers is veel werk en gebeurt volgens een strak tijdschema. Als je team opgeroepen wordt dien je hieraan gelijk gehoor te geven. Dit geldt ook voor de teamfoto’s en de inschrijving voor de loop.

Je dient de 14e te verschijnen in VOLLEDIG AZC tenue met daaroverheen een trainingspak. Er is geen gelegenheid tot omkleden en/of douchen.  De Unicefloop zal gedeeltelijk worden gelopen op stenen ondergrond dus het is aan te raden om op sportschoenen te lopen!

De foto’s die op deze dag gemaakt worden zullen enkel en alleen gebruikt worden voor een sticker in een voetbalplaatjesboek. Deze plaatjes zullen enkel en alleen worden verstrekt door AZC en/of de COOP. Mocht er bezwaar zijn tegen het fotograferen van uw kind dan kunt u dit middels een mail aan a.waterlander@zonnet.nl kenbaar maken. Uw kind zal dan niet op de foto komen.

Vrijwilliger bij AZC
Op deze dag zal er in de kantine een kraam staan met informatie over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen AZC. Kijkt u daar gerust rond, wellicht zit er wat bij voor u.

Wij zien jullie de 14e  graag op tijd, met de haartjes strak in de gel, in topconditie en met een envelop vol sponsors op het AZC terrein.


De Unicefcommissie


Voor vragen en/of opmerkingen: a.waterlander@zonnet.nl of  06-51614000

05-01-2012 10:25

Op woensdag 4 januari is bij AZC onder leiding van de SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen e.o.) een pupillenscheidsrechterscursus gegeven aan geïnteresseerde jeugdspelers  van  AZC.

 

 

Er waren vijf docenten aanwezig die eerst  de zeven aankomende scheidsrechters: Marleen Molewijk, Jort landman. Danny Ooms, Joost Jonkers, Hugo Bobbink, Mart Bouwmeester, Ahmet Ozcimen op het veld uitleg gaven van belangrijke zaken zoals lopen, plaatsen innemen en veldindeling en veldoverzicht. Daarna werden olv de SZO docenten door de deelnemers wedstrijden gefloten van twee E elftallen die werden begeleid door Bert landman.

 

 

 

 

Alle aankomende scheidsrechters kwamen aan bod en werden beoordeeld op de uitleg gegeven mbt bepaalde beslissingen en kregen tevens belangrijke leermomenten aangegeven. Na afloop van de wedstrijdjes kregen alle docenten, E pupillen en  leerling-scheidsrechters warme chocolademelk en een broodje met warme worst, hetgeen zij na de felle koude middag wel hadden verdiend. Daarna gingen de E pupillen weer naar huis met een ervaring en extra training rijker in deze winterstopperiode.

In de kantine werd een presentatie vertoond waarin scheidsrechterlijke beslissingen en dwalingen uit belangrijke wedstrijden werden toegelicht. Op het eind werden drie teams samengesteld die aan de hand van stellingen meervoudige antwoorden kregen  voorgelegd. Met opsteken van a-b-c-d bordjes moeste zij aangeven welk antwoord volgens hen de juiste was. Het juiste antwoord werd toegelicht door de docenten. .

Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat en bonuskaart van AZC. Met deze kaart kunnen de scheidsrechters in een jaar hun eigen voetbalschoenen verdienen met het leiden van wedstrijden bij de E en F pupillen van AZC.

Met complimenten voor de verzorging van deze dag door Wiljo Leermakers namen docenten en nieuwe scheidsrechters afscheid met de wens van de docenten “LAAT JE ZIEN EN HOREN” en veel succes de komende tijd.

