Z
C

AZC haalt donderdagavond in bij Vaassen

Het eerste elftal gaat op donderdagavond 20 april op bezoek bij Vaassen. De Zutphenaren gaan dan op jacht naar een nieuwe driepunter om de titeldroom levend te houden.

Na de nederlaag bij Diepenveen (2-1) herpakte de formatie van trainer Tom Polman zich door zich van Turkse Kracht te ontdoen (2-0). Na een goede eerste helft zakte AZC in het tweede bedrijf ver terug. Hierdoor behouden de blauw-witten de kleine marge op achtervolger Robur et Velocitas. Zaak is om tegen Vaassen om 90 minuten bij de les te blijven. Elke ploeg heeft in deze fase van de competitie de punten namelijk hard nodig.

Vaassen

Vaassen is bezig aan een moeizaam seizoen. De ploeg van trainer Fehti Ozerdogan staat momenteel voorlaatste. Vaassen won afgelopen zondag van WWNA met 1-0. Deze overwinning volgde na een gelijkspel tegen Colmschate. Vaassen lijkt dus de weg naar boven te hebben ingeslagen.

Vorig seizoen

Vaassen en AZC kwamen elkaar vorig seizoen al op de openingsdag tegen op sportpark De Kouwenaar. De Zutphenaren kwamen toen uitstekend voor de dag en wisten met maar liefst 0-5 te winnen.

Steun AZC

Ook op een donderdagavond rekent AZC op jullie steun. De wedstrijd begint om 20:00 uur op sportpark de Kouwenaar. Tot dan.