Verslagen JO13-1

AZC JO13-1.  -   EZC JO13-1

AZC begon de wedstrijd fel en scherp, waardoor we meteen balbezit hadden en naar voren konden. Het resultaat hiervan was de 1-0 van Mo. AZC ging goed door en dit was het eindigde in de 2-0 en de 3-0. Wederom werden deze goals gescoord door Mohammed, die deze wedstrijd erg belangrijk was. Vlak voor rust scoorde Joey nog een mooie goal: de 4-0. Toen was het tijd voor 15 minuten rust. Na de rust kon EZC niet echt veel meer, hoewel ze een grote kans hadden die eindigde in de handen van Wesley, na een mooie redding. Daarna drukte EZC nog door, maar AZC liet dat niet gebeuren en bestrafte het met de 5-0, gemaakt door Mo. Vlak voor tijd kwam Stijn op van links, hij rende, ging een paar man voorbij en schoot... paal. Helaas, geen 6-0. Dit was niet heel erg want daarna scoorde Mo nog een 6-0, met een mooi lopje.
Einde wedstrijd.

Mees

Sv CCW'16 - AZC JO13-1

We speelden afgelopen woensdag de wedstrijd tegen SV CCW ‘16 JO13 - 1.
Het was lekker weer en fijn om te voetballen. In de eerste helft werd het 3-0
door Mohammed. in de tweede helft scoorde
Mohammed nog 1 goal toen stond het 4-0.
Ondertussen had Wesley ook een paar mooie
reddingen gemaakt. de laatste 5-0 werd met een
mooie actie gescoord door Dalai.

Samuel