A
Z
C

AZC gaat zondag op bezoek bij DDV’23

AZC hervat op zondag 20 augustus de oefencampagne met een uitwedstrijd bij DDV’23 uit Ooij. De ploeg van trainer Tom Polman treedt die middag om 12:00 uur aan tegen de fusieclub.

De Zutphenaren legden vorige week tegen Eldenia (6-2) een aardige oefenwedstrijd op de mat. Tom liet al zijn beschikbare spelers in actie komen om zo wedstrijdritme op te doen. De afgelopen week is er – naast het voetballende aspect – weer hard gewerkt aan de fitheid van de spelers. Dat komt zondag goed van pas, want AZC speelt een dag na de feestavond in het kader van het 105-jarig bestaan. Deze omstandigheid zorgt ook voor een extra uitdaging naast de tegenstand van DDV’23.

DDV’23

Door Dijken Verbonden ’23 (kortgezegd DDV’23) is afgelopen zomer ontstaan uit een fusie tussen de dorpclubs SVO ’68 (Ooij) een VVLK uit Leuth. Afgelopen seizoen promoveerde DDV’23 onder de naam SVO/VVLK voor het eerst in de historie naar de derde klasse. Leuke bijkomstigheid is dat VVLK de eerste club was waar Tom als hoofdtrainer aan de slag ging.

De wedstrijd wordt zondag gespeeld op Sportpark De Kempkes in Ooij. Tot dan! 

Ga terug naar overzicht