A
Z
C

ABC bezoekt Amsterdam

Dinsdag 19 november stond het jaarlijkse uitje van de Azc Business Club op de agenda.
18 ABC leden, een aantal introducees, de voorzitter van de sponsorcommissie en 2 diehard oranje supporters verzamelden zich begin van de middag bij Cinemajestic. Na inladen van de nodige versnaperingen kon de bus van Berkhout koers zetten naar de bestemming van vandaag; Amsterdam.

Aangekomen in Adam maakten we de overstap naar een privé salonboot waarmee door de grachten werd gevaren. Aan boord was ook een accordeonist die de stemming er met een aantal Amsterdamse levensliederen al snel in bracht.

Na 2 uurtjes varen werden we afgezet bij restaurant Karaat aan de Houthaven. In een apart zaaltje was daar de tafel voor ons gedekt en konden we ons tegoed doen aan hamburgers, spareribs en andere lekkernijen.

Rond 19.30 werden we weer opgehaald door de bus voor een ( kort ) ritje naar de Johan Cruijff Arena. Helaas waren er meer mensen onderweg naar de Arena waardoor we geruime tijd in de file kwamen te staan. Hierdoor kwamen we niet op tijd voor de aftrap van de laatste kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal en moesten we 2 doelpunten missen.
Na de met 5-0 gewonnen wedstrijd verzamelde de groep bij café Baco waar het nog even erg gezellig werd. Rond half 1 vertrok de bus weer richting Zutphen en kon het ABC bestuur tevreden terug kijken op een geslaagd uitje. Dank gaat uit naar Alex Veen voor het regelen van boot en restaurant.

 

Bestuur ABC

Ga terug naar overzicht