A
Z
C

AZC gastheer oefenwedstrijd Go Ahead Eagles-PAOK Saloniki op zaterdag 8 juli

Op zaterdag 8 juli krijgt AZC opnieuw bezoek van Go Ahead Eagles. De Deventer Eredivisionist ontvangt dan op ons sportpark de Griekse topclub PAOK Saloniki. Deze oefenwedstrijd begint om 16:00 uur.

Kowet startte op zondag 2 juli 2023 de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer René Hake hoopt tijdens deze oefencampagne de basis te leggen voor een stabiel seizoen in de Eredivisie, die uiteindelijk tot handhaving moet leiden. De wedstrijd tegen de Grieken is de eerste testcase van het seizoen.

Entreeprijs en bereikbaarheid

De entreeprijs voor de wedstrijd Go Ahead Eagles-PAOK Saloniki bedraagt 8 euro (4 euro voor 65+ en jeugd tot en met 16 jaar).

Supporters die met de auto naar Zutphen willen komen moeten rekening houden met beperkte parkeergelegenheid. We roepen AZC’ers en andere belangstellenden uit Zutphen en omgeving op zoveel mogelijk met de fiets te komen. Daarnaast is ons complex prima te bereiken per trein (10 minuten lopen vanaf het station) of bus (lijn 81, halte Weg naar Laren).

Meer informatie

Meer informatie rondom deze wedstrijd volgt in de komende weken. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Daan van Weele, verenigingscoach van AZC.

Ga terug naar overzicht