A
Z
C

Jelle Nieuwenhuis nieuwe Verenigingscoach

AZC heeft een nieuwe Verenigingscoach/Buurtsportcoach. Tijdens de bestuursvergadering van 31 januari trad Jelle Nieuwenhuis (19) officieel in functie. De afgelopen weken liep Jelle mee met interim-verenigingscoach Nardo van den Broek. Per 1 februari begint Jelle aan deze klus tot en met de zomer, aangezien hij daarna een vervolgstudie wil beginnen. ‘Ik voetbal al mijn hele leven bij AZC en wil de club graag verder helpen. Deze positie is de uitgelezen plek om daaraan bij te dragen en mijzelf te ontwikkelen’, licht Jelle toe. 

Jelle Nieuwenhuis

Jelle voetbalt sinds zijn vijfde bij AZC en is selectiespeler van AZC 2 en assistent-trainer van JO15-1. Ondernemers- en vrijwilligerswerkzaamheden zijn Jelle niet vreemd, aangezien zijn ouders gewaardeerde gezichten zijn in Zutphen en bij AZC. Vader Han is eigenaar van Boek en Buro en zijn moeder Susan is de geldbeheerder kassa & kluis bij AZC. Jelle gaat deze functie combineren met zijn huidige werkzaamheden bij hoofdsponsor Cinemajestic en na de zomer een vervolgstudie oppakken. Het uitgelezen moment om in te springen voor AZC, zodat er een win-win situatie ontstaat voor alle partijen.

Portefeuillehouder Harry Matser

Ondanks zijn jonge leeftijd geniet Jelle het vertrouwen van het bestuur en in het bijzonder van portefeuillehouder Harry Matser. ‘Jelle heeft zijn ambities uitgesproken en die stroken met onze zienswijze. Nardo draagt zijn interim-functie en kennis over en wij zullen Jelle ondersteunen waar nodig. We hebben aankomend half jaar een aantal grote evenementen, plannen en acties op de planning die we als vereniging willen verzilveren’, stelt Harry.

Ga terug naar overzicht