A
Z
C

Op zaterdag 2 juli sluiten we gezamenlijk het seizoen af!

Een wedstrijd spelen tegen je ouders. Een BBQ-toernooi.  Afscheid nemen en bedanken van een aantal AZC’ers. En uiteraard het huldigen van alle kampioenen. Dit en meer zijn de ingrediënten van onze seizoensafsluiting op zaterdag 2 juli.  Jij bent er toch ook bij?

Het seizoen 2021-2022 was een bewogen seizoen. Vol goede moed gestart. Een lange tijd onderbroken door corona. En na de coronabreak volle bak met aan het einde volop hoogtepunten. Met natuurlijk als absoluut hoogtepunt het kampioenschap van ons eerste elftal. Om dit gedenkwaardige seizoen waardig af te sluiten organiseren we op zaterdag 2 juli een seizoensafsluiting.

Programma

Om 16:00 uur gaan we van start met de jongste jeugd. De ouders van onze jeugdleden vanaf JO8 tot en met JO13 en de jeugd G-teams gaan dan de strijd aan tegen hun kinderen. Tegelijkertijd een verzoek aan de ouders om de wedstrijdkleding mee te nemen en deze in leveren.

Vervolgens start om 17:30 uur het BBQ-toernooi en steken tegelijkertijd de (gratis) barbecue aan. Het BBQ-toernooi is voor alle overige AZC-teams vanaf de JO15. In de tussentijd huldigen we om 17:45 uur onze jeugdkampioenen. Vanaf 18:00 uur start de DJ en geeft de avond een muzikale omlijsting. Na afloop van het BBQ-toernooi nemen we op gepaste wijze afscheid van diverse AZC’ers en huldigen we alle seniorenkampioenen. Hierna gaan we feestvieren en eindigt deze avond rond de klok van 22:00 uur.

Spoorboekje in het kort

16:00-17:30 uur               Ouders vs kinderen voor JO-8 tm JO-13 + JG-1 en JG-2/inleveren Unicef-kleding

17:30- 19:00 uur              Start barbecue en BBQ toernooi JO-15 t/m JO-19, senioren, dames en G-teams /inleveren Unicef-kleding

17:45 uur                            Huldiging jeugdkampioenen

19:30-20:00 uur               Afscheid AZC’ers en huldiging senioren kampioenen

20:00 uur                           Muziek  

22.00 uur                           Einde

Jij komt toch ook?

We rekenen tijdens deze dag op de komst van zoveel mogelijk AZC’ers. Licht jouw team, teamgenoten, vrienden en alle andere betrokkenen in. Dan maken we er met z’n allen weer een onvergetelijke dag van!

Ga terug naar overzicht