D1 bekert verder na dubbele cijfers in Rheden

De D1 (JO13-1) van AZC heeft ook de derde bekerwedstrijd winnend afgesloten. In Rheden werd het tegen de plaatselijke SC 2-10.

Omdat zowel Rheden JO13-1 als AZC de eerste twee bekerwedstrijden met ruime cijfers hadden gewonnen, leek het een spannende wedstrijd te worden. Hoewel AZC het meeste veldoverwicht had, nam SC Rheden de leiding. Uit een counter over links was het al vlot 1-0. Het antwoord van AZC kwam echter snel. John, geleend van JO14-1 werd via een prima pass van Yessin weggestuurd en kon zo op snelheid de gelijkmaker scoren.  En snel daarna was het Thomas die John wegstuurde, waarna hij de 1-2 liet aantekenen. Daarna was het Yessin die uit een corner van Niam de 1-3 op het bord zette. Via een assist van Yessin kapte Thomas de keeper van Rheden uit en kon er gerust worden bij een comfortabele 1-4 stand.

Snel na de hervatting stuurde Timur Jaden op pad, die er 1-5 van maakte. John tikte vervolgens uit een rebound loeihard de 1-6 tegen de touwen. De 1-7 kwam van de schoen van Niam, die door Thomas werd bediend. Thomas tekende voor de 1-8 en de 1-9. Intussen maakte Rheden de stand ietsje draaglijker door de 2-9 te maken. Uiteindelijk zorgde Yessin uit een rebound toch nog  voor de dubbele cijfers.