A
Z
C

AZC JO13-1 laat de punten in Deventer

Op het kunstgrasveld van Helios heeft de JO13-1 de punten in Colmschate gelaten! De wedstrijd, die om 10.45 uur begon, stond onder leiding van een jonge scheidsrechter die het zeer verdienstelijk heeft gedaan. De harde wind stond dwars over het veld waardoor het spel zich vaak verplaatste naar een kwart deel van de veld.

De eerste helft hadden we een veldoverwicht en creëerden we spaarzame kansen en mogelijkheden, waaronder een vrijetrap rand zestien die net door Jaden over werd geschoten.  Helios wist uit een counter bijna te scoren echter onze keeper  August wist de bal voor zijn voeten weg te plukken. Iets wat hij in de tweede helft ook een keer prima deed! Door een blessure van Tygo kwam Mats in het veld uiteindelijk op rechtsback, Mees verhuisde naar de laatste man positie en Timur werd voorstopper. Het spel werd er aan beide kanten niet beter op en gingen we met een 0-0 de rust is.

In de rust kwam Jaël er in voor Nazif. Daardoor kwam Niam op de linkshalf positie en Jaël op de linksbuiten positie. Met de wind iets tegen begonnen we aan de 2e helft. Hierin werd al gauw duidelijk dat Helios meer de overhand kreeg. Wij kwamen niet echt aan het voetballen en zij verdedigden hun doel met verve. Fysiek waren zij achterin sterk en meedogenloos. Wij wisten ons hier niet onderuit te voetballen. Dit is normaal gesproken onze kracht. Voetballend oplossingen zoeken. Na 6 minuten werd de bal half weggewerkt (mede door de invloed van de wind) en de bal viel voor de voeten van een speler van Helios die de kans niet onbenut liet.

Wij drongen nu iets meer aan echter zonder overtuiging. Wij kregen één opgelegde kans voor Samuel die door de keeper ternauwernood in samenwerking met hun aanvoerder over het doel gewerkt. In één van de aanvallen van Helios wisten zij wederom te scoren nadat wij de bal niet weg konden werken. Een solo van Mees werd hardhandig afgebroken in het strafschopgebied, echter de scheidsrechter zag hier geen overtreding in. Helios bleef goed en stevig verdedigen en hield de nul.

Wij gingen zodoende met nul punten en teleurgesteld richting Zutphen.  Volgende week aan de bak tegen Beekbergen, en gaan we samen voor een beter resultaat!

 

Opstelling:

                                           August

Mees                  Tygo @               Timur                  Fedja

              Yessin                 Jaden                  Nazif

Samuel                             Thomas                                          Niam

 

Wissels: Mats en Jaël

 

De begeleiding.

 

P.S.: Harold bedankt! Mees en Jaël ook bedankt! Supporters en chauffeurs bedankt!

Ga terug naar overzicht