Wedstrijdverslag 29 september JO14-1 thuis tegen Groen-wit JO14-2

In begin van de wedstrijd wist Groen- wit al vroeg op voorsprong te komen. Ondanks de vele kansen die AZC kreeg. Dat beeld verandert als Mees een Corner neemt, hij schiet naar Imre die de gelijkmaker maakt. Het is ook Mees die de 2-1 in zet, deze keer een voorzet op Puk die de bal hard in de onder hoek plaatst.
De tweede helft start met een mooi schot van Puk die er helaas niet in gaat. Een perfect genomen corner van Mees op John maakt 3-1 voor de thuisclub. 4-1 volgt naar een vrije trap genomen door Chris die de keeper van Groen- wit niet goed weg werkt. Mees profiteert en tikt de bal erin. AZC krijgt op grote afstand een vrije trap die Daan er super strak in trapt 5-1 en ook 6-1 volgt. Ondanks een aantal goede reddingen van onze achterhoede en keeper eindigt de wedstrijd in 6-2 door een mooie goal van Groen-wit. Goed gewerkt AZC JO14 verdient gewonnen.