A
Z
C
Adverteren

Adverteren

Advertentie clubblad Pak Aan                                                                       

De “Pak Aan” is het clubblad van de voetbalvereniging AZC. Dit blad wordt 4x per jaar verspreid onder alle leden, donateurs en sponsoren van de voetbalvereniging AZC.

Dit clubblad heeft in 2013 een verandering ondergaan. Het kleine (A5) formaat is vervangen door een groter (A4) glossy magazine en geheel in full-color.

Dit blad informeert iedereen over het reilen en zeilen binnen de vereniging, presenteert nieuwe sponsoren en geeft achtergrondverhalen over de mensen achter AZC.

Het is mogelijk om een advertentie te plaatsen in ons clubblad ter grote van 1/16, 1/8, 1/6 of 1/4 pagina.

Sponsoring kabelkrant kantine

Onze kantine wordt intensief gebruikt; iedere dag zijn hier mensen aanwezig. Of het nu gaat om spelers die na afloop van een training of wedstrijd onder het genot van een drankje na komen praten of publiek dat hetzelfde komt doen. Reuring is er altijd! In de kantine zijn twee grote tv’s geplaatst met hierop een eigen kabelkrant. Het mooie van de kabelkrant is dat de informatie tijdens openingstijden van de kantine continu herhaald wordt en dagelijks ververst het redactieteam het nieuwsaanbod. Op de kabelkrant staat informatie die puur met AZC te maken heeft, zoals uitslagen, standen, evenementen, vacatures, bijzonderheden of mededelingen vanuit de commissies.
De kabelkrant biedt voor u als  sponsor natuurlijk veel extra mogelijkheden. Gezien de vele bezoekers aan ons complex, zal uw reclameboodschap door duizenden mensen gelezen worden.

Bent u geïnteresseerd in deze wijze van sponsoren dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de mail met: sponsoring@azczutphen.nl.