A
Z
C

AZC gaat zondag op bezoek bij Vaassen

Het eerste elftal van AZC speelt op zondag 13 maart een uitwedstrijd bij Vaassen. De formatie van trainer Tom Polman wil dan graag een vervolg geven aan de goede start na de coronabreak.

Na overwinningen op KCVO (1-2) en Turkse Kracht (1-6), pakte AZC afgelopen zondag een zwaarbevochten punt tegen koploper Robur et Velocitas (1-1). Een fysieke pot die zijn sporen heeft achtergelaten. Zo moet trainer Polman het zondag stellen zonder Saul Campbell, Niek Ruumpol, Raymond Steinvoort en Mark ter Horst. Zij zijn allemaal geblesseerd. Özgür Aksan geniet nog van een vakantie. Desondanks beschikt de oefenmeester nog steeds over een goede selectie om op jacht te gaan naar een driepunter.  

Vaassen

Vaassen is bezig aan een moeizaam seizoen. Na twaalf wedstrijden heeft de ploeg van coach Fethi Ozerdogan slechts 8 punten bij elkaar gesprokkeld. De blauwhemden zijn er dus alles aan gelegen om AZC het vuur aan de schenen te leggen in de strijd tegen degradatie. Afgelopen zondag pakte Vaassen een verdienstelijk punt bij WWNA (2-2). AZC is dus gewaarschuwd en moet volle bak gaan om met de zege aan de haal te gaan.

Vorig seizoen

Vaassen en AZC kwamen elkaar vorig seizoen al op de openingsdag tegen op sportpark De Kouwenaar. De Zutphenaren kwamen toen uitstekend voor de dag en wisten met maar liefst 0-5 te winnen. De verwachting is dat het zondag niet zo makkelijk gaat. Daarvoor zijn alle omstandigheden totaal anders. Voor elke ploeg staat er namelijk in deze fase van de competitie iets op het spel.

Kom ook naar Vaassen

AZC kan jullie steun aanstaande zondag goed gebruiken. De wedstrijd op sportpark De Kouwenaar staat onder leiding van Andre Leushuis en begint om 14:00 uur. Tot dan.

Ga terug naar overzicht