24-01-2012 21:20

Afgelopen zaterdag 21 januari werd de jaarlijkse AZC Seniorendag gehouden. Vanaf half elf stroomde de kantine vol met ‘oudjes’. Een half uur later waren zo’n kleine 90 leden van de SCA aanwezig voor een gezellige dag samen in de AZC-kantine. Opvallend hierbij waren een groot aantal nieuwe gezichten.

Traditiegetrouw wordt er begonnen met een ledenvergadering. Voorzitter Johan Veerwater met zijn ‘rechterhand’ Toon Luijken laten op amusante en vlotte wijze de agendapunten passeren. Johan is vooral verheugd over de aanwas van nieuwe leden. De SCA telt bij aanvang van de Seniorendag 99 leden. Een record aantal in het bestaan van deze club voor oudjes. Toon doet nog een dringend beroep op de leden om de vacature van secretaris op te vullen.

Hierna is het de beurt aan Dori Voortman. Aan de hand van foto’s heeft Dori een vraaggesprek met Henk Becks. Prachtige oude foto’s passeren de revue. De SCA-leden krijgen spannende, leuke en soms emotionele verhalen te horen over zijn lange voetbalperiode bij AZC. Mooi is ook de interactie met een aantal van zijn voetbalmaatjes van toen. Vooral de vraag ‘wie Henk de best voetballer vindt met wie hij gevoetbald heeft’, levert vele reacties op. Namen als Henk Oolbekkink sr, Gertie Calot, Peter van Osch, Corry Lindemans worden genoemd. Maar één naam steekt er ver bovenuit: Henk ten Have! Dat dit initiatief van Dori zeer gewaardeerd wordt, blijkt uit het luid applaus na afloop van dit vraaggesprek.

Voordat de ‘hoofdact’ plaats vindt, is er eerst een korte drinkpauze. Stadsarcheoloog van Zutphen Michel Groothedde gaat een lezing/presentatie geven over het ontstaan van de stad Zutphen. Zoals Johan Veerwater al zei aan het begin van deze dag: ‘Geen Theo Pahlplatz, Edward Sturing of één of andere voetbalcoryfee. Maar een keer geheel iets anders!’ En inderdaad, voor de vele aanwezigen is het even wennen aan het idee. Echter als Michel begint aan zijn betoog wordt het muisstil. Een uur lang weet hij de SCA-leden te boeien met zijn oudheidkundige verhalen. Met behulp van indrukwekkende foto’s en tekeningen wordt het ontstaan van Zutphen fraai in beeld gebracht.

Als de klok richting half twee gaat en het koud/warm buffet van slagerij Lammers klaarstaat, moeten de maagjes gevuld worden. Dit jaar is het hun weer gelukt om een voortreffelijk en uitgebreid buffet voor te schotelen. Ook het barpersoneel hoeft zich niet te vervelen. Want bij een hapje eten hoort natuurlijk een lekker drankje. Als de buikjes vol zijn, gaan velen nog even neuzen in mappen van het AZC-archief. Zo te zien en te horen vermaken de SCA-leden zich prima. Dan heeft voorzitter Veerwater nog enkele belangrijke mededelingen. Het 100e lid heeft zich aangemeld. Een mijlpaal in de geschiedenis van de SCA. De gelukkige is Mevrouw Voortman. En ……… het SCA-bestuur krijgt vers bloed. Reinier v.d. Kwast en Dori Voortman nemen beiden zitting in het SCA-bestuur. Hiermee krijgt de Seniorendag een mooi en passend slot.

Meer foto's onder Nieuws/foto's.

Freddie Burgers

23-01-2012 16:40

AZC is de kampioen van de voorbereiding. Dit is een veel gebruikte kreet binnen de vereniging. AZC heeft namelijk de gewoonte om goede resultaten neer te zetten tijdens de voorbereiding (afgezien van de voorbereiding op het huidige seizoen). Ook nu maakt AZC weer kans op deze titel. Vandaag wist het namelijk haar tweede wedstrijd in de winterstop te winnen. Waar vorige week derdeklasser Erica ’76 met 5-0 werd verslagen, moest vandaag de titelkandidaat in 4F, Eldenia, eraan geloven.  In Elden werd de plaatselijke trots met 1-3 verslagen.

