A
Z
C

19 augustus, speciale seizoenstart voor de jeugd

 

Op zaterdag 19 augustus staat voor alle jeugdleden de seizoenopening op het programma. Vanwege het 105-jarig bestaan van onze vereniging, wordt het dit keer een heel bijzondere start van het nieuwe seizoen. Met onder andere lasergamen!

Want mede vanwege deze mijlpaal heeft AZC er alles aan gedaan om een andere opening te organiseren dan de laatste jaren. Traditiegetrouw worden op deze dag de tenues uitgereikt en zal er een korte informatieronde gehouden worden voor alle ouders/begeleiders.

De leeftijden mini’s, O8, O9 en O10 zullen de eerste groep vormen en de dag aftrappen. De tweede groep zal O11, O12, O13 en de G-jeugd zijn. De derde en laatste groep bestaat uit de O15, O17 en O19. De spellen die dit jaar centraal staan zijn bubble voetbal, achery tag en lasergamen. Dit alles zal plaatsvinden op ons eigen sportpark. Ben je nieuwsgierig wat dit allemaal is? Check deze website.


We zullen naar verwachting tegen 11.00 uur starten met deze activiteiten en tegen 17.00 uur klaar zijn. Nadere informatie over de aanvangstijdstippen voor iedere leeftijdsgroep zal tijdig volgen!

We hebben dus echt iets om naar uit te zien bij terugkeer van vakantie.

Een fijne zomer allemaal!

Ga terug naar overzicht