A
Z
C

AZC club van de week bij de Vriendenloterij!

Persbericht naar aanleiding van de verkiezing tot Club van de Week bij de Vriendenloterij!!

VriendenLoterij steunt Zutphense Voetbalvereniging A.Z.C. met 5.000 euro

Sportfaciliteiten voor de hele wijk dankzij Voetbalvereniging A.Z.C.

Amsterdam, 16 november 2020 – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor de Zutphense Voetbalvereniging A.Z.C.! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Voetbalvereniging A.Z.C. gaat het geld gebruiken om hun sportcomplex een nog meer sociale functie te geven binnen de wijk.

Gerton Damen, van Voetbalvereniging A.Z.C.: “Geweldig om steun te krijgen in deze tijd. We willen ons G-court multifunctioneel maken. Zo kunnen er meerdere sporten op worden beoefend zoals voetbal, basketbal en badminton. We willen graag dat de buurt ook gebruik kan maken van onze sportfaciliteiten.”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen.

Ook meespelen met de VriendenLoterij en AZC steunen? Klik dan hier

Ga terug naar overzicht