A
Z
C

AZC bestaat 105 jaar; dat gaan we vieren!

Het is bij AZC al heel lang een goede gewoonte om even stil te staan bij een lustrum. Dit jaar bestaan we 105 jaar en vieren we dus ons 21e lustrum. Tijd voor een mooi feestje!

Iedereen kan zich de spetterende viering van het 100-jarig bestaan in 2018 ongetwijfeld nog herinneren. Wat een geweldig jaar was dat, met als hoogtepunt natuurlijk het jubileumweekeinde met het boekenbal, de reünie, de receptie, de feestavond en het frühshoppen. Zo groots en meeslepend als toen gaat het nu uiteraard niet worden. Maar we hebben wel weer zin in een goed feest met alle AZC-leden.

Er is een kleine commissie in het leven geroepen, die in overleg met het bestuur de volgende activiteiten organiseert:

Maandag 31 juli

Dit is de dag dat AZC officieel 105 jaar bestaat. Aan het begin van de avond zal er een gepaste activiteit zijn bij de herdenkingsteen op ons sportcomplex, met aansluitend een gezellige bijeenkomst in de kantine en/of (afhankelijk van weer) in de buitenlucht.

Zaterdag 19 augustus

Dit wordt dé feestdag. We hebben voor deze dag gekozen omdat dan de schoolvakanties in onze regio eindigen en het tevens de openingsdag van het nieuwe seizoen is. De jeugdleden krijgen dan hun kleding uitgereikt en ze worden samen met hun ouders/begeleiders geïnformeerd over het nieuwe voetbaljaar. Vanwege het lustrumfeest zullen er dit keer extra activiteiten voor de jeugd zijn.

Het hoogtepunt van deze dag wordt een grote feestavond. Hiervoor is de fantastische band MillStreet gecontracteerd. Check hun site en deze video en je zult zien dat deze formatie niet onder doet voor de Dirty Daddies die bij ons eeuwfeest de hele feesttent op z’n kop zetten.

Kaartverkoop start op 1 juli
MillStreet zal met pop, rock, dance en party hits optreden in de kantine. Hier is ruimte voor ongeveer 250 feestgangers. We willen vooral de leden graag de gelegenheid geven dit feest mee te maken. Daarom is besloten dat we hiervoor toegangskaarten gaan uitgeven. De prijs hiervan zal 10 euro per stuk zijn, maar dat is eigenlijk voor niks. Want voor dat bedrag krijg je vier consumpties.

De feestavond is toegankelijk voor elk lid (en natuurlijk zijn/haar partner) vanaf 18 jaar. Kaarten kunnen online worden gekocht vanaf zaterdag 1 juli aanstaande. Dat is slotdag van het huidige seizoen. Nadere informatie over de kaartverkoop zal tijdig volgen.

Zondag 20 augustus

Over de lustrumviering is overleg geweest met de SCA, de seniorenclub van AZC. Zij organiseren op zondagmiddag een gezellige barbecue voor hun leden.

Zo belooft het openingsweekend van het nieuwe seizoen een mooie happening te worden voor alle leden van jong tot oud. De voorbereidingen zijn nu in volle gang. We zullen iedereen  tijdig informeren over de precieze invulling van de activiteiten en de aanvangstijden.

Noteer echter nu maar vast dat er vanaf zaterdag 1 juli dus kaarten kunnen worden gekocht voor de spetterende feestavond met MillStreet.

Ga terug naar overzicht