A
Z
C

AZC 1 – vv Vorden 1 donderdag 20-8 om 20.00 uur.

Komende donderdagavond om 20.00 uur speelt AZC 1 een oefenwedstrijd tegen 2e klasser Vorden. De wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van AZC.

In verband met de corona-crisis heeft de commissie voetbal in samenspraak met het bestuur een speciaal protocol opgesteld en voor (alle) thuiswedstrijden van het 1e elftal een maximum ingesteld van 350 toeschouwers. Alle belangstellenden, zowel uit Zutphen als Vorden, dienen zich bij de poort te melden en zich in te schrijven. Bij de ingang is er ook gelegenheid tot het gebruik van desinfectiemiddelen. Het aantal toeschouwers wordt geregistreerd en als het aantal van 350 toeschouwers bereikt is zal de poort gesloten worden.  Dus kom op tijd want vol=vol.
De entree is gratis.

In de kantine zijn 50 zitplaatsen. Dit is tevens het maximale aantal mensen wat (op 1,5 meter afstand ) aanwezig kan/mag zijn in de kantine. Als alle zitplaatsen bezet zijn kun je eventueel wel wat te drinken of te eten bestellen maar dien je dit buiten te consumeren. Hou hierbij ook weer rekening met de 1,5 meter afstand!
Koffie/thee zal ook buiten verkocht worden.

Wij roepen alle AZC’ers en gasten op om de richtlijnen op te volgen zodat we straks ook de competitiewedstrijden van AZC met 350 toeschouwers kunnen bekijken.

Commissie voetbal en bestuur AZC.

 

Ga terug naar overzicht