A
Z
C

AZC SLOTDAG 23 JUNI

Op 23 juni  vindt op het AZC terrein de slotdag voor alle AZC leden plaats.
Vanwege het jubileum heeft de slotdag een extra feestelijk tintje gekregen.

De organisatie heeft kosten noch moeite gespaard om een fantastisch middag èn avondprogramma neer te zetten.
Alle jeugdleden dienen op deze dag ook hun AZC jubileum tenue weer in te leveren. Dit inleveren is onderdeel van het programma. Je hoort op de middag zelf wanneer en waar je in kan leveren.
Alle overige leden èn ouders/verzorgers van jeugdleden  worden bij deze van harte uitgenodigd om ook deel te nemen aan deze unieke slotdag.
In onderstaand schema kun je lezen hoe laat je aanwezig dient te zijn en wat er gaat gebeuren.

Dames 1, AZC 1, 2, 4, 6, zaterdag 2, 35+, 45+, JO19, JO15, JO17, MO17 & G-senioren
Aanwezig: 14.15 uur
Meenemen : Sportkleding en de jeugdteams ook hun ( gewassen ) AZC jubileum tenue (shirt, broekje, kousen ) en evt. trainingspak.

Zij spelen onderling een sterrenslag. Iedereen wordt gehusseld en zal bij zeskamp-achtige spellen strijden tegen andere teams. De jeugdteams leveren volgens een schema ergens tussen 16.30 en 18.30 hun tenue en evt trainingspak in, compleet en schoon!

JO6, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11, JO13 & G-jeugd  + ouders!
Aanwezig: 16.15 uur
Meenemen : Sportkleding & ( gewassen ) AZC jubileum tenue ( shirt, broekje, kousen ) en evt. trainingspak

Zij spelen een ouder kind sterrenslag. Dit is een soort zeskamp waarbij de spelers tegen hun eigen ouders zullen strijden. Daarnaast moet iedereen tijdens de pauze die erin zit zijn/haar tenue en evt trainingspak inleveren, compleet en schoon. Je moet dus andere sportkleding meenemen om in te sporten, dit kan niet in je AZC-tenue.

Hierna zal er voor iedereen een gratis BBQ zijn met aansluitend de slotavond. Op deze slotavond worden de kampioenen gehuldigd en er wordt afscheid genomen van spelers en staf van het 1e. Take 2 music komt muziek maken en hierin zit de zangeres van de van het gala bekende Trainband, groot feest verzekerd dus.

Zorg dat je erbij bent!

Namens de organisatie,

Daan Boonman

 

 

Ga terug naar overzicht