Meer foto's onder nieuws/foto's/scheidsrechterscursus

02-01-2012 22:57

Met trots kunnen we mededelen dat wij erin geslaagd zijn om m.i.v. het volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Het contract met bouwbedrijf Temmink loopt aan het eind van dit seizoen af. Zodoende werd het voor de sponsorcommissie tijd om de onderhandelingen te openen. In een goed gesprek met Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink kwam naar voren dat hij i.p.v. verlenging van het hoofdsponsorschap liever subsponsor werd van AZC. Dit houdt in dat Temmink  op verschillende vlakken de club financieel blijft ondersteunen. In het nieuwe seizoen zullen we de precieze invulling van het subsponsorschap naar buiten brengen.

Omdat we vlak voor de kerstdagen rond waren met onze nieuwe hoofdsponsor kon de voorzitter van de sponsorcommissie het goede nieuws op de nieuwjaarsreceptie aan de leden bekend maken:
CINEMAJESTIC, de bioscoop van Zutphen, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van AZC.

Mede-eigenaar van Cinemajestic en al jarenlang trouw supporter van AZC is Ron Gerrits. Cinemajestic is momenteel al op meerdere gebieden sponsor. Zo prijkt de naam van de bioscoop al groots op de tribune, zijn ze deelnemer in het JeugdSponsorPlan en sponsor van het tweede zaterdagteam. Tevens is Cinemajestic lid van de ABC en is Ron Gerrits bestuurslid van de ABC.  Al deze sponsoruitingen zullen blijven behalve het JSP. Hiervoor in de plaats komt nu dus het hoofdsponsorschap.
Omdat Ron  ook als hoofdsponsor  graag wat wil betekenen voor Unicef zal het eerste elftal van AZC vanaf het komend seizoen, in navolging van onze jeugd, ook “shirtsponsor” van Unicef worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe hoofdsponsor. Vooral ook omdat wij als vereniging verbonden worden met een bedrijf dat een zeer positieve en grootse uitstraling in Zutphen en omgeving heeft.

Wij danken Ron Gerrits van Cinemajestic maar ook Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink, voor hun medewerking aan een mooie toekomst voor AZC.

Daarnaast wensen wij alle AZC’ers een fantastisch 2012.

Sponsorcommissie

02-01-2012 22:42

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari, heeft Anno Waterlander bekend gemaakt wie de vrijwilliger van het  jaar is geworden van AZC.

Deze titel wordt ieder jaar uitgedeeld door de Businessclub van AZC. Het bestuur van de ABC heeft dit jaar de mening gevraagd van de leden van AZC. Vele stemmen zijn er binnengekomen en dit heeft geresulteerd in een spannende strijd tussen de genomineerden Wiljo Leermakers, Harry Derks, Ronnie Brinkerhof, Hans Berkenbosch en Gert Oosterink. Omdat het eigenlijk allemaal toppers zijn op gebied van vrijwilligerswerk binnen de vereniging,  heeft het bestuur van de ABC besloten om ze alle 5 uit te nodigen voor het ABC uitje van 2012.

Toch kan er maar één de titel, vrijwilliger van het jaar krijgen. In navolging van Harry Matser (2010) en Freddie Burgers (2011) is deze prestigieuze titel het komend jaar voor ……RONNIE BRINKERHOF.

Ronnie zet zich al jaren optimaal in voor alles wat maar nodig is. Op financieel vlak is Ron een belangrijke schakel maar ook op en rond het veld is hij vaak te vinden. Als scheidsrechter en voetballer, maar zeker ook als supporter. Als er weer eens mensen nodig zijn voor een klus in of rondom het gebouw prijkt Ronnie’s naam vaak bovenaan de lijst. Organisator van het boerenkooltoernooi en het voetbalgala en natuurlijk de “spreekstalmeester” van de vereniging.


 
Ronnie Brinkerhof is op zoveel vlakken actief binnen de vereniging dat wij als bestuur van de ABC ons heel goed kunnen vinden in deze keuze.

Wij feliciteren Ronnie van harte met de titel en hopen dat het de overige vrijwilligers binnen AZC (en zeker mensen die nog geen vrijwilliger zijn) aanspoort om zich in te (blijven) zetten voor de club.
Want zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven mogelijk !


