Wedstrijd met twee gezichten voor JO13-1

AZC JO13-1 heeft de eerste thuiswedstrijd van dit voorjaarsseizoen met 2-2 gelijkgespeeld tegen Colmschate JO13-1.

Deze ochtend zou JO13-1 voor het eerst echt kennis maken met de eerste klasse. De verloren wedstrijd in Schalkhaar tegen de wind in, was geen echte graadmeter. De kennismaking met de eerste klasse verliep naar wens. AZC toonde zich in de beginfase van de wedstrijd scherp. Duels werden gewonnen, ballen veroverd en er was een goede drang naar voren. Al in de openingsfase was er een megakans voor NIam, maar de bal werd net van de doellijn gehaald. Niet lang daarna was het alsnog raak, toen Niam een pass van Thomas in de tweede instantie wist binnen te tikken: 1-0. Daarna was het weer Niam die scoorde. Nu na een pass van Yessin. Colmschate drong daarna wat meer aan en de wedstrijd kwam wat meer in balans.

Na de rust kwam Colmschate wat feller uit de kleedkamer. Steeds meer wonnen de gasten de strijd op het middenveld en AZC raakte de grip kwijt. Het duurde niet lang voordat de gasten de aansluitingstreffer maakten. AZC was het even kwijt en moest daarna ook de 2-2 toestaan. Daarna rechtte AZC de rug en kwam er meer evenwicht in de wedstrijd. Beide ploegen kregen kansen, maar er werd niet meer gescoord.