D2 heeft pech bij FC Zutphen

De D2 heeft de uitwedstrijd tegen FC Zutphen met 4-2 verloren. Mo scoorde twee keer.

Na de winst op Be Quick ging AZC vol goede moed naar FC Zutphen en begon daar goed aan de uitwedstrijd. De wedstrijd kabbelde wat heen en weer zonder dat één team sterker was. Toch was het de thuis ploeg die als eerste scoorde. Bij een counter dacht Niam nog te kunnen redden maar zijn ingreep – waarbij hij geblesseerd raakte – weerhield twee FC Zutphen-spelers er niet van om voor Nathan op te duiken en de 1-0 te scoren. Daarna bleef AZC goed spelen, al resulteerde dat niet in veel kansen. Diep in de blessuretijd van de eerste helft maakte FC Zutphen met een afstandsschot de 2-0.

Net na rust maakte Mo namens AZC meteen de aansluitingstreffer, waardoor AZC weer terugkwam in de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat AZC de gelijkmaker zou scoren, maar de thuisploeg kreeg een penalty toegekend: 3-1. AZC gaf niet op en was minstens gelijkwaardig aan FC Zutphen. Uit een rebound maakte Mo de 3-2. Daarna ging AZC op jacht naar de gelijkmaker, maar het doelpunt viel ongelukkig aan de andere kant: 4-2.