Bestuur ABC (AZC BusinessClub)

Laatste nieuws:

     

 

 

Zaterdag 4 Juni 2016 willen we in een afscheidswedstrijd Hesam,Tim en Nick bedanken voor hun inzet gedurende vele jaren in AZC 1.
Voor deze wedstrijd zijn enkele oud spelers en trainers uitgenodigd om er een gedenkwaardige wedstrijd van te maken.

Aanvang van de wedstrijd is 18,00 uur.

Voorafgaand aan deze wedstrijd is er nog een barbecue en de slotavond sluit perfect aan op deze wedstrijd. Genoeg reden dus om naar het Azc veld te komen.

Voor verdere info omtrent de slotavond kijk op de Azc website.

 

Bert Sluizeman.

Een aantal jaar geleden heeft AZC een project ingediend bij het Rabobank coöperatiefonds. Doordat vele AZC’ers en anderen gestemd hebben kregen we een bedrag van € 10.000 uitgekeerd als bijdrage aan het G-court.
Dit jaar doen we opnieuw mee!

In het kader van de actie DOE MEE BIJ AZC willen we miv volgend seizoen diverse beweegactiviteiten gaan organiseren op het AZC complex.
We zijn inmiddels begonnen met 55+ voetbal, we willen activiteiten voor de vluchtelingen organiseren en we zijn bezig met studiebegeleiding in combinatie met sporten.
Voor de basisscholieren willen we om de 2 weken een voetbal spel middag gaan organiseren. Op het kunstgrasveld zullen diverse opblaas voetbal spellen geplaatst worden zodat kinderen onder begeleiding een heerlijke, sportieve middag kunnen beleven.
Om dit voor alle basisscholieren van Zutphen zo goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden hebben we een bijdrage gevraagd aan het Rabobank coöperatie fonds.

Het Rabobank coöperatiefonds stelt geld beschikbaar aan projecten die een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en de leefomgeving in de regio.
Als lid van de Rabobank mag u 3 stemmen uitbrengen op een ingediend project.
Ons project is ingediend onder naam van Stichting Sportvoorziening Hanzepark in de categorie sport in de regio Brummen/Zutphen. Via onderstaande link komt u bij ons project terecht.

https://www.stemophetcooperatiefonds.nl/stemmen/sport-2016/stichting-sportvoorziening-hanzepark-zut/

Als u lid bent van de Rabobank dan heeft u inmiddels een mail gehad waarin u gevraagd wordt te stemmen op uw favoriete project. Bij deze vragen wij u vriendelijk om op AZC te stemmen!!

Bankiert u bij de Rabobank maar bent u nog geen lid dan kunt u dit via onderstaande link kosteloos worden.

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context&lword=Noord-en-Oost-Achterhoek

Na aanmelding kunt u ook uw stem uitbrengen en daarmee AZC aan een mooi bedrag helpen. Met dit bedrag kunnen we de Zutphense scholieren in beweging krijgen/houden en ze op een leuke manier kennis laten maken met onze vereniging.

Bankiert u niet bij de Rabobank, geef dit bericht dan door aan familie, kennissen, vrienden die wel lid zijn zodat zij hun stem uit kunnen brengen op AZC.

 

STEM OP AZC !!  Dit kan t/m 13 juni.

 

Alvast dank voor uw stem.

Anno Waterlander

 
 
 
 

Nu het seizoen weer op z’n einde loopt zijn de voorbereidingen voor de slotdag en avond al in volle gang. Wij vieren het einde van een mooi voetbalseizoen op 4 JUNI 2016.

