A
Z
C
Jeugdsponsorplan

Jeugdsponsorplan

Vanaf seizoen 2009/2010 heeft AZC een JeugdSponsorPlan. Dit plan houdt in dat de vereniging (mede door bijdragen van sponsoren) de jeugdspelers van AZC een perfect voetbalklimaat kan bieden. Vanuit het JeugdSponsorPlan zullen gelden beschikbaar komen die het mogelijk maken om gediplomeerde trainers aan te trekken, trainingsfaciliteiten te verbeteren,activiteiten ten behoeve van de jeugd te organiseren en om ieder jeugdlid een tenue (shirt, broekje, kousen) aan te bieden.

Vanwege de maatschappelijke betrokkenheid van AZC met haar eigen jeugd maar ook met jeugd met minder mogelijkheden is besloten om een samenwerking aan te gaan met Unicef. Deze samenwerking komt o.a. tot uiting middels het bedrukken van de AZC shirts met het logo van Unicef. Daarnaast zal AZC samen met haar jeugdleden trachten het werk van Unicef te ondersteunen en jaarlijks een financiële bijdrage leveren.

De kleding die AZC aan al haar jeugdleden beschikbaar stelt is en blijft eigendom van de vereniging en wordt voor ieder seizoen, via de leiders, aan de leden in bruikleen gegeven. De ouders/verzorgers van jeugdleden jonger dan 18 jaar, dienen een bruikleenovereenkomst te ondertekenen waarna het tenue aan zijn/haar zoon/dochter zal worden uitgereikt.

Inmiddels zijn we m.i.v. het seizoen 2015-2016 met de 3e termijn van ons JeugdSponsorPlan gestart en hebben we maar liefst 14 jeugdsponsoren contractueel aan ons verbonden, die dit unieke project mogelijk maken.

Naast dat het voor de vereniging voordelen biedt in de zin van een professionele uitstraling met netjes, uniform geklede leden, zijn de voordelen voor de leden ook significant namelijk:

  • Kosteloos omruilen kleding wanneer deze te klein is geworden
  • Geen eenmalige forse uitgave bij aanschaf nieuw tenue
  • Kledingverstrekking niet beperkt tot selecties
  • Goede kledingleverancier (leden kunnen bij Houx Sport met 10% korting kopen)

Het JeugdSponsorPlan valt onder verantwoording van de voetbalcommissie en de uitvoering is in handen van de kledingcommissie. De taak van de Unicef-commissie is het organiseren van activiteiten tbv de jeugd en van Unicef en het ondersteunen en adviseren van de voetbalcommissie. De kledingcommissie zal zich bezig houden met de uitgifte en inname van de kleding ( jeugd tenues, trainingspakken, leidersjassen, scheidsrechtershirts) en zal als meldpunt voor schade en vermissing fungeren.

Namens AZC en Unicef danken wij onderstaande bedrijven die met hun financiële bijdrage het Jeugd Sponsor Plan mogelijk hebben gemaakt.

   

Kledingreglement JeugdSponsorPlan

 

Aangezien de kleding geen eigendom van een lid is, is het goed te weten welke regels gelden bij het gebruik van de kleding. Deze regels zijn vermeld in het kledingreglement.

Kledingreglement

Trainingspakken en Coachjassen

Kledingcommissie

Bruikleenovereenkomst

Wasvoorschriften

Overige Jeugdsponsormogelijkheden

Lidmaatschap Unicef Kids United