JO13-1 naar bekerfinale!!!

JO13-1 van AZC heeft zich zaterdag geplaatst voor de bekerfinale. In de halve finale bij Beuningse Boys werd het 1-5.

Onder een stralende zon mocht JO13-1 in Beuningen aantreden voor de halve finale van het bekertoernooi. De kwartfinale werd in Groessen gewonnen na strafschoppen? Zou het vandaag weer zo spannend worden? Het eerste kwartier golfde het spel op en neer. Toen een verdediger van de thuisclub een bal verkeerd beoordeelde, kon Freekie alleen op de keeper af: 0-1. Een minuut later was het alweer raak toen Tygo een hoekschop binnenkopte: 0-2. AZC controleerde de wedstrijd, maar moest wel hard werken om de bovenliggende partij te blijven. Vlak voor rust viel AZC aan, waarbij Thomas de bal voor Samuel klaarlegde, die met een loeihard schot 0-3 maakte.

Na rust was het weer AZC dat snel scoorde, hoewel via een eigen doelpunt. Bij een corner ging Wessel naar de bal, waarna die via een speler van Beuningse Boys in het doel ging: 0-4. Beuningse Boys gaf niet op en scoorde prompt nog de 1-4. Maar de wedstrijd was eigenlijk wel gespeeld. AZC voetbalde goed en creëerde via mooie combinaties meerdere kansen. Vanaf het middenveld stuurde Thomas Joey de zestien meter in en hij scoorde de 1-5, waarmee de eindstand werd bereikt. Daarmee plaatst JO13-1 zich voor de bekerfinale!!