Overdag zal er een programma voor de jeugd worden georganiseerd. Naast het inleveren van de kleding wordt er weer traditioneel gevoetbald tegen de ouders. Alle ouders/verzorgers van jeugdleden worden hierbij opgeroepen om de sportkleding aan te trekken en de strijd aan te gaan met onze jeugd.
De slotdag staat ook altijd in het teken van Unicef. Ieder jaar proberen we een activiteit te organiseren die leuk is voor onze jeugd èn geld oplevert voor Unicef.
Dit jaar gaan we weer een Fancy Fair organiseren. We hebben dit in 2011 en 2012 ook gedaan en dit was toen een groot succes.
We gaan allerlei spelletjes organiseren, er komen kramen met tweedehands kinderkleding en speelgoed en diverse eet kraampjes. Voor een klein bedrag verkopen wij strippenkaarten waarmee de kinderen de spelletjes kunnen spelen en waarmee eten en drinken kan worden gekocht. Er zijn leuke prijzen te winnen en ook het Rad van Fortuin zal weer draaien.
Tijdens de Fancy fair zullen ook de jeugdkampioenen van het afgelopen seizoen gehuldigd worden.

Vanaf 16.30 uur zullen de barbecues aangestoken worden. U kunt een vleespakket kopen en zelf barbecueën. Tijdens de  barbecue kunt u op het hoofdveld genieten van een speciale wedstrijd van het eerste. Deze wedstrijd staat in teken van het afscheid van een aantal oud eerste elftal spelers.

Om 20 uur begint de slotavond. We beginnen met een terugblik op het afgelopen seizoen waarbij ook de kampioenen bij de senioren gehuldigd zullen worden. We kijken even vooruit naar de plannen van de jubileumcommissie en onze voorzitter zal daarna het seizoen af sluiten en het startsein geven voor een swingende slotavond met de TRAINBAND. Deze coverband kennen we nog van het gala en zal er ook deze avond een fantastisch feest van gaan maken.

Bij deze nodigen we alle leden van AZC uit om samen te genieten van deze afsluiting van het seizoen.
Wij zien u graag overdag en/of  s´avonds op en rondom het veld en in de kantine.

Namens het bestuur;

De Unicef commissie
Pieter Boxma
Anno Waterlander

PROGRAMMA 4 JUNI (ovb )

11.00 uur   F spelers aanwezig- kleding inleveren

11.00 uur  E spelers aanwezig voetballen tegen de ouders

11.30 uur F spelers voetballen tegen de ouders

11.30 uur E spelers kleding inleveren

12.00 uur  G spelers kleding inleveren

12.15 uur G spelers voetballen tegen de ouders

12.15 uur Start fancy fair

12.15 uur  D spelers kleding inleveren

12.30 uur  D spelers voetballen tegen de ouders

13.00 uur C spelers kleding inleveren

13.15 uur C spelers voetballen tegen de ouders

14.30 uur Einde fancy fair + huldiging kampioenen

14.45 uur B spelers kleding inleveren

15.00 uur B spelers voetballen tegen ouders

15.30 uur A spelers kleding inleveren

16.00 uur A spelers voetballen tegen ouders

16.30 uur Begin BBQ

17.30 uur Wedstrijd eerste

20.00 uur Aanvang slotavond in de kantine

00.00 uur Einde avond

Het amateurvoetbal staat aan de vooravond van een aantal belangrijke veranderingen. Deze passen in het streven van de KNVB naar verbetering van kwaliteit en aantrekkelijkheid van het voetbal, spannende competities en het ontzorgen van de wedstrijdsecretaris.

Al deze elementen zijn terug te vinden in de toekomstige uitwerking van de nieuwe aanduidingen voor de jeugdcompetities. Wat betekent dit voor verenigingen?

Internationaal gebruikelijke aanduidingen

De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar). Zie ook het schema. C-junioren worden dus bijvoorbeeld Onder 15. Dit was altijd al de leeftijdsgrens van de C-junioren. Feitelijk verandert er dus niets.

De huidige Onder 8-, Onder 10-, Onder 12- en Onder 14-klassen, die op verschillende plaatsen in het land al worden aangeboden, worden dus ook in het komende seizoen op dezelfde wijze georganiseerd.

