D1 thuis langs Voorwaarts Twello

De eerste thuisoverwinning voor de D1 (JO13-1) van AZC is binnen. Thuis werd afgelopen zaterdag Voorwaarts Twello JO13-2 met 4-0 verslagen.
De wedstrijd tegen Voorwaarts begon wat rommelig aan beide kanten. Het was even zoeken naar de goede combinaties, al had AZC wel de overhand. Het was wachten op een doelpunt van AZC-zijde, maar de echte scherpte ontbrak. Totdat Fedja een schot op doel waagde. De keeper redde in eerste instantie nog, maar Thomas was er snel bij om de rebound alsnog in te schieten: 1-0.
Na rust was het spel iets beter. Timur vond Niam met een goede pass en hij kon zo de 2-0 aantekenen. Samuel kwam vanaf de rechterflank mee naar voren en loste een schot op doel. Ook hier bracht de keeper redding, maar weer was het Thomas die de rebound binnen tikte: 3-0. AZC had de wedstrijd definitief in handen en begon eindelijk beter te voetballen. Op aangeven van Thomas maakte Niam de 4-0, waarmee de wedstrijd werd afgesloten.