JO17-2 Kampioen !

Vanmiddag mocht JO17-2 in een uitwedstrijd aantreden tegen Wesepe JO17-1. Er werd een foutloze wedstrijd op de mat gelegd. Voor het eerst dit seizoen hebben ze achterin de nul gehouden door een uitstekend keepende Sven. Voorin wisten de spelers het net geregeld te vinden. 3-0 bij rust en 7-0 eindstand. Het is mooi om te zien hoe dit team is gegroeid. In de najaarscompetitie in de vierde klasse gestart, met ruime overwinningen. Na drie wedstrijden de overstap naar de derde klasse, die vervolgens moeizaam verliep en nu in dezelfde derde klasse tijdens de voorjaarscompetitie kampioen. Klasse jongens, goed gedaan!

Staand: Jasray, Sjoerd, Daan (of toch Luuk?), Jermain, Jordi, Meine, Sven, Alexander, Ismael, Mo, Tobias. Gehurkt: Metehan, Wessel, Luuk (of toch Daan?)