A
Z
C
Nieuwe website!

Nieuwe website!

Het heeft veel langer geduurd dan de planning was maar hier is die dan eindelijk….. De nieuwe website van AZC.

De vorige website was nog niet zo heel oud maar voldeed toch niet meer aan de eisen van deze tijd.
Met name het feit dat de site op mobiel en tablet niet goed te lezen zorgde ervoor dat veel websitebezoekers vroegtijdig afhaakten.

Nu dus een website die responsive is, met een nieuwe frisse uitstraling en een aantal nieuwe items;

De webshop;
Onderaan de homepage is de webshop van AZC te vinden. Hierop kunt u AZC ( fan ) artikelen bestellen en direct via ideal afrekenen. U ontvangt bericht waar en wanneer u uw artikel op kunt halen.

AZC is meer dan voetbal;
Bij AZC gebeuren zoveel mooie dingen die best eens wat meer en duidelijker belicht mogen worden. Vandaar dat de drie pijlers ( Unicef, G-voetbal en duurzaamheid ) wat prominenter aanwezig zijn.

Facebook:
Nu rechtstreeks op de site te zien, de laatste facebookberichten. Site en Facebook zullen nog meer “samen gaan werken “ om meer traffic te krijgen.

Teams:
De teams zijn onderverdeeld in pupillen, junioren en senioren. Op deze teampagina’s kan miv het nieuwe seizoen, alle teaminformatie incl. foto’s geplaatst worden. Wij hopen dan ook op voldoende input van de teams zelf. Wedstrijdinformatie is ook via deze pagina te vinden.

Activiteitenkalender;
In deze kalender worden alle activiteiten die bij AZC plaatsvinden vermeld. Heeft u een activiteit die er op moet staan geef dit dan door aan webredactie@azczutphen.nl

Jubileum informatie:
Bovenaan de site vindt u een klok die aftelt naar 1 januari 2018. Achter de klok zit een pagina met jubileum informatie. Hier kunt u de laatste nieuwtjes over het jubileum lezen.

De website is in grote lijnen af. Er dienen echter nog wel een aantal zaken ingevuld, aangevuld, aangepast of verbeterd te worden. we zullen hier de komende tijd verder mee aan de slag.
Als er leden zijn die tips, aanvullingen of verbeteringen zien dan verzoeken wij deze door te geven via webredactie@azczutphen.nl.  Als er leden zijn die zich graag intensief bezig willen houden met het bijhouden en optimaliseren van deze nieuwe site dan horen wij dat nog liever!

Wij hopen dat deze nieuwe website Hèt communicatiemiddel van AZC gaat worden en roepen leden dan ook op om regelmatig op de website te kijken. Op de desktop, de tablet of de mobiel!!

Commissie PR & Communicatie