A
Z
C
G-sponsorplan

G-sponsorplan

Vanaf het seizoen 2014-2015 heeft de sponsorcommissie naast het bestaande JeugdSponsorPlan een nieuw plan ontworpen, nl. het G-SponsorPlan. Omdat AZC volwassenen en kinderen met een beperking de mogelijkheid biedt om met plezier te voetballen is er een grote behoefte aan ondersteuning van deze G-teams. U moet dan denken aan deskundige trainers en begeleiders, voetbal-en trainingsfaciliteiten, voetbaltenues en vervoer van de G-volwassenen naar uitwedstrijden. AZC beschikt momenteel over een aantal teams van zowel G-volwassenen als G-jeugd.

Voor bedrijven, welke in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, is sponsoring middels het G-SponsorPlan een zeer goede invulling en draagt bij aan de maatschappelijke betrokkenheid van deze bedrijven.

Daarnaast toont de gehele jeugdafdeling van AZC vanaf 2009 haar maatschappelijke betrokkenheid door een samenwerking met Unicef. Deze samenwerking komt tot uiting middels het bedrukken van de AZC-shirts met het logo van Unicef. Daarnaast ondersteunt de jeugdafdeling van AZC het werk van Unicef door jaarlijks een aantal activiteiten te ondersteunen en tevens een financiële bijdrage te leveren.

Bordsponsoring langs KJH-court

Daarnaast heeft AZC in 2013 samen met de Klaas-Jan Huntelaar Foundation het mede mogelijk gemaakt, dat de G-teams op het zgn. Klaas-Jan Huntelaar-court (KJH-court) hun geliefde voetbalsport kunnen uitoefenen. Hiertoe is destijds een apart court aangelegd waar kinderen in alle rust hun sportieve activiteiten kunnen ontplooien.

Hiertoe is een boarding langs het hele KJH-court aangebracht, waar u uw reclameboodschap op de aanwezige reclameborden kunt aanbrengen en hiermee steunt u het G-voetbal met uw financiële bijdrage. Deze reclameborden zijn dubbelzijdig bedrukt en hebben een afmeting van 305 x ca. 50 cm. De minimale contractduur is 5 jaar en deze reclameborden blijven eigendom van AZC. Het onderhoud van de reclameborden, alsmede de ontwerpkosten van uw reclame-uiting zijn voor rekening van AZC.

Ook met deze bordsponsoring langs het KJH-court toont u uw maatschappelijke betrokkenheid en dit geeft onze G-volwassenen en G-jeugd een steun in de rug om het G-voetbal financieel in stand te kunnen houden en zodoende hun geliefde voetbalspel te kunnen blijven uitoefenen.