A
Z
C

Unicef Jubileum Toernooi

Ter ere van het honderdjarig bestaan van de club in 2018, organiseert AZC op zaterdag 9 juni a.s. het Unicef Jubileum Toernooi. Acht teams, waaronder AZC O17, strijden op deze sportieve dag om de eerste plaats. Daarnaast nemen de Onder-15 teams van de volgende clubs deel: ADO Den Haag, De Graafschap, Go Ahead Eagles, HHC Hardenberg, SBV Excelsior, SC Cambuur en VVV-Venlo. Alle opbrengsten van het toernooi gaan naar Unicef.

 De feestelijke opening vindt plaats om 9:30 uur en de finale wordt rond 16:00 uur gespeeld. Iedereen die de jeugdtalenten van Nederland wil zien voetballen is welkom. Natuurlijk kunnen de jongens van AZC O17 ook alle support gebruiken! Naast spannende voetbalwedstrijden is er voor jong en oud nog meer te beleven op deze gezellige dag. Zo zal er onder andere een loterij met mooie prijzen zijn, waarbij de opbrengst voor Unicef is bestemd. Ook worden er broodjes gezond en vers fruit verkocht voor het goede doel.
De toegang is gratis!

Kortom, het belooft een feestelijke en sportieve dag te worden. Dus zet 9 juni dikgedrukt in je agenda en kom de jongens van AZC O17 aanmoedigen tegen de BVO’s op het Unicef Jubileum Toernooi!

Voorafgaand aan het toernooi heeft de toernooicommissie nog een interview afgenomen bij Go Ahead Eagles.
Lees hier het interview

Ga terug naar overzicht