A
Z
C
Doe mee bij AZC

Doe mee bij AZC

In het kader van Zutphen Actief is de buurtsportcoach van AZC ( Anno Waterlander ) begonnen met de uitvoering van het beweeg, leer, werk en verbindings plan; DOE MEE BIJ AZC. Dit plan houdt in dat we mensen uit de wijk ( maar ook daarbuiten ) uitnodigen om naar AZC te komen om daar te helpen met vrijwilligers werkzaamheden, te leren ( bv stagiaires), te ontmoeten en om te bewegen.

De aankomende tijd staan de volgende beweeg activiteiten op het programma;

All Star voetbal

Onder begeleiding van een gediplomeerd beweegtrainer kunnen dames en heren  op hun eigen niveau en tempo komen voetballen.

Iedere woensdag beginnen we om 10.00 uur met een kop koffie of thee en om 10.30 uur trappen we af voor een uurtje voetbal.

Lijkt het u leuk om (weer) in beweging te komen en vindt u het belangrijk dat beweging gezellig en sociaal moet zijn? Meldt u dan aan via verenigingscoach@azczutphen.nl of via 06-51614000

Actieve huiswerkbegeleiding

Samen met studiecoach Zutphen bieden we leerlingen van de middelbare scholen de mogelijkheid om het huiswerk maken te combineren met sporten.
Deze mogelijkheid wordt geboden op maandag, dinsdag en woensdag van 15 tot 18 uur in het jeugdhonk van AZC.
Na een uur leren/huiswerk maken, is het tijd voor een half uurtje sport & bewegen. Daarna weer een uurtje leren en we sluiten de middag af met een gezamenlijke maaltijd.

Meer info over bovenstaande activiteiten via verenigingscoach@azczutphen.nl