J staat voor jeugdcompetitie

Jeugdklassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in één team of als teams tegen elkaar kunnen uitkomen

Nieuw is ook de toevoeging van een J in de aanduidingen voor de jeugd. Niet de J van jongens, maar de J van jeugd. Jeugdklassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in één team of als teams tegen elkaar kunnen uitkomen. Naast deze gemengde jeugdcompetities komt er, net als nu, bij een aantal leeftijdsgroepen ook een specifieke meidencompetitie, die wordt aangeduid met een M in plaats van een J.

De opgave van teams gaat op dezelfde manier als de jaren hiervoor. Alleen heet het B1-elftal straks het O17-1 elftal en het D4 team het O13-4 team. Ook de indeling gaat niet anders zijn dan in voorgaande jaren.

Waarom veranderen de aanduidingen?

Als er verder niets wijzigt, waarom dan toch deze nieuwe aanduidingen? Omdat deze aanduidingen nodig zijn om verbeteringen in de toekomst mogelijk te maken. De kwaliteit van het voetbal bijvoorbeeld. Deze aanpassing geeft de KNVB de mogelijkheid om bijvoorbeeld geboortejaarcompetities aan te bieden (O14, O12, etc.). In enkele districten is hier nu al sprake van.

Aanduidingen in een tabel

In onderstaande tabel zijn de nieuwe aanduidingen, de oude aanduidingen en de geboortejaren overzichtelijk naast elkaar gezet. De peildatum is 31 december van enig jaar.

Aanduiding

Oude aanduiding

Geboortejaar

11:11

7:7 (cat. B)

4:4

JO20

eerstejaars senioren

1997

X

 

 

JO19/MO19

tweedejaars A-junioren

1998

X

X

 

JO18

eerstejaars A-junioren

1999

X

X

 

JO17/MO17

tweedejaars B-junioren

2000

X

X

 

JO16

eerstejaars B-junioren

2001

X

X

 

JO15/MO15

tweedejaars C-junioren

2002

X

X

 

JO14

eerstejaars C-junioren

2003

X

X

 

JO13/MO13

tweedejaars D-pupillen

2004

X

X

 

JO12

eerstejaars D-pupillen

2005

X

X

 

JO11

tweedejaars E-pupillen

2006

 

X

 

JO10

eerstejaars E-pupillen

2007

 

X

 

JO9

tweedejaars F-pupillen

2008

 

X

 

JO8

eerstejaars F-pupillen

2009

 

X

 

JO7

minipupillen

2010

 

X

X

JO6

minipupillen

2011

 

X

X

 
 
 
 

Beste deelnemer aan AZC Sixday,

Zoals enkelen van jullie misschien gemerkt hebben waren er enige problemen met de Sixday App, met name bij Apple gebruikers.

We hebben een nieuw adres en deze zou nu probleemloos moeten functioneren.

Voor Android, Apple en Windows gebruikers:

  • Installeer de app. vanuit je browser vanaf sixday2016.azurewebsites.net           
  • Voeg de app toe aan je beginscherm, door te tappen op de knop met het vierkantje en met de pijl. Vervolgens kies je voor toevoegen aan het beginscherm.

 

De Sixday Commissie.

 
 
 
 

Beste deelnemer aan AZC Sixday 2016,

Ook dit jaar hebben we weer de beschikking over een Sixday App!

Met deze App. kun je het gehele programma bekijken, de uitslagen van de gespeelde wedstrijden bekijken, de tussenstanden bekijken enz.

Let op: het programma kan nog veranderen i.v.m. eventuele afzeggingen van teams op het laatste moment.

Deze wedstrijden komen dan te vervallen!

Controleer dus op zaterdagavond nog even het meest actuele programma zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Ook dit jaar zullen de uitslagen via de app. doorgegeven moeten worden !!!

Zoals ieder jaar zal bijna ieder team verzocht worden enkele wedstrijden te fluiten.