Met zestien fitte spelers vertrok de ploeg van trainer René Knuiman richting Arnhem. Alleen de geblesseerden Tim Luijken, Nick Hagenbeek, Sjoerd Plagman en de met gezondheidsproblemen kampende Fouad Elkanouni ontbraken nog. Met de uitslag op het netvlies van de voorbereiding (1-5 verlies), wisten de AZC-ers dat zij vandaag vol aan de bak kunnen.
AZC begint goed aan de wedstrijd. Het laat de bal goed rond gaan en probeert voetballend bij het doel van Eldenia te komen. Toch is het Eldenia dat bij de eerste beste kans op voorsprong komt. Bij een aanval over rechts wordt er te veel ruimte geboden en matig gedekt waardoor de linkeraanvaller vrij bij de tweede paal kan inkoppen. AZC heeft het hierna even moeilijk, maar knokt zich goed terug in de wedstrijd. Eldinia geeft achterin erg veel ruimte weg en AZC maakt hier gretig gebruik van. Met name Thomas Oosterink duikt vaak de hoeken in, maar is helaas ongelukkig in zijn voortzettingen. Achterin wordt er vrijwel niets meer weggeven. Na ongeveer een half uur spelen komt AZC op gelijke hoogte. Na een goede voorzet probeert Roy Sluizeman bij de bal komen. Roy wordt echter op zeer onhandige wijze door een speler van Eldenia naar de grond verwerkt, waardoor de scheidsrechter besloot de bal op de stip te leggen. Frank Buurmeijer houdt zijn hoofd koel en weet de bal via de keeper binnen te schieten. Vlak voor rust krijgt AZC nog een kans via Thomas om op voorsprong te komen. Na een uitstekende uittrap van Nardo Van den Broek kan Thomas alleen op het doel aflopen. Helaas wordt hij iets te veel gehinderd en schiet hij de bal tegen de keeper op. Met een 1-1 stand zoeken beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust lijkt AZC gelijk via Hesam Bouzelmad, na goed voorbereidend werk van invaller Kemal Koycu en Daan van Weele, te scoren. De scheidsrechter zag echter (op advies van de vandaag wel zeer scherp vlaggende assistent-scheidsrechter van Eldenia) dat Hesam in buitenspelpositie stond. Gelijk hierna krijgt Eldenia ook een grote kans, maar Nardo weet deze bal goed te pakken. Opvallend was dat de assistent-scheidsrechter van AZC, Gerrit Van der Wal, wel genegeerd werd. De wedstrijd wordt steeds fysieker. Beide ploegen schuwen de duels niet en leidt af en toe tot irritaties in beide kampen. Na een kwartier spelen in de tweede helft komt AZC op voorsprong. Jawed Ezafzafi weet meet een knappe bal Daan te bereiken die de bal vervolgens subtiel over de uitlopende doelman kopt. Na deze goal is AZC heer een meester en Eldenia goed op eigen helft vast te zetten. AZC krijgt in deze fase ook kansen. Zo besluit Sean Galdermans om een bal af te geven, terwijl voor eigen succes gaan een betere optie was geweest. In het laatste kwartier herpakt Eldenia zich en zet een slotoffensief in. Nardo kan zich in deze fase een paar keer onderscheiden met goede reddingen. In de allerlaatste minuut valt de definitieve beslissing. De uitstekend spelende Isaac Albino wordt door de doelman van Eldenia onderuit gehaald en AZC krijgt opnieuw een strafschop. Ditmaal mag Nardo zich over dit klusje ontfermen. Nardo stuurt de keeper de verkeerde hoek in en bepaalt zo de eindstand op 1-3.
AZC speelde al met al een prima wedstrijd en heeft laten zien dat het in het afgelopen half jaar veel progressie heeft geboekt. Waar in de voorbereiding nog vrij kansloos van dezelfde tegenstander werd verloren, liet AZC vandaag zien dat het uitstekend mee kan komen met de toppers uit de vierde klasse. Volgende week staat het laatste oefenduel op het programma. Tweedeklasser Columbia uit Apeldoorn komt dan op bezoek. Deze wedstrijd is echter onder voorbehoud, aangezien Columbia competitieverplichtingen heeft. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Opstelling AZC: Nardo Van den Broek; Özgür Aksan, Frank Buurmeijer, Ramon Dieperink, Tim Dieperink (Jawed Ezafzafi); Roy Sluizeman (Kemal Koycu), Isaac Albino, Bob Kok (Remco Reugebrink), Thomas Oosterink (Sean Galdermans); Hesam Bouzelmad en Daan van Weele. 

19-01-2012 19:16

Omdat er afgelopen zaterdag door heel veel jeugdleden ontzettend hard gelopen is voor Unicef zijn wij nu erg benieuwd naar de opbrengst. Wij verzoeken dan ook alle lopers om het geld bij je sponsoren op te halen en je envelop weer in te leveren. Dit kun je doen op :

Zaterdag 21 januari tussen 9.30 en 12.00 uur in de kantine

Zaterdag 28 januari tussen 9.00 en 13.00 uur in de kantine

Maandag 30 januari tussen 17.30 en 19.00 uur in het jeugdhonk

Na het inleveren van je enveloppe ontvang je een Unicef medaille.

Namens Unicef en natuurlijk onze jongens uit Benin danken wij alle lopers voor de fantastische inzet.
 

Nog even een belangrijke herinnering :

Zondag is de laatste fotomogelijkheid. Sta je nog niet op de foto, kom dan zondag tussen 11 en 12 naar het jeugdhonk van AZC.

17-01-2012 22:14

Vroeger was alles veel beter!!

Bent u 50 jaar of ouder? Dan mag u de seniorendag op zaterdag 21 januari niet missen. Het gevoel van ‘vroeger was alles veel beter’ zal deze dag overheersen. Prachtige verhalen over de ouwe vervlogen tijden zullen de revue passeren.

De zo langzamerhand traditionele seniorendag in januari begint altijd met een korte ‘ledenvergadering’. Hierna is er tijd voor een gastspreker. Tegen een uurtje of één kan men genieten van het uitgebreide en uitstekende koud/warm buffet van Slagerij Lammers. Als de buikjes vol zijn, kan onder genot van een drankje AZC-herinneringen opgehaald worden. Bladerend door de vele fotoboeken worden de voetbalverhalen steeds spannender en mooier.

Als u aanwezig wilt zijn op deze dag, moet u echter wel lid zijn van de Senioren Club AZC. Behalve de seniorendag wordt er tevens eens per jaar een uitje georganiseerd.

De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Het bestuur van de S.C.A. bestaat momenteel uit:
Johan Veerwater – voorzitter;
Toon Luijken – penningmeester;
Vacant – secretaris (ontstaan door het plotseling overlijden van Gerard Limburg);
Jan Olyslager (lid);
Gerrit Bierhof (lid).

Mocht u nu belangstelling hebben, schroom dan niet om u aan te melden. Dit kunt u doen bij Toon Luijken.

Email: a.luyken@chello.nl
Telefoon: 0575-527634 en 06-18605377

17-01-2012 22:00

Zaterdag 14 januari - Onder winterse weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de AZC Unicef-dag georganiseerd. Centraal stond de Unicef-loop. Maar de jeugd hoefde niet alleen maar te lopen.Er was van alles te doen rondom het veld en in de kantine. Een prachtige fotopresentatie van de familie Heemskerk in Benin was te zien op het grote scherm. De Quiz 'pet op -petje af' vond de jeugd geweldig leuk. Een informatieve Unicef-film werd getoond. Alle jeugdleden konden vandaag op de foto voor het plaatjesboek, welke in maart verschijnt. En natuurlijk werd de cheque van het seizoen 2010-2011 overhandigd. De dag was een geweldig succes!

O ja!! Wie wil er nu niet in een plaatjesboek?? Jij staat nog niet op de foto?
Aanstaande zondag 22 januari worden er nog foto's gemaakt in het jeughonk. Zie bericht op de website.

Vele, vele foto's zijn er gemaakt. Hieronder treft u een korte fotoreportage.

Meer foto's kunt u zien onder nieuws/foto's.

Anno Waterlander verrichte 'de aftrap' voor de AZC-Unicef dag.

De kantine was afgeladen vol met jeugd en ouders.

Anno ontvangt uit handen van Hans van Rooden een prachtige foto van AZC E10 in Benin!

