A
Z
C
Financiële acties

Financiële acties

Om alle jubileumactiviteiten te bekostigen zet de jubileumcommissie diverse acties op touw. Enkele acties lopen reeds, andere zullen nog volgen.

Lotto Vrienden van de eeuw
De eerste activiteit loopt al sinds eind 2015. Dat is de lotto voor de ‘Vrienden van de Eeuw’. Ruim honderd ‘vrienden’ doen mee. Zij leggen iedere maand een klein bedrag in en maken daarmee wekelijks bij de lottotrekking kans op een leuke geldprijs. Dat levert de club een mooi bedrag op. Instappen bij deze lotto kan nog steeds. Neem hiervoor contact op met Mirjam van der Kwast. (mirjam.vdkwast@gmail.com).

Kortingsbonnenboekje
In samenwerking met een aantal sponsors is een boekje met kortingsbonnen gemaakt. Dit boekje kost € 10, -.  Voor dit bedrag krijg je 20 bonnen, die goed zijn voor uiteenlopende kortingen bij verschillende bedrijven in Zutphen. Korting op boodschappen, vlees, kaas, autowassen, high tea, friet, wenskaarten, snacks, lunch, massage, bloemen maar ook gratis koffie, notenmix, bioscooptickets, sporten, voetballen, ijs of appelcake…..kortom heel veel interessante aanbiedingen met een waarde van zeker € 50, -.
Daar bovenop maak je met de aanschaf van een boekje ook nog kans op 1 van de 20 prijzen die door de deelnemende bedrijven worden aangeboden voor de verloting!
Kortom reden genoeg om een boekje aan te schaffen of…..ook leuk, aan iemand cadeau te doen!

De boekjes zijn verkrijgbaar bij verenigingscoach Anno Waterlander, maar worden ook op verschillende momenten aangeboden, bijvoorbeeld bij thuiswedstrijden van AZC 1.

Andere acties
Verder staan er nog diverse andere acties op stapel, zoals:

–  De collecte voor het fonds verstandelijk gehandicapten (voor de G-activiteiten)

–  De grote clubactie

–  Grote vlooienmarkt

Omdat we het 100-jarig jubileum van AZC met ALLE leden willen vieren, willen we ook met ALLE leden gaan zorgen dat dit mogelijk wordt. Daarom vragen we jullie medewerking bij al deze acties.