A
Z
C

AZC begint zondag bij KCVO aan week van de waarheid

Het eerste elftal van AZC maakt zich op voor een belangrijke week. Met de toppers tegen KCVO (zondag) en Robur et Velocitas (volgende week zondag) op het programma wordt snel duidelijk welke rol de ploeg van Tom Polman in 3D gaat vervullen. Tussendoor wacht nog op donderdag 3 maart de inhaalwedstrijd tegen Turkse Kracht.

Door de afgelasting tegen Turkse Kracht afgelopen zondag wacht AZC dus nog op de eerste competitiewedstrijd. Wel speelden de Zutphenaren deze week een wedstrijd voor de Achterhoek Cup tegen FC Zutphen. Na een 2-2 gelijkspel verloor AZC deze stadsderby uiteindelijk na shoot-outs.
Ook deze week vielen er weer veel zieken en geblesseerden te noteren in het keurkorps van trainer Polman. Desondanks kan AZC met een grote selectie afreizen naar Vaassen. Topscorer Luc Wassink ontbreekt wel, hij is op wintersport. AZC hoopt zondag de reeks van drie wedstrijden zonder zege te doorbreken. En dat moet wel als de blauw-witten nog een rol van betekenis willen spelen in de titelstrijd.

KCVO

Afgelopen dinsdag speelde KCVO de inhaalwedstrijd tegen WWNA. De ploeg van trainer van Remon van Schoonhoven ging toch wel verrassend kopje onder in deze topper (2-0).  Hierdoor zijn de Vaassenaren er ook alles aan gelegen om de drie punten in eigen huis te behouden. KCVO staat momenteel op de vierde plaats in 3D. KCVO en AZC zijn elkaar in het verleden weinig tegengekomen in Vaassen. De laatste ontmoeting dateert alweer uit het seizoen 2012/2013. Deze ontmoeting eindigde onbeslist (1-1).

Kom naar Vaassen

AZC kan jullie steun aanstaande zondag goed gebruiken. De wedstrijd op sportpark De Egelbeek staat onder leiding van Raymond Angenent en begint om 14:00 uur. Tot dan.

De piepjonge Mika Dekker en Stijn Hagemans (nu beiden spelend in AZC 1) zijn aandachtig toeschouwer tijdens de competitiewedstrijd tegen KCVO in het seizoen 2012/2013.
Ga terug naar overzicht