A
Z
C

JO13-1 buigt na comeback alsnog voor Klarenbeek

AZC JO13-1 heeft de uitwedstrijd tegen Klarenbeek JO13-1 met 3-2 verloren, nadat een 2-0 achterstand was goedgemaakt. Twee doelpunten van Thomas waren uiteindelijk niet genoeg voor een resultaat.

AZC trof zaterdag in Klarenbeek een fysiek sterke tegenstander, die ook de nodige lengte in de ploeg had. AZC had het hier moeilijk mee. Klarenbeek kreeg al snel wat kansen en het duurde ook niet lang voordat de thuisploeg de score opende: 1-0. AZC zette daar een goede aanval tegenover, waarbij Thomas in de afronding stuitte op de onderkant lat, waarna de bal voor de doellijn in het veld stuiterde. Daarna schoot een speler van Klarenbeek mooi vanaf de rand zestien in de kruising bij AZC: 2-0.

Na rust stond er een ander AZC in het veld. JO13-1 liet de bal beter rondgaan en kreeg meer grip op de wedstrijd. Yessin kwam op het middenveld steeds vrij en kon zo de aanvallen vorm geven. Yessin stuurde Joey de diepte in, die Thomas vond die de 2-1 kon maken. Daarna golfde het spel op en neer. Klarenbeek kreeg een grote kans, maar nu was het keeper August die zich met een knappe redding onderscheidde en de bal meteen weer in het spel bracht. Via meerdere schijven kwam de bal bij de zestienmeter van Klarenbeek, waarna Thomas hard en hoog in de bovenhoek mikte: 2-2. Even later leek Samuel de 2-3 te maken, maar de goal werd helaas afgekeurd wegens gevaarlijk spel. Beide partijen gingen nu voor de winst. Uiteindelijk was het Klarenbeek dat aan het langste eind trok: 3-2.  

Ga terug naar overzicht