A
Z
C

Run4Unicef

Voetbalvereniging AZC heeft al 15 jaar een warme samenwerking met Unicef.
Naast bedrukking van het logo op de tenues van alle AZC teams werden er ook altijd activiteiten georganiseerd.
Helaas is het de laatste jaren daar niet van gekomen dus werd het hoog tijd om de Unicefcommissie weer bij elkaar te roepen.
De Unicefcommissie bestaat uit vrijwilligers van AZC, atletiekvereniging Hanzesport en Scouting Karel Doorman en heeft besloten om weer een sponsorloop te organiseren waarbij de opbrengsten ten goede komen aan Unicef.

De RUN4UNICEF zal gehouden worden op 22 juni 2024 op het Hanzepark.

De sponsorloop wordt georganiseerd voor de jeugdleden (4 t/m 12) van AZC, Hanzesport en de scouting maar ook andere leden en kinderen uit de wijk zijn van harte welkom! We maken een leuk uitdagend parcours waar de kinderen overheen lopen en sluiten af met een gezellige bingo met leuke prijzen.

De komende weken ontvangen de jeugdleden van AZC (JO8 t/m JO12 en de league en de G-jeugd) die zich voor de loop aanmelden via hun leiders een sponsorenvelop.
Met deze sponsorenvelop ga je langs je ouders, familie, buren etc. om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Zorg er wel voor dat de sponsoren je gelijk het geld meegeven. Sponsoring gaat per vast bedrag en NIET per rondje!!

Op 22 juni om kom je dan met je goed gevulde sponsorenvelop naar de inschrijving en ruil je deze in voor je startbewijs. Met dit startbewijs kun jij deel nemen aan de leukste sponsorloop van de omgeving.

De inschrijving is om 13 uur in de kantine van Hanzesport.

Daarna volgt een korte voorlichting over het werk dat Unicef allemaal doet voor kinderen en rond 13.45 uur zal de RUN4UNICEF van start gaan.
De deelnemers hebben dan 45 minuten om zoveel mogelijk rondjes te lopen.
Er zijn leuke prijzen te winnen voor de kinderen die het meeste geld opgehaald hebben en de meeste rondjes hebben gelopen.

Na afloop is er nog een gezellige Bingo in de kantine van AZC.

Dus even samenvattend: 

  • Geef je op bij je leider en ontvang je sponsorenvelop
  • Laat je door zoveel mogelijk mensen sponsoren
  • Kom 22 juni om 13 uur naar de kantine van Hanzesport
  • ( verzoek om auto’s en fietsen bij AZC te parkeren!!)
  • Ruil je goed gevulde sponsorenvelop in voor je startbewijs.
  • Loop zoveel mogelijk rondjes voor Unicef en geniet van een gezellige middag.
  • Einde is rond 16.30 uur.

Heb je geen envelop kunnen krijgen en wil je toch graag meedoen? Stuur dan even een mailtje met naam, leeftijd en adres naar a.waterlander@zonnet.nl.

Wij hopen op heel veel deelnemers dus meld je aan bij je leider!!
Tot 22 juni!

De Unicefcommissie

DOE MEE aan de RUN4UNICEF !

 

 

Ga terug naar overzicht