A
Z
C

AZC 1 tegen de Rebellen-Laatste nieuws

FC de Rebellen gaat de strijd aan met ons eerste elftal

Nog even en dan is het zaterdag 10 november. Deze middag komen de FC de Rebellen naar AZC toe om het op te nemen tegen ons vlaggenschip. Dit team, bestaande uit oud-profs, trapt om 16:30 uur af tegen het elftal van trainer Tom Polman. Het belooft een leuke middag te worden die je niet mag missen.

De Rebellen?

Wie zijn die Rebellen eigenlijk? Ze zijn eigenzinnig, hard, maar fair. Ze namen niet altijd een blad voor de mond. Al hadden ze dat soms wel moeten doen in hun actieve carrières, maar dat konden ze niet… Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel van rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze worden altijd op handen gedragen door hun supporters, omdat ze altijd voor gaan. Altijd!

Wanneer?

En nu komen ze dus op zaterdag 10 november om 16:30 uur naar AZC toe om de strijd aan te gaan met ons eerste elftal. Zo maar een greep voetballers die deel maken van de FC de Rebellen: John de Wolf, Andy van der Meijde, Theo Lucius en Ricky van den Bergh.

Social media

Houd de komende week de social-mediakanalen van AZC in de gaten, want de selectie van dit bonte gezelschap wordt dan wereldkundig gemaakt.  Wie moet onze Remy Havenaar afstoppen? En welke oud-prof moet aanvoerder Lars van Roon aan banden leggen?

Gratis entree, kantine gesloten

Mis deze bijzondere ontmoeting niet. Ons eerste elftal rekent op jullie komst. De toegang voor deze wedstrijd is bovendien gratis! Let op: de kantine blijft deze middag dicht. Naast het hoofdveld is een horecaplein ingericht, waar diverse gerechten en drankjes (warm/koud) te koop zijn. Voldoende gelegenheid dus om de inwendige mens te verzorgen!

Ga terug naar overzicht