A
Z
C

AZC gaat zondag op bezoek bij Suryoye-Mediterraneo FC

Op zondag 2 oktober gaat AZC op bezoek bij Suryoye-Mediterraneo FC. In Enschede hoopt de equipe van oefenmeester Tom Polman een goed vervolg te geven aan de geslaagde ouverture  van het seizoen.

AZC kende een uitstekende seizoenstart door BWO met 4-0 opzij te zetten. Door dit resultaat voeren de Zutphenaren samen met Bon Boys de ranglijst aan in de tweede klasse I. Maar één zwaluw maakt natuurlijk nog geen zomer. Ook zondag zal AZC van meet af aan scherp en geconcentreerd aan de aftrap moeten verschijnen. Hier lag tegen BWO de basis voor het succes, want de blauw-witten hadden toen binnen vijf minuten een comfortabele 2-0 voorsprong te pakken. Op de geblesseerde spelers Özgür Aksan, Ronahi Aksan, en Siem Landman na heeft Tom weer genoeg te kiezen.  De concurrentie is moordend en dat betekent dat iedereen zich tijdens iedere training weer moet bewijzen. Een luxe voor Tom. 

Suryoye-Mediterraneo FC

Suryoye-Mediterraneo FC staat al jarenlang bekend als één van de beter voetballende ploegen in deze klasse. Alleen wisselvalligheid schijnt de Tukkers regelmatig parten te spelen. De formatie van de ervaren trainer Paul Krabbe eindigde vorig seizoen op de achtste plaats. Dit seizoen wil het nog niet zo vlotten voor de Enschedeërs.  Suryoye-Mediterraneo FC kende een matige voorbereiding en ook de stadsderby tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen Eilermark ging verloren (3-1). Suryoye-Mediterraneo FC zal er dan ook op gebrand zijn om tegen AZC de eerste punten van het seizoen bij te schrijven. AZC is dan ook gewaarschuwd.

Historie

Suryoye-Mediterraneo FC en AZC kwamen nog nooit tegen elkaar uit, ook niet voor de beker of vriendschappelijk.

Steun AZC

De wedstrijd in Enschede staat zondag onder leiding van arbiter André Leushuis en begint om 14:00 uur. De Zutphenaren gaan met de bus richting Twente. Er is ook plek voor supporters in de bus. Wil je mee? Geef je dan op bij Felix Mulder. AZC kan hoe dan ook elke steun goed gebruiken en we rekenen dan ook op jullie komst. Tot zondag!

Ga terug naar overzicht