AZC JO13-1 – Sportclub Eefde JO13-1G uitslag 2-9

Door een aantal langdurig geblesseerde spelers beleeft AZC een wat ongelukkige start van het seizoen. Tegen een gelijkwaardige tegenstander werd afgelopen maandag de inhaalwedstrijd enigszins geflatteerd met 2-9 verloren. Bij rust was de stand 1-4. Met wederom een aantal goede invallers uit de JO13-2 begon voor AZC de wedstrijd niet slecht. Hoewel Eefde op voorsprong kwam, poetste AZC met een mooie snelle aanval over de rechterflank de achterstand snel weer weg. Het in grote aantallen aanwezige publiek maakte zich al op voor een spannende wedstrijd. Helaas viel deze spanning weg toen Eefde snel de 1-2 en 1-3 maakte. Niet helemaal meer vol vertrouwen kreeg AZC het moeilijk en ging de kleedkamer in met een 1-4 achterstand.

Vol goede moed begon AZC aan de tweede helft en ondanks dat de achterstand opliep, bleef men op jacht gaan naar een doelpunt en werd daarvoor in de slotminuten beloond. Gelukkig is het binnenkort herfstvakantie en naar verwachting komen daarna een aantal vaste spelers terug van blessures en kunnen we het team op zijn werkelijke waarde gaan beoordelen. Dan zal de weg omhoog op de ranglijst worden ingezet!