Ook deze “fluitwedstrijden” zullen uiterlijk de zaterdag voor Sixday zichtbaar zijn in de app.

Hiervoor ontvangt ieder team bij inschrijving op het secretariaat een unieke teamcode die gebruikt dient te worden bij het doorgeven van de uitslagen via de app.

Hierbij dan ook het verzoek aan alle teams om zich zondag zo spoedig mogelijk op het secretariaat te melden om het inschrijfgeld te voldoen en teamcode op te halen.

Hoe kom ik aan de Sixday App. ?

 

Voor Android, Apple en Windows gebruikers:

-Installeer de app. vanuit je browser vanaf www.sixday2016.tk

-Voeg de app toe aan je beginscherm, door te tappen op de knop met het vierkantje en met de pijl. Vervolgens kies je voor toevoegen aan het beginscherm.

 

De Sixday Commissie.

 
 
 
 

De pupil van de week in de wedstrijd tegen ATC’65 is: Metin Baldik. De begeleiding van de pupil was in handen van Luuk Wassink (spits AZC A1). Metin voetbalt al bijna vijf jaar bij AZC, en speelt nu in de E1. Op de vraag hoe hij bij AZC terecht kwam, antwoordde hij dat het lekker dicht bij huis was en hij bij AZC  een paar vriendjes had voetballen. Naast fan van AZC is hij ook fan van Besiktas. Zijn favoriete trainer is Frank Buurmeijer Hij gaat naar de Jan Lighthart school

Op vrijdag 1 juli, aanvang 20 uur,  is er een extra (buitengewone) ledenvergadering voor alle leden van AZC. De vergadering vindt plaats in de kantine.

Een extra ledenvergadering over de voortgang van de AZC verenigingscoach.

Wij vragen alle leden deze datum alvast te reserveren in hun agenda. De uitnodiging met agenda volgt nog per post.

AZC Bestuur

I.v.m. afwezigheid van alle trainers is er geen training voor de F-pupillen op woensdag 11 mei.

 

Harry Derks.

Onder begeleiding van Sean Galdermans mocht Veerle Westerink als pupil van de week naar de wedstrijd tegen BWO. Veerle speelt in de D3 en kwam bij AZC terecht omdat haar vriendinnetjes ook bij AZC voetballen, en nadat ze een proeftraining had gevolgd het er erg leuk vond. Veerle is vorig jaar begonnen met voetbal. Naast fan van AZC is zij ook fan van Go-Ahead Eagles. Haar favoriete trainer binnen AZC is Andre Pauli.

As zondag speelt het eerste elftal van AZC haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. ATC’65 is de tegenstander. De wedstrijd begint om 14 uur.
Omdat deze zondag de Giro d’Italia door Zutphen komt zal het moeilijk zijn om het AZC complex per auto te bereiken. Tussen 13 uur en 16.30 uur is de Coehoornsingel, en daardoor ook de weg naar de Hanzehal en onze accommodatie afgesloten.
De Deventerweg is wel open ( tot aan de rotonde Coehoornsingel / Burgemeester Dijckmeesterweg ).
U kunt uw auto eventueel aan de Deventerweg of in de wijk parkeren en de doorgang naast Narconon gebruiken om bij het AZC complex te komen.
Kijk voor meer info over de afsluiting op: https://www.zutphen.nl/Inwoners/Onderwijs_cultuur_sport/Giro_d_Italia_op_8_mei_door_Zutphen

Na afloop van de wedstrijd van het eerste bent u van harte welkom in de kantine. U kunt de ontknoping van het kampioenschap in de eredivisie live volgen en daarna zal er een gezellig feestje gevierd worden ter ere van kampioenschappen, behalen van de nacompetitie en natuurlijk voor Moederdag! De kantine is zondag tot 19 uur geopend.

Graag nodigen wij u ook vast uit voor de slotavond die dit jaar op 4 juni plaats zal vinden. Meer info over de invulling van deze avond volgt nog.

