A
Z
C

AZC haalt donderdagavond in tegen Vaassen

Het eerste elftal gaat op donderdagavond 30 maart op bezoek bij Vaassen.  De Zutphenaren hopen op sportpark De Kouwenaar een goed vervolg te geven aan de goede zege bij WWNA afgelopen zondag (1-5).

De formatie van trainer Tom Polman is met 13 punten uit 5 duels bezig aan een uitstekende reeks. Er werd gewonnen van KCVO (2-1), Turkse Kracht (6-1), Colmschate (2-1)) en dus WWNA (5-1). Alleen de voormalig koploper Robur et Velocitas wist de ontketende Zutphenaren van de volle buit af te houden (1-1). Door deze serie is AZC ineens de koploper in 3D en de te kloppen ploeg.

Vaassen

Vaassen is bezig aan een moeizaam seizoen. Na 14 wedstrijden wist de ploeg van trainer Fehti Ozerdogan pas 8 punten te verzamelen.  Daardoor bivakkeren de blauwhemden momenteel – dankzij een beter doelsaldo – op de voorlaatste plaats. Na de coronabreak wist Vaassen een punt te pakken bij WWNA. De overige wedstrijden gingen verloren.

Vorig seizoen

Vaassen en AZC kwamen elkaar vorig seizoen al op de openingsdag tegen op sportpark De Kouwenaar. De Zutphenaren kwamen toen uitstekend voor de dag en wisten met maar liefst 0-5 te winnen. Van onderschatting mag echter geen sprake zijn. Vaassen bevindt zich in penibele situatie en voor AZC is het zaak om de drie punten veilig te stellen en zo Robur voorlopig op achterstand te houden.

Steun AZC

Ook op een donderdagavond rekent AZC op jullie steun. De wedstrijd begint om 20:00 uur en staat onder leiding van Adrie van der Beek.

Ga terug naar overzicht