Wedstrijdverslag AZC JO14-1 – Harfsen JO14-1

Eerste helft:

We beginnen de wedstrijd wat slordig, maar we komen al snel voor door een mooie voorzet van Chris die Puk mooi afmaakt. Het gaat aardig gelijk op en door een mooie opbouw van Daan en Dalai krijgt Puk een kans die hij net mist. We krijgen veel kansen, er wordt een bal op John gespeeld die hij voorgeeft aan Puk en hij maakt hem goed af, al snel word het 3-0 door een afstandsschot van Puk. Dan begint Jael aan een mooie actie, een man voorbij, 2,3,4 en hij schuift hem langs de keeper 4-0. De spits van Harfsen krijgt een diepe baal maar door een tackle van Stijn wordt hij onderschept. Even later word het 5-0 door Jael vanwege een goede pass van Mees.

Tweede helft:

Binnen 5 minuten word het 6-0 door een goede dribbel van Mees die hem geeft op Puk die hem zo kan binnen wandelen. Harfsen krijgt wat meer kansen, een mooie redding van Wesley en onderscheppingen van Daan en Stijn. We krijgen de laatste 10 minuten heel veel kansen die we net niet afronden, maar uiteindelijk word het 7-0 door Jael. Het was een wedstrijd waarin we hard hebben gewerkt en de overwinning verdiend hebben.

Verslag gemaakt door Stijn Schinkel.