A
Z
C

Gelijkspel D2 in Warnsveld voelt als verlies

De D2 (JO13-2) van AZC verspeelde zaterdag in de slotseconde de overwinning in de spannende uitwedstrijd tegen Warnsveldse Boys D2. Voor AZC scoorde Mo.

Wedstrijden tussen de huidige D2 van Warnsveldse Boys en de D2 van AZC zijn altijd een tikkeltje beladen. De ploegen komen elkaar al jaren tegen in de competitie, in de beker en op toernooien en ze ontlopen elkaar nauwelijks, al trekken de Boys van Alfons Rutten qua resultaat meestal aan het langste eind. Nadat er vorige week al tegen elkaar was geoefend (3-2 voor Warnsveld) werd zaterdag de eerste competitiewedstrijd gespeeld, wederom in Warnsveld. AZC begon veel sterker dan in de oefenwedstrijd en nam veelal het initiatief. AZC creëerde dan ook de meeste kansen. Bij rust was het nog 0-0.

Na rust speelde Warnsveldse Boys weer wat sterker. Beide ploegen wilden graag winnen en op het middenveld werden veel duels uitgevochten. Het voetbal was niet altijd even goed, maar de strijd vergoedde veel en het was uitermate spannend. Bij AZC onderscheidde Mo zich met knappe acties. Het was dan ook niet verwonderlijk dat hij de score opende, op aangeven van Thomas. Met nog enkele minuten te spelen leek de wedstrijd beslist. Maar Warnsveldse Boys gaf niet op en gooide er een slotoffensief uit. Vlak voor de zestien meter moest Jaden ingrijpen, waarna de Boys in de laatste minuut een vrije trap mochten nemen. De bal werd door AZC slordig uitverdedigd, waarna een speler van de thuisploeg er een voet tegenaan kreeg en prompt de gelijkmaker scoorde. De scheidsrechter floot meteen af en de spelers van AZC waren plots in rouw gedompeld. Wéér geen overwinning tegen de Boys…

 

Ga terug naar overzicht