A
Z
C
Accommodatie

Accommodatie

De commissie accommodatie houdt zich bezig met grote en kleine klussen op het complex van AZC. De commissie zelf bestaat uit een aantal mensen welke in het dagelijks leven werkzaam zijn in de bouw, installatietechniek of als architect.


De diversiteit van werkzaamheden welke wij doen bestaan uit het vervangen van een lamp, schilderwerkzaamheden, bestratingen, vervangen van kozijnen en bouwtechnische zaken aan het gebouw en complex. Ook de nieuwbouw van de kleedkamers, bestuurskamer en repro ruimte in 2009 heeft in grote lijnen onder de taken van deze commissie gestaan.
De commissie zelf vergadert eens in de 4 weken. Hierin worden dan de taken welke wij hebben besproken met de diverse personen en wordt er overlegd welke andere mensen wij van de club kunnen gebruiken met onze werkzaamheden.

Naast deze commissie accommodatie heeft voetbalvereniging AZC een middag ploeg. Dit zijn vutters welke elke middag op ons complex werkzaam zijn. Zij houden bijvoorbeeld de velden bij, brengen kalklijnen aan, zorgen dat er gesproeid wordt in de zomer en verrichten kleine reparaties aan het complex. Dit zijn binnen onze voetbal vereniging zeer belangrijke mensen welke de normale azc-er niet dagelijks tegenkomt maar wel zorgen dat wij elke avond kunnen trainen en in het weekend onze wedstrijd kunnen spelen.