Voordat de lopers van start gaan, natuurlijk eerst een moderne warming up onder leiding van Harry Derks.

En dan eindelijk! De F-jeugd beginnen aan hun tocht der tochten!

Niet alleen enthousiasme bij de jeugd!!

Een heerlijke beloning krijgen alle jeugdspelers.

Het resultaat van het seizoen 2010-2011. Een cheque van 3600 euro.

Ook werd er - zoals u kunt zien - afgezien tijdens het lopen!!

Gelukkig kregen de kinderen regelmatig steun van hun vader of moeder.

Best wel spannend toch? Op de foto voor het AZC plaatjesboek.

Ook bij de AZC D-jeugd spat het enthousiasme er vanaf.

Inderdaad, duim omhoog. Even doorzetten en we zijn er bijna. Tocht volbracht!!

Natuurlijk moet de Unicef-commissie ook op de foto voor het boek!

16-01-2012 16:50

In de week van 21 mei 2012 vindt de jaarlijkse avondvierdaagse weer plaats. AZC doet hier al jarenlang aan mee. Ook dit jaar hopen wij weer van de partij te kunnen zijn. Maar daar zijn vrijwilligers voor nodig die dit oppakken en organiseren.

Momenteel zijn er drie mensen beschikbaar die willen helpen. Dit is niet genoeg.

Een aantal zaken moet geregeld worden:
- inschrijving bij de wandelclub Shrewsberry
- kinderen van AZC (mini's, F- en E-teams) moeten in de gelegenheid  worden gesteld zich op
  te geven.
- innen van geld van deelnemers
- begeleiders om mee te lopen
- vlaggendragers
- verzorgers voor drinken e.d

Vindt u het belangrijk dat AZC meeloopt en dat uw kind deel kan nemen aan de avondvierdaagse? Geef  u dan op om een handje te helpen.

Vele handen maken licht werk.


U kunt zich aanmelden bij:
José Luesink
jenkluesink@gmail.com
tlf. 0313-471775
06 83196035

Zonder vrijwilligers  is er geen avondvierdaagse voor de kinderen van AZC.

10-01-2012 19:30

Zondag 8 januari 2012, de 2e editie van het boerenkooltoernooi. In de aankondiging op de website was het al te lezen. Een belangrijk uitgangspunt binnen het beleidsplan van AZC is, dat AZC een voetbalvereniging wil zijn waar een ieder zich thuis voelt. Jongen, meisje, met of zonder beperking, blank of gekleurd, oud en jong, een ieder is welkom. Het boerenkooltoernooi is een uitgelezen mogelijkheid om dit uitgangspunt ten uitvoer te brengen.

Vanaf 9.30 begonnen de onderlinge voetbalwedstrijden. De ruim 150 deelnemers speelden in teams van 6 tegen 6. Deze teams waren ingedeeld door de organisatie. Zodoende speelden selectiespelers, spelers van de lagere seniorenteams, G-spelers, spelers van de A-junioren, speelsters van het damesteam en oud AZC-spelers gemengd met elkaar. Dit resulteerde in een leuk en sportief toernooi waarbij de verschillende teams van bijna gelijke sterkte waren. De onderlinge acceptatie binnen de teams en de teams ten opzichte van elkaar, was groot.

Zoals bij ieder voetbaltoernooi kwam er ook een winnaar uit de bus. Het team boerenkool, hoe kan het anders met deze naam, werd de winnaar na het nemen van strafschoppen. Na afloop konden zij, uit handen van Ronnie Brinkerhof en Jan Smit, in de volle kantine een mooie beker in ontvangst nemen.

Na het voetballen had de organisatie gezorgd voor een heerlijk stamppottenbuffet. Dit was weer uitstekend verzorgd door slagerij Lammers. Iedere speler kon zich te goed doen aan zuurkool of boerenkool met worst en spek en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden.

Iedereen lekker gesport en plezier beleefd en de buik goed gevuld. Dus was het tijd  voor muziek. De organisatie was er in geslaagd een zanger te strikken die echte meezingers ten gehore bracht. Dat binnen AZC goed gezongen kan worden, weet ik nu ook!

Een geweldig leuke activiteit die door de organisatie uitstekend is neergezet. Een activiteit die de onderlinge banden binnen de vereniging versterkt. Op naar een 3e editie.

Maarten Voortman

Foto's op de site bij: nieuws - foto's.

09-01-2012 23:10

Afgelopen zaterdag heeft een aantal D-spelers zich kunnen uitleven in de zaal van tafeltennisvereniging Hercules in Terborg waar een zevental prachtige tafels klaarstonden. Onder de bekwame leiding van tafeltennis-goeroe Wiljo Leermakers werden in hoog tempo een aantal oefeningen afgewerkt.


Enkelspel, dubbelspel en een oefening waarbij met tweetallen alle 7 tafels gebruikt moesten worden om een punt te kunnen scoren. Na een korte pauze met drinken en krenten bollen ging het programma verder om tenslotte te worden afgesloten met een “rond-de-tafel” variant waarbij ook het nodige van de conditie werd gevraagd.


Wiljo had zelfs nog gezorgd voor prijsjes voor alle deelnemers. Jesse Li bleek de beste op korte afstand gevolgd door Luuk Molewijk en Simon Pauli. Al met al een zeer geslaagde dag om het 2e gedeelte van het seizoen te beginnen.
Wiljo Leermakers hartelijk dank voor de organisatie!

Patrick Govaers

08-01-2012 20:51

Als we op zaterdag 18 februari het jeugdcarnaval en alle bezoeken aan bevriende verenigingen hebben gehad is het de beurt aan de volwassenen van AZC. Op zondag 19 februari wordt onze nieuwe prins gekozen en is feest wat de boventoon voert. Het bestuur van de Loltrappers heeft diverse verenigingen uit de regio uitgenodigd maar rekent vooral op jullie leden van AZC. Voor onze leden organiseren wij dit grootse carnavalsfeest. Het wordt een avond met veel leut en lol . De Loltrappers zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke  avond beleeft. De avond wordt muzikaal ondersteunt door: Heer en Meester.

