A
Z
C

Jubileum Jeugdactiviteit op 15 september

Beste allemaal,

Zoals niemand ontgaan zal zijn bestaat onze prachtige vereniging dit jaar 100 jaar! Dit gaan we uiteraard niet zomaar laten passeren zonder de nodige festiviteiten. Daarom willen we alle jeugdleden t/m JO-17 graag uitnodigen voor een heus “spel zonder grenzen” op zaterdag 15 september 2018!

De exacte indeling hiervan volgt nog, maar hierbij alvast de uitnodiging om met jullie hele team deel te nemen aan deze opblaas-extravaganza! Het allerbelangrijkste op deze dag is gezelligheid, maar om de deelnemers toch enigszins te stimuleren zal er toch een heuse Champions League waardige beker te winnen zijn. Om deze strijd zo eerlijk mogelijk te houden zal er een verdeelsleutel toegepast worden! Zo kunnen de jongere deelnemers meer punten verdienen op dezelfde onderdelen als de oudere deelnemers, zeg maar een verdeelsleutel á la “gouden schoen”. 
De bedoeling is om als team te participeren aan deze dag. Een perfecte teambuilding voor het nieuwe seizoen dat dan op het punt van beginnen staat! 

Aangezien het nog even duurt voor het jubileumweekend aanvangt en aangezien er nog een zomerstop tussen zit vragen wij alvast de medewerking van de leiders de datum te delen met hun spelers! Dus noteer 15 september vast in jullie agenda, want dit wordt een dag die je absoluut niet wilt missen!! Tevens zal er voor een natje en een droogje gezorgd worden om de innerlijke mens na/tijdens al deze inspanning tevreden te stemmen! En niet zomaar een droogje, maar de beste friet van heel Nederland volgens de AD friettest!!

De officiële uitnodiging volgt later, maar hierbij alvast de heads-up zodat niemand dit festijn hoeft te missen! Dus ruim vrij die agenda’s, want 15 september moet je bij AZC zijn!!! 

MVG

De jubileum-commissie AZC

Ga terug naar overzicht