JO13-1 komt niet verder dan gelijkspel tegen Sportclub Deventer

JO13-1 van AZC heeft zaterdag een 2-0 voorsprong uit handen gegeven in de thuiswedstrijd tegen Sportclub Deventer. De gasten kwamen terug tot 2-2.

JO13-1 begon de wedstrijd onder slechte weersomstandigheden. Een felle hagelbui verstoorde de openingsfase. AZC deelde wat speldenprikjes uit aan de tegenstander, zonder echt gevaarlijk te worden. Na ruim twintig minuten brak Niam de wedstrijd open. Op aangeven van Thomas tikte hij binnen bij de tweede paal: 1-0. Daarna dicteerde AZC de wedstrijd en kwamen de gasten nauwelijks in het spel voor. De 2-0 kon niet uitblijven. Samuel besloot op avontuur te gaan en soleerde de zestienmeter binnen, waarna hij de bal achter de keeper schoot: 2-0. Sportclub Deventer kwam echter voor rust terug in de wedstrijd. Bij een corner werd niet goed verdedigd, waardoor het 2-1 werd.

Na rust werd het spel steeds slordiger. AZC kwam niet echt meer aan goed voetbal toe en de gasten werden alsmaar gevaarlijker. Toch kreeg AZC nog enkele grote kansen. Deze werden helaas niet benut. Het werd steeds meer overleven voor AZC en het was ook geen wonder dat een speler van Sportclub Deventer, geheel vrijstaand, de gelijkmaker kon scoren: 2-2. Hoewel AZC nog ging voor de winnende treffer, zat dit er helaas niet meer in.