Deze band is gespecialiseerd in feestmuziek. Daar zal het dus zeker niet aan liggen, goede feestzin moet je zelf meebrengen wij zorgen wel voor verhoging hiervan. Ook voor het natje en het droogje wordt gezorgd. Vrolijke mensen achter de bonnen verkoop , de bar en de Ballen van Jos zijn er weer (gesponsord door slagerij Lammers). Als het zover is en de nieuwe prins bekend wordt gemaakt werken we het officiële gedeelte zo snel mogelijk af zodat er volop feest kan worden gevierd. Aan de Loltrappers ligt het niet, maar jullie leden van AZC bepalen hoe het feest achteraf herinnerd wordt.
Introducees zijn welkom onder begeleiding van een AZC lid. De toegang is nog steeds gratis dus schroom niet en kijk of je nog verkleed kleren hebt om een prijs in de wacht te slepen van best verklede.Je valt bij ons pas echt op als je niet verkleed bent.

Programma zondag 19 februari:
- 19.30 uur zaal open
- 20.11 uur opening en binnenkomst prins en gevolg

Komt allen en maak er een feest van waar we met alle AZC’ers trots op kunnen zijn. Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v de Loltrappers
Jan Theunissen, 2e secretaris

08-01-2012 20:46

Het lijkt misschien wat vroeg maar schijn bedriegt over iets meer dan twee maanden is het alweer carnaval in het hele land. Wij van boven de rivieren kunnen geen carnaval vieren zeggen ze in het zuiden. Wij de Loltrappers, carnavalsvereniging van AZC,  hebben het tegendeel bewezen. Wij vieren al ruim 30 jaar carnaval op een onvervalste wijze.

Ook de jeugd wordt bij ons niet vergeten op zaterdag 18 februari wordt de 22e jeugdprins gekozen in onze residentie, de AZC kantine, die elk jaar weer wordt omgetoverd tot een waar feestparadijs. Aan de Loltrappers zal het zeker niet liggen zij zijn altijd paraat wanneer het nodig is. Carnaval voor de jeugd nieuwe stijl gaat het worden met discomuziek maar ook natuurlijk carnavalsmuziek. Dus er kan gedanst worden en menig polonaise zal er gelopen gaan worden. Als je wilt weten wie er onze nieuwe jeugdprins wordt dan moet je zeker op onze middag komen.

Ook zijn er weer prijzen te winnen voor diegenen die de moeite nemen om zich mooi te verkleden. Er zijn altijd kinderen die heel erg mooi en origineel zijn uitgedost.

Zet dus allemaal 18 februari  op de kalender zodat je niet vergeet wanneer het carnaval is de middag begint om 14.00 uur en is tegen 16.00uur weer afgelopen. Neem gerust vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes pappa's, mamma's opa's en oma's mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd we hebben. Bij AZC is iedereen welkom we zijn een grote voetbal familie maar staan ook ons mannetje als het op feestvieren aankomt.


Rest mij nog te eindigen met onze spreuk: Het is pas echt feest als je bij de Loltrappers bent geweest.

c.v. de Loltrappers 
Jan Theunissen, 2e secretaris

07-01-2012 18:36

De kerstvakantie zit er weer op en dat betekent dat veel trainingen bij AZC vanaf maandag 9 januari weer van start gaan. Tijdens deze trainingen zal het jeugdhonk niet langer geopend zijn.Dit is besloten door de kantinecommissie in goed overleg met de commissie voetbal en het bestuur.

De belangrijkste reden voor de sluiting van het jeugdhonk op doordeweekse trainingsavonden is dat er vrijwel geen gebruik meer van werd gemaakt. De vrijwilligers die het jeugdhonk bemanden, hadden praktisch niks te doen. Mede hierdoor was het vrijwel onmogelijk om nog voldoende mensen te vinden voor het jeugdhonk tijdens de trainingen.

Als er op doordeweekse avonden wedstrijden worden gespeeld op het AZC-terrein, zal het jeugdhonk wel geopend zijn. Hierover zal goed overleg plaatsvinden tussen de kantinecommissie en de commissie voetbal.

Door de sluiting op doordeweekse avonden is ons jeugdhonk nauwelijks nog in gebruik. Vanwege de toenemende drukte op zaterdag – waardoor het jeugdhonk te klein werd – is enkele seizoenen geleden immers al besloten om gebruik te maken van de grote kantine. Bestuur en commissies beraden zich nu op een goede nieuwe bestemming voor het jeugdhonk. Ideeën hiervoor zijn welkom.

Het bestuur

06-01-2012 22:48

Zoals al eerder aangegeven willen we graag alle spelende leden in het voetbalplaatjesboek hebben.

Vandaar dat wij ook de senioren in de gelegenheid stellen om hun mooie koppie te laten fotograferen.

Dit kan op zondag 8 januari tussen 9.00 en 14.00 uur in het jeugdhonk van AZC.

Velen van jullie zullen deze dag al aanwezig zijn voor het boerenkooltoernooi dus dat valt dan mooi te combineren. Mocht je tussen de wedstrijden door even ( twee minuten ) tijd hebben, meld je dan even bij de ingang van het jeugdhonk bij één van de Unicefcommissieleden. Je krijgt dan een AZC shirt om aan te trekken en een nummer. Hiermee ga je naar binnen en volgt de instructies van de fotograaf.

Mocht er net een lange rij staan dan kom je gewoon later even terug. Dit moet vast wel lukken ergens tussen 9.00 en 14.00 uur!

Alvast bedankt voor de medewerking

De Unicefcommissie

06-01-2012 22:39

Hopelijk zijn jullie allemaal al heel ver met het verzamelen van sponsoren voor de Unicefloop. Zo niet ga dan de komende week nog even langs familie, buren, vrienden etc om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Mocht je om wat voor reden ook nog geen Unicefenvelop hebben ontvangen of heb je er misschien nog één extra nodig mail dan even naar a.waterlander@zonnet.nl.

Op 14 januari worden alle jeugdleden op de hieronder aangegeven tijdstippen verwacht op het AZC terrein. Jullie zullen worden voorgelicht in de kantine, op de foto worden gezet in het jeugdhonk en daarna of daarvoor ( C en B ) kunnen jullie je longen uit je lijf lopen tegen kinderarbeid in Benin.

De rondjes die jullie lopen zijn 500 meter en jullie hebben ongeveer een uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen en dus zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Unicef.  Meer informatie over het en hoe en wat met de envelop hoor je op 14 januari.

