A
Z
C

AZC-gala groot succes

Het dak ging er weer af tijdens het zestiende voetbalgala van AZC op zaterdag 17 december. De chique geklede leden, donateurs en sponsors genoten van een sfeervolle feestavond met als hoogtepunt de voetballer van het jaar verkiezingen. Uiteindelijk mocht Felix Mulder zich kronen tot voetballer van het jaar van het eerste elftal. Meer foto’s volgen deze week. 

Nadat het gala door corona een aantal keer niet kon doorgaan, snakten de AZC’ers naar een nieuwe editie. Het was dan ook gezellig druk in de kantine. Zoals gebruikelijk werd de avond geopend met een spectaculaire introductiefilm, zodat de stemming er direct goed in zat. Hierna was het tijd voor de diverse verkiezingen, die vakkundig aan elkaar werden gepraat door spreekstalmeesters Raymond Steinvoort en Jimmy Joseph. Zoals gezegd werd Felix Mulder met de meerderheid van de stemmen gekozen tot voetballer van het jaar van AZC 1. De andere winnaars waren Lynn Wissink (AZC vrouwen 1) Stijn Hagemans (talent van het jaar), Necati Taskoparan (AZC 2), Wesley Guldenaar (AZC 3), Stefano ter Heerdt (AZC 4) en Ramon Dieperink (AZC zaterdag 2).

Speler van verdienste

Uitschieter van de avond was de benoeming van Lieke Goedheer tot speler van verdienste. Dit was een unieke gebeurtenis in de historie van AZC, want nog nooit eerder kreeg een vrouw deze onderscheiding.

Feest

Na de officiële plichtplegingen konden alle aanwezigen zich echt in het feestgedruis storten. Onder begeleiding van de muzikale klanken van de band Bad Shoes ging het dak eraf, waarna het feest nog tot in de late uurtjes doorging.  

Ga terug naar overzicht