A
Z
C

AZC 2 kan zondag promoveren naar de eerste klasse

Na een zwaar seizoen waarin AZC 2 op de tweede plaats is geëindigd mochten de mannen van trainer Jeroen Hondelink zich opmaken voor drie finales in de nacompetitie. De eerste wedstrijd werd na een bloedstollende wedstrijd beslist na penalty’s. Jerrel Heuvelink, Sven Calot, Mark Leest, Luc Wassink en Bob Kok schoten alle vijf de bal van elf meter binnen terwijl Maarten Brouwer de eerste penalty van SC Bemmel stopte. In de tweede finale kwam AZC 2 tegen Trekvogels 2 te spelen. Deze wedstrijd werd ook beslist door een penalty. Bob Kok was zijn zenuwen weer de baas en schoot in de 81ste minuut de 1-2 binnen.

Door deze overwinningen is AZC 2 belandt in de finale van de nacompetitie en kan het voor het eerst promoveren naar de 1ste klasse. Maar dan moeten ze nog wel weten te winnen van Blauw Wit 2!

Omdat de bloedfanatieke AZC’ers menig keeper zenuwachtig hebben gemaakt willen wij (AZC 2) iedereen vragen om ons aan te moedigen zondag 10 juni om 11:30 uur. Jullie hoeven er niet ver voor te reizen want we spelen “gewoon” bij AZC!

groeten, 

Roy Sluizeman

Ga terug naar overzicht