Programma:
F en League:  

8.45 aanwezig (kantine)
10.45 start Unicefloop
12.00 einde programma

E:                    
10.15 aanwezig (kantine)
12.15 start Unicefloop
13.30 einde programma

D en C4 (meisjes):
11.30 aanwezig (kantine)
13.30 start Unicefloop (samen met C, B en evt. A )
14.45 einde programma

A1 en A2:             
13.15 aanwezig
13.30-14.00 op de foto

C en B:               
13.00 aanwezig
13.15 aanvang Unicefloop
14.00-15.00 uur op de foto

Belangrijke mededelingen:
Om 12.00 uur zal er buiten voor de hoofdtribune de cheque ( met daarop de opbrengst van het vorig seizoen)  aan Unicef worden aangeboden.

De A1 en A2 zijn niet verplicht om mee te lopen maar mogen dat natuurlijk wel! De start is dan voor hun ook om 13.15 uur.

Op de foto voor het AZC voetplaatjesboek
Wij verzoeken iedereen om op tijd te komen en de aanwijzingen die er die dag gegeven worden gelijk op te volgen. Het fotograferen van alle jeugdspelers is veel werk en gebeurt volgens een strak tijdschema. Als je team opgeroepen wordt dien je hieraan gelijk gehoor te geven. Dit geldt ook voor de teamfoto’s en de inschrijving voor de loop.

Je dient de 14e te verschijnen in VOLLEDIG AZC tenue met daaroverheen een trainingspak. Er is geen gelegenheid tot omkleden en/of douchen.  De Unicefloop zal gedeeltelijk worden gelopen op stenen ondergrond dus het is aan te raden om op sportschoenen te lopen!

De foto’s die op deze dag gemaakt worden zullen enkel en alleen gebruikt worden voor een sticker in een voetbalplaatjesboek. Deze plaatjes zullen enkel en alleen worden verstrekt door AZC en/of de COOP. Mocht er bezwaar zijn tegen het fotograferen van uw kind dan kunt u dit middels een mail aan a.waterlander@zonnet.nl kenbaar maken. Uw kind zal dan niet op de foto komen.

Vrijwilliger bij AZC
Op deze dag zal er in de kantine een kraam staan met informatie over de verschillende vrijwilligersmogelijkheden binnen AZC. Kijkt u daar gerust rond, wellicht zit er wat bij voor u.

Wij zien jullie de 14e  graag op tijd, met de haartjes strak in de gel, in topconditie en met een envelop vol sponsors op het AZC terrein.


De Unicefcommissie


Voor vragen en/of opmerkingen: a.waterlander@zonnet.nl of  06-51614000

05-01-2012 10:25

Op woensdag 4 januari is bij AZC onder leiding van de SZO (Scheidsrechtersvereniging Zutphen e.o.) een pupillenscheidsrechterscursus gegeven aan geïnteresseerde jeugdspelers  van  AZC.

 

 

Er waren vijf docenten aanwezig die eerst  de zeven aankomende scheidsrechters: Marleen Molewijk, Jort landman. Danny Ooms, Joost Jonkers, Hugo Bobbink, Mart Bouwmeester, Ahmet Ozcimen op het veld uitleg gaven van belangrijke zaken zoals lopen, plaatsen innemen en veldindeling en veldoverzicht. Daarna werden olv de SZO docenten door de deelnemers wedstrijden gefloten van twee E elftallen die werden begeleid door Bert landman.

 

 

 

 

Alle aankomende scheidsrechters kwamen aan bod en werden beoordeeld op de uitleg gegeven mbt bepaalde beslissingen en kregen tevens belangrijke leermomenten aangegeven. Na afloop van de wedstrijdjes kregen alle docenten, E pupillen en  leerling-scheidsrechters warme chocolademelk en een broodje met warme worst, hetgeen zij na de felle koude middag wel hadden verdiend. Daarna gingen de E pupillen weer naar huis met een ervaring en extra training rijker in deze winterstopperiode.

In de kantine werd een presentatie vertoond waarin scheidsrechterlijke beslissingen en dwalingen uit belangrijke wedstrijden werden toegelicht. Op het eind werden drie teams samengesteld die aan de hand van stellingen meervoudige antwoorden kregen  voorgelegd. Met opsteken van a-b-c-d bordjes moeste zij aangeven welk antwoord volgens hen de juiste was. Het juiste antwoord werd toegelicht door de docenten. .

Na afloop ontvingen de deelnemers een certificaat en bonuskaart van AZC. Met deze kaart kunnen de scheidsrechters in een jaar hun eigen voetbalschoenen verdienen met het leiden van wedstrijden bij de E en F pupillen van AZC.

Met complimenten voor de verzorging van deze dag door Wiljo Leermakers namen docenten en nieuwe scheidsrechters afscheid met de wens van de docenten “LAAT JE ZIEN EN HOREN” en veel succes de komende tijd.

Meer foto's onder nieuws/foto's/scheidsrechterscursus

02-01-2012 22:57

Met trots kunnen we mededelen dat wij erin geslaagd zijn om m.i.v. het volgend seizoen een nieuwe hoofdsponsor te presenteren.

Het contract met bouwbedrijf Temmink loopt aan het eind van dit seizoen af. Zodoende werd het voor de sponsorcommissie tijd om de onderhandelingen te openen. In een goed gesprek met Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink kwam naar voren dat hij i.p.v. verlenging van het hoofdsponsorschap liever subsponsor werd van AZC. Dit houdt in dat Temmink  op verschillende vlakken de club financieel blijft ondersteunen. In het nieuwe seizoen zullen we de precieze invulling van het subsponsorschap naar buiten brengen.

Omdat we vlak voor de kerstdagen rond waren met onze nieuwe hoofdsponsor kon de voorzitter van de sponsorcommissie het goede nieuws op de nieuwjaarsreceptie aan de leden bekend maken:
CINEMAJESTIC, de bioscoop van Zutphen, is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van AZC.

Mede-eigenaar van Cinemajestic en al jarenlang trouw supporter van AZC is Ron Gerrits. Cinemajestic is momenteel al op meerdere gebieden sponsor. Zo prijkt de naam van de bioscoop al groots op de tribune, zijn ze deelnemer in het JeugdSponsorPlan en sponsor van het tweede zaterdagteam. Tevens is Cinemajestic lid van de ABC en is Ron Gerrits bestuurslid van de ABC.  Al deze sponsoruitingen zullen blijven behalve het JSP. Hiervoor in de plaats komt nu dus het hoofdsponsorschap.
Omdat Ron  ook als hoofdsponsor  graag wat wil betekenen voor Unicef zal het eerste elftal van AZC vanaf het komend seizoen, in navolging van onze jeugd, ook “shirtsponsor” van Unicef worden.

