A
Z
C

AZC G1 sleept op overtuigende wijze titel binnen

Met een eclatante 9-1 overwinning op Neede eiste AZC G1 het kampioenschap op. Waar beide ploegen aanvankelijk aan elkaar gewaagd waren, lieten de blauw-witten na het openingsdoelpunt geen spaan heel van hun tegenstander. Met louter overwinningen en een doelsaldo van 40 voor en slechts 5 tegen is AZC G1 dan ook de terechte kampioen. Meer foto’s van het kampioenschap vind je op deze pagina

De koppies van de spelers waren vooraf toch wel wat gespannen. En het leek erop dat AZC deze spanning meenam in de wedstrijd. AZC en Neede deden in de openingsfase weinig voor elkaar onder. Totdat het openingsdoelpunt viel. Hierna vielen alle zenuwen van de ploeg af. AZC liet bij vlagen werveleden combinatiespel zien waar het Nederlands elftal tijdens het huidige wereldkampioenschap een puntje aan kan zuigen. Met een comfortabele 4-0 voorsprong zochten de formaties de kleedlokalen op.

Genieten

Na de thee ging AZC verder waar het gebleven was, namelijk goed voetballen. Crosspasses, een-tweetjes, hakballetjes, volleys, het hele arsenaal werd opengetrokken. Het was dan ook genieten langs de lijn. Uiteindelijk stokte de score bij 9-1, maar niemand die daar om maalde. AZC G1 kroonde zich tot de onbetwiste kampioen! Van harte gefeliciteerd en super goed gedaan!

De schaal

Na lovende woorden van Raymond Steinvoort namens de spelersgroep van het eerste elftal reikte hij de felbegeerde schaal uit aan aanvoerder Pim van Dijke. Het feest kon beginnen. Mocht je een keer op zaterdag niets te doen hebben, schroom dan niet om een wedstrijd van deze toppers te aanschouwen! Je wordt absoluut niet teleurgesteld!

Ga terug naar overzicht