Tot zondag,

Bestuur AZC

Afgelopen zaterdag 23 april 2016 was het weer zover. In samenwerking met Mc Donald’s, Cinemajestic en de gemeente Zutphen heeft onze C-jeugd zich ingezet om zwerf afval op het Industrieterrein op te ruimen. Deze afspraak is ooit gemaakt met Mc Donald’s om iets terug te doen voor hun jaarlijkse sponsoring richting onze vereniging. Om 13.30 uur verscheen het C4 met 10 spelers en 1 speler van het C3. De rest van het C3 schitterde in eerste instantie door afwezigheid. Later, toen ook de C2 aansloot na hun wedstrijd, verschenen nog 5 andere spelers van het C3. De C1 had een ingelaste wedstrijd om 15.00 uur. Voor hen had het geen zin om voor of na die tijd nog te komen. Al met al een opkomst van 30 personen (incl. leiding).

Mac Donald’s zorgde voor de inwendige mens, de gemeente Zutphen zorgde voor de materialen die nodig zijn om het zwerf afval op te ruimen (plastic zakken, knijpertjes, hesjes en een auto die het afval vervoerde) en na afloop kreeg iedereen een bioscoopbon van Cinemajestic aangeboden. Degenen die bij Wichink Kruit op het Industrieterrein langs liepen, kregen daar een echt “Mars” marsje aangeboden. Tenslotte heeft de gemeente Zutphen nog drie wedstrijdballen aangeboden als dank voor jullie inzet en initiatief.

Graag wil ik de spelers van het C2, het C3 (die wel zijn gekomen) en het C4 bedanken voor hun aanwezigheid en inzet.

Herman Vlogman

In de meivakantie (maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei) is er geen training voor de E- en F-pupillen!!

Van maandag 2 t/m woensdag 4 mei is er op het AZC-veld een trainings-3-daagse waarvoor veel informatie staat op deze site.

De AZC-League wordt gespeeld op zaterdag 23 april en vervolgens weer op zaterdag14 mei.

Het 17e Torenstad Toernooi Zutphen 2016

Zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus opent Voetbalvereniging A.Z.C. in Zutphen het voetbalseizoen 2016/2017 met het 17e A.Z.C. Torenstad Toernooi. Het Torenstad Toernooi is een sportief voetbalevenement voor de F, C en B (27 aug) en de E en D  teams (28 aug) van amateurverenigingen uit de wijde omgeving.

De veteranen van verschillende voetbalclubs uit de regio spelen op vrijdagavond 26 augustus een eigen 7 tegen 7 toernooi.

De voorgaande 16 edities van het Torenstad Toernooi waren een groot succes, zowel voor de deelnemers, de organisatie als de sponsoren. Behalve dat er goed gevoetbald werd onder het motto “De Lachende Voetbal” was er een scala aan activiteiten en attracties. Een springkussen, muziek, schminken, loterij en nog veel meer verrassingen!Uiteraard is er weer de perfecte (gratis) catering voor de kinderen en de begeleiders. Er zijn voor alle winnaars prachtige bekers en voor elke deelnemer een kleine attentie.
Ook voor dit 17e Torenstad Toernooi streven wij naar een deelnemersveld met een regionale uitstraling.

Heeft uw vereniging interesse om deel te nemen aan het AZC Torenstad toernooi kijk dan op onderstaande link voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Meer info Torenstad toernooi 2016

 

Met sportieve groet,

Torenstad toernooi commissie

 

Torenstad Toernooi
Secretariaat:
Mirjam Makkinga
Lerinckstraat 22
7203 CK  Zutphen
Tel.: 06 – 55 82 11 59
E-mail: azczutphen@gmail.com

 

 

 

De techniektraining gaat de komende twee i.v.m. de vakantie niet door. De laatste training is op dinsdag 31 mei.

Piet

 
 
 
 

Meer......