Wij zijn zeer verheugd met deze nieuwe hoofdsponsor. Vooral ook omdat wij als vereniging verbonden worden met een bedrijf dat een zeer positieve en grootse uitstraling in Zutphen en omgeving heeft.

Wij danken Ron Gerrits van Cinemajestic maar ook Marcel Peters van bouwbedrijf Temmink, voor hun medewerking aan een mooie toekomst voor AZC.

Daarnaast wensen wij alle AZC’ers een fantastisch 2012.

Sponsorcommissie

02-01-2012 22:42

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari, heeft Anno Waterlander bekend gemaakt wie de vrijwilliger van het  jaar is geworden van AZC.

Deze titel wordt ieder jaar uitgedeeld door de Businessclub van AZC. Het bestuur van de ABC heeft dit jaar de mening gevraagd van de leden van AZC. Vele stemmen zijn er binnengekomen en dit heeft geresulteerd in een spannende strijd tussen de genomineerden Wiljo Leermakers, Harry Derks, Ronnie Brinkerhof, Hans Berkenbosch en Gert Oosterink. Omdat het eigenlijk allemaal toppers zijn op gebied van vrijwilligerswerk binnen de vereniging,  heeft het bestuur van de ABC besloten om ze alle 5 uit te nodigen voor het ABC uitje van 2012.

Toch kan er maar één de titel, vrijwilliger van het jaar krijgen. In navolging van Harry Matser (2010) en Freddie Burgers (2011) is deze prestigieuze titel het komend jaar voor ……RONNIE BRINKERHOF.

Ronnie zet zich al jaren optimaal in voor alles wat maar nodig is. Op financieel vlak is Ron een belangrijke schakel maar ook op en rond het veld is hij vaak te vinden. Als scheidsrechter en voetballer, maar zeker ook als supporter. Als er weer eens mensen nodig zijn voor een klus in of rondom het gebouw prijkt Ronnie’s naam vaak bovenaan de lijst. Organisator van het boerenkooltoernooi en het voetbalgala en natuurlijk de “spreekstalmeester” van de vereniging.


 
Ronnie Brinkerhof is op zoveel vlakken actief binnen de vereniging dat wij als bestuur van de ABC ons heel goed kunnen vinden in deze keuze.

Wij feliciteren Ronnie van harte met de titel en hopen dat het de overige vrijwilligers binnen AZC (en zeker mensen die nog geen vrijwilliger zijn) aanspoort om zich in te (blijven) zetten voor de club.
Want zonder vrijwilligers is er geen verenigingsleven mogelijk !


Bestuur ABC (AZC BusinessClub)

Laatste nieuws:

Bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen ontvangen alle sponsoren van AZC een nieuwsbrief met hierin de highlights van het afgelopen seizoen.
Bijgaand treft u alweer de 13e editie van onze nieuwsbrief aan. Om de inhoud te lezen kunt u hier klikken.

Met sportieve groet,

Sponsorcommissie AZC

Helaas enige miscommunicatie over de aanvang van de training van C4 (Jo15-4):

Trainer Jos Houtsma start met de 1e training niet deze week maar op dinsdag 23 augustus a.s. van 18.45 u. tot 20.00 u.

Voor: spelers,  trainers, leiders, verzorgers en grensrechters van AZC 1, 2 ,3, A1, A2 en B1

Datum: donderdag 1 september 2016

Aanvang 1e, 2e en 3e: 19.00 tot 19.45 uur

Aanvang A1, A2 en B1: 20.15 tot 21.00 uur

Doel van deze informatieavond is, toelichting geven over het gele en rode kaarten beleid, budget dat hiervoor beschikbaar is gesteld door AZC en nadere uitleg van enkele nieuwe spelregels.

Gezien het belang van de informatie die wordt gegeven achten wij het van belang dat jullie allemaal hierbij aanwezig zijn.

Namens commissie Voetbal en commissie Fair Play,

Bert Landman
Gijs van IJsendoorn
Reinier van der Kwast

Nu de schoolvakanties hun einde al weer naderen gaat het nieuwe voetbal seizoen ook voor onze jeugdafdeling weer van start.
Voor de D pupillen tot en met de A junioren beginnen de trainingen in de week van 15 augustus (mogelijk zijn enkele selectieteams al eerder begonnen).
De E- en F pupillen beginnen een week later.

Klik hier voor het trainingsschema

Er gelden voor het seizoen 2016/2017 een aantal nieuwe spelregels.

Klik hier voor de samenvatting spelregelwijzigingen voor de spelers.

Klik hier voor de samenvatting spelregelwijzigingen voor de arbitrage.

Klik hier voor de spelregels veldvoetbal versie 13 juli 2016

De G-jeugd op maandag en vrijdag van 16.45 tot 17.45 uur start 1e training maandag 15 augustus.

De B2 op maandag van 18.00 tot 19.15 uur en donderdag van 17.00 tot 18.15 uur 1e training donderdag 18 augustus

De B3 op dinsdag van 18.15 tot 19.30 uur en op donderdag van 18.15 tot 19.30 uur 1e training donderdag 18 augustus

De A2 op maandag van 19.15 tot 20.30 uur en op woensdag van 20.00 tot 21.15 uur 1e training woensdag 17 augustus

 

Met vriendelijke groeten

Piet van Duijnhoven

Het programmaboek voor het Torenstad Toernooi 2016 staat online en is HIER te downloaden.
De papieren versie is tijdens de toernooidagen bij het wedstrijdsecretariaat te verkrijgen. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Agnes Dekker of Mirjam Makkinga, te bereiken via  azczutphen@gmail.com
 
 
 
 

