A
Z
C

AZC jeugd zwemt in De Scheg

Op zaterdag 5 mei hebben we met de pupillen van AZC gezwommen in De Scheg. De aanleiding voor dit evenement was het 100-jarig bestaan van de club. Er waren veel inschrijvingen vanuit de jeugdteams. In totaal waren er ruim vijftig kinderen die mee gingen zwemmen. Om kwart voor één vertrokken we met een bus van Taxi Berkhout, wat ook het eerste en de G-teams van AZC vervoert en om half twee arriveerden we met de bus bij De Scheg. De kinderen zaten vol met energie en dat was heel erg goed te merken in de bus.

Bij aankomst stormde iedereen het zwembad in en vermaakte zich prima gedurende de middag. In het zwembad heeft iedereen zijn eigen ding gedaan en tussendoor kon iedereen bij de organisatie komen voor een zakje chips en wat drinken.

Er was vanuit De Scheg een animatie team aanwezig. Hier werd dan ook goed gebruik van gemaakt. Er werd gedanst en gezongen door de jeugd van AZC. Ook werd er een stormbaan race gehouden op een opblaasbare baan, waar in de winter geschaatst wordt. Verder was op elke denkbare plek in het zwembad wel AZC jeugd te vinden.

 

Aan het eind van de middag begon iedereen toch wat vermoeid te raken en vertrokken we om kwart voor zes weer richting AZC. Bij terugkomst werd er nog genoten van een patatje en een snack in de kantine. Hierna was de energie bij de kinderen wel op en ging iedereen weer naar huis toe. 

Wij kijken als organisatie terug op een geslaagde dag. Wij hebben geen ongelukken gehad of vervelende dingen meegemaakt. Wij hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad en dat we het 100-jarig jubileum van deze prachtige club op een leuke manier hebben gevierd voor de pupillen.

Wij willen iedereen die heeft mee geholpen met het organiseren en uitvoeren van het evenement bedanken voor de leuke dag en natuurlijk iedereen die mee is gegaan. 

Met vriendelijke groet,

Lars Metselaar

Berend van Sluijters

Tom Vlogman

 

meer foto’s :  https://myalbum.com/album/BS3vxuRcu1Me

 

Ga terug naar overzicht