A
Z
C

DE BUDDY OBSTACLE RUN

Heb jij zin in een superleuk en sportief evenement?
Doe mee met DE BUDDY OBSTACLE RUN op 7 juli 2018

Nee, het gaat niet om voetbal, maar is wel heel sportief en uitdagend, want bij dit evenement ga je de natuur in om te rennen.In een mooi stukje natuurgebied rond Zutphen ligt het parcours dat door bos en water loopt en waarbij je onderweg allerlei hindernissen tegenkomt, die je moet overwinnen.
Dat kun je alleen doen, maar misschien is het veel leuker om dit met een paar vriendjes  te doen of wat dacht je van je hele elftal? Dan kunnen jullie met z’n allen dit avontuur aangaan en elkaar onderweg helpen bij moeilijke hindernissen. En als je familie je sponsort, met bijvoorbeeld een bepaald bedrag per kilometer, help je kinderen met de ziekte Batten nog eens extra.
Het kan ook een heel origineel verjaardagspartijtje zijn of een sportieve familiedag.

Je kunt kiezen uit twee afstanden. Er is een 3 km parcours en een 7 km parcours.
Er doen ook jeugdige gehandicapte deelnemers mee. Zij hebben een eigen parcours en worden geholpen door buddy’s. Maar je gaat allemaal langs de finish en kan elkaar toejuichen als je dat wilt.
Je sport dus samen met gehandicapten, want wij vinden: IEDEREEN MAG MEEDOEN!

Speel je in een G jeugd team en wil je hier graag aan mee doen klik dan hier.

Vanaf 12 jaar mag je je alleen opgeven.
Ben je jonger dan 12 jaar, dan moet je je opgeven samen met een volwassene.

Wil jij je opgeven en/of meer informatie?

Kijk dan gauw op onze website: www.buddyrun.nl of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/buddyobstaclerun/ en vergeet ons niet te liken!
 
Leuk weetje! Met dit evenement vragen wij meer aandacht voor de ziekte Batten.

Kinderen met Batten worden op jonge leeftijd rolstoelafhankelijk, verliezen het vermogen tot communiceren en hebben een levensverwachting tussen de 15 en 25 jaar. Er is (nog) geen medicijn en geen behandeling mogelijk voor deze ziekte. Samen kunnen we hier verandering in brengen door de extra opbrengsten via sponsoring van de deelnemers en/of andere acties voor 100% ten goede te laten komen aan wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte.

WIL JIJ EEN SPANNENDE DAG MET VEEL PLEZIER BELEVEN? GEEF JE OP, NU!

Ga terug naar overzicht