A
Z
C
Indeling JO8 2024-2025

Indeling JO8 2024-2025

Beste mensen,

We zijn erg verheugd met het grote aantal nieuwe inschrijvingen bij AZC!

Welkom!!

Omdat we bij de KNVB de teamopgave al aan het begin van de maand juni moeten doen en er nu nog veel aanmeldingen binnenkomen hebben we een uitdaging aan het begin van het seizoen.

We hebben namelijk 3 teams voor JO8 opgegeven en het aantal nieuwe aanmeldingen zorgt ervoor dat we al 4 teams in kunnen schrijven. Dit 4e team kan pas worden ingeschreven vanaf de tweede fase (start in oktober). Dit betekent dat  sommige spelers competitie gaan spelen vanaf fase 2.

Daarnaast ontvang ik veel verzoeken om kinderen bij elkaar in hetzelfde team te zetten. Uitgaande van een wedstrijd 6-6 zitten er in een team idealiter 8 spelers. Soms breiden we dit uit naar 9, maar dat is de absolute max!

We willen iedereen lekker aan het voetballen laten komen. U begrijpt dat niet alle verzoeken gehonoreerd kunnen worden. Bovenstaande zorgt ervoor dat we creatief en zorgvuldig om moeten gaan met de indelingen.

Ons voornemen om al voor de zomervakantie duidelijkheid te geven en dus de teamindelingen vroegtijdig bekend te laten zijn werkt af en toe in ons nadeel. Ook nu! Daarom gaan we aan het begin van het seizoen, tijdens de seizoensopening de teams in de categorie JO8 definitief vaststellen. Om deze reden hebben we de teamdeling van JO8 tijdelijk van de website gehaald.

Ik hoop op uw begrip en medewerking om ervoor te zorgen dat ALLE kinderen met veel plezier bij AZC gaan voetballen!

Ik wens u een fijne zomer en zie u allemaal graag terug bij AZC aan het begin van het voetbalseizoen 2024-2025.

Hartelijke groet,

Harry Derks,

coördinator onderbouw AZC Zutphen