AZC zaterdag 2

Leiding

Roel Hilderink
Frank Heuvelink
Sven Huisman

Spelers

Isaac

Albino

Boudewijn

Breukink

Amine

El Kanouni

Kevin

Dijk

Lionel

Elonga

Yoni

Groot Bronsvoort

Aaron

Hazelaar

Jens

Heemskerk

Frank

Heuvelink

Jerrell

Heuvelink

Joost

Holland

Sven

Huisman

Josja

Jacobs

Nick

Katers

Jan

Luesink

Tim

Luijken

Elvis

Muhozi

Marlon

Nijhuis

Rob

Stegeman

Leon

Sueters

Maarten

Vruggink

Giovanni

Tornabene

Daan

van Weele

 

 

AZC zondag 4

Leiding

Pieter van Duijnhoven
Kevin Smit

Spelers

Christopher

Bisschop

Emre

Bozdag

Geoffrey

Bosworth

Buzio

Dijk

Pieter

Van Duijnhoven

Wouter

Hendriks

Tim

Ingen

Arjun

Kalapnat

Tom

Mulder

Yairo

van der Pieterman

Remco

Reugebrink

Kevin

Smit

Sebastiaan

Steggink

Maarten

Vlielander

Chester

Wolvekamp

Jimmy

Van Raay

Guido

Floors

Dion

te Riele

Mart

Bouwmeester

 

AZC zondag 5

Leiding

 

Beyhan
Kayhan


Spelers

Said

Bagci

Olcay

Bozkurt

Muharrem

Bulbul

Ozman

Cansiz

Ahmet Faruk

Kayhan

André

Pauli

Tanju

Taskoparan

Orhan

Turken

Harun

Tuzel

Mehmut

Yenice

Mustafa

Yilmaz

Anzari

Zabi

Mehmet

Disikara

Omer

Yilmaz

Hakan

Eryilmaz

Mateusz

Ebbers

Marvin

Vermeulen

Mohammed

Anshur Assan

Boudewijn

Steenbreker

 

 

 

AZC zondag 6

Leiding

Piet van Duijnhoven
Wim Zegers
Jan Dieperink
Harold ten Have

Spelers

Guido

Brouwer

Piet

Duijnhoven

Erik

Duijst

Mohammed

El-Jacoubi

Frans

Harms

Marc

Jansen

Marcel

Ramerman

Erik

Sluizeman

Jan

Smit

Wim

Stinissen

Gerrit

van der Wal

Arno

Wichink Kruit

Sadik

Balyazid

Jan

Itjang

Gerton

Damen

Yilmaz

Kose

Yilmaz

Taskoparan

Gerard

Beus de

Marco

Theunissen

Jimmy

Joseph

Patrick

Govears

Sjef

Verhaegh

Freek

Hendriks

 

AZC 35+ 1

Leiding

Patrick Govaers

Spelers

Gerard

Beus

Peter

Bouwmeester

Gerton

Damen

Hein

Franke

Patrick

Govaers

Frans

Guldenaar

Jan

Itjang

Marc

Jansen

Jimmy

Joseph

Yilmaz

Köse

André

Pauli

Michel

Peters

Dennis

Pijfers

Marco

Teunissen

 

AZC 35+ 2 en 3

Leiding

Andre Putker

Spelers

Rene

Beddinkhaus

Hyseyin

Bicen

Diederik

Brusse

Michel

van Dam

Nils

Daemen

Joram

van Donk

Kor

de Jong

Reinier

Hartink

Ron

Kwakkelaar

Niels

Mast

Jan

Meijer

Niek

Megens

Han

Nieuwenhuis

Ruud

Noorman

Andre

Putker

Volkan

Rüzgar

Dean

Sparrow

Edwin

Kersten

Edward

Westerink

Paul

Veldhuizen

Michel

Oldenhave

Het nieuwe seizoen gaat in september weer van start. Om ook in het komende seizoen alle ambities weer waar te kunnen maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die een handje kunnen helpen.

Op dit moment zijn er binnen AZC de volgende vacatures:

Commissie Accommodatie;

-         Wij zijn op zoek naar mensen die de middagploeg komen ondersteunen.
De middagploeg verricht overdag diverse werkzaamheden mbt het onderhoud van de velden en de accommodatie.
Heeft u overdag tijd over en vindt u het leuk om lekker in de buitenlucht bezig te zijn en het AZC complex op orde te houden, neem dan contact op.

-         Half augustus willen we graag met een groep mensen een dag bezig om onderhoud te plegen zodat de accommodatie er weer mooi bij ligt voor aanvang van het seizoen. Helpt u mee?

Commissie Kantine;

-         De kantinecommissie is op zoek naar mensen die bar en/of keuken diensten willen draaien.

-         Ook zoeken we vrijwilligers die op trainingsavonden diensten in het jeugdhonk willen draaien.
Lijkt het u leuk om achter de bar te staan, snacks te bereiden of te helpen onze jeugdhonk weer nieuw leven in te blazen…..meld u dan aan.

 

Commissie PR & Communicatie;

-         De commissie PR & Communicatie is momenteel onderbezet. Wij komen graag in contact met mensen die willen helpen bij de redactie en de opmaak van het clubblad de Pakaan. Ook zijn we op zoek naar leden die willen assisteren bij het opzetten en onderhouden van de  nieuwe website.
Heeft u ervaring in de ICT, grafische vormgeving en/of marketing dan horen wij dat graag.

 

Commissie Voetbal;

-         Wij zijn op zoek naar een nieuwe coördinator voor de lagere senioren elftallen. Iemand die de contacten tussen de commissie en de lagere elftallen onderhoudt, eventuele problemen oplost en wensen probeert in te willigen.

-         Ook zoeken we een materiaalverzorger. Iemand die zorg draagt voor onderhoud en voorraad van alle materialen die nodig zijn voor trainingen en wedstrijden.

 

Commissie Sponsoring;

-         De commissie sponsoring komt graag in contact met mensen die iets kunnen betekenen voor de verkoop van sponsorovereenkomsten. Lijkt het u leuk om bedrijven te bezoeken en deze te verbinden aan onze vereniging dan zijn we op zoek naar u.

 

Commissie Werving & Behoud;

-         Deze nieuwe commissie gaat zich bezig houden met werving en behoud van leden en vrijwilligers. Lijkt het u leuk om in deze commissie een rol te vervullen neem dan contact op.

 

Hygiëne commissie:

-         De hygiëne commissie is op zoek naar mensen die ( overdag ) kunnen helpen met de schoonmaak van de kleedkamers en kantine.
Helpt u mee om onze accommodatie spik en span te maken en te houden?

 

Activiteiten;

-         Naast voetbal worden er bij AZC vaak verschillende activiteiten georganiseerd. Oa Toernooien, feestavonden en Unicef activiteiten. Hiervoor zijn vaak veel mensen nodig.
Lijkt u het leuk om te helpen om een activiteit te organiseren dan horen wij dat graag.

-         In de week van 26 september 2016 gaat AZC collecteren voor het fonds verstandelijk gehandicapten. Met deze collecte ondersteunen we niet alleen dit goede doel maar ook onze eigen G-afdeling. Wij zijn op zoek naar collectanten die in hun eigen straat/wijk willen collecteren.

 

Heeft u affiniteit met 1 van bovenstaande vacatures en lijkt het u leuk om een positieve bijdrage te leveren aan de organisatie en het reilen en zeilen van vv AZC, neem dan aub contact met mij op.
Ik leg u graag in een persoonlijk gesprek uit wat de vacature inhoudt, hoeveel tijd er mee gemoeid is en hoe leuk het is om samen iets te betekenen voor onze vereniging.
 

U kunt mij bereiken via verenigingscoach@azczutphen.nl of  telefonisch (na 8 augustus ) via 06-51614000.

Ons motto is AZC PAKT TEZAMEN AAN en ik hoop dat ook komend seizoen er weer veel leden zich daar bij aan zullen sluiten.

 

Met sportieve groet,

 

Anno Waterlander
Verenigingscoach vv AZC

 

 


 

Vrijdag 26 augustus geven we het startschot voor een nieuw, sprankelend en sportief voetbalseizoen.
De officiële opening door de voorzitter van AZC vindt plaats rond 17 uur. Hierna kunnen de teams hun shirts ophalen en aantrekken voor de teampresentatie op het podium voor de tribune.
Voorafgaand aan de opening worden alle jeugdleden van AZC uitgenodigd om deel te nemen aan een voetbal- en waterspelmiddag.
De kinderen worden om 15 uur verwacht en kunnen onder toezicht zich uitleven op de voetbal- en waterspelen.
De ouders worden om 17 uur verwacht bij de officiële opening en voor de kledinguitreiking.
Er is vanaf 17 uur gelegenheid om wat te eten van de BBQ en een DJ zal de festiviteiten opluisteren.
Het programma zal uiterlijk 19 uur afgelopen zijn.
Wij willen graag het seizoen op een mooie en gezellige wijze openen en rekenen op een grote opkomst.

Aansluitend aan de seizoensopening is er het 35+ toernooi waarbij teams van verschillende clubs het tegen elkaar op zullen nemen.

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt het traditionele Torenstad toernooi plaats op de AZC velden. Het Torenstad Toernooi is een sportief voetbalevenement voor de F, C en B (27 aug) en de E en D  teams (28 aug) van AZC teams en andere amateurverenigingen uit de wijde omgeving.
De voorgaande 16 edities van het Torenstad Toernooi waren een groot succes, zowel voor de deelnemers, de organisatie als de sponsoren. Behalve dat er goed gevoetbald werd onder het motto “De Lachende Voetbal” was er een scala aan activiteiten en attracties. Een springkussen, muziek, schminken, loterij en nog veel meer verrassingen!

 
   

 

 

 

 

In de teams van JO15-3 (C3) en JO15-4 (C4) hebben zich een aantal wijzigingen voorgedaan.

Enerzijds bleek een aantal spelers/speelsters uit deze teams alsnog te zijn gestopt en anderzijds zocht een groep meiden uit het voormalige meidenteam (ontbonden door te weinig beschikbare speelsters) aansluiting bij de reguliere C teams. Het tekort, ontstaan door vertrokken spelers/speelsters, kon in dit geval gecompenseerd worden door de aanvulling van de meiden. Dit heeft wel geleid tot een herindeling van JO15-3 (C3) en JO15-4 (C4) en de indeling ziet er nu als volgt uit:

 
 
 
 

Wie wil er helpen per direkt met o.a. sproeiwerkzaamheden bij AZC.

Kontakt opnemen met Hans Berkenbosch ( 06- 53218438 )

Bij voorbaat dank.

 
 
 
 

Beste AZCers

Op vrijdagavond 1 juli vond er een buitengewone ledenvergadering plaats in de kantine van zvvAZC met als thema: Wel of niet structureel doorgaan met een verenigingscoach.  Door de voorzitter werd teruggeblikt, de evaluatie van de pilot mbt de verenigingscoach werd kwalitatief en financieel toegelicht en vooruit gekeken. Het geheel werd ondersteund middels een Powerpoint presentatie..

De aanwezigen werden door de procesbewaker Harry Matser in de gelegenheid gesteld verduidelijkingsvragen te stellen. Daar werd een uur lang intensief gebruik van gemaakt met ook zeer kritische vragen. 

Na de pauze kregen de ‘insprekers’ de gelegenheid hun woordje te doen waarna de voorzitter haar verhaal vervolgde met het voornemen om Anno Waterlander zijn werk als verenigingscoach te laten continueren. De evaluatie van zijn werkzaamheden gedurende de pilot van 7 maanden zijn door het bestuur als zeer positief ervaren. De coach werkt op inhuur basis, waardoor het financiele risico voor zvvAZC wordt geminimaliseerd.

Tot slot werd de volgende vraag in stemming gebracht: Krijgt het bestuur het mandaat een verenigingscoach in te huren en aan te sturen?

Waarbij het bestuur jaarlijks in de ALV financieel en kwalitatief verantwoording af legt aan haar leden.

De Uitslag van de stemming was positief. Er waren 45 stemmers voor en 2 onthoudingen van stem. Dit is een geweldig positief resultaat waar wij als bestuur bijzonder trots en blij mee zijn. 

De verenigingscoach kan doorgaan met zijn werk: de activiteiten voortzetten die al ingezet zijn tijdens de pilot en nieuwe opdrachten van het bestuur uitvoeren. 

Het bestuur kan  zich weer voor 100% gaan bezig houden met besturen waarvoor de leden het bestuur ook hebben benoemd.

Heel veel dank voor het vertrouwen wat jullie ons deze avond hebben gegeven. 

Het bestuur.

Meer......

 

agenda
Geen agenda items.
Er bevinden zich geen gebeurtenissen in de agenda.