A
Z
C

Vacature: trainer AZC 2

AZC is een voetbalvereniging met een rijke historie. De club is opgericht in 1918  is en een begrip in Zutphen en omstreken. De club telt ruim 800 leden. AZC is een voetbalvereniging met een brede maatschappelijk basis waarin zich thuis voelt. Bij AZC staan de kernwaarden saamhorigheid, gezelligheid en respect voorop.

Voor het seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een:

TRAINER/coach voor ons tweede elftal (reserve 1e klasse)

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken trainer die zich ervoor inzet om met de tweede selectie een goede voetbalsfeer te creëren waarin prestaties en plezier hand in hand gaan.

Je werkt op een positieve manier om spelers beter te maken door middel van trainingen (dinsdag en donderdag) en wedstrijden op zondag. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal behaalt. Het uitdragen van de kernwaarden van AZC behoort eveneens tot de functie.

Je speelt een belangrijke rol in de doorstroming van de jongeren vanuit de JO19-1 naar de (eerste) selectie. Je stemt daarbij goed af met de trainer van de eerste selectie en van de JO19-1.

Jouw profiel

Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en je kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je toont daarnaast betrokkenheid bij de rest van onze vereniging. Verder kun je zowel in de groep staan, maar wanneer de situatie daarom vraagt duidelijk boven de spelersgroep staan. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Coachen is jou op het lijf geschreven. Bij voorkeur heb je al ervaring met tweede elftallen of een hoger jeugdelftal. Het hebben van UEFA C is een pré.

Ons aanbod

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een gezellige werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Je hebt een (medische-) staf tot je beschikking.  AZC beschikt over een moderne accommodatie met bijbehorende faciliteiten om te trainen en te spelen. Dit alles gaat vergezeld met een marktconform salaris.

Sluit bij ons aan

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan jouw motivatiebrief en CV voor 4 april 2022 naar AZC, ter attentie van Jan Itjang (voorzitter commissie voetbal). Het emailadres is voetbal@azczutphen.nl. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan met Jan Itjang (06- 11596986).

Ga terug naar overzicht