A
Z
C

Zaterdag 3 maart start COOP-AZC voetbalplaatjesactie.

Om 12.00 uur zal Monique van der Voort, bedrijfsleidster van de COOP-vestiging aan de Weg naar Laren, het eerste voetbalplaatjesboek aanbieden. Daarmee wordt het startschot gegeven voor deze prachtige actie van de COOP, die AZC dit prachtige boek aanbiedt, in het kader van het 100 jarig jubileum. Een fantastisch gebaar waar wij als AZC natuurlijk enorm dankbaar voor zijn en wij gaan er natuurlijk een groot succes van maken.

Het zal ook de klanten van de COOP niet ontgaan dat de voetbalplaatjesactie loopt, want in de hele supermarkt zullen AZC shirts opgehangen worden. Het een spaaractie waaraan iedereen mee kan doen. De AZC voetbalplaatjes zitten in een pakje, dat de klant bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvangt. Daarnaast krijgt de klant wekelijks bij diverse actieartikelen ook nog eens GRATIS pakjes met voetbalplaatjes. Hierdoor wordt het sparen nog een stuk aantrekkelijker.

Niet alleen de voetballers zelf, maar ook opa, oma, andere familieleden en de buren kunnen tot 28 april 2018 volop meesparen. Kortom, het wordt ongetwijfeld een actie met alleen maar winnaars!’

Zaterdag 3 maart worden alle jeugdleden van AZC worden om 11.30 uur verwacht in de kantine in AZC tenue. ( met daaronder uiteraard een warm trainingspak! )

Gezamenlijk zullen we dan van het AZC complex naar de COOP lopen.

Alle aanwezige AZC jeugdleden ontvangen daar dan het gratis plaatjesboek en twee zakjes met plaatjes!

Zorg dat je erbij bent en tot zaterdag!

Ga terug naar overzicht