A
Z
C

Kortingsbonnenboekje deel 2

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om het tweede kortingsbonnenboekje te vullen, op te maken en te drukken. Het resultaat is weer prachtig!

Het tweede boekje is gevuld met 40 kortingen ter waarde van enkele honderden euro’s. Ook is ieder boekje weer genummerd en maak je met dat nummer kans op 1 van de 40 prijzen waaronder een ballonvaart voor 2 personen.

In het boekje zit nu een vel met de kortingsbonnen. De bonnen kun je uitknippen en inleveren bij de deelnemende bedrijven. Op de bonnen staan ook de voorwaarden van de betreffende actie vermeld. 

De bonnen die niet op het vel staan vermeld kun je uit het boekje zelf halen. ( Specsavers, Drent, Bouwcenter HCI, Eggink Maalderink, Primera, Limburgia, De Boer )

De boekjes zijn vanaf vandaag te koop en kosten € 10,- per boekje.

We zijn nog op zoek naar verkopers. Lijkt het jou leuk om deze boekjes te verkopen neem dan even contact op via verenigingscoach@azczutphen.nl
Er zijn leuke prijzen voor de beste verkopers en de kerstvakantie is de ideale periode om de boekjes te verkopen. Daarnaast help je mee aan een fantastisch jubileumjaar!

Onze dank gaat uit naar  Piet, Harold en Carl  voor het benaderen van de bedrijven, Martijn van Echoes.nl voor de opmaak van het boekje, Hilarius voor het drukken, Steef, Agnes en Mirjam voor het verkoop-klaar maken van de boekjes en natuurlijk aan de deelnemende bedrijven.
De grootste dank zal echter uitgaan aan de verkopers van de boekjes. Zij zorgen ervoor dat dit prachtige boekje zijn weg vindt naar de Zutphense huishoudens.

Meer info over het boekje is te verkrijgen via de verenigingscoach of via kortingsbonnenazc100jaar@gmail.com

